iPhone 4 vs Galaxy S vs Desire HD vs Nokia N8, Μοιρασμένα τα ποσοστά!

iPhone 4 vs Galaxy S vs Desire HD vs Nokia N8, Μοιρασμένα τα ποσοστά! iPhone 4, Samsung Galaxy S, HTC Desire HD, Nokia N8 μαζί κάποια από τα νέα μοντέλα με Windows Phone 7, θα μας απασχολήσουν έντονα τους επόμενους μήνες. Έχετε ψηφίσει 2.000 άτομα! Η ψηφοφορία συνεχίζεται με τα αποτελέσματα είναι μοιρασμένα! Αναδείξτε το καλύτερο!

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

23 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Λαζαρος

Η αληθεια ειναι οτι προσπαθησα να δωσω δυο ψηφους στο desire.Aν και εχω iphone 4 αλλα και samsung galaxy s.Παλαιοτερα ειχα το desire το απλο το οποιο και πουλησα αν και το μετανιωσα.Και πιστευω οτι την htc την νοιαζει και το after sales.Οχι σαςν μερικες μερικες που μας γραφουν αφου παρουν τα λεφτα μας.

giannis

βλέπω να πηγαίνουμε και σε δεύτερο γύρο εκλογών και να μην αναδεικνύεται πρόεδρος απο τον πρώτο γύρο.Πάντως το βλέπουμε και απο δώ.Όλα έχουν πολύ καλά χαρακτηριστικά και απλά ο καθένας σύμφωνα με τις ανάγκες του διαλέγει.Κάπου θα χάνεις-κάπου θα κερδίζεις.Το θέμα ποιές είναι οι κυρίως αναγκες σου

Νικόλαος Κ.

Καταπληκτικό το HTC Desire HD, αλλά θα συμφωνήσω με τους υπολοιπους ότι και οι 4 συσκευές είναι ισάξιες και θα είνια δύσκολη η εκλογή του καλύτερου.

Ο λόγος ανήκει στο λαό!!! 🙂
Αυτός θα αναδείξει το νικητή των εκλογών!

Tek

κάποιος ζητούσε να δεί πριν καιρό τα οικονομικά αποτελέσματα της Apple μετά την “αποτυχία” του iPhone4 με την κεραια, την οθόνη κτλ.
https://www.apple.com/pr/library/2010/10/18results.html
Εν συντομία:
$20.34 δις τζίρος (νέο ρεκόρ) με τις διεθνείς πωλήσεις να αποτελούν το 57% των κερδών και $4.31 δις καθαρό κέρδος
3.89 εκατομμύρια πωλήσεις Mac υπολογιστών (27% αύξηση από πέρσυ)
14.1 εκατομμύρια πωλήσεις iPhone (91% αύξηση από πέρσυ)
9.05 εκατομμύρια πωλήσεις iPod (11% μείωση από πέρσυ)
4.19 εκατομμύρια πωλήσεις iPad
250,000 πωλήσεις του νέου Apple TV

Παναγιώτης Τερζου...ή panos terz

Akouste h nokia ine πλέον για τα μπάζα μη σας πω και χειρότερα κ πιστεύω ότι κ τ Ν8 αποτελεί 1 αποτυχία της nokia με απλά και μόνο catchy χαρακτηριστικά το καλύτερο και με διάφορα πιστεύω ότι είναι το IPhone 4 αλλά γίνετε εκπληκτικό όταν αξιολογήσεις το app store του η htc τώρα πιστεύω ότι είναι μια εταιρία που έχει 1 πολύ εξελιγμένη ui οποτε θα ήταν η 2η επιλογή μου μετά το iPhone 4 μιας κ είμαι και κάτοχος του τώρα για το galaxy s πιστεύω ότι τα λόγια είναι περιτα εδώ όλο το παιχνίδι το παίζουν τα χαρακτηριστικά του και οι δυνατότητες του η τιμή του είναι πολύ καλή όμως δυστυχώς το μέγεθος του είναι αρκετά μεγάλο και αυτό πιστεύω ότι είναι ένα χαρακτηριστικό που απωθεί τους καταναλωτές. Τελειώνοντας θα ήθελα να πω πως σιγά σιγά η nokia πρέπει να σταματήσει να βάζει symbian στις συσκευές της γιατί είναι ένα ξεπερασμένο λογισμικό με λίγες δυνατότητες .συμπέρασμα…; iPhone 4 Is the best με εξέταση όμως την μικρή διαρκεία τηΣ μπαταρίας του

Παναγιώτης Τερζου...ή panos terz

Sorry αλλά προ τελευταία σειρά ήθελα να γράψω εξαίρεση όχι εξέταση

Κωστας

ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟ GALAXY S ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΠΛΗΡΕΣ SMARTPHONE!!ΣΤΟ EISA AWARDS ΒΓΗΚΕ BEST SMARTPHONE 2010-2011 ΚΑΙ ΣΤΟ GSMARENA!!!

Γιαννης

TO GALAXY S EXEI ΠΟΥΛΗΣΕΙ 5.000.000 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΤΥΧΑΙΟ??ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!!!! https://www.wired.com/gadgetlab/2010/10/samsung-sells-five-million-galaxy-s-phones

ΒΑΣΙΛΗΣ

ΤΟ GALAXY ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΙΝΙΤΟ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΤΟΥ GALXY EINAI ΕΚΠΛΙΚΤΙΚΟ ΣΑΝ IPHONE 4 AΛΛΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΦΥΣΙΚΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ANDROID

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

το galaxy παιδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

vaskor

Είμαι κάτοχος iPhone 4. Έχω πρόσφατα δει το Samsung S και το θέλω πολύ….
Άκουσα ότι το HTC Desire HD είναι τρομερό απο το Βλαχάκη. Εμπιστεύομαι Βλαχάκη.
Το iPhone 4 είναι liability παιδιά! Έξοχη ποιότητα, αλλά πραγματικά αυτά τα κλειδώματα που έχει του στυλ Bluetooth, μου τη σπάνε τρομερά. Δεν είμαι της λογικής του jailbreak. Θέλω να είναι όλα by default.
Βλέπω παράπονα από κατόχους Samsung S και ψιλοκωλώνω να κάνω κίνηση να το αποκτήσω. Έλλειψη aftersales, λογισμικό “ξεπερασμένο” που (κυρίως αυτό) είναι όχι εύκολο να εκσυγχρονιστεί (froyo).
To HTC Desire HD όπως και το δικό μου το iPhone 4 με ενοχλεί που έχουν μεγάλο νούμερο SAR. Πραγματικά για μένα είναι critical λεπτομέρεια και παίζει σημαντικό ρόλο στην επιλογή.
Αν είχε μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας θα ψήφιζα Samsung S.
Υ.Γ. Το iPhone 4 ήταν δώρο. Δεν το πλήρωσα. Με βλέπω να πληρώνω για το Samsung S.
Όμως τελικά ψηφίζω το iPhone 4, λόγω ποιότητας hardware.

stelios GR

Samsung Galaxy S φυσικα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! για παααααρα πολλους λογους που εχω προαναφερει!!!!

Nikos21

kaka ta psemata kai ta 4 kinita einai ta kalutera p uparxoun sthn agora… 8ewrw to N8 einai kalutero logo cameras logw diarkeias batarias… kai fusika i timi einai polu pio prositi ap t alla 3 kinita…. psifisa to nokia n8 kai apo bdomada tha paw na t parageilw….. alla eimai kapsouris me to design tou i phone 4 ….. kaka ta psemata… apo diastimiko planhth…… alla oi mlks… oute radio exei…. oute teleia camera… oute HD video…. gps kai xartes tpt… prepei na plhrwseis gia tis vasikes efarmoges.. h alliws n t spaseis… kai n xaseis thn eguhsh sou meta….

kantas chris

ΕΧΩ IPHONE 4 ΦΟΒΕΡΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ,ΑΛΛΑ ΜΙΚΡΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ ΕΙΜΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΘΕ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΕΝΩ ΑΠΟ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ,ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ VIDEO ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ TOY IPHONE ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΡΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΤΑ MP ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΛΛΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟΝ ΦΑΚΟ . GALAXY ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑ ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΩ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΥΣΙΑ TO FLASH LED ΔΗΛΑΔΗ ΟΥΤΕ ΦΩΤΟ ΟΥΤΕ ΦΑΚΟΣ ,ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ Ν8 ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΣΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΛΛΑ TO IPHONE EXEI DESIGN ,αλλα σε θεματα τηλεφωνικης χρησης στερηται δυνατοτητων .

Nikos21

+ fwnw mazi sou kantas…. ephseis 1 polu arnhtiko stoixeio tou GALAXY einai to megethos tou…. oute kan omws…. kai 25 euro na to poulousan den tha to eixa epano mou…. tha to eixa sti spiti na t kamarwna… auto kai to S.E einai uperbolika megala…. kai xana lew kantas chris….. makran to kalutero design yo i phone 4….. kai to i phone 3 eixe wraio design… alla brosta sto 4 kanena allo…… Gauto plhrwneis kai 700 euro … to design pio polu… gt to N8 exei parapano lhtourgies… einai pio euxrhsto kai exei 500….

DIAS

οταν εδω στην ελλαδα εχουμε μαθει στα φρου φρου στο θεαθηναι στην αυτοπροβολη ισως γιατι ειναι προεκταση αυτων που δεν εχουμε ‘η υπαρχουν σε μικρο βαθμο γιατι η ΜΑΘΗΣΗ και η ΟΥΣΙΑ θελουν κοπο αλλα μετα στεκεσαι παντου.Γιαυτο Ν8 με ουσια τα κανει ολα παει παντου παιζει σε ολα τα γηπεδα το φορας και πετας κινητο πολυεργαλειο καιει λιγοτερο(οικολογικο) τα προσωπικα σου δεν γυριζουν ολη τη γη και γιατι ο παλιος ειναι απολα

Nektarios

Εχω το Galaxy s ,στο οποιο με στεναχωρη το γεγονος οτι δεν ειναι Froyo με συνεπεια να εχω περασει δεν ξερω και εγω ποσες Roms για να εχω το καλο κινητο ,με καλη μπαταρια ,ταχυτητα ,σβελταδα ,downloading κτλ. περα οτι για να περασουμε απο Froyo 2.2 σε μια αλλη καινουρια Rom Froyo 2.2 ωστε να δουμε κατι καλο επρεπε να περασουμε και να παμε πισω σε 2.1 και ξανα σε Froyo 2.2 και παει λεγοντας!!Οταν κανω downloading απο 30mb και πανω η μνημες μπαταρουν στο Galaxy και η ταχυτητες πεφτουν ,αργει και σου σπαει τα νευρα κατι που στην Htc δεν υπαρχει αφου δεν ειναι πχ 512 mb ram κτλ. και καποια αλλα που η Htc προλαμβανει και σκεφτεται για ολα !! .Ενταξει δεν ειναι προβληματα αυτα ,ειναι πολυ αξιο κινητο και παρα πολυ καλος αντιπαλος !!Ειχα το Htc desire και οταν το εδωσα και πηρα το Galaxy s δεν εντυπωσιαστηκα καθολου απο την κατασκευη του με συνεπεια να ηθελα συνολο με εντοσθεια Samsung και σκελετο Htc !!Ετσι λοιπον διαλεγω ξανα Htc desire αλλα το HD. !!Παρα πολυ καλο κινητο ,ισοδυναμους επεξεργαστες και οσο για τα γραφικα ,δεν παιζω κατι ,δεν με ενδιαφερει !Διαλεγω λοιπον Htc το οποιο και το… Συνέχεια »

Nektarios

Και επιτελους και ελεος θα εχω Led flash στην καμερα ( 2011 )
Δεν ακολουθαμε τις μαμακιες της Apple !!
Και κατι ακομα για καποιους πιο πανω ,τα Android κινητα εχουν ξεπερασει σε ενα δυο χρονια σε πωλησεις τα Iphone ……. το οποιο το εχω διαβασει απο εδω μεσα αλλα και απο εξω

Γιωργος

Καλησπερα!εχω διαβασει ενα σωρο σχολια για ολα τα smartphones και πραγματικα τρελαινεσαι με ολα αυτα!αλλος υποστηριζει οτι το iphone4 ειναι το καλυτερο,αλλος το S galaxy,αλλος το htc desire,και αλλος το Ν8!επειδη νομιζω οτι ηρθε η ωρα να αποκτησω και εγω ενα smartphone και απο οτι εχω δει και διαβασει μεχρι τωρα…το πληρεστερο κινητο απο αυτα ειναι το Ν8 που τα εχει ολα..!μπορει να υστερει σε εφαρμογες σε σχεση με το iphone4 κυριως αλλα τι να τις κανεις τοσες χιλιαδες…Ηθελα λοιπον να δω αν υπαρχει καποιο συγκριτικο του Ν8 με το XPERIA arc!Για να δω τι διαφορες εχουν αυτα τα δυο κινητα,μιας και ειναι παρομοιες οι λειτουργιες τους και εχουν και τις καλυτερες καμερες μακραν απο τα αλλα!

τζο

ερχεται η επιδοτιση !!! προτεινετε μου ενα κινιτο μεχρι 350 ευρω εχω μπερδευτει να περιμενω μηπως λιγο ακομα….

nikos

τελειο το κινητο κ γω θα το παρω ,, εκανα την βλακεια και πηρα το htc desire hd και ψαχνω πωσ και πωσ να το πουλησω!!

Stathis

παιδια το GALAXY S ειναι το πιο τελειο απο ολα εγω πηγα στο ΓΕΡΜΑΝΟ και ζητισα συγκριση μεταξη αυτον τον συσκευων και το συστημα ειπε οτι ηπερτερει το GALAXY S

Techfan

Κάτοχος nokia n8, αλλά βρήκα τον θεό των mobile phones στο κινητό μου.

Ούτε υπερβολές με μάρκετιν, ούτε ψευδαισθήσεις με μάρκετιν products, ούτε αγορά εκ νέου κάθε 12 μήνες λόγω των δραστικών αλλαγών στην τεχνολογία.

Όταν ζυγίζεις τα πράγματα, βρίσκεις την πραγματική ευχαρίστηση σε αυτά που έχεις…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.