iPhone 4G, Τι περιμένουμε και τι θα θέλαμε

Οι φήμες οργιάζουν. Όλοι αναμένουν το iPhone 4ης γενιάς. Από την πλευρά της Apple, σιγή ιχθύος. Σε αυτό το mockup παρουσιάζονται όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά που φέρεται να έχει το νέο iPhone όπως έχουν καταγραφεί από όλα τα site και forum τεχνολογίας. Τίποτε δεν είναι επίσημο, απλά εικασίες. Θέλουμε οθόνη OLED; Κάμερα 5 Megapixel; Αποσπώμενη μπαταρία; Δεύτερη κάμερα για βίντεο-κλήσεις; Ναι, αυτά και πολλά ακόμα θα θέλαμε από το νέο iPhone, όποτε αυτό και αν παρουσιαστεί.

, iPhone 4G, Τι περιμένουμε και τι θα θέλαμε

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

68 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ (dimitrismpower)

Και κανονικο multitasking θελουμε και widgets θελουμε και επιφανεια εργασιας και υποστηριξη φλας στο ιντερνετ και ολα αυτα που λεει η εικονα…παντως και μονο αυτα που λεει η φωτο να εχει τοτε σιγουρα θα ειναι σοβαρο μηχανιμα…ειδικα για τον dual-processor και ram(αν κ η τελευταια καλο θα ηταν να ειναι 512mb)…

Aris

εμενα αυτο που ενδιαφερει ειναι
να εχει μεγαλυτερη οθονη π.χ.4′
και bluetooth και οπως ειπε και ο φιλος
και flash player.

Spyroscesarsc

‘Οτι και να έχει δεν πρόκειτε να σκάσω λεφτά στην Apple! Οπότε ας βάλουν ότι θέλουν! 😀
Να δούμε και πότε η Apple θα ανακαλύψει τις κάρτες μνήμης… ‘Ισως στο Iphone 14ης γενιάς… 😛

Ta-Nea.info

@Spyroscesarsc entaksei na katalavo oti antipatheis tin apple! alla oso gia tis kartes gnomi mou einai oti den exeis dikio me 32GB esoteriki tin na tin kaneis tin karta mnimis?

Λευτέρης

To βλέπω για μελλοντικό μου κινητό ! 😀 Tι άλλο να ζητήσω απο αυτό το κινητό .Και έβλεπα το Χ10 πού σου .Anyway σίγουρα θα κάνει πάταγο (αν και είναι ανεπισημο και ‘οχι σίγουρο).Και 5άρα κάμερα .Πετώ στα σύννεφα!Spyroscesarsc με τέτοια ένσωματωμένη μνήμη τι να κάνεις την κάρτα μνήμης (έκτος και έαν θες να την άποσπάς σε τακτικά διαστήματα και δεν θες να έχεις το κινητό)Έγω θέλω να δω το i-phone android (μακάρι)

kostas

Ραδιόφωνο;;;

isidorosr20595

Φήμες το καλοκαίρι έλεγαν πως η Apple ετοιμάζει Radio.app. 🙂

tsak4

Και σύμφωνα με άλλες πληροφορίες:

– There will be multi-touch gestures OS-wide. (Would make sense for that as the rumored OS for the iTablet is close if not the same as the iPhone)
– “A few new ways” to run applications in the background — multitasking.
– Many graphical and UI changes to make navigating through the OS easier and more efficient. We haven’t had this broken down, but we can only hope for improved notifications, a refreshed homescreen, etc.
– The update will supposedly be available for only the iPhone 3G and 3GS, but will “put them ahead in the smartphone market because it will make them more like full-fledged computers” more than any other phone to date. Everyone is “really excited.”
– The last piece of information is the most vague, but apparently there will be some brand new syncing ability for the contacts and calendar applications.

Teo44

Νομίζω ότι θα αρχίσουν από τώρα να αντιγράφουν το design του οι άλλες εταιρείες, αφού δεν μπορούν τίποτα άλλο, μιας και από το 2G κινητό της η Apple άλλαξε τη φιλοσοφία του mobile.
Σίγουρα θα το αποκτήσω, γιατί το i-Phone μου θα το άλλαζα μόνο με i-Phone.
Γιατί? 5άρα – 64Gb – αποσπώμενη μπαταρία – Φλας……………………………………………….κ.α.

isidorosr20595

Ακόμα είναι φήμες. Μην το ξεχνάς. Πάντως και βέβαια θα είναι κλάσεις ανώτερο το 4G. Θα ήθελα πολύ να δω την μπαταρία ενός iPhone. 🙂

Apostolis

Paidia min ksexname kai to flas!! Na vgazoume kai kamia foto tin nixta….
Mipos zitame polla?!?!

Spyroscesarsc

@Teo44
Μην σου πω ότι οι άλλες εταιρίες έχουν βάλει μέχρι και τις μυστικές υπηρεσίες να ψάξουν γιά το νέο design του νέου iphone γιά τα νέα κινητά τους… Θα το κάνει η Apple 2mm λεπτότερο και όταν οι υπόλοιπες εταιρίες προσπαθίσουν να “αδυνατίσουν” θα βγούνε όλοι οι fun του iphone και θα λένε πάλι πως οι υπόλοιποι αντιγράφουν το αγαπημένο κινητό… 😛
Bαρεθήκαμε να ακούμε τις ίδιες χαζομάρες…
Αν το πάτε έτσι, άν η οθόνη φτάσει τις 4″ θα αντιγράφει το HD2, αν γίνει amoled θα αντιγράφει την Samsung, αν βάλει κάμερα στα 5mp θα αντιγράφει το 1ο 5mp κινητό και πάει λέγοντας… ]-)
Μην μιλήσω γιά το copy/paste που ήταν μία “θρασύτατη” αντιγραφή των windows mobile…
χααχαχα!

Ηλίας Αδαμόπουλος

Περιμένουμε και iPod touch 4ης γενιάς;

POROMENOS

παιδια θελω να κανω μια ερωτιση,ποτε βγενει το καινουριο i phone 4g?

isidorosr20595

iPod touch το Σεπτέμβριο.
iPhone 4G Μάιο.

Πίτσιλλος

@isidoros να αναμένεις το iphone επίσημα το Ιουλιο όπως έγινε και με τα προηγούμενα 2 μοντέλα της Apple. Η Apple είναι απο τις εταιρείες που δύσκολα αλλάζουν συνήθειες…

όσο αφόρα το 4G:
THE ULTIMATE GAMING PHONE.stop.
γιατί στην ουσία αυτό δδημιούργησε σιγά σιγά η εταιρεία…

ΘΕΑΤΗΣ

βασικα multitasking,εισαι σε ενα παιχνιδι και νικας,τσουπ κληση ή μνμα και ξανα μανα εκκινηση του παιχνιδιου,υποστηριξη flash στον safari,ανοιχτο bluetooth αυτα 🙂

mugen

Καλά θα κάνει η apple να βγάλει το 4g όσο πιο γρήγορα γίνεται γιατί ήδη κυκλοφορεί το iPhone Killer και δεν είναι άλλο από το HTC Google Nexus One με επεξεργαστή 1ghz,512ram & 512rom (iPhone 3gs:600mhz,256ram) want more?

Ta-Nea.info

@mugen ενταξει ακομα εχει σιγα τωρα τι θα σοθυ κανει ενα nexus δηλαδη στην πραγματικοτητα τι καλυτερο εχει? τις χιλιαδες εφαρμογες?εξωτερικη ομορφια?ανταποκριση οθονης?εσωτερικη μνημη?η το multitouch και τελος και βασικο κιολας εχει μονο ενα κουμπι για να κλεινεις εφαρμογες ολα τα αλλα με την αφη…και εννοειται οτι θα ειναι πολυ καλυτερο το 4G απο το nexus!

isidorosr20595

Πιστεύω πως θα κάνει το μεγαλύτερο bam το iPhone 4G. 🙂 Θα έχει την πείρα και με το iSlate και θα το κάνει ακόμα καλύτερο (οθόνη, μπαταρία, κλπ).
multitasking μπορείς να κάνεις και τώρα, με jailbreak. Εγώ έχω κάνει και με έχει σώσει! Βάζω το online ράδιο (88,6) , ανοίγω Safari και απολαμβάνω! 😛
Επίσης το νέο iPhone 80% να έχει ράδιο. Αυτό θα πει Nexus-Killer! 😛 Όλες οι εταιρίες θα μείνουν με το στόμα ανοιχτό.
Πολύ δεν πωρώθηκα; 😛

Spyroscesarsc

Ναι ρε Ισίδωρε… Πολύ πορώθηκες!
Μόλις βάφτισες ένα κινητό killer μόνο και μόνο επειδή θα έχει ράδιo! 😛
Kαι το κινητό τη γιαγιάς μου με τα 30 εύρω έχει ράδιο! xaxaxa! 😀

Πίτσιλλος

@isidoros όταν σου πουλάνε 850ευρώ (Κύπρο)το Iphone 3GS 16GB θα το αγοράζες?

isidorosr20595

Όχι. θα αγόραζα το iPhone των 600 €.:)

Πίτσιλλος

Νευριάζω γιατι ΟΛΟΙ συγκρίνετε διαφορετικά κινητά τηλέφωνα που ανήκουν σε διαφορετικά target audiences με το iphone! οκ είναι λογικό να συμβαίνει αυτό γιατι το ιphone εχει πωλήσει εκατομμυρία ανα το παγκόσμιο και ακόμα πουλάει και έχει γίνει μόδα.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ να συγκρίνεις το nexus με το iphone! το iphone είναι συσκευη entertainment-gaming ενώ το nexus είναι καθαρα για επαγγελματικό σκόπο ! Το ιδιο συμβαίνει με το HTC HD2 – iphone Blackberry Storm2-iphone. ΟΛΑ αυτα τα κινητά ανήκουν σε διαφορετικά target audiences.. ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ? ; άλλες οι χρήσεις του ενός και άλλες του άλλου !

σαν να μου συγκρίνετε Harley Davidson Vs Hayabousa.

isidorosr20595

Και όμως, το nexus είναι κάπως gaming. Μόλις φτιαχτούν και άλλα apps στο Android Store θα γίνει και αυτό. Ακόμα η αρχή είναι. Έτσι ήταν και το iPhone στην αρχή. Από το τίποτα ξεκίνησε.
Το iPhone άνετα επαγγελματικό. Έχεις δει πόσα app υπάρχουν στο App Store;
Το nexus γιατί το λες επαγγελματικό ?

Πίτσιλλος

αχαχαχαχαχαχ Δηλαδή φίλτατε ισίδορε… για σένα επαγγελματικο τηλέφωνο είναι όποιο έχει πολλά apps? εαν ναι τότε είσαι άκυρος φίλε μου…

όταν δείς τι μπορεί να κάνει ένα blackberry ή ένα htc ή ένα Nokia Eseries τότε θα μάθεις τι σημαίνει επαγγελματικό και τι amusement τηλέφωνο. Έχω χρησιμοποιήσει ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ πλατφόρμες και η διαφορά είναι μεγάλη.

Τέλοσπάντων,
ο καθένας με τα γούστα του και τα αναποδά του 🙂

isidorosr20595

Δεν λέω αυτό. Υπάρχουν πολλά app που το κάνουν επαγγελματικό. Από το τίποτα πολύ καλό είναι αυτό. blackberry / Eseries είναι τελείως επαγγελματικά. Είναι σχεδιασμένα για να είναι επαγγελματικά. Το iPhone δεν είναι σχεδιασμένο για επαγγελτικό αλλά μπορείς να κατεβάσεις app.
Τέλος πάντων. Ας μην το κάνουμε forum. 🙂
Ισίδωρος.

Stelios

Me to pardon re pedia…
Alla otan leme epagelmatiko ti enooume?

OLA ta kenouria smartphones exoun sxedon tis idies efarmoges!
Kairos-xrimatistirio-notes-agenta-text editing-web kai alla…

Ilikrina to lew, den vlepo diafores se tipota, pera apo ta eikonidia
Kai exw dokimasi arketa apo afta.

Ti kanei to ena pio epaggelmatiko apo to allo?
Eina apla smartphone, xrisima alla den mporoun (akoma) na kanoun kai sovara task…

Kaka ta psemata, oti kanei kai to ena, kanei sxedon to idio kai to allo, akolouthoun to idio louki ligo-poly. Isos to iPhone na einai ligo kalitero epidi exei mia parapano pikilia apo apps (pou den einai panta xrisima)

DenKanwKalesAgores

re paidia 8elw mia terastia xari..eimai se megalo dilima..8elw na agorasw kinito kai dn 3erw poio!! :S …m arecei polu to nokia n900 alla kai to 3gs(iphone)…omws me ola auta pou kukloforoun gia 4g me kanoun na eimai kapws distaktikos…parakalw peite m tn gnwmi sas!! nokia n900 iphone 3gs h na perimenw iphone 4g- ???? pllzzz 🙂 🙂 (min me rwtisete giati ta xreiazomai apla peite m tn gnwmi sas)

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ (dimitrismpower)

Μαλλον αυτην την φορα θες να κανεις καλη αγορα , γιαυτο το ψαχνεις ε??? χαχαχαχα
Φιλε η αποψη μου ειναι να πας σε ενα μαγαζι τεχνολογιας για να δεις και να χρησιμοποιησεις και το N900 και το 3GS και να παρεις οποιο σου αφησει την καλυτερη “εικονα” … ειναι δυσκολο να πεις ειναι ποιο καλο αυτο ή ειναι χειροτερο το αλλο.. Αλλο μπορει να θεωρω εγω ως καλυτερο , αλλο εσυ και αλλο ενας τριτος… Ο καθενας κρινει με τις προσωπικες του αναγκες…
Κ οσο για το iphone 4g οσες χαζομαρες φημες και αν ακους , πιστευε τις μισες και απο αυτες να εισαι σιγουρος οτι θα πραγματοποιηθει το 1/3..
Αυτα.

DenKanwKalesAgores

euxaristo maga…omws kai na ta dw kai pali tn la8os epilogi 8a kanw…g auto 8elw gnwmes..3gs iphone nokia n900 iphone 4g (prosexws 😛 )

Spyroscesarsc

Κάποιο άλλο κινητάκι δεν σε ενδιαφέρει? Μόνο ανάμεσα στα 3 αυτά είσαι? :-/
Το Ν900 θα έλεγα εγώ π έχει ενδιαφέρον λογισμικό και qwerty αλλά όλη την ώρα Αγγλικά δεν την παλεύω… ‘Οπως και να το κάνεις, όσο καλά και να ξέρει κάποιος Αγγλικα δεν παλευόνται όλη την ώρα! 😉

DenKanwKalesAgores

yea….gia pes esu kana allo kinito 😉

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ (dimitrismpower)

Και το nexus one ειναι πολυ καλο εργαλειο (κατα την αποψη μου ,οτι καλυτερο κυκλοφορει αυτην την στιγμη) αλλα το προβλημα ειναι οτι δεν εχει κυκλοφορισει ακομα ευρωπη , οποτε το περνεις απο Αμερικη απο ebay ή κανα μπάρμπα αν εχεις εκει…

fantreliaris

paidia,epeidi exw k iphone 3gs k htc hd2,opws einai ta kinita,einai sxedon ta idia alla kapws pio grigoro to iphone…an asxolitheite na hackarete to iphone me jailbrake&ta sxetika,to kinito de paizetai me tpt…einai oti pio best exei vgalei i texnologia,&de milaw mono gia tis efarmoges apo app store…uparxoun polla stores pou katevazoun apps,ola free,&ola douleuoun teleia sto iphone…

Staf

Παιδια το 4G λεξανε θα βγει το 2012 και θα βασιζεται στην τεχνολογια WiMax, δηλαδη στην επομενη γενια του WiFi.To συγκεκριμενο δεν βλεπω να φερει αυτην την τεχνολογια οποτε το κοβω για 3.5G (HSDPA , 3G+)

Panagiotis

re Pote na to perimeno kai me posa euro na to perimeno?

Spyroscesarsc

Staf, το 4G “και καλα” θα συμβολίζει ότι το κινητό θα είναι το 4ο iphone που κυκλοφορεί! Δηλαδή iphone 4 G(eneration). 🙂
Mάλλον αυτό εννοούν! Κάπως έτσι ξεχωρίσουν και τα ipod και ipod nano! 😛

Παναγιώτη, να το περιμένεις μετά το 2010 και με κάνα 600 εύρω κλασσικά! 😛

Staf

Παιδια ειμαι μονο φημη οτι θα βγει!Εχει βγει κατι επισημα απο την Apple?Δεν νομιζω…

Staf

Φιλε Spyros οπως το θετεις ειναι σαν να προηγηθηκαν το 1G και το 2G.Δεν νομιζω να αφορα τις εκδοσεις του i phone αλλα την τεχνολογια του.

Spyroscesarsc

Πράγμαρι δεν έχει μιλήσει επίσημα η apple, αλλά πλησιάζει το συνέδριο της apple(κάπου στην ανοίξη). και σε αυτό το συνέδριο τα τελευταία χρόνια η apple ανακοινώνει νέες εκδόσει του iphone! Δηλαδή το 3G και το 3GS…

Spyroscesarsc

Staf, έχεις δίκαιο, την τεχνολόγια του αφορούσε! Αλλά τώρα μάλλον θα αφορά τις εκδόσεις του!
Γιά εμπορικούς λόγους βέβαια… Φαντάζεσε άλλο ένα iphone 3Gxxx? Και στην περίπτωση της apple που το κύριο όπλο της είναι η διαφήμιση πρέπει το όνομα να έχει κάτι το “επαναστατικό”! χαχαχα!

Staf

Ναι οντως..Το οτι θα βγει και 4G ενταξει,θα βγει.Αλλα περιμενω τα κινητα τοτε να ειναι πολυ ακριβοτερα.

Spyroscesarsc

‘Αμα είναι πολύ ακριβότερα, καλύτερα να δίνουμε τα λεφτά μας γιά υπολογιστές! Με 900 ευρώ πήραμε φοβερό μηχάνημα! Με φοβερή κάρτα γραφικών, επεξαργαστή i7, και τα πάντα όλα! 😛
Δεν αξίζει να σκας σε κινητό 700 ευρώ π.χ ενώ με 100-200 ευρώ παραπάνω αγοράσει Hi-Tech pc! 😛

Staf

Εννοειται.Εγω εχω αρκετα καλο σταθερο,εναν 2ο παλιο σταθερο και ενα μετριο λαπτοπ,οποτε απο θεμα pc ειμαι οκ.Οσο για τα κινητα…..Ψυχωση..

Staf

Ναι εχει δικιο ο admin…ξεφυγαμε λιγο..Φταει η τεχνολογια Κωστα στην οποια ειμαστε εθισμενοι…

ted

εσκασα φραγκα και πηρα ενα απο τα πιο εμπορικα κινητα ισως του κοσμου. iphone 3gs.
διαβαζω πιο πανω τουσ πορομενους φιλους του iphone και πραγματικα εχω πεσει.
ειναι πολυ καλο τηλεφωνο παιδες,,αλλα για λιγα πραγματα. πολλα φρου φρου κ αρωματα.
εκανα το λαθος χωρις να ξερω ο αμοιρος κ του κανα update την 1μερα που το συνδεσα.
jailbreak de ginete γιατι απλα δεν εχει βγει η 3,1,3 ακομα.
τι να πω….μια μ…..ια και μιση.
no blootooth
no flus , no radio, no memory card, ολα τα navigator πληρωτικα (αααχχ γλυκα μου windows mobile..) , kai genika οποια εφαρμογη και να χω κατεβασει,καπου πρεπει να παιζει κ ελευθερο internet για να παιξουν..εκτος αν κανεις ενα χοντρο συμβολαιακι για unlimited..
μια αλλη μ…..α που εντοπισα ειναι τα games.φημηζετε σαν τρελλη συσκευη για games…οοοοοοολα ειναι επι πληρωμης.
τι να πω….καλη η φιγουρα,αυτα τα λιγα που κανει τα κανει τελεια,αλλα για τα 630 που εσκασα,,μαλλον με πιασαν μ……α και θhμα του marketing..
το μεγαλο iphone κατα την γνωμη μου αρμοζει σε πιτσιρικαδες,(17-23) ασχετους και φιγουρατζιδες.
ειχα καλομαθει με τα επαγγελματικα και με τοοοοοσες δυνατοτητες WM (xperia X2-HTC CRUISE) και επεσα στην πατατα που δεν μπωρο να κανω τιποτα και εχω φρικαρει….

Staf

Eυγε Τed..Χαιρομαι που εχουν κ αλλοι τις ιδιες αποψεις με εμενα..Windows και ξερο ψωμι..Αντε και λιγο Android..

Συνφωνω απολυτα με τις αποψεις σου και τις εχω ηδη εκφρασει σε καποια αρθρα..
Εκτος απο εμφανιση και απο ποιοτητα οθονης…τιποτα…ενα κενο..Ολες οι δωρεαν εφαρμογες ειναι…αστα να πανε..
Οτι πληρωνεις παιρνεις..

ted

οπως τα λες φιλε staf..
και λιγο android. πριν ενα μηνα επεσε στα χερια μου ενα htc magic και το κρατησα 2 εβδομαδες.Η ποιοτητα οθονης ηταν πολυ καλη,και κυριως τις εφαρμογες που ειχε σαν free ηταν κλασης ανοτερες απο αυτες του iphone. oso gia navigator απο την 1 μερα που το κρατησα στα χερια μου του περασα με την μια IGO8 ΚΑΙ NDRIVE. Ουτε να τα σκασω,ουτε να πρεπει ντε και καλα να δωσω τα στοιχεια της πιστωτικης μου στο κολo itunes. και να φανταστεις οταν δοκιμασα να περασω μια prepaid card δεν την δεχοταν..
μαυρο χαλι..τι να πω..
ψαχνω να το ανταλλαξω με κανα επαγγελματικο mobile μπας και γλητωσω τα φραγκα που σκασα…ανετοτατα θα το ανταλλαζα με κανα htc HD2.

Antreas Psyntrides

Εντάξει ρε παίδες απόλυτοι είστε… Επειδή κάνατε μια μ@****@ και κάνατε update και τώρα περιμένετε Jailbreak δεν φταίει η Apple. Και στα WM πληρώνεις, απλά δεν χρειάζεται να το “σπάσεις” για να βάλεις σπασμένα παιχνίδια και εφαρμογές. Όταν ο Geohot βγάλει το Jailbreak που υποσχέθηκε, βάλε το για να μπορέσεις να καταλάβεις τη δύναμη του 😉

ted

μυδια καλαβρεζικα.. θα πρεπει δηλ.να περημενω τον καθε geohot για να εχω ενα τηλεφωνο με τα αυτονοητα δηλαδη?? στα WM κατεβαζα του κοσμου τις εφαρμογες τζαααααμπα,ειχα προσβαση στα αρχεια μου,στην καρτα μνημης και κανα οτι ηθελα,και ενα σωρο αλλες ευκολιες.
Εμαθα και κατι αλλο απο την επισημη apple. oti εαν κανεις jailbreak χανεις την εγγηηση…τζζζααααμι!! κλαιω τα λεφτουδακια μου..
γ@@@ το marketing της apple,,αλλα ειπαρχει και η μεγαλη ατακα που λεει…δεν ηξερες…δε ρωταγες!!!!
anyway.. η ουσια ειναι μια…πολυ ακριβη συσκευη μονο για μια οθονη αποτελεσματικη…
στην ουσια ενα αδειο τηλεφωνο μοοοοονο μοστρα και βιτρινα.

ted

sorry παιδες που τα χωνω,απλα οταν νοιωθω οτι με πιανουν και με εχουν πιασει μ…..α φρικαρω.
Εννοητε ο καθενας εχει την αποψη του για την συσκευη αυτη,ετσι και γω.

Staf

@Τed…Απλα… συμφνωνω απολυτα…
Στα Win βαζεις οτι θες(ξες τι εννοω) και δεν χανεις και την εγγυηση..

Πεστα να τα ακουν και αλλοι…Το I Phone ειναι για καποιον που δεν πολυασχολειται με τα κινητα και θελει να κανει μοστρα…Α Ξεχασα…Kαι moultitouch zooming…χαχα

ted

χεχεχε..ααααα ξεχασα και το βασικοτερο…η συσκευη ειναι κατασκευασμενη για αμερι-κλανακια
και εννοητε οτι δεν εχει video call.. αλλα απ οτι ακουσα ουτε το νεο υπερ-κινητο iphone 4g θα εχει!!
ναι μεν…..αλλαααααα….θα εχει (μαλλον) radio…kai ελπιζω οχι με συνδεση στο internet..

το ανταλλαζωωωω οσο ειναι καιρος πριν το πεταξω απ τα νευρα μου..ελεος,ασ το παρει καποιος!!

mitsos

ted ασχολείσαι με κινητά και δεν ξέρεις οτι το iphone δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σου? δίνεις 600euro και δεν το ψάχνεις πρώτα? δεν φταιει τότε η συσκευή αλλα μαλλον …εσυ.

δεν είναι τυχαίο οτι μετά απο τοσες συσκευές που έχουν βγεί η σύγκριση τους γίνεται με μια που βγήκε ενα χρόνο πριν. η συσκευή είναι γνωστό οτι έχει μειονεκτήματα. αλλα νομίζεις οτι είναι μόνο η μόστρα? παγκοσμίως είναι οι πιο ευχαριστημένοι πελάτες όσοι έχουν iphone και πιστοί ωστε να ξανα αγοράσουν τη νεα γενιά.

αν δεν βγεί η νέα συσκευή και οι ανακοινώσεις δεν ξέρεις τι θα έχει και τι όχι. πάντως μάλλον θα έχει video call και όχι ραδιο.

ted

oυτε video call oυτε radio.. ΟΣΟ για το πρωτο ειμαι σιγουρος οτι δεν θα εχει,γιατι στην αμερικη δεν ειπαρχει παροχεας που να υποστηριζει video call. με λιγα λογια, το iphone einai ενα πολυ καλο τηλ.για αυτα τα λιγα που κανει.μπωρο να πω τελειο. αλλα δυστηχος για τα φραγκα του, αυτα που κανει καλα,,ειναι ποοοοολυ λιγα…
εγω εκανα την μ…..α και το πηρα,αλλα ευτηχως προλαβα και διωρθοσα το λαθος μου και το πουλησα,και στην θεση του πηρα ενα επαγγελματικο κινητακι στην ιδια τιμη με την “καρουτα”,που αυτο κανει οτι κανει το μεγααααααλο i.μπουρδα και 100 πραγματακια παραπανω.. HTC HD2. απλα το μελλον..
οσο για το οτι το προτιμαει ολος ο κοσμος φιλε μου,να ειναι καλα το τρελο marketing και η πληση εγκεφαλου που μας κανουν με την συγκεκριμενη συσκευη ,τα κοριτσακια,οι ασχετοι,και οι φιγουρατζιδες.
δεν το ξερα δηλαδη οτι ενα τηλεφωνο που το πληρωsa 645ευρω θα πρεπει να σκασω με την πιστωτικουλα μου που θα μου την φακελωσει και η aplle,αλλα 100ευρουλακια για να το κανω κινητο της προκοπης με τις εφαρμογες που χρειαζομαι..πχ navigator.
αισχος!! για τον π……ο καβαλα.

Vasillis

re paides kserei kaneis pote tha vgei jailbreak gia to 3gs ne to neo bootrom??????

Nikos

teleiooooooooooooooooooooooo.exw to 3gs 7 mhnes!!!!!!!!!!!!!!!eskasa 540 euro,alla otan bgei to 4g tha to xtuphsw kai auto!!!!!!!!!!!!!

vasilis

λετε να αργησει πολυ? και να βγει στην αμερικη στην ελλαδα θα ερθει? η ελλαδα ακομα δεν υποστηριζει δικτυο 4g!

ted

μην ανχώνεσε φιλε… η ιδια πατατα πανω κατω θα ειναι με το 3gs..
stay cool….

vasilis

προτεινεις να παρω τωρα το iplone 3gs και να το αναβαθμισω σε OS 4.0 ή να περιμενω το 4G?
πιστευω οτι το 4G θα αργησει παρα πολυ :/

i-yiannis

Παιδια το νεο Iphone 4G βγαίνει σε 16gb, 32 gb kai 64gb?
Επειδή αρκετοί λένε πως βγαινει σε 64gb αλλα στο site της Apple δεν λέι κάπου για 64gb
Τι λέτε?

Antreas Psyntrides

Δεν βγαίνει my friend σε 64GB. Μόνο σε 16 και 32, ότι λέει το επίσημο site της Apple 😉

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Φήμες ότι φτάνει σε Space Black και Rose αποχρώσεις

Νέα φήμη υποστηρίζει πως το iPhone 16 Pro (και το iPhone 16 Pro Max μαζί του) θα φτάσει σε νέες αποχρώσεις Space Black και Rose.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Θήκη που διέρρευσε δείχνει το νέο Capture Button

Το iPhone 16 Pro αναμένεται να έχει ένα ολοκαίνουργιο Capture Button και μια εικόνα που μόλις διέρρευσε φαίνεται να το αποκαλύπτει.

Software Apple featured iOS

Στις 10 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί το φετινό WWDC της Apple – Αποκαλυπτήρια για το iOS 18

Φέτος, το ετήσιο Παγκόσμιο Συνέδριο Προγραμματιστών (WWDC) της Apple θα πραγματοποιηθεί από τις 10 Ιουνίου έως τις 14 Ιουνίου.