iPhone 4S, Δημοσκόπηση

iPhone 4S. Έχουν περάσει αρκετές ώρες από τη χθεσινοβραδυνή ανακοίνωση του νέου iPhone 4S και η συζήτηση κυριολεκτικά έχει πάρει φωτιά. Σήμερα, με καθαρό μυαλό το Techblog σας καλεί να εκφράσετε την άποψή σας ψηφίζοντας για το νέο iPhone 4S. Ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες σας; Σας εντυπωσίασε ή σας άφησε παγερά αδιάφορους;

To iPhone 4S το περιμένουμε Ελλάδα το Δεκέμβριο.

, iPhone 4S, Δημοσκόπηση

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

67 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Dimos

Θα παραμείνω στο 4…Για αυτές τις αλλαγές δεν αξίζει πραγματικά!!!

KostasHD2

ειμαι σε WP7 και δεν θα το παρω δεν βλεπω στην λιστα 😛 τι να πατισω πατατες?

andreas

Θελουμε siri και στο 4…

Ignus

μπα …δεν με εντυπωσιασε

υπαρχουν αλλες συσκευες στην μιση τιμη που ειναι πολυ καλυτερες
επισης δεν προσφερει κατι καινουργιο εκτος ισως απο την καλη καμερα

ουτε 4g δεν εχει σε σχεση με τις σημερινες high end συσκευες
και αυτο το voice assistant πιστευω οτι θα ειναι φιασκο εντελως 😛

Manos

Εχω το Desire HD και σκεφτομουν αν βγαλει η apple κατι καλο να το δοκιμασω…
Μετα τις….πατατες οπως λεει και το poll, παω για Galaxy S2.
Δε λεω, καλα τα specs, αλλα εν ετη 2011 προς 2012 δεν πας πουθενα με οθονη 3,5″…
Κριμα…

Vasilis

Περιμένετε καλύτερα το Nexus Prime θα είναι απίστευτο.

manolis Tsagkarakis

ευτυχώς που είναι πατάτες το 4S επειδή πρόσφατα αγόρασα το 4 (με δύο χρόνια συμβόλαιο).. οπότε παραμένω στο 4άρι έτσι κι αλλιώς!!! 🙂

@Manos η γνώμη μου είναι ότι οι 3,5 ίντσες είναι μια χαρά για κάποιον που δεν έχει πρόβλημα με τα μάτια του (λόγω ηλικίας ας πούμε)… οι 4 ίντσες μεγαλώνουν το κινητό κάνοντας το λιγότερο φορητό κατά τη γνώμη μου….

Ted

Αν μείνουμε στο design, δεν αξίζει. Γιατί να αλλάξει όμως; Το 4αρι είναι η πιο στιβαρή και αξιόπιστη συσκευή που (κατα την γνωμη μου) υπάρχει. Ένα χρόνο+ που το εχω ούτε μια φορά δεν με προβλημάτισε. Γιατί να το αλλάξουν; Η ισχύς του Α5, το γεγονός ότι χωρίς να είναι 4G πιάνει ταχύτητες (θεωριτικά) σαν των 4G κινητών, το icloud και ειδικά το siri, δεν το κάνουν το κορυφαίο κινητο; Εταιρίες αναβαθμίζουν κάθε 6 μήνες κινητά και η μοναδική διαφορά κάποιων είναι ότι το 1Ghz έγινε 1.2 ή 1.5. Μπράβο τους που ξέρουν την ποιότητα τους και μπράβο τους για το siri. Είναι ότι πιο φανταστικό!

stavros

το μονο που με απογοητευσε ειναι οτι δεν μεγαλωσε λιγο την οθονη. κατα τα αλλα ειναι μακραν καλυτερο και δικαια ειναι στην κορυφη.
Σε ενα προιον της apple δεν κοιτας μονο το hardware η μονο το design η μονο το λογισμικο η μονο την ποιοτητα κατασκευης. ΤΑ ΚΟΙΤΑΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ. Και η apple ειναι η μονη εταιρια που μπορει να το κανει αυτο, αυτη ειναι η μεγαλυτερη μαγκια της και αυτος ειναι και ο λογος της επιτυχιας της.

blasito

Σκεφτόμουν να αλλάξω smartophone και περίμενα να δω το καινούρο iphone. Πολύ δυνατό ναι. Αλλά με 3,5 in δε νομίζω να ευχαριστιέσαι να παίζεις παιχνίδια και να σερφάρεις. Σε κουράζει λίγο. Η διπύρηνη GPU πάει στράφι με τέτοια μικρή οθόνη.
Επίσης, δε βολεύει καθόλου στο χέρι. Ήλπιζα να αποκτούσε ένα καμπυλωτό σχήμα ή να ήταν πιο λεπτό.
Το Siri πλάκα έχει (λες και είμαστε σε ταινία sci-fi) αλλά το φοβάμαι το φιάσκο. Άσε που πρέπει να είσαι όλη την ώρα συνδεδεμένος στο 3G το οποίο είναι ακριβό στην Ελλάδα….

Jim P

Γιατί τόση χολή ειδικά στις ψηφοφορίες.
πρόκειται για ένα απίστευτο smartphone το οποίο “τυγχάνει” να έχει μονο δύο αρνητικά
– Είναι Θεοπανάκριβο
– Είναι Apple..

Κατα τα άλλα το κινητάκι τα σπάει

A happy ZTE Blade user 😉

@l3xandros JRMS*

ΑΣΧΕΤΟ …….. Τελικα Κωστα ποσο θα κοστιζει 600-700Ε

Apostolos

Δεν ξέρω τι λέτε , αλλά πιστεύω πως το νεο iphone ειναι κατι το καταπληκτικο !!!!!!! Το Siri ειναι πιστευω μια εφαρμογη οπου αλλαζει τη μορφη ”κινητου” αλλα το κανει σαν να εχεις καποιον να σου κανει ολες τις προθεσεις σου ( δηλαδη να χειριστεις μια εφαρμογη χωρις να αγκιξεις τιποτα και γενικοτερα χωρις να ψαξεις )!!!!!! επισης νοιωθεις πως υπαρχει καποιος ανθρωπος που να σου μιλαει !!!!! τελος παντων η Apple ειναι η μονη εταιρια πιστεθω που θα μπορουσε να φτιαξει αυτη την ασυναγωνιστη εφαρμογη που μαλλον θα καταπληψει οποιους το παρουν ! ( Σας το λεω επειδη ενας φιλος μου δουλευει στην Apple και το εχει ηδη , εστι το ξερω πως δουλευει απο πρωτο χερι …. πιστεψτε με !!!!!). Παντος οποιοι πιστεουν απο το παραπανω σχολια πως ειναι “Πατατα” …. τους λεω να το δουν μολις βγει και μετα να μιλησουν …….!!!!!!!.-

Iraklis

Eιμαι κατοχος WP7 και το μόνο που μου άρεσε στο 4s ήταν η κάμερα. Κατά τα άλλα… πατάτες.

@l3xandros JRMS*

Το μόνο πράγμα που με ενθουσίασε πραγματικά καθ’όλη τη διάρκεια του χθεσινού apple event ήταν η κάμερα 8mp και το siri που πιστεύω ότι θα προσπαθήσουν και άλλες εταιρίες να το εισάγουν στα κινητά τους.Από την άλλη απογοητεύτηκα που δεν είχε οθόνη τουλάχιστον 4”,και λέω τουλάχιστον γιατί οι υπόλοιποι κατασκευαστές μας έχουν συνηθίσει στις μεγάλες οθόνες (galaxy s2 htc titan).

Iakovos

Τα polls δειχνουν το ποσο επιτυχημενο ειναι καθε τι της Apple.Ολοι εναντιον…και εμεις πανηγυριζουμε…το καλυτερο smartphone γινεται ακομα καλυτερο. Το εχω ηδη παραγγειλει. Σε ευχαριστουμε Tim…αν και θα προτιμουσα παρουσιαση με Steve. Μην ξεχνιομαστε ομως…ολοι android… λολ λολ. βασικα…ολοι εναντιον της κορυφαιας εταιρειας 🙂

Iakovos

Τελοσπαντων, για να μην γινομαι κουραστικος…ο καθενας κανει τις επιλογες του…για αλλους ειναι αλλα κινητα κορυφαια, για αλλους αλλα κλπ κλπ. Απλα καλο θα ειναι πρωτα καπιοι, γενικα σε θεματα της apple, να εχουν δει πρωτα εστω μια συσκευη της, και μετα να κρινουν. Αυτα…enjoy technology 🙂

GREG

Είμαι κάτοχος Android συσκευής από άποψη. Δεν μου αρέσουν οι περιορισμοί και η πολιτική της Apple και κυρίως η υπερτιμολόγηση των προϊόντων της. Αλλά… πρέπει να παραδεχτώ πως η Apple είναι μία εταιρεία που δεν αντιγράφει αλλά δημιουργεί. Είναι μία από τις σημαντικότερες εταιρείες τεχνολογίας παγκοσμίως αυτή τη στιγμή. Και το πιο σημαντικό είναι πως η Apple έγινε νούμερο ένα μετά την επιστροφή του Στηβ Τζομπς το 1997. Δηλαδή η Apple είναι ο Στηβ Τζομπς εδώ και 14 χρόνια. Τώρα που αποχώρησε πιστεύω πως και πάλι θα αρχίσει τη φθίνουσα πορεία που είχε πάρει μετά και την πρώτη του αποχώρηση το 1986. Δεν μπορεί να βρίσκεσαι στην κορυφή για πάντα. Όλα έχουν μία αρχή και ένα τέλος.

Μπορείτε να διαβάσετε το εξαιρετικό αφιέρωμα στον Steve Jobs του περιοδικού g|k της Καθημερινής, τεύχος 46, Οκτώβριος 2011.
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/greek-iphone/stevejobs0.pdf
Πηγή: https://www.greek-iphone.com/20111003/steve-jobs-kathimerini/

Όσοι καταφέρεστε εναντίον του θα αλλάξετε γνώμη.

Dami

Κώστα,εμείς που είμαστε ακόμα με 3GS δεν ψηφίζουμε ή πάμε στην κατηγορία “έχω άλλο smartphone(της Apple) και μου άρεσε”?

Γιώργος Μ.

Αναμονή για το τίποτα. Άλλες εταιρίες έχουν τα ίδια μη πώ καλύτερα τεχνικά χαρακτηριστικά και τα έχουν εδώ και ένα χρόνο! Ήτα μεγάλη για την Apple…

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ (dimitrismpower)

Ειμαι σε Galaxy S2 και μονο στην σκεψη για 4S με πιανουν γελια…
Πατατες , Καρπουζια , Πεπονια !!!!!!

patatopolitis

Φύγαμε για ΝΟΚΙΑ WP7!!! Και ΝΟΚΙΑ και Microsoft!

Thanasis_kobe

Εγω εχω το 3gs και το 4gs δεν με επεισε αρκετα ωστε να σκεφτω να το αγορασω,,,

johnaroc

Tώρα η Απλ θα ξεκινησει μηνυσεις σε Γκουκλ και ΜΣ γιατι το ΣΙΡΙ γιατι ειναι καινοτομια τους ασχετα που υπηρχε απο τον αιωνα τον απαντα.Αχ

Σωτήρης

Μου κάνει φοβερή εντύπωση από χτες το απόγευμα που διαβάζω sites και blogs τεχνολογίας, ειδικά του εξωτερικού, που υπάρχει απογοήτευση μεταξύ των fanboys της Apple σχετικά με την ονομασία του κινητού, ότι δηλαδή το είπανε 4S αντί για 5… Κανείς δεν ασχολήθηκε με τα specs και το πόσο μπροστά ή πίσω είναι από τον ανταγωνισμό, αλλά όλη η κουβέντα έγινε για το όνομα. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω μερικούς ανθρώπους. Στοιχηματίζω ότι αν ακριβώς το ίδιο κινητό το έλεγαν iphone 5 θα είχαμε σχόλια του τύπου , super, incredible, the best smartphone κλπ από τα αμερικανάκια fanboys. Τι να πω;

aggelos

τελικα με την θυρα του τι εγινε? θα ειναι η κλασσικη της apple? η micro usb οπως πρεπει να εχουν ολα τα κινητα στην ευρωπαικη ενωση?

Christos K.

Ήμουν κάτοχος άλλου smartphone (το γύρισα σε απλό-απλό) και το iPhone 4S σίγουρα δεν θα είναι το επόμενο μου…άλλωστε τελευταίο καιρό χαλβαδιάζω κάτι windows phone 7….

Nikos

sensation, sgs2, atrix, evo 3d…….iphone 4S..χαχα καλό εεεεε????????

Καλά…ας μην αναφερθούμε καν στα αναμενόμενα μοντέλα με τα νέα ics πχ prime

Νίκος Λ.

ειναι τοοοσο ωραιο και θα ηθελα να ειναι το επομενο μου κινητο (το πρωτο μου smartphone) αυτο που εχω τωρα ειναι παμπαλαιο και ειναι λιγο χαλασμενο.. αν ηταν φτηνο θα το επαιρνα (αν ειχα και χρηματα φυσικα..) αλλα η apple τα εχει ολα πανακριβα :/

kapa

Κωστα βαλε αλλη μια επιλογη……
Γελαει ο κοσμος……

Αντώνης

Οσο και να λετε για εμπειρια χρησης και ποιοτητα στα Iphone δεν γινεται μοντελο με 3.5 ιντσες οθονη να ερχεται στην τιμη μεταχειρισμενου αυτοκινητου.. Εχω δουλεψει iphone και ναι ειναι πολυ καλο σαν εμπειρια ΑΛΛΑ δεν γινεται να βρισκω τα ιδια γενικα πραγματα σε αλλα λειτουργικα με λιγοτερα απο τα μισα χρηματα. στην τελικη, στην Ελλαδα ειστε κυριοι!! παρτε ενα android h ena WP7 και κρατηστε και τα ρεστα..
Υ.Γ. Καποιος εγραψε πιο πανω οτι με το siri ειναι σαν να σου μιλαει ανθρωπος.. φιλε, αν δεν εισαι επιχειρηματιας αυτο ειναι θλιβερο..

Φιλικα

lampros

lakovo καλα εκανες και το παραγκιλες και μεγια σου, αλλα δε σου ειπε κανενας οτι ειναι ολοι εναντιον της “μεγαλης” εταιρια απλα ειναι κοροιδια να σκασης 750+euro (εν μεσω κρισης) για να παρης ενα τηλ που εχει βρει πριν 2 χρονια σχεδον με μια καλυτερη καμερα και αυτο το τοσο φανταστικο πλεων siri…….
Και για να μην με παρεις για αντιapple ατομο εμενα παντα μου αρεσει το 4 αλλα με χαλαει τρελα η τιμη του γιατι με 700euro που ειχε το 4 μεχρι προχθες εγω πειρα το galaxy s και μου εμειναν και 400euro στη τσεπι……..

kostas

Ποιος ο λογος να παρει καποιος κατοχος iphone3GS h 4 το καινουριο 4S απο την στηγμη που το iOS5 θα αναβαθμηστει και τα προηγουμενα μοντελα

Τωρα ποιος ο λογος καποιος που δεν εχει μηλο να παει κ να δωσει 700αρι+ για να παρει το 4S απο την στηγμη που μπορει να βρει το 3GS με iOS5 πολυ πιο φθηνα

κώστας

παίδες τι ανάλυση έχει η οθόνη?

Makaras

παιδια οσοι μιλατε για τις ιντσες και κατακρινετε το κινητο σας λες πως δεν χρειαζονται παρπαανω απο 3,5 ινστες διοτι μετα το κινητο μεγαλωνει…και θα απευθυνεται σε μικροτερο κοινο…μαλλον για αυτο η apple δεν μεγαλωσε την οθονη και κατα την γνωμη μου καλα εκανε.Φιλικα παντα 🙂

kostas

Εγώ πάλι μετά το χθεσινό της apple, περιμένω με ακόμη περισσότερη αγωνία να δω τα NOKIA-WP7 και γενικά αυτό το νέο λειτουργικό. Kαι κατά την άποψη μου, σιγά με Siri δλδ…..

https://www.youtube.com/results?search_query=wp7+mango+speech&aq=0&oq=wp7+mango+sp (το οποίο στην apollo θα ναι τελειωποιημένο)

https://www.youtube.com/watch?v=jY6QfxmMAII

https://www.youtube.com/watch?v=u8lAgLCLAiY

παρόμοιες δυνατότητες και για android υπήρχαν μήνες πριν παρουσιάσει η apple το 4s
δεν βέπω καμιά καινοτομία.

chris0v21

βαλε δεν εχω σμαρτφοουν και δεν μου αρεσει

mihalis

Eίναι τραγικό που έμεινε στις 3.5” !!! Είχα το 3GS και μετάνοιωσα τη στιγμή που το πήρα(ποιοτικό,δεν λέω).Δεν μπορείς να κάνεις πλοήγηση(κυρίως),να δεις ταινίες και να παίξεις παιχνίδια σε τόσο μικρή οθόνη!!! Όλα τ’άλλα τα κάνει μια χαρά π.χ. κλήσεις,μνμτα…αλλά δεν ζητάς μόνο αυτά από ένα κινητό…πάυει πια να λέγεται smartphone!!! Είναι προτιμότερο να πάρεις με τα ίδια χρήματα ένα iPad 2 και να έχεις κάποιο άλλο κινητό 😉

gevmos

θα συμφωνήσω με το mihalis ότι ο καλύτερος συνδυασμός είναι ipad2 και κινητό android

Spyrosrotary

Μια απο τα ιδια με την apple!Κανει μια αναβαθμιση στο τηλεφωνο και με παρυσιασεις στον τυπο με γραφηματα και παραμυθακια,μιλωντας με αριθμους και πρωτοπορια προσπαθει να μας πεισει για το προιον της οτι ειναι το καλυτερο!Το οτι ειναι ενα χρονο πισω σε specs δεν με απασχολει και τοσο,εξαλλου απο ενα σημειο και μετα πιστευω οτι δεν σου χρειαζονται,αλλα να πουλαει ενα τηλεφωνο τοσο ακριβα το θεωρω απατεωνια!Πως γινεται οι προμηθευτες της οπως η LG και η Samsung με παρομοια χαρακτηριστικα ή και καλυτερα να πουλανε σε χαμηλοτερη τιμη και η Apple να ειναι 200-350 ευρω παραπανω!Που δικαιολογειται αυτη η διαφορα!Στο γυαλι και το αλουμινιο!Με 350 ευρω παιρνω ολοκληρη αλουμινενια πορτα και με διπλο τζαμι….Αισχος…Ειναι τραγικοι….Και λειτουργικο που δεν σε αφηνει να κανεις τιποτα,αν δεν το κανεις jailbreak!

lorentzos

Εαν ξεκίναγε αρχική τιμή το 16g στα 450 έστω 500 ευρω θα έλεγα οτι θα πιάσει τον ανταγωνισμό, αλλά δεν!!!!!!

Βασίλειος

Nα μου το θυμηθητε.. ευτυχως που βγήκε το 4s ωστε να πεσει λιγο η τιμη του 4, το 4 θα πουλαει πλεον σαν τρελο και το s θα πιασει πατο.. μου θυμιζει τη ford με τα lifting του focus..πατατοσαλατα…

sakhs

η τιμή του γνωρίζουμε ;;;

dimitris

Τα αποτελεσματα μιλανε απο μονα τους. Το 4s θα παει απατο….

Panagiotis G

είναι Apple και δεν θα πάει άπατο, θα πουλήσει όπως όλα τα προϊόντα της Apple. Αλλά ανταγωνιστικό δεν το βλέπω. Προσωπικά η οθόνη του είναι πολύ μικρή για εμένα και δεν βλέπω να δώσω τόσα λεφτά για ένα deisgn που μοιάζει με τον προκάτοχο του και να έρθει σε λίγους μήνες να μου βγάλει το 5. Βάλανε και face detection…. Σιγά βρε την επιστήμη. Τα Samsung το έχουνε 1-2 χρόνια τώρα.

Βικέντιος

@Ο/Η dimitris εκτίθεσαι μην βίαζεσαι να βγάζεις συμπεράσματα,γιατί υπάρχουν και αυτοί που δεν είχαν smartphone μέχρι τώρα και με τα χαρακτηριστικά τα καινούργια σίγουρα θα τους μπεί η ιδεά να το πάρουν,

konb

είναι η δεύτερη φορα που ψηφίζω. Κώστα θά πρεπε ο καθένας απο το pc του έστω να ψηφίζει ακριβώς μια φορά. Θα ήταν πιο σωστό το αποτέλεσμα.

Ευτύχης Νταουντάκης

Κώστα πώτε θα εχεις Hands on?

Zafiris

Ευχαριστώ την apple που με έκανε πιο εύκολη την απόφαση να επιλέξω το n9 🙂

thanos

ανεβαζει τον πίχη

Κωνσταντίνος

αν είχαν παρουσιάσει αυτό αντί του iPhone 4, ίσως το αγόραζα… πέρα του siris, δεν με συγκίνησε… ξέρουμε αν το siris υποστηρίζει ελληνικά;

Μια καυτή πατάτα, όπως ήταν και το 3GS…

Alex

Εχω iPhone 3GS οποτε ηρθε η ωρα να αλλαξω!Το iPhone 4S με καλυπτει απιστευτα διοτι λατρευω το design του iPhone 4 και το ζηλευα πολυ απο οσους ειχα δει να το εχουν..Οποτε θα εχει το design και θα γινει απιστευτα γρηγορο με διπυρηνο επεξεργαστη και με την καλυτερη καμερα που εχει περασει απο κινητο.Mε iOS 5 θα ειναι μια καταπληκτικη εμπειρια !!! Δεν προκειται να παρω Android διοτι απεχθανομαι το λογισμικο που ειναι ιδιαιτερα δυσκολο για το χρηστη και γενικα χρησιμοποιειται απο συσκευες αριστες εως αχρηστες οποτε χανει την ιδιαιτεροτητα του.

Αλέλανδρος Αντωνιάδης

Ο Steve Jobs μας αφησε για το μακρινο ταξιδι…

F33L

δεν εχω λεφτα για πεταμα 🙂

Zeta

Χάλια μαυρα!!!! Μπορουσαν να βγαλουν κατι διαφορετικο και οχι απλά να το ανανεωσουν… Και 3,5′?? Έχω 4′ και αν μπορούσα θα το αντάλλαζα με το Samsung Note που είναι πιο μεγάλο.
Αυτή η εταιρια αν και την θαυμαζα πριν 1-2 χρόνια πλέον πέφτει πολύ… Μια με τον χαζό ανταγωνισμό με τις αλλες εταιριες και μια με τα ίδια και τα ίδια πραγματα που βγάζει!!! Κρίμα…

Αποστόλης

Εγώ έχω google nexus s και αν το φέρουν σε λογική τιμή θα το αλλάξω τρέχοντας
Και για τα mac λένε ότι δεν αξίζουν τα λεφτά τους αλλά είναι απλά σαχλαμάρες άσχετων που απλά ακολουθούν τα συμφέροντα άλλων εταιριών

Spiros

Άμα επί 1 μήνα πριν την κυκλοφορία του iPhone 4S σαν έχουν κάνει πλήση εγκεφάλου όλα τα site ότι θα βγει iPhone 5 με μεγαλύτερη οθόνη και άλλο σχεδιασμό. Τι θέλεται; Πατάτα θα το πείτε. Μόνο η Apple ξέρει παιδιά τι βγάζει και πότε θα το βγάλει. Είναι δυνατόν να βγάλει νέο εξωτερικό σχεδιασμό; Μια χαρά είναι αυτός για ακόμα 1 χρόνο.

Spiros

Και μεγάλη οθόνη γιατί; Για να ανταγωνιστεί το Galaxy S2. Για ποιον λόγο; Δηλαδή επειδή για ένα κινητό με 4 ιντσών οθόνη γίνεται ντόρος θα πρέπει να αλλάξει η Apple; Άμα θέλεται να έχετε κινητό με 4ίντσες πάρτε κινητό με 4 ίντσες. Οι 3.5 ίντσες μια χαρά είναι. Άντε 3.7. Μετά από εκεί σταμάταει να είναι κινητό κάτι.

Iphonias

για τον siri θα το επερνα κατα τ΄αλλα ενα iPhone 4(S)

(S=siri and STEVE)

Costas

Πωπω μισος. Ειναι ενα εκπληκτικο τηλεφωνο, αυτη τη στιγμη το πιο ισχυρο -νομιζω- Και οπως εχουμε ξαναπει, να μην κοιταμε τα τεχνικα χαρακτηριστικα οταν ειναι Apple, η εμπειρια ειναι αξεπεραστη!

νικος

ειμαι κατοχος iphone4 ειμαι υπερευχαρηστιμενος απο το κινητο ειναι εκτος συναγωνισμου σε πολλους τομεις (ποιοτητα υλικου,γραφικα,καμερα αν και μονο με 5Mp,εφαρμογες,οθονη?) το 4s δεν θα το παρω γιατι απλα περιμενα περισσοτερα για πληρωσω και τα αναλογα…Τωρα για τους adroid αλλαξτε κινητο μην χανεται χρονο ειχα ακριβως το ιδιο σκεπτικο μεχρι που πειρα το 4.Επισης το S2 μπορει να εχει καλυτερα χαρακτηριστηκα απο το 4 αλλα παρολαυτα παλι δν ποιανει το 4…!

δημητρης

θα παει απατο στην ελλαδα? ισως
στο εξωτερικο δεν θα παει καθολου απατο…
και σιγα μην ενδιαφερεται ι apple για την ελλαδα με τους κομπλεξαρες…..
εδω γελαμε…..

Κελλυ

an mporesw tha to parw

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Apple iOS 9 iPhone 4S

Apple: Μήνυση 5 εκατ. με την κατηγορία ότι ρίχνει την επίδοση σε παλαιότερα iPhone

Η Apple δέχτηκε νέα μήνυση, στην οποία ο ενάγων ζητά αποζημίωση 5 εκατ. δολαρίων διότι θεωρεί ότι η Apple εσκεμμένα ρίχνει την επίδοση στα παλαιότερης γενιάς iPhone. Στην αγωγή υπάρχουν πάνω από 100 iPhone 4S τα οποία αναφέρεται ότι με την αναβάθμιση σε iOS 9, η Apple τα αχρήστευσε επίτηδες.

News iPhone 4S Plaisio

iPhone 4S 8GB: Στο Πλαίσιο με τιμή 199 ευρώ

Η ευκαιρία μας να αποκτήσουμε – ανακατασκευασμένο (refurbished) – iPhone λέει ότι είναι τα καταστήματα Πλαίσιο και πουλάνε για 48 ώρες το iPhone 4s 8GB με τιμή 199 ευρώ. Πρόκειται για μοντέλο “Οκτώβριος 2011” με οθόνη αφής 3.5 ιντσών ανάλυσης 640×960 pixels, διπύρηνο επεξεργαστή A5 και μνήμη RAM 512MB.

News Apple iOS 9 iOS 9.1

iOS 9.1 Beta vs iOS 9: Σε iPhone 4s και iPhone 5

Η νέα έκδοση του iOS 9 είναι διαθέσιμη εδώ και λίγες μέρες και οι αρχικοί αριθμοί υιοθέτησης είναι πολύ ενθαρρυντικοί για την Apple. Ωστόσο, αρκετοί χρήστες, ειδικά όσοι έχουν παλαιότερα μοντέλα όπως iPhone 4s και iPhone 5, ανέφεραν ότι αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα στην απόδοση των iPhones που αναβαθμίστηκαν, αν και η Apple είχε υποσχεθεί καλύτερη […]

News Apple iOS 9 iPhone 4S

iOS 9 vs iOS 8.4.1: Speed test video

Το iOS 9 είναι διαθέσιμο εδώ και λίγες μέρες και μέσα στο πρώτο 24ωρο εγκαταστάθηκε ήδη περίπου στο 20% των iσυσκευών. Σε θέμα χαρακτηριστικών σίγουρα το iOS 9 είναι καλύτερο από τον προκάτοχό του iOS 8.4.1, αλλά τι γίνεται σε θέμα ταχύτητας και απόδοσης, ειδικά όταν πρόκειται για παλαιότερες συσκευές όπως iPhone 4S ή iPhone […]