iPhone 4S, Ο προσωπικός βοηθός Siri τα πάει περίφημα [video]

Πολλά ακούστηκαν και γράφτηκαν για την εφαρμογή Siri που θα έχει μόνο το iPhone 4S. Σίγουρα η πρώτη επαφή μαζί της ήταν σε κλειστό “προστευτεμένο” περιβάλλον ενός demo και κάποιοι από εμάς διατηρούσαμε τις επιφυλάξεις μας για το αν θα μπορεί να τα καταφέρει το ίδιο καλά υπό κανονικές συνθήκες. Και όμως τα πάει περίφημα. Δείτε το βίντεο.

Η λειτουργία Siri θα είναι διαθέσιμη αποκλειστικά και μόνο στο iPhone 4S αρχικά σε beta δοκιμαστική έκδοση με την Αγγλική γλώσσα (US, UK, Αυστραλία), τη Γαλλική και τη Γερμανική.

, iPhone 4S, Ο προσωπικός βοηθός Siri τα πάει περίφημα [video]

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

21 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Iakovos

Απλα εκπληκτικο…μια ζωη μπροστα απο ολους θα εισαι ρε Apple. Thank you Steve!

Θανάσης

πρέπει να το δω για το πιστέψω!!!!! αν όντως δουλεύει θα έχει πλάκα να βλέπουμε κόσμο να μιλά στο κινητό του….

vasilis sII

Οκ καλό η Siri, το κακό είναι ότι δεν έχει wake up mode να σε ακούει την πρώτη φορά χωρίς να χρειάζεται να πατάς το κουμπί. Εγώ πάντως έχων τον Mitso στο galaxy εδώ και 3 μήνες και δουλεύει μία χαρά.

petros

Για αλλη μια φορα η apple φερνει την επανασταση, αυτος ειναι και ο λογος πιστευω που ξεκινησε με τετοιες τρελες πωλησεις….βεβαια το siri ειναι υπο εξελιξη ακομα αλλα ολα δειχνουν οτι μια νεα εποχη ξεκιναει.

Alex

Στα Ελληνικά θα το δούμε ποτέ ή θα το περιμένουμε μέχρι την έλευση του iPhone 5?

Γιώργος Mclaren

Και το galaxy s2 έχει κάτι παρόμοιο μην ακούω τώρα ότι η apple πρωτοτυπεί με το siri, γιατί είναι αντιγραφή από το galaxy s2. Να τα λέμε και αυτά….

spiroz

το ανάποδο θα ελεγα….ολα τα Samsung tablets kai smartphones είναι σκέτη αντιγραφή των iphones…..τωρα όσο για το siri η apple δεν καινοτομησε γιατι το ιδιο ακριβός πράγμα έχουν και τα windows phones σε αναβαθμηση σε mango και τα androids…… 😀

vm

Hey, apple fanboys, check this out: https://www.youtube.com/watch?v=BNm9p9_pN9Y
Είπαμε, καλή η apple αλλά μην μας πείσει πως ανακάλυψε και τον τροχό.

A.A.

@Γιωργος Maclaren

Γιωργο μαλλον δεν εχεις ιδεα περι τινος προκειται το siri. Δεν ειναι voice recognition το siri, οπως αυτα που υπαρχουν τωρα. Δε δινεις εντολη και ακολουθει, μπορεις σχεδον ανταλλαξεις πληροφοριες.

Νίκος

Καλά μην τρέλα ονόμασε τώρα .Ας μην φανατιζονται μερικοί .Φαινεται από χιλιόμετρα πως αυτό που προσφέρει το Siri δεν έχει καμία σχέση με το αντίστοιχο του gs2.Εγώ απλά περιμένω το iOS 6 με το Siri 1.0 Αυτο πραγματικά θα τα αλλάξει όλα μιας και θα έχει βγει από την beta θα έχει ωριμάσει μετά από feedback ενώς χρόνου θα έχουν προσθέθει νέες λειτουργίες και άλλες γλώσσες .Μπορει η apple να μην έβγαλε κάτι καινούριο αλλά πήρε μια ιδέα και ένα όνειρο που υπήρχε εδώ και χρόνια και το επαναδημιουργησε ,πιο προσιτό και είναι αυτο που λένε it’s just works .Αφού μπόρεσε και έφερε τα smartphones κοντά στον απλό καταναλωτή και τα έκανε πασίγνωστα το ίδιο θα κάνει και το Siri

Lospanito

ελληνικα απο πληροφοριες θα εχουμε το 2012…εχουνε ξεκινησει ηδη οι διαδικασιες για τις εντολες…

Conpap

Ωραίο παιδιά το Siri, αλλά θέλω να δω έναν να κυκλοφορεί στο δρόμο και να μιλάει στο κινητό και να ρωτάει που έχει κοντά καφετέρια… Εκτός κι αν θέλει να κάνει φιγούρα, τότε πάω πάσο… Πάντως ωραίο τρόπο βρίσκουν οι εταιρείες να παίρνουν λεφτά από τις τσέπες καταναλωτών…

Dimitris_T

Δεν έχουν νόημα νομίζω οι συγκρίσεις. Δεν είναι η πρώτη φορά που η Apple παρουσιάζει κάτι που ήδη χρησιμοποιείται. Αλλά τόσο ο τρόπος, η εξέλιξη και η χρηστικότητα που διακρίνει ότι παρουσιάζει, το κάνουν μοναδικό, κακά τα ψέματα.
Πάντως πρόκειται όντως για νέα εποχή αν εξελιχθεί – που θα εξελιχθεί – ως δυνατότητα. Εγώ πάντως ανυπομονώ να το δω από κοντά…

okman

– iphone siri εχω προβλημα που εχει δημοσιες τουαλετες;
– εχει σε αποσταση 53:07 λεπτά από εδώ. αλλά δεν θα τα καταφέρεις!
– γιατί;
– γιατί σε 34:24 λεπτά από τώρα θα τα κάνεις επάνω σου!
– ωχχχ! και δεν υπάρχει κάποια λύση;
– βεβαίως! σε 15:17 λεπτά απόσταση από εδώ έχει ένα σουπερμάρκετ και μπορείς να αγοράσεις babylino μόνο με 15,99 ευρώ!
– siri βλέπω αν συνεχίσεις έτσι από iphone προβλέπω να γίνεις ipampers!

Panagiotis

Εχει η μάνα του email????????????αισχος…………..

okman

συγγνώμη εάν ενοχλήθηκε κάποιος δεν το περίμενα
το έκανα μόνο για να γελάσουμε όλοι μάζι σαν μία αγαπημένη και αδερφικη παρέα που είμαστε στο techblog.gr
όσο για το iphone 4s είναι ένα υπέροχο κινητό όπως και όλα τα άλλα Htc, Samsung κτλ. και με το siri φέρνει μία νέα επανάσταση στην τεχνολογία των κινητών.
και αυτό αποδεικνείεται από το 1 εκατομμύριο προπαραγγελίες που έχουν κάνει οι ενδιαφερόμενοι αν και σε αυτό μάλλον βοήθησε και ο καημένος steve jobs με τον προωρο θανατό του έγινε άθελα του η καλύτερη διαφήμιση της apple.

okman

και πάλι ζητώ να με συγχωρέσετε. γειά σας!

okman

αν καποιοι ενοχλήθηκαν με αυτά που γράφτηκαν σε παράκαλω μεγάλε Κώστα σβήστα όλα αυτά τα παραπάνω (εκτός των άλλων φυσικά!) και πάλι γειά σας!

kostas

Γιατί ρε συ να παρεξηγηθούμε και να ενοχληθούμε… Δεν κορόιδεψες την μάνα κανενός. Πλάκα έκανες με μια υπηρεσία που προσφέρει ένα τηλέφωνο… Σιγά δλδ… Ανάμεσα στις διαφονίες λίγο χιούμορ δεν βλάπτει.

Gamer

Κρίμα που δεν θα το εχω στο 4αρι μου 🙁
Ωραίο χαρακτηριστικό αλλα θα μείνω στο 4

Ελπίζω πάντως να δω το Siri στο Cydia μακάρι κάποιος dev να το σκεφτεί αυτο και θα βγάλει Καλα λεφτά…πάντως δεν υπάρχει λόγος hardware στο 4 κ 3GS θα έπρεπε να τα υποστιριζει δν το περίμενα αυτο απο την μεριά της Apple για να σε παρακινισει να δώσεις ενα μισθό για να παρεις το Siri ως extra feature…

MANOS

Aλλη μια πολύ ενδιαφέρον εφαρμογή:
iPhone 4 τράβηξε φωτογραφία του κλέφτη που έκλεψε την συσκευή
Η εφαρμογή iGotYa είναι σχεδιασμένη να χρησιμοποιεί την μπροστινή κάμερα για να τραβήξει φωτογραφία όποιον προσπαθεί να ξεκλειδώσει το iPhone και κάνει λάθος τον κωδικό. Στη συνέχεια στέλνει τη φωτογραφία αυτή στο email του ιδιοκτήτη της συσκευής.

https://www.phonearena.com/news/Apple-iPhone-snaps-picture-of-the-man-who-stole-the-device-23-year-old-arrested_id22843

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.

Software Apple featured Siri

Νέες φήμες για έκδοση της Siri με γενετική τεχνητή νοημοσύνη στο WWDC

Η Apple ετοιμάζεται να παρουσιάσει μια νέα έκδοση της Siri στο WWDC με γενετική τεχνητή νοημοσύνη και πολλές νέες δυνατότητες.

Smartphones Apple iOS Siri

iOS 18: Φήμες για μεγάλες βελτιώσεις στο Siri

Με το iOS 18 η Apple θέλει να κάνει το Siri πιο έξυπνο, χρησιμοποιώντας διαφορετικά μοντέλα γλώσσας, σύμφωνα με το The Information.

Software Apple HomePod Siri

Youtube Music: Έρχεται αποκλειστική εφαρμογή σε περισσότερες συσκευές

Η ψηφιακή βοηθός Siri στο Homepod θα αποκτήσει σύντομα υποστήριξη για το YouTube Music, αλλά δεν θα είναι η μόνη συσκευή που θα το κάνει.