iPhone 5 Cosmote, Οι τιμές σε προγράμματα συμβολαίου

Μόλις τώρα λάβαμε ενημέρωση από την Cosmote σχετικά με τη διαθεσιμότητα του iPhone 5 στην Ελλάδα. To νέο iPhone θα ξεκινήσει να διατίθεται από την ερχόμενη Παρασκευή 2 Νοεμβρίου όχι μόνο από την Cosmote αλλά και από Vodafone και WIND(;) και άλλους επίσημους retailers όπως το iStorm και το Golden-i. Τις επίσημες τιμές δεν τις γνωρίζουμε ακόμα όμως η Cosmote μας ενημερώνει για αυτές στα συμβόλαια και μπορούμε να κάνουμε τους υπολογισμούς μας.

“Το iPhone 5 θα διατίθεται σε τιμές που ξεκινούν από 499,15 ευρώ για το μοντέλο των 16GB, 619,15 ευρώ για το μοντέλο των 32GB και 739,15 ευρώ για το μοντέλο των 64GB με σύνδεση στα οικονομικά προγράμματα COSMOTE ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ. Επιπλέον, από σήμερα το iPhone 4S θα διατίθεται στην τιμή των 389,15 ευρώ και το iPhone 4 στην τιμή των 199,15 ευρώ”. (σσ. με προγράμματα συμβολαίου, όχι σκέτες οι συσκευές).

, iPhone 5 Cosmote, Οι τιμές σε προγράμματα συμβολαίου

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

31 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
christos

Ωραίες τιμές!

Giwrgos Samo

Τιμές προγραμμάτων.
Ελεύθερο;

Giannis

το 4s που θα το έχει παντού από Σήμερα 389ευρώ; ή σε συγκεκριμένα καταστήματα;

teodore88

με τι συμβολαιο ομως?!? γιατι αν ειναι στα Απεριοριστα 20, μια χαρα ειναι..!

Γιωργος Μ

χαχα κωστα respect

Yannis-3

μετά το ΚΡΑΞΙΜΟ που φαγαν για τις τιμες, αποφασίσανε να μας τις ΠΑΣΑΡΟΥΝ με το μαλακό και με ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ τροπο.

teodore88

ναι, και μετα ξυπνησα!!
παντως και τα 629 που παραμενει το 4S πολλα ειναι…! το 4αρι κατι λεει μονο στα 439…

dimpep

Και πάλι πολλά είναι στα 439 αν σκεφτεί κανείς ότι είναι 2 γενιές πίσω. Heloooooo φυκια ειναι

teodore88

αν αφησεις λιγο εξω του πυρινες, τις ιντσες και τα MB… τα υλικα, και η ποιοτητα κατασκευης εχουν ως αποτελεσμα ενα εξαισιο αποτελεσμα στιβαροτητας που στα 400+ νομιζω πως δεν βρισκεις αλλου….

MANOS

120€ τα 16 παραπανω γιγα? Η κλεψιά σε όλο της το μεγαλείο!

MANOS

Βρίσκεις πολυ καλητερο αποτέλεσμα και το όνομα του είναι Motorola Razr

giorgos22

Για μένα το iPhone 4s έπρεπε να κάνει 350-400€ θα ήταν μια πολυ καλη πρόταση τώρα να δώσεις 500+€ για κάτι που είναι εδω και ένα χρόνο στην αγορά πιστεύω δεν αξίζει

kwstas

Για να παρει καποιος το Ιphone 4s με αυτες τις τιμες θα πρεπει να δινει μηνιαιο παγιο 50-60 ευρω και φυσικα με 24 μηνα συμβολαια

Giannis

Καλά που το είπατε για το 4αρι αλλά λίγο ριξτε τις τιμές ας πούμε το 64αρια 5 να έχει 700 και το 4αρι 16αρι 400ευρώ σκέτη συσκευή. giorgos 22 συμφωνώ απόλυτα φίλε μου αν είχε τόσο το 4αρι ακόμα και τώρα θα το έπαιρνα.

Πιστεύω για να τα ξεφορτωθούνε τα 4αρια θα τις ρίξουν τις τιμές

teodore88

γιατι να ξεφορτωθουν τα 4αρια εφοσον ειναι ακομα στην γραμμη παραγωγης! πιστεψε με, πολλοι θα το παρουν!!
επισης εχει ενα μεγαλο πλεονεκτημα σε σχεση με τα αλλα 2 μεγαλα μοντελα, και κυριως σε σχεση με το 4S, την μεγαλυτερη διαρκεια της μπαταριας του!! αλλο 300 ωρες αναμονης και αλλο 200 ή 225…

Teo

@teodore88 βρες μου ενα smartphone με αναμονη 200 ωρες και πες μου να το παρω 😛

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ

κλεφτες ….εχουν ξεφυγ’…

spyros

Ου ναι θα το τσιμπησω για να βγαινω για καφε και να βλεπουν ολοι το μηλο και να δειχνουν σεβασμο σε ενα αμυαλο ον που εδωσε 900+Ε για να παρει σαπιο μηλο.
ΟΥΣΤ ΖΩΑ

iphone_user

αν εσυ αγοραζεις κινητο για να σε θαυμαζουν στην καφετερια, τοτε φαινεται ποιος ειναι το ζωο.

gkgman

Στην Ελλάδα του σήμερα οι τιμές αυτές είναι για γέλια ….όταν ο βΑσικός ΜΙΣΘΟΣ είναι 460€ αυτές οι τιμές είναι για άλλον πλανιτη ….μπορεί να βρει ΚΑΝΕΙΣ ένα κινητό με 150€ και να κάνει την δουλειά του μια χαρά….βέβαια αυτός με τον μισθό των 460 και τα 150 είναι πολλά …. γκατσετακιδες της Ελλάδας ενωθείτε γιατί ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ…

Panagiotis G.

@iphone_user πλέον δεν σε θαυμάζουν με το iphone. έχει και η κουτσή Μαρία 😛
εμένα πάντως όλοι με ρωτάνε τι ωραίο κινητό είναι το Xperia S και ότι δεν το έχουνε ξαναδεί. χε χε και δεν έδωσα 800 ευρώ να το πάρω

George S.

Ρεεε είστε σοβαροί? Αυτή τη στιγμή ακόμη και το τρία να πας να πάρεις έχει τιμή όσο άλλα καινούρια. Εγώ προτείνω να βγει το iphone 7 και μετά να πάρετε το 5. Ή…. να πάρετε ένα άλλο κινητό το οποίο μπορείς και μεταχειρισμένο να το πάρεις 100 ευρώ. Μη κάθεστε και δίνετε τα λεφτάκια σας που με τόσο κόπο και πλέον σπάνια βγάζετε για να τα γλεντάνε σε γκόμενες και ferrari Αυτοί που έχουν την Apple και τις άλλες διάφορες. Ξυπνήστε λίγο. (πήρα κινητό “επειδή το χρειαζόμουν” 20 ευρώ καταπληκτική δουλειά κάνει. Τι παραπάνω κάνει σαν τηλέφωνο το iphone???)

petros

@George S
Μαλλον μπηκες σε λαθος σιτε

Dimitris

Ποιος ο λόγος να το πάρουμε με 700€ και 800€ ενώ οι εταιρίες το περνούν 107€;

ωχ

κάλα πως δε το χρεώνουνε και στο 1000αρικό??? ρε είναι τρελοί?!

Φώτης

Φίλος με κατάστημα Cosmote με ενημέρωσε ότι οι τιμές θα ξεκινούν από 739 ευρώ 🙂 Το δούλεψα το iPhone 5 για λίγο σήμερα. Δεν νομίζω πως αξίζει τα χρήματα του. Γνώμη μου 🙂

Νίκος

Καλήμερα σε όλους.
Πριν λίγες μέρες ήμουν στην Ιταλία και εκεί είναι σε κυκλοφορία αρκετό καιρό το είχα στα χέρια και εγώ αλλά δεν είδα τρελή διαφορά με το 4S. Οι τιμές και εκεί είναι ίδιες με αυτές που αναφέρετε απλά εκεί το παίρνουν ΤΖΑΜΠΑ με συμβόλαιο 30 μηνών και πάγιο 16 ευρώ το μήνα που σου δίνει 150 λεπτά δωρεάν προς όλους και 2GB internet το μήνα. Τα συμπεράσματα δικά σας.

Πανος

θα ηθελα να πω οτι λιγοι ειναι εκεινοι που λογω φυσεως τησ δουλειας τους χρειαζονται τετοια κινητα .ολοι οι υπολοιποι το θελουν μονο για εφε και να τουσ κοιταζουν ολοι και να καμαρωνουν σαν γυφτικα σκεπαρνια ελεος πια με αυτο που εχει κυριευσει τουσ νεους κοιταξτε και και λιγο τι θα γινει με το μελλον αυτου του τοπου και το μελλον των νεων.

Ισιδωρος Σκλιβανος

Αγοραστέ απο έξω μάγκες αφήστε εδώ τους λησταρχους απατεώνες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.