iPhone 5, Το επίσημο διαφημιστικό βίντεο

“Δεν θέλουμε απλά να κάνουμε ένα νέο τηλέφωνο, θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα πολύ καλύτερο τηλέφωνο και το iPhone 5 το καταφέρνει αυτό μιας και για πρώτη φορά ever αυξήσαμε τη διάσταση της οθόνης” αναφέρει στην εισαγωγή του είσημου διαφημιστικού βίντεο ο Jony Ive Senior Vice President της Apple. Παρακολουθήστε το και γνωρίστε και τα υπόλοιπα νέα που έρχονται με το νέο iPhone.

, iPhone 5, Το επίσημο διαφημιστικό βίντεο

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

20 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
MEDS

Εδώ όλη η αλήθεια!
https://www.youtube.com/watch?v=rdIWKytq_q4

Κωνσταντίνος

750€ στα σίγουρα!!!

MEDS

@cVlachakis
χαχαχαχαχα, ελπίζω να μην είναι σαν τους αμερικανούς…

Γιώργος

@MEDS Μπράβο ρε φίλε, για να δουν οι στραβοί τι εστί ζομποποίησις…

Οι ΚΑΡΑΒΛΑΧΟΙ και τα ZOMBIES που έχει δημιουργήσει η πανουργία της Apple δεν είναι σε θέση να καταλάβουν ότι τους δείχνουν το 4s!!!

Είναι όμως σε θέση να μας ΚΛΑΣΟΥΝ ΤΑ ΚΑΚΑΛΑ με το σαπιόμηλό τους !!!

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

Ωραίο σατιρικό video 🙂 να πουμε και την αληθεια αλλα σε ποσα ατομα εγινε αυτο το ψευτο γκαλοπ χα χα …οποτε ειναι σαν να πας σε μια Λαϊκή αγορά και να δειχνεις στα 100 ΑΤΟΜΑ μια “οικολογικο μηλο ” δεν θα βρεθουνε και η 10 να πούνε οτι είναι ωραια…αλλα σάτιρα ειναι..Ακομα και εσυ αν βρεθεις σε κατι που δεν γνωρίζεις 100% μαλλον καπως ετσι θα απάντησης?

azriel84

Χαχα γεια σου ρε γιώργο πολύ γέλασα με την πορωμένη απάντησή σου! 😛 πάω στοίχημα και S3 να τους έδειχνες και να τους έλεγες πως είναι το νέο iPhone τα ίδια θα έλεγαν. Για αμερικανάκια μιλάμε…;)

kostis

γιατι το λενε σαν κατορθωμα ηταν δυσκολο να φτιαξουν μια 4αρα οθονη? μα για ποσο βλακες μας περνανε ρε γμτ….

Μιχάλης

Παρακολουθώ , ειδικά από εχτές , όλα τα samsung fanboys να βγάζουν χολή . Ρε παιδιά , απαντήστε μου όμως , το S3 ποια καινοτομία παρουσίασε και δεν την είδα ??? το pop up video ??? το smart stay ?? τους 4 πυρήνες ?? ψάχνω , ψάχνω , ψάχνω…μάλλον θα συνεχίσω να ψάχνω για πολύ..οπότε να μην λέμε πρόβατα και ζομπι άλλους..και εσείς τα ίδια είστε. όλοι υποστηρίζετε μία εταιρεία λες και θα βγάλετε απο τις μετοχές τους αν ανέβουν. Πάρτε χαμπάρι όμως ότι πραγματικά καινοτόμα πράγματα θα δούμε σε πολλά χρόνια πάλι . Τώρα απλά θα παίζουν με πυρήνες , οθόνες και μπαταρίες . Καταλαβετέ το και μην κράζετε.

nickvog

Μιχάλη… σωστό σε βρίσκω.

Γιάννης

Γερμανία έρχεται στα 679 ευρώ..
εμένα μου άρεσε αλλά δε θα παρω 🙂

djfapples

μονο ο 007 ξερει απο κινητα

spiros

λετε ολη την ωρα τι εκανε η apple με το iphone 5 η samsung τι ακριβως εκανε με το s3?το εκανε πιο παντοφλα και με υλικα κατασκευης σαν το 3310.το ενα τηλεφωνο εχει βασικα υλικα το γυαλι κ το αλουμινιο και το αλλο το πλαστικο που χρησιμοποιειται εδω και χρονια και για ολα τα κινητα!κινητα με 50 ευρω ειναι πλαστικα το ιδιο και αυτο!το android κατα τη γνωμη μου ειναι λογισμικο εντυπωσιασμου και με πολλα εφε.ειναι σαν να παρεις εναν υπολογιστη να βγαλεις τα εικονιδια και να διακοσμησεις την επιφανεια εργασιας με rainmeter κατι τετοιο κανει και η samsung στα galaxy.λενε μερικοι το iphone ακομα δεν εχει τετραπυρηνο επεξεργαστη ενω αλλα κινητα εχουν αναρωτηθηκε κανεις εαν το gs3 τον εχει περισσοτερο αναγκη τον τετραπυρηνο εξαιτιας του λογισμικου?το android ειναι πολυ βαρυ λογισμικο και μετα απο 1-1,5 χρονο τα κινητα κολλανε μολις παρουν 1-2 αναβαθμισεις

sammyjim

……πολυ καλο….παραλιγο να βαλω τα Κλαματα…!!!!!

GREG

Ενσωμάτωσαν το Facebook και το Tweeter μέσα στο iOS.
Αυτή είναι η κακή είδηση. Τώρα μπλέξαμε για τα καλά.

Vasilis

@ spirits Καλα τα λες αλλα του android τα παιδιά είναι τόσο απασχολημενα με τα σκαλισματα των κινητών τους που ξεχνάνε πως γίνονται δούλοι τους! Βόδια ειναι

Mixalis

Λέει στο διαφημιστικό πως μεγάλωσε η οθόνη σε ύψος αλλά όχι στο πλάτος για να μπορει ο χρήστης να πληκτρολογεί άνετα με το ένα χέρι.
Οκ, δεκτό.
Τι θα πουν όμως όταν κάποια στιγμή στο μέλλον μεγαλώσουν το πλάτος του;
Γιατί δε νομίζω να συνεχίσουν να αυξάνουν το ύψος χωρίς να μεταβάλλουν το πλάτος ούτε ότι θα μείνουν για πάντα στο ίδιο σχέδιο (για αυτό το τελευταίο δεν παίρνω και όρκο).

Manos Unstable

https://www.youtube.com/watch?v=s72uTrA5EDY&feature=related
Αυτή είναι παρουσιάση…
Μακάρι να έκανε τη παρουσιαση του iphone5 ο Steve.
Καλή η apple αλλα δε συμφωνώ με την τιμολογιακή πολιτική τους.
Μόνο το 2007-2009 θα πλήρωνα τόσα πολλά για ενα smartphone.
πραγματικά το iphone 3 άξιζε τα λεφτά του τότε.
Αν υπήρχε ο Steve το Iphone5 θα ήταν αλλιώς και θα είχε πρωτοπορίες…

marios

τρομερο…σκεφτομαι να παρατησω το android για παρτη του…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.

Software Apple featured iOS

iOS 17.5 Beta: Όλα τα νέα χαρακτηριστικά

Η Apple έχει κάνει διαθέσιμο στους προγραμματιστές το iOS 17.5, την πέμπτη σημαντική ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος iOS 17.

Software Apple featured iOS

iOS 17.5: Οι χρήστες στην Ευρώπη θα μπορούν πλέον να κατεβάζουν εφαρμογές κατευθείαν από τον ιστότοπο

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.5 beta 2 σε προγραμματιστές, το οποίο σηματοδοτεί το ντεμπούτο μιας ακόμη δυνατότητας.

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.