iPhone 5e: Μάρτιο με οθόνη 4″, Apple A8 και design a la iPhone 5c;

Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα αλλά και μη ανακοινωμένα προϊόντα της Apple είναι το 4ιντσο iPhone. Τον προηγούμενο μήνα είχε διαρρεύσει υποτιθέμενο έγγραφο από την China Mobile, τον μεγαλύτερο πάροχο της Κίνας, όπου το κινητό εμφανιζόταν ως iPhone 7c.

Ωστόσο οι νέες (ανεπιβεβαίωτες) πληροφορίες που έρχονται και πάλι από την Κίνα λένε ότι το μικρό iPhone δεν θα ονομάζεται iPhone 7c ούτε iPhone 6c, αλλά iPhone 5e. Το «e» βγαίνει από το enhanced (ενισχυμένο). Οι αναφορές αυτές συμφωνούν με τις προηγούμενες που έλεγαν ότι το 4ιντσο iPhone θα διατηρήσει το design του iPhone 5c, αλλά με μεταλλικό περίβλημα.

Επιπλέον, λέγεται ότι δεν θα δούμε A9 chipset στο iPhone 5e, αλλά Apple A8, μνήμη RAM 1GB, θα έχει υποστήριξη Apple Pay, NFC και VoLTE, κάμερα 8 Megapixel και τιμή περί τα 500 δολάρια.

Τέλος, αναφέρεται ότι αυτή τη στιγμή στις εγκαταστάσεις της Foxconn είναι σε εξέλιξη η διαδικασία παραγωγής του iPhone 5e, το οποίο θα κυκλοφορήσει Μάρτιο σε δυο εκδόσεις με ενσωματωμένη μνήμη 16GB και 64GB. Με το iPhone 5e η Apple θέλει να στοχεύσει σε αναδυόμενες αγορές όπου ελπίζει να επεκτείνει το Apple Pay.

iphone 5e apple a8, iPhone 5e: Μάρτιο με οθόνη 4″, Apple A8 και design a la iPhone 5c;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

25 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Cerz

για πέταμα…

kostasmpl

απατο θα παει οπως και το 5C που εβγαλε! για πεταμα τελειως και με τιμη στο θεο! παιρνεις απιστευτα κινητα σε ολα σε τετοια τιμη!

ChrisG

Γελάνε και οι πέτρες.1 ram 8mp A8 16gb(12 απο αυτά) και 4 ίντσες.όλα αυτά στην προνομιακή τιμή των 500 και άνω ευρώ.και γιατί να μην πάρω ένα 5s;το άρμεγμα συνεχίζεται…

Νάσος

Back to the future χαχαχα

Ιωάννης jb

Αν το κοστολογήσει σωστά θα κάνει εξαιρετικές πωλήσεις… μη κράζετε για τα specs!! ελεος δλδ!!

ChrisG

ipad air 2 cellular.(16 gb,A8X tripple core,2 ram,8 mp,1536 x 2048,10 ίντσες…)τιμή…540 ευρώ skroutz.ο νοών νοείτω…πόσο χόρτο ακόμη…δεν σκάσανε;βέβαια ξέρω μερικές χιλιάδες(έξυπνους και σκεπτόμενους κατά τα άλλα)με το καλημέρα που θα το αγοράσουν.όσο και να πουλάει τρέλα,την μεγαλύτερη @@ αυτή η εταιρεία της το αναγνωρίζω…το πουλάει με το δούλεμα της.
ανάλυση οθόνης δεν μας λέει…αλλά τι ρωτάω…640 x 1136 ή 720*1280.

Ιωάννης jb

Εγώ πάλι γιατί πιστέυω οτι αν κάνει κάτι τέτοιο θα το κάνει με οθόνη λίγο μεγαλύτερη απο 4 ιντσες πχ. 4,3… με πολύ πιο βελτιωμένα τα γύρω γύρω και πάνώ κάτω περιθώρια για να είναι στο μέγεθος του i5… αλλά να σου πετάει την μεγαλύτερη οθόνη για να σε κάνει να το θέλεις… χαρακτηριστικά σαν αυτά που έχει το περσινό 6αρι και του χρόνου ένα άλλο που θα εχει πολύ πιο βελτιωμένα χαρακτηριστικά

ChrisG

Α8 και 1 ram,άσε τα υπόλοιπα…και αντί 4 με 4,3(τεράστια διάφορα)θα είναι βελτιωμένο ε;α,ξέχασα…μπορεί να πάρει το night shift ως feature…παράλειψη μου.

Manolis

iPhone 5e,εεεεεεεεεεεε;;;;;;;;;;;;;; μόνο με τιμή 200 ευρώ το πάρα πολύ κατά τη γνώμη μου.. 😉

NikosAr

Ψαράκια να σας πω ?
Οχι ρε το 3w θα είναι ! Πάντως σας ρίχνουν το δόλωμα και βγάζετε χολή (άσχετα με το άρθρο αρκεί να γράψουν iPhone-Samsung) Ξερω τη γνώμη μου λέω. .

ΝΙΚΟΣ

Ήδη ψήνομαι να προπαραγγείλω 2 .Τρομερή ευκαιρία παιδιά. apple! τι να λέμε τώρα , 400 χρόνια μπροστά , 4 Inches ουάου awesome! innovation! με ένα χέρι χειρισμός , 8άρα κάμερα και ένα giga ram! Θάνατος! 550 ? Τζάμπα πράμα,Αν έχει μέταλλο ,650 και πάλι super!!
Πως θα βγαίνεις mikkel ?Starbucks ? Σαν τους δεύτερους με android και wphones? Σε παρακαλώ χρυσή μου!!
Απλά προσκυνώ με την γελοιότητα και γελάω με την ηλιθιότητα.

ChrisG

@NIKOΣ +1(βάλε όσα μηδενικά θέλεις).χαχαχα…πολύ γέλιο.

Nikopoup

Εγώ θέλω να ρωτήσω τον Ιωάννη jb ποια είναι η σωστή τιμολόγηση για αυτήν την συσκευή?

stefpk

malista

giannis

4 ιντσες με hardware οτι ξέμεινε απο το 13; πανω από 500; ;;

Χαχαχα χαχαχα χαχαχα χάχα

Τρυφερανδρας

Ειναι οτι πρεπει για τα στρουμπουλα χερακια μου.

Gpapa

Ο ορισμός της τραγικότητας , 500 ευρώ για τόσο μάπα κινητό ούτε οι άσχετοι οπαδοί της Apple δεν πρόκειται να δώσουν.

Νικος

Σίγουρα ειναι ενα πειραμα αυτο, για να δουν ποσο επηρεάζει τον εγκέφαλο το υψηλό SAR που τρωνε οι χρηστες των iphone ώστε να παν να αγοράσουν αυτό το σκουπιδι

forneverarrow

Κρίμα… αν το έδινε στα 350€ έστω, θα σήκωνε την κατηγορία στο αέρα! Κλασσική Apple δυστυχώς, δεν θα δώσει ποτέ value for money smartphone… κάτι που κάνει εξαιρετικά στα iPad!

ChrisG

@ forneverarrow στα ipad ναι.συμφωνώ απόλυτα.
για να μην με κατηγορείτε ως hater…χαχα.

Agnostos13

Αν ισχυουν τα παραπανω μιλαμε για ξεκαθαρη υποβαθμιση των 4″…
Κριμα…για μενα (που δεν ειμαι φαν της παντοφλας) θα επρεπε να δωσει εκδοση αντιστοιχη των 6S/Plus στις 4″!

Ιωάννης jb

Agnostos13.. Γιατί υποβάθμιση?? Μονο τα 2 γιγα ram λείπουν όλα τα υπόλοιπα είναι specs του iphone 6!!!!!
Το μηχάνημα θα είναι εξαιρετικό και φυσικά πολύ βολικό στη μεταφορα του…

Nikopoup.. Μια καλή κοστολόγηση οταν λέω δεν εννοω να ερθει στη χώρα μας στα 599!!
Τόσα ειχε το εξαιρετικό και αρκετά καλύτερο z5 compact…. πλέον εχει πολύ λιγότερα και αυτος είναι ενας ακόμη λόγος που δε θα ηθελα υψηλή αρχική τιμή για το iphone, διότι απλά δε προκειται να πέσει ή δε προκειται να πέσει πολύ…
Αν βγει με τα χαρακτηριστικά που λέει το αρθρο θα ήθελα μια αρχική τιμή λίγο πιο κάτω απο τα 500 ευρώ αλλιως αν μας βάλουν καμια αρχική στα 549 δε παίζει να κάνει πωλήσεις τουλαχιστον εδω Ελλάδα δε παιζει να το κοιτάξει κανείς…
469 θα ήταν πολύ καλή αρχική τιμή

ChrisG

Εγώ πάντως με 469 το παίρνω…με 470 είναι ακριβο.

Αποστολος

Σταματηστε να λετε οτι να ναι.. για λογους μαρκετινγκ ειναι η κινηση. Θα το βαλει 100 ευρω λιγοτερο απο το 6ς για να προωθησει το ιδιο το 6ς

Agnostos13

@Ιωαννηςjb
Ακριβως για το λογο που εγραψες ο ιδιος. Ειναι specs iPhone 6!
Δηλαδη συσκευης του 2014. Δηλαδη καποιος που δεν θελει να παει σε 4,7″ πρεπει να βολευτει σε specs iPhone 5S και τωρα iPhone 6…
Αν θελει την τελευταια ναυαρχιδα θα πρεπει να φορτωθει και την μεγαλυτερη οθονη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple Google Google AI

iOS 18: Η Apple συζητά με τη Google για να φέρει λειτουργίες του Gemini AI στο iPhone

H Apple βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Google για να ενσωματώσει το εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης Gemini στο iPhone ως μέρος του iOS 18.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16: Οι 5 βασικές αναβαθμίσεις που περιμένουμε

Τον ερχόμενο Σεπτέμβριο περιμένουμε τη σειρά iPhone 16 με αρκετά πιο ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά από την περυσινή σειρά iPhone 15.

Gear Apple iPad Air

To iPad Air θα είναι το επόμενο OLED tablet της Apple

Το iPad Air θα είναι το επόμενο tablet της Apple που θα υιοθετήσει την τεχνολογία πάνελ οθόνης OLED μετά τα επερχόμενα μοντέλα OLED iPad Pro.