iPhone 5S, 31% πιο γρήγορο το SoC Α7 από το Α6;

Δεν θα περίμενε κανείς να συμβαίνει το αντίθετο, αλλά ένας ρεπόρτερ του Fox News με το όνομα Clayton Morris, επικαλείται πηγές μέσα από την Apple (όλοι κάτι τέτοιο δεν ισχυρίζονται τελευταίως;) οι οποίες του λένε ότι το τσιπάκι Α7 που θα φορά το iPhone 5S θα είναι κατά 31% πιο γρήγορο από το A6. Δεν γίνεται σαφές εάν μιλάμε για το CPU ή για το GPU, αλλά όπως και να έχει, καλοδεχούμενη η αύξηση.

Σε ακόμα ένα tweet του ο ρεπόρτερ αποκαλύπτει ότι το iPhone 5S θα έχει και motion tracking, στοιχείο το οποίο θα σχετίζεται με τη λειτουργία της κάμερας. Για να δούμε… Αν περιμένετε πάντως να σταματήσουν οι διαρροές μέχρι την παρουσίαση του iPhone, δυστυχώς, γελιέστε! Χαμός θα γίνεται μέχρι τα αποκαλυπτήρια…

iPhone 5S, iPhone 5S, 31% πιο γρήγορο το SoC Α7 από το Α6;

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Δημητριος

Αυτη η αυξηση αν προκειται για την CPU μιλαμε για ισαξια αποδοξη με τον Snapdragon S4 Pro…!!??

PiXel

Επίσης, διάβασα πως τουλάχιστον δοκιμαστικά η Apple δοκίμασε 64bit-α τσιπάκια του Α7 για το νέο iPhone 5S. Το αν θα κυκλοφορήσει έτσι ή όχι είναι άλλο θέμα, βέβαια…

Νικόλας Διαμαντής

Λογικό ο επεξεργαστής του 5S να είναι πιο ισχυρός αλλιώς δεν θα υπήρχε λόγος να γίνει η πώληση του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.

Business Apple TSMC

TSMC: Σχεδιάζει να παράγει τσιπ 1,6 nm το 2026

Η TSMC, η κατασκευάστρια εταιρεία τσιπ με πελάτες όπως η Apple, ανακοίνωσε σχέδια για την παραγωγή εξαιρετικά προηγμένων τσιπ 1,6 nm.

Gear Apple Apple Watch

Apple Watch Series X: Μπορεί να χρησιμοποιεί λεπτότερο υλικό μητρικής πλακέτας όπως το iPhone 17

Ο Kuo είχε πει ότι το Apple iPhone 17 Pro που έρχεται το 2025 θα μπορούσε να χρησιμοποιεί μια κύρια πλακέτα χαλκού με επίστρωση ρητίνης.

Smartphones Apple iPad iPad Air

iPad Air 12,9 ιντσών: Χωρίς οθόνη Mini LED τελικά

Την περασμένη εβδομάδα, ακούσαμε ότι η Apple σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει οθόνες Mini LED που της είχαν μείνει από το iPad Pro 12,9″.