iPhone 5S, Νέες φωτογραφίες από parts μαρτυράνε ότι θα είναι ίδιο με το 5άρι

Σχεδόν καθημερινά κάνουν την εμφάνισή τους στο διαδίκτυο τμήματα που φέρονται να συνθέτουν το επόμενο μοντέλο iPhone 5S. Αυτή τη φορά και εφόσον γίνουν πιστευτές οι νέες φωτογραφίες μαρτυράνε ότι το 5S θα έχει ελάχιστες διαφορές εμφανισιακά από το τωρινό 5άρι και θα διατηρήσει την οθόνη διαγωνίου 4 ιντσών.

iPhone 5S leaked parts, iPhone 5S, Νέες φωτογραφίες από parts μαρτυράνε ότι θα είναι ίδιο με το 5άρι

iPhone 5S leaked parts, iPhone 5S, Νέες φωτογραφίες από parts μαρτυράνε ότι θα είναι ίδιο με το 5άρι

iPhone 5S leaked parts, iPhone 5S, Νέες φωτογραφίες από parts μαρτυράνε ότι θα είναι ίδιο με το 5άρι

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

23 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Παναγιώτης

@dimitris94, εγω θα σου προτινα να παρεις το 5….απο την αλλη αν εχεις ορεξη και υπομονη και φυσικα θες να διαθεσεις παραπανω χρηματα που λογικα θα κοστιζει σε σχεση με το 5, παρε το 5s..δεν υπαρχει λογος να καταφυγεισ στο Android απο τη στιγμη που σκεφτεσαι και το iOS!
Ειναι σαφως πιο σιγουρο για εμενα και απο την αλλη μου φενεται παρα πολυ μεγαλη η οθονη του S4…Σκεψου το..!

jonjon

Δημήτρη δε ξέρω τι κινητό έχεις τώρα; πήγαινε σε ένα μαγαζί να τα δεις ανοικτά παίξε λίγο μαζί τους και πάρε ότι σε βολεύει.Για εμένα το iPhone σούπερ τηλέφωνο εύκολο στην χρήση, πανάκριβο για αυτό που προσφέρει όπως όλα άλλωστε μικρή οθόνη, ανάμεσα στα άλλα δύο είναι θέμα γούστου! Κάτοχος note 2

dimitris94

@Παναγιώτης θα ειναι οντως λες ποιο ακριβο το 5s? γιατι εγω εχω καταλαβει οτι θα εχει την ιδια τιμη με το 5 και ταυτοχρονα θα πεσει η τιμη του 5..κατι τετοιο…αυτο που με προβληματιζει ποιο πολυ ειναι το αν θα υπαρχει μεγαλη διαφορα στις δυνατοτητεσ μεταξυ 5 και 5s…για το s4 συμφωνω και ειναι ενασ απο τουσ εωδοιασμουσ που εχω γι αυτο..

Dimitris

ίδια τιμή με το 5 θα έχει

Θανάσης

ενα 50αρι πανω θα εχει (πιστευω).

kotsios1998

σωπα! μα θα μοιαζει με το 5..δεν μιλας σοβαρα

Μιχαλης Β.

Μα παιδια τι λέτε? Ειναι φανερή η εξέλιξη εξωτερικά!! Εδω αντικατέστησε κοτζαμ χρυση βίδα με ασημένια!! Τι αλλο θέλεται αχαριστοι? Εμπρος μαζέψτε λεφτά γρηγορα και βάλτε αγγελείες για τα iphone 5 σας.Αντε και το πιάσαμε το 1000ρικο

Λεωνίδας

Μη λέτε ό,τι θέλετε. Το “s” μετά το 5 δεν είναι διαφορά?

Δημητρης

νομιζετε πως ειστε αστειοι με αυτα που λετε?ελεος…!!!ολοι οταν βγαινει το καινουριο iphone λετε τι βλακεια ειναι αυτο και οπου και να πας υπαρχουν σιγουρα 5 ατομα που εχουν iphone…καθε χρονο επειδη διατηρει το ιδιο design κραζετε την apple….η samsung αλλαξε το design?οσο για το γεγονος οτι ειναι πιο ακριβο απο αυτο που προσφερει….ενα θα σας πω….αντε να αγορασετε τις 5 ιντσων παντοφλες σας με τους 4 πυρηνες και την 2gb ram και αφηστε την apple με διπυρηνο και 1gb να σας σκιζει…!!!!

Mixalis

Παιδια οσοι θελουν μια συσκευη για μνμτα και κλησεις μονο πανε σε iPhone,οσοι θελουν ολοκληρομενες συσκευες που θα κανουν τα παντα πανε σε sumsung,sony,htc κ.α.
Κατοχος Note 2 και iPad 3

ioannis

Πολυ λόγος για το τίποτα. Το iPhone 3Gs είχε ίδιο form factor με το iPhone 3G. Το iPhone 4s είχε ίδιο form factor με το iPhone 4. Άρα αναμενόμενο και το iPhone 5s να έχει το ίδιο form factor με το iPhone 5. Που η έκπληξη και η αγωνία;

Teo

@Δημητρης..
Μήπως τελικά εσύ είσαι ο αστείος της υπόθεσις με αυτά που λες ???
Για ξανά σκέψου το λιγάκι και απάντησε μας.
Είχα στην κατοχή μου ένα HTC One και με είχανε ζαλίσει όλοι οι iPhoneάδες για ανταλλαγή με το πολύ καλό iPhone5 και με χρήματα μαζί..μήπως επειδή είναι υπεράνω και ήθελαν να πάρουν από μένα την σαβούρα για να με κάνουν super ουάου χρήστη iOS?
Eλεως ..ΔΕΝ εχετε μετοχες ρε !!!

ioannis

@Teo ακριβως το ίδιο έγινε και σε εμένα. πήγα και πήρα ένα Philips Diga, και όλοι έπεσαν πάνω μου να μου το ζήτανε… χαμός έγινε.

Dimitris

Και εγω nokia 3210 εχω κ ολοι με iphone 5 μου ελεγαν για αλλη με το δικο τους

Vasilis

@michalis και όλοι οι διάφοροι “δήθεν” ψαγμενοι…δεν μπορω να καταλάβω προς τι αυτή η αντιπαθεια, η ειρωνεία και οι ανακρίβειες-ημιμαθειες σχετικά με το iPhone. Φίλε Μιχάλη εσύ που θες περισσότερα απο κλήσεις και μηνύματα στο κινητο σου που δεν μπορει όπως λες να τα κανει ενα iPhone 5, εσυ αγόρι μου είσαι απο άλλο πλανήτη. Δεν κάθομαι να σου εξηγήσω τι μπορείς και τι δεν μπορείς να κανεις με το 5 γιατί απλά φαινεται πόσο παρωπίδες έχεις. Νομίζω πως το note 2 περισσότερο για να λες ότι έχεις μια τεράστια οθόνη να φαινεται το εγω σου το έχεις παρά για το ότι θες να μου πεις ότι έχεις ξεσκιστει σε πολύπλοκες εργασίες μαζί του που σου λύνει την καθημερινότητα σου…όσο για το ότι είσαι και κάτοχος iPad , πέταξε το και πάρε ενα android tablet!!! Δεν το ξέρεις ότι το iPad=iPhone με μεγαλύτερη οθόνη;;;; Ακριβώς ίδια ειναι, ίδιο λειτουργικο τρέχουν.. Φιλικά όλα αυτα, αλλα δεν μπορω άλλο πια με τους δήθεν και με το trolling το ακαταπαυστο σε οποίο θέμα αφορά apple. Οσον αφορά το θέμα του άρθρου, ποιο το νέο και το παράξενο;;; Πολιτική της εταιρίας εδώ και 7 έτη ειναι η αλλαγή σχεδιασμού κάθε 2 χρονια και ενδιάμεσα… Συνέχεια »

kVel

@Vasilis +1

Δεν μπορώ να καταλάβω μερικούς που λένε πως όσοι έχουν iphone, το έχουν και καλα επειδή νιώθουν ξεχωριστοί και αμέσως μετά λέτε πόσο “μπροστά” είστε αναφέροντας τη συσκευή που έχετε… Κάνετε ακριβώς αυτό που κοροϊδεύετε…

όσο για το σχεδιασμό του 5s αναμενόμενο… έτσι κάνει τόσα χρόνια τώρα η apple ακόμα να το κατλάβετε μερικοί; ελπίζω μόνο να μην αυξηθεί και άλλο η τιμή, και όχι μόνο του iphone…

Δημητρης

να σου κανω μια ερωτηση τεο…τι παραπανω σου προσφερει το htc one απο το iphone 5?
ναι ειναι καλυτερο και το λεω και εγω…αλλα ειναι καλυτερο απο το περσινο μοντελο της apple…τραβα συγκρινε iphone 5 και htc one x….αντε γεια φιλε….επειδη δεν ξερετε να χρησιμοποιειτε κινητα και τα εχετε ολα μονο για παιχνιδια δεν σημαινει πως αυτο που ειναι περισσοτερο για επαγγελματιες ειναι μουφα….εχω ipad και το εχω ξεσκισει στις εφαρμογες…οχι παινχιδια…χρησιμες εφαρμογες!

Vasilis

@kvel ποιος είπε ότι νοιώθει ξεχωριστός ρε φίλε;;; Αν ειναι δυνατόν νοημων άνθρωπος να εχει τέτοια αντίληψη για ενα gadget. Μην πιάνουμε τώρα εξαιρέσεις απο τον κάθε κομπλεξικο παπαρα και τις γςνικευουμε. Εδώ μεσα μιλάμε υποθέτω ανάμεσα σε σοβαρά άτομα. Εάν στο παρελθόν υπήρχαν στην Ελλάδα και κάποιοι ή κάποιες που εκμεταλλεύτηκαν τότε την μοναδικότητα του iPhone (γιατί πλέον δεν ειναι μοναδικό, υπάρχει και ανταγωνισμός) και βγάλαμε όλη την “κομπλεξικοτητά” τους προς τα έξω, γι αυτο δεν έφταιγε το iPhone ουτε η apple ουτε η BMW ουτε η Mercedes άλλα το στριμενο μυαλό του νεοέλληνα. Η φυλή μας εχει πολλα χουγια…

kVel

@Vasilis Δεν είπα ότι νιώθει κάποιος ξεχωριστός… στις εξαιρέσεις αναφερόμουν… δεν θελω να πω ότι φταίει το τηλέφωνο ή κάποια εταιρία για κάτι τέτοιο… λέω για τους “δήθεν” ψαγμένους όπως αναφέρεις εσύ πιο πάνω που όλη την ώρα υποβαθμίζουν κάποιο τηλέφωνο και ταυτόχρονα προσβάλλουν πολλές φορές και αυτούς που τα προτιμούν…μερικοί απλά δεν είναι σοβαροί… ο καθένας μπορεί να παίρνει αυτό που θέλει για λόγους που αυτός ξέρει… δεν μπορώ να καταλάβω το μίσος μερικών για κάποιες εταιρίες ή προιόντα, ποιος ο λόγος??…
(ας το αφήσουμε εδώ πάντως γιατί βγήκαμε off topic… φιλικά πάντα 😉 )

jim

Δημήτρη . Τι λες βρε άνθρωπε ???????το iphone σκίζει τα πχ note2 κλπ. .. Εντάξει προφανώς δεν έχεις ιδέα. ΜΠΕΣ και σε κανένα youtube να δεις σύγκριση και μετά ξανά γράψε. .. ακου τι είπε ο άνθρωπος χαχχχαχχχαχχααχαχχαχαχχαχχχαααα

monkey_dirt

τι μας λες τώρα νόμιζα οτι θα έμιαζε με το 4

ALEX

ΟΙ κατα σειρα συσκευες που ειχα ηταν, iphone 3g, iphone 3gs, iphone 4,sgs3 και sgs4.
– Θεωρω οτι το iphone ειναι αυτο που εφερε την επανασταση αλλα ΞΕΠΕΡΑΣΤΗΚΕ. Σε specs ,οθονη,μπαταρια, βασικα χαρακτηρηστικα οπως αποσπωμενη μπατ. bluetooth και fm ,επεκταση μνημης πολυ μικροτερος δεικτης sar ακτινοβολιας στο galaxy,μεγαλυτερη ευελιξια sto playstore απο το store της apple,και οι ασυγκριτα περισσοτερες δυνατοτητες παραμετροποιησης στο λογισμικο android που βελτιωνεται συνεχεια χωρις να ειναι δυσκαμπτο,με εκαναν να επιλεξω galaxy & android.
– Χωρις να θελω να αρνηθω το παρελθον μου,πιστευω οτι η Samsung αυτη τη στιγμη ειναι ασυγκριτα μπροστα και θα αναγκασει την apple να γινει πιο ευελικτη και να κανει στην ακρη καποια παρωχημενα κολληματα που εχει. Η ποιοτητα κατασκευης της,μπορει μελλοντικα να την ξανακανει πρωτη δυναμη εκμεταλλευομενη το λαθος των κορεατων να μιμηθει το μηλο και να σεβεται ολο και λιγοτερο τους πελατες της(πχ,μοντελο καθε δυο μηνες,υψηλες τιμες κα) Ειναι το μονο που μοιαζουν οι δυο εταιριες. Εισικα αυτο με τις τιμες,ειναι η αντιστροφη μετρηση παγκοσμια και για τους δυο. Αργα αλλα σταθερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.