iPhone 5s, Ξεπέρασε σε πωλήσεις το Samsung Galaxy S4 τον Οκτώβριο

Οι πωλήσεις smartphones τον Οκτώβριο, φαίνεται πως ευνόησαν το iPhone 5s, το οποίο σύμφωνα με την εταιρεία ερευνών Counterpoint, ξεπέρασε σε πωλήσεις το Samsung Galaxy S4. Αυτό μάλιστα επετεύχθη, παρότι η Apple αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα να καλύψει την μεγάλη ζήτηση.

Το μεγάλο αυτό άλμα στις πωλήσεις, οφείλεται κατά μεγάλο μέρος στην αγορά της Κίνας, όπου η Apple αύξησε το ποσοστό της κατά 9%, και πιο συγκεκριμένα από το 3% στο 12%.

Τώρα που η παραγωγή αυξήθηκε, η εταιρεία Counterpoint περιμένει ακόμα περισσότερες πωλήσεις. Στην 1η θέση των πωλήσεων βρέθηκε λοιπόν το iPhone 5s. Την 2η θέση κατέλαβε το iPhone 5 ενώ στην 3η θέση βρέθηκε το Samsung Galaxy S4, με 4ο το iPhone 5c. Στην 5η και 6η θέση βρέθηκαν τα Samsung Galaxy S3 και Samsung Galaxy S4 mini.

Η κίνηση της Apple να εξαπλωθεί στην αγορά της Κίνας ήταν θετική για την εταιρεία. Για να δούμε αν και στους επόμενους μήνες θα καταφέρει να κρατήσει τις πρώτες θέσεις.

iPhone 5s Galaxy S4, iPhone 5s, Ξεπέρασε σε πωλήσεις το Samsung Galaxy S4 τον Οκτώβριο

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

36 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Teo

Φυσιολογικό αφού το s4 κυκλοφορεί ήδη 8 μήνες.Αν αναλογιστούμε βέβαια, ότι με το που παρουσιάστηκε το Note3 το s4 είναι ήδη παλιό τεχνολογικά.Για να μην αναφερθώ και στις προτάσεις των άλλων εταιριών από αύγουστο και μετά.

LoveApple

Ήταν φυσικό αυτό για την Apple.. Το περίεργο θα ήταν αν είχε την πρώτη θέση προϊόν της Samsung.. Να πω την γνώμη μου που πιστεύω είναι σωστή.. Η Apple ειναι τέλεια εταιρεία ενώ η Samsung είναι φρικτή.. Ξυπνήστε και αγοράστε iPhone!!

Sotiris

Ετσιιι γιατι μπορεί το 2014 να μην εχουμε να φάμε αλλά όσο να πεις ένα iPhone το θελουμε, και μιας και μας ξύπνησε ο φίλος απο πάνω εγώ θα πάρω iPhone για όλη την οικογένεια φέτος γιατι είμαι κυμπαρης!

Dimitrinho

Αχ μηλο εισαι τοσο υπεροχο

lebron21

@LoveApple…..Δεν πειραζει ομως που ολους τους προηγουμενους μηνες απο τοτε που βγηκε μεχρι και τον αυγουστο ηταν το S4 πρωτο…. δεν σε χαλασε προβατακι….!!!! Κανε υπομονη γιατι ερχετε το S5 και τοτε τα σκυπτρα των πωλησεων θα τα εχει για αλλη μια φορα η Samsung. Και οντως φρικτη γι’αυτο ειναι και μονη πρωτη σε πωλησεις για το 2012 – 2013 σε ολους τους τομεις ….googlare στο net να τα δεις και μονος σου και μη μενεις μονο στο S4 vs 5s για τους τελευταιους μηνες….. ο κοσμος που εχει αποκτησει το αποδυκνυει και δεν ειναι χαζος και ξερει να οτι ειναι best buy στα παντα ενω η κλειδωμενει apple ειναι μονο γι’αυτους που θελουν τα λιγα και τη ψευτομοστρα

Eleanna

Ενας απο τους κατοχους galaxy s3 που μετανιωσα την αγορα του και ξαναπηγα σε iphone
τεραστια διαφορα σε ολα
οσο κ να προσπαθει η samsung με εφε τυπου air gestures και κινεζιες τελευταιας κατηγοριας μονο θα πατωνει

Panos

Μπορεί το S4 να κυκλοφορεί 8 μήνες αλλά το iPhone 5 κυκλοφορεί πάνω από 12 και πάλι ξεπέρασε σε πωλήσεις τον γαλαξία. Αυτό κάτι πρέπει να σημαίνει…

lebron21

@Panos…..Οτι οι ανεγκεφαλοι μυαλο δε βαζουν και τους αρεσουν οι περιορισμοι ….κριμα μια μεγαλη μεριδα προβατων…!!!!

Giorgos one x

Από ποτέ οι πωλήσεις σημαίνουν κάτι? Οι περισσότεροι που αγοράζουν iphone δεν ξέρουν τι σημαίνει αυτόματη φωτεινότητα. Δεύτερον το να συγκρινούν κάποιοι μια εταιρεία σαν την Apple που πουλάει πράγματα προπέρσινης τεχνολογίας με κολοσσούς σαν Samsung τότε η λοβοτομη για αυτούς είναι μονόδρομος

Giorgos one x

@Eleana τα air gestures είναι κινεζιες και άχρηστα αλλά από την άλλη το finger scanner είναι πολύ πρωτότυπο, χρήσιμο και innovative ε? Χαχαχαχαχα τι άλλο θα ακούσουμε

tiamat

τοσος καιρος εχει περασει απο τοτε που βγηκε το s4, λογικο ειναι ο κοσμος να χασει το ενδιαφερον του!!

αλλα το βασικο λογο τον εχουμε ξαναπει.
το s4 εχει να αντιμετωπισει ενα εκατομμυριο ισαξιες συσκευες στο android (οποτε η πιτα μοιραζεται), σε αντιθεση με το ios που βγαζει μονο μια συσκευη (οποτε και παιρνει ολες τις πωλησεις)

giorgio

Εγώ βλέπω ότι το S3 πουλάει ακόμα και μάλιστα πολύ καλά και ακόμα είμαστε στην 4.1.2. Απλώς το αναφέρω.

Dimitrinho

lebron21 και Giorgos one μην προκαλειτε παρακαλω αυτοι που αναφερατε δεν μπαινουν καν σε αυτο το site γιατι ειναι ασχετοι απο τεχνολογια οι περισσοτεροι τουλαχιστον το ιδιο ισχυει και για τα samsung.
Δικαιωμα του καθενος ειναι να μου αρεσει σε μενα και πολλους αλλους η apple και σε σας η samsung ειναι αναλογα με το τι ταιριαζει στον καθενα για αυτο και οι δυο μεριες εχουμε διαφορετικες αποψεις οποτε ας το σεβαστουμε οσο μπορουμε χωρις να φτασουμε στα ακρα.

Dami

@lebron21 ευχαριστουμε που ηρθες και εσυ να μας ξεχωρισεις τα πρόβατα,λες και τα 600 που εκανε το S4 στις αρχες ηταν λιγα λεφτα.Τα σχολια τυπου “Ξυπνήστε και αγοράστε iPhone!” δεν τα σχολιαζω καν,αλλα και το δικο σου “κριμα μια μεγαλη μεριδα προβατων” δεν σε ξεχωριζει και τοσο απο τα προβατα που αποκαλεις εσυ 😉 Συνεχιστε τους φανατισμους…θα σας χαρισουν μεριδιο της αγαπημενης σας εταιριας!
@Eleanna συμφωνω..και εγω μετανιωσα που αγορασα το S3,επρεπε να ειχα παραμεινει στην γενια nexus! Ευτυχως που υπαρχει και η cyanogenmod και γλυτωσα απο τα laggs

Theofilos

Πριν μερικές ώρες απέκτησα ενα 5s αν και ειμαι κάτοχος του galaxy s4. Ποιο παλιά είχα το 4s που κλάπηκε τελικά. Δεν ήθελα να ξαναπάρω i phone μια και δεν ήθελα το ίδιο πάλι. Πήρα λοιπόν το s4 και το έχω περίπου 6 μήνες. Θεωρώ λοιπόν πως κρίνω με βάση τις 2 αυτές συσκευές που χρησιμοποίησα. Καταπληκτικό τηλέφωνο το s4. Τα προτερήματα όλοι τα γνωρίζουμε. Όμως για καθημερινή χρήση όπως γραφείο τρέξιμο στη δουλειά κτλ ….δεν κάνει. Το μήλο είναι μακράν σε ποιότητα και εμπειρία χρήσης μπροστά. Το s4 σε multimedia παιχνίδια ….και specs είναι σούπερ. Τελικά όμως ξαναγύρισα στο μήλο. Είναι τι γουστάρει ο καθένας….έτσι κι αλλιώς συνεργαζόμενες εταιρείες είναι. Είναι σαν τα κόμματα που στο δια ταύτα πάντα κερδισμένοι θα είναι.

lebron21

Ειμαι προβατο της Samsung προς ωρας και το απολαμβανω οπως απολαμβανω και την απεριοριστη ελευθερια που μου δινει να κανω τα παντα οπως κανω και στο pc μου(πλην εγγραφης cd,dvd,bluray) δεν εχω κανενα περιορισμο αντιθετα εχω και πολλα πραγματα παραπανω απο τις αλλες εταιριες που βγαζουν android συσκευες.Αν μου δωσουν και αλλες τα ιδια και παραπανω ευχαριστος δοκιμαζω και κατι αλλο. Προς ωρας λοιπον μονο Samsung και LG κανουν οτι σκεφτω, επιθυμια μου γιατι ειμαι gadgetακιας, γνωστης ολων των λειτουργιων του καθε smartphone και οχι μονο για να το εχω για τον ρουφιανο το μ@λ@κο facebook (most iphone users) …..!!!!!

ioannis

Εγω ενα πραγμα θελω να ξερω οταν απογοητευτουν οι fan boys απο ενδεχωμενη μελοντικη πατατα της εταιριας που θα στραφουν ( ηδη εχει δωσει δειγματα γραφης, το siri, οι χαρτες, το ipad 3 που αντικατεστησε χωρις προειδοποιηση μεσα σε 6μηνες , την επιμονη της στις μικρες διαστασεις που ξαφνικα θα γιγαντωσουν και τελος τα “πλαστικα μακεδονιας” που εριξε την primium κατασκευη που διαλαλουσε….δεν ειμα fan της samy αλλα του λογισμηκου που τον στηριζουν γιγαντιες εταιριες και ετσι και η samy να πατωση εχει πολυ αξιολογες εταιριες να τον αναπτυξουν και να το στηριξουν ενω η apple ειναι μονη και μια και απο οσο γνωριζω μονος και ενας ποτε δεν κερδισες μια μαχη ενα πολεμο..

Mike

Πραγματικά σε ΟΛΑ τα post τέτοιου περιεχομένου, ακολουθεί πάντα μια ανούσια κοκορομαχία μέσω comments, που καταντάει αηδία. Ούτε προμήθεια να σας έδινε η κάθε εταιρία βρε παιδιά!

tony

Έλεος μαζι σας samsung fan boys. Τι νόημα έχει η ζωή χωρίς iphone??? Η αυτοκτονία πεζει να είναι και λύση χωρίς το iphone στην αγγαλία σας. Ξυπνήστεεεεεεε ρε και παρτε iphone να δειτε την γλύκα του να είναι όλα κλειδωμένα

Sotiris

Νοκια ρεεεεε, το είπα για να κάνω την διάφορα μην λέμε όλοι τα ιδια

giorgio

@Sotiris Μαζί σου!

Alexis

Είναι άστοχη η σύγκριση ούτως η άλλως γτι όπως πολύ σωστά είπε ο φίλος @tiamat (το s4 εχει να αντιμετωπισει ενα εκατομμυριο ισαξιες συσκευες στο android (οποτε η πιτα μοιραζεται), σε αντιθεση με το ios που βγαζει μονο μια συσκευη (οποτε και παιρνει ολες τις πωλησεις)

Το πως κανουν ομως μερικοι εδω μεσα ειναι για κλαματα! ακου εκει “ξυπνήστε και αγοράστε iPhone” και έπειτα η σύγκριση του τύπου “εγώ είχα ένα galaxy s4 και ήταν απαίσο τραγικο το μισώ… και τώρα έχω το iphone και ειμαι πολυ χαρουμενος το καλυτερο κινητο ever”

να πω και γω λοιπον την μ@λ@κι@ μου! Εγώ πήγα και αγόρασα ένα iphone 5s και ένα galaxy S4 και ένα HTC one και έχω να πω ότι το 5s είναι τελειο και χιλιες φορες καλύτερο και πηρα τα αλλα δυο και τα πεταξα στα σκουπιδια! χαχα ελεος

tiamat

παντως μεταξη του διαβασματος που κανω βλεπω τωρα και γω τα παραπανω σχολια τυπου να ξυπνησουμε ολοι να παρουμε iphone να δουμε το φως το αληθινο και καταληγω οτι ο ελληνας μπορει να δυσκολευεται να παει για ενα ποτο, να μην εχει να πληρωσει το νοικι, να ζηταει δανεικα απο τους γονεις και απο τους φιλους να βγαλει τη καθημερινοτητα του
,το iphone oμως…. iphone….

και η φτωχεια θελει καλοπεραση λεγανε οι παππουδες μας

Sofaki

Το μήλο είναι μακράν σε ποιότητα και εμπειρία χρήσης μπροστά.

1000 like @theofile

john

Λοιπον δεν μπορω αλλο να ακουω ασχετα ατομα να μιλανε για iphone αν ειναι καλο αν δεν ειναι…
Στο μονο που ειναι καλυτερο το iphone απο το s4 ειναι οτι εχει αλουμηνιο…οχι οτι χρειαζεται σε κατι αλλα τελος παντων σε οτι αλλο και να το συγκρινεις ειναι πισω…
Για δυο μερες αντεξα με iphone και το εδωσα ειναι οτι πιο αχρηστο εχω δει…
Στο s4 εχω οτι εφαρμογη θελω τζαμπα…
Ας μου πει καποιος που εχει iphone τη μπορει να κανει παραπανω απο εμενα που εχω galaxy s4…
Και μετα θα του πω και εγω περισοτερα απο αυτον…

tetr82

Κάθε φορά τα ίδια. Το iPhone είναι μια πάρα πολύ καλύ συσκευή για όσους προτιμούν το λειτουργικό της Apple και την φιλοσοφία της. To S4 είναι μια πάρα πολύ καλή συσκευή για όσους προτιμούν την λογική της Samsung/Google. Απο εκεί και πέρα αν σε ένα χρόνο κυκλοφορήσει ένα εκπληκτικό τηλέφωνο απο την X εταιρεία που έχει φοβερό hardware, εκπληκτικό software και καλύπτει όλες τις ανάγκες που θεωρούμε πως πρέπει να καλύπτει θα πάμε σε αυτό. Αν οχι τότε είμαστε εμετικά fan boys που επιμένουν να χρησιμοποιούν προιόντα εταιρειών λες και έχουν κάποιο κέρδος. Ελεος με το VS σε κάθε άρθρο. Πάρτε ο καθένας ότι θέλει, κάντε καζούρα αλλά σταματήστε αυτό το “το S4/iPhone είναι βλακεία επειδή εγώ προτιμώ iPhone/S4”. Καταλάβετε πως κάποιοι έχουν διαφορετικά γούστα απο εσάς.

Πέτρος

Η φανατίλα λες και παίρνετε ποσοστά από τις πωλήσεις είναι, το λιγότερο, για γέλια. Ο καθένας ξέρει τι θέλει και τι χρήματα διαθέτει και κάνει την καταλληλότερη γι αυτόν αγορά. Οι συζητήσεις δεν θα έπρεπε να είναι για το ποιο κινητό είναι καλύτερο, αλλά για το ποιο τηλέφωνο βολεύει τον καθένα πιο πολύ. Εγώ μπορεί να δίνω έμφαση στην ποιότητα κατασκευής, και λιγότερο στο τι δυνατότητες έχει. Άλλος μπορεί να θέλει φωτογραφίες, άλλος μεγάλη παραμετροποίηση. Όταν εγώ θέλω το κινητό μου να είναι 4 ίντσες για να χωράει στην τσέπη μου και να το πιάνω άνετα με το ένα χέρι πχ, δεν θα παρω το note 3 ρε παιδιά επειδή ξέρω ότι είναι καλύτερο κινητό από αυτό που είναι πιο κοντά στις δικές μου ανάγκες! Ο καθένας γνωρίζει τι χρειάζεται και αγοράζει ανάλογα. Το να προσπαθώ να σε πείσω ότι η δική μου επιλογή είναι καλύτερη απο τη δική σου, το μόνο που προκαλεί είναι νεύρα και χάσιμο χρόνου.

Denis

ένα πράμα δεν μπορώ να καταλάβω κάθε φορά σ’αυτό το σάιτ
πως γίνεται αντί να βλέπουμε επικοδομητικές συζητήσεις μεταξύ των αναγνωστών να γινόμαστε
μάρτυρες μερικών κατίνων που δεν έχουν τι να κάνουν παρά μόνο να εκκρίνουν τη χολή τους.
Αυτό το πράγμα έχει καταντήσει αηδία

Δεν είναι τυχαίο πως από τα πιο γνωστά τεχνολογικά σάιτ της χώρας μας το συγκεκριμένο
έχει μαζέψει, λυπάμαι που το λέω, τη σάρα και τη μάρα.
Συνυπεύθυνος θεωρώ πως είναι ο κατά τα άλλα συμπαθής κος Βλαχάκης
και θα του πρότεινα να υπήρχε έλεγχος του ιδίου των comments που αναρτώνται.
Και μην ακούσω περι λογοκρισίας… σε ένα ιδιωτικό σάιτ οι κανόνες καθορίζονται από τον
δημιουργό του εν λόγω σάιτ και από τη στιγμή που το οποιοδήποτε comment ξεπερνάει
τα όρια της ευπρέπειας να μην δημοσιεύεται.
Εκτός και αν ο ίδιος ιδιοκτήτης του σάιτ επιρέπει τα flame comments για το αυτονόητο.

JohnWave

To μόνο που με απασχολεί όταν βλέπω θέματα περί πωλήσεων είναι μονάχα το να πηγαίνουν καλά στις πωλήσεις κινητά που θεωρώ άψογα. Με ενδιαφέρει αυτό γιατί οι καλές κινήσεις θεωρώ πως πρέπει να δικαιώνονται.Τώρα το ποιο από τα δύο πιο εμπορικά κινητά κερδίζει το άλλο στις πωλήσεις νομίζω ότι πρέπει να ενδιαφέρει μονάχα τον ιδιοκτήτη και το προσωπικό της κάθε εταιρίας και δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος πρέπει να φανατίζεται με αυτό το θέμα. Δλδ αν είχα iphone ή S4 και ήξερα ότι είναι τα πρώτα σε πωλήσεις τι θα κέρδιζα; Την αναγνώριση ότι έχω το καλύτερο κινητό; Μα ακόμα κι αν λόγω προσωπικών ανασφαλειών με ενδιέφερε αυτή η αναγνώριση, ποια χαζή θεωρία λέει ότι αυτό που πουλάει περισσότερο είναι πάντα κ το καλύτερο;

j

@lebron21 δεν μπορείς να βρίζεις τα πρόβατα της απλ επειδή είσαι πρόβατο της σαμυ. Όπως και εσύ γουστάρεις την σαμυ και εγώ και άλλοι γουστάρουμε
Και οσο για την τεχνολογία της απλ να
1) αν όχι ο καλύτερος ένας από τους καλύτερους επεξεργαστές παγκοσμίως
2) Μια από τις καλύτερες οθόνες
3) Το καλύτερο στορ στο κόσμο
4)Η καλύτερη υπηρεσία μουσικής στο κόσμο
5)τρομερή ποιότητα
6)τέλεια εγγύηση (αν και μικρή)
7)Η καλύτερη υποστήριξη

tiamat

@denis δεν ειμαστε ολοι παιδια του κολλεγιου των αθηνων για να κραταμε αυτα τα δηθεν προσχηματα(που εμενα προσωπικα μου τη δινουν ,ειναι εντελως fake) και τις αποστασεις στον λογο και την εκφραση μας λες και βρισκομαστε σε gala και πινουμε τσαι με την μαριαννα βαρδινογιαννη ο καθενας εχει τον δικο του μοναδικο τροπο τοποθετησης επι των πραγματων και στη τελικη για κινητα και ταμπλετ συζηταμε ,δε συζηταμε για το συνδρομο διανοητικης αλλοτριωσης της συγχρονης κουλτουρας και τεχνης λες και γραφουμε καμια εκθεση . ουτε η λογοκρισια συνεισφερε ποτε θετικα στον πλουραλισμο και την ελευθερια των ιδεων. κρατα το στα υποψην @j 1)δεχομαι οτι πρωτοτυπησε με τα 64-bit αλλα για το marketing περισσοτερο και οχι για την ουσια. 2)oθονη με 1136×640 δε τη λες καλη για την εποχη μας οταν εχουμε φτασει σε 2k αναλυσεις. 3)το store του ειναι μονο για να πληρωνεις ολη την ωρα.προτιμω να εχω την ελευθερια του να μπορω να επιλεξω για το αν θα πληρωσω για μια εφαρμογη η’ θα τη κατεβασω δωρεαν. 4)τα itunes σε πολλους δεν αρεσουν καθολου, ασε που πρεπει να εισαι με το χερι στο παντελονι να τους τα σκας και κει ολη την ωρα… 5)ποιοτητα μονο στο ματι. περυσι εγινε σαλος… Συνέχεια »

Alexis

@tiamat έγραψες φίλε μου απλά και όμορφα!

mpampis

παιδια εγω αγορασα το iphone 5s πολυ καλο αν εξαιρεσεις που την 5 μερα κολλησα εναν ιο κατεβαζωντας ενα εορτολογιο απο το appstore… :/

Χρήστος

Εκεί έφτασε το επίπεδό μας να μας καθορίζει τη ζωη ένα κινητό. Ο κόσμος καίγεται, συμβαίνουν απίστευτα πράγματα κι εμείς σκοτωνόμαστε για τους ρουφιάνους τα smartphones (παλιά μας φακέλωνε η ασφάλεια και διαμαρτυρόμασταν, τώρα αυτοφακελωνομαστε με ευχαρίστηση). Μιας που ειμαι στο techblog όμως, ας καταθέσω κι εγώ την άποψή μου. Πέρασα από το iPhone 4s στο Galaxy S3 και ένα έχω να πω… Samsung και πάλι Samsung! Δε συγκρίνεται η παραγωγικότητα που μου δίνει το galaxy με το υπερ-απλουστευμένο και ultra-κλειδωμένο iphone. Ναι, το παραδέχομαι, το iphone είναι πανέμορφο, αλλά ως εκεί. Δεν έχει να μου προσφέρει τίποτα άλλο. Ξυπνήστε και επαναστ… εεεε αγοράστε samsung.

Anastasia

Εγω έχω και θα δυο παιδια!! Έχω το iPhone 4S Kai to Samsung s4! Τελείως διαφορετικά κινητά.. Το Samsung το έχω εδώ και 3-4 μήνες και το πήρα γιατί χρειαζομουν ένα δεύτερο κινητό και δεν ήθελα παλι iPhone. Έχω να πω οτι το λογισμικό του είναι καταπληκτικό και βγάζει μακραν καλύτερες φωτογραφίες απο τα iPhone.. Επίσης τα χρωματισμοι και η φωτεινότητα του δε συγκρίνονται.. Η αλήθεια είναι όμως οτι το iPhone δεν μπορώ να το αποχωρηστω.. Εμφανισιακα είναι υπέροχο και είναι και πολύ λειτουργικό.. αν και μετά απο δυομιςη χρονια που το έχω έχουν αρχίσει τα προβλήματα (δε δουλεύει το μικρόφωνο και χρησιμοποιώ ακουστικά) αλλα και παλι καλα κράτησε!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A55: Αποσυναρμολογείται σε βίντεο και παίρνει εντυπωσιακή βαθμολογία επισκευασιμότητας

To Samsung Galaxy A55 βρέθηκε στα χέρια του καναλιού το Youtube PBKreviews, το οποίο ετοίμασε ένα αποκαλυπτικό βίντεο συναρμολόγησης για τη συσκευή.