iPhone 5se: Μια μίξη από iPhone 6/6s το νέο 4ιντσο της Apple;

Από τότε που κυκλοφόρησε η Apple τα 4.7 και 5.5 ιντσών iPhone 6 και iPhone 6 Plus, ακούμε για την ύπαρξη του μικρού 4ιντσου iPhone. Άλλοτε αναφέρεται ως iPhone 6c, iPhone 5e ή iPone 7c, ενώ σήμερα διαρρέει ως iPhone 5se.

Οι πληροφορίες έρχονται από το 9to5Mac, το οποίο αναφέρει ότι το μικρό iPhone θα ονομαστεί iPhone 5se και θα είναι μια μίξη μεταξύ iPhone 5s, iPhone 6 και iPhone 6s. Θα έχει ελαφρώς κυρτό γυαλί στην μπροστινή πλευρά, όπως το iPhone 6.

Aπό το iPhone 6 έχει δανειστεί επίσης και την κάμερα 8 και 1.2 Megapixel, η οποία έρχεται από το iPhone 5s. Επιπλέον, λέγεται ότι από το iPhone 6s θα δανειστεί το Live Photos, φωτογραφίες που έχουν μερικά δευτερόλεπτα κίνησης και ήχου, σαν να είναι ουσιαστικά ένα μικρό βιντεάκι.

Ο επεξεργαστής θα είναι ο Apple A8, ίδιος με του iPhone 6, ενώ από το iPhone 6s παίρνει Bluetooth 4.2, VoLTE και Wi-Fi 802.11ac chips. Το iPhone 5se λέγεται ότι θα έχει υποστήριξη NFC, προκειμένου να λειτουργεί το Apple Pay.

Τέλος, θα διατηρήσει τα ίδια χρώματα με τη σειρά 6s: Silver, Space Gray, Gold και Rose Gold. Η ανακοίνωση του 4ιντσου iPhone αναμένεται κάπου τέλη Μαρτίου με Απρίλιο.

Οι παραπάνω πληροφορίες μοιάζουν να είναι αξιόπιστες, όμως εμείς κρατάμε πολλές επιφυλάξεις όπως για κάθε τι που διαρρέει.

iphone 5se 4 inch display, iPhone 5se: Μια μίξη από iPhone 6/6s το νέο 4ιντσο της Apple;

Πηγή: 1,2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

38 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιάσουν

Εγω θα το αγορασω αν εχει εμφανιση σαν του 6 μεγεθος 5s και επιτελους να εχει χαμηλο sar σαν το 3gs……

Αργυρης

@Γιάσουν δεν αξιζει να το αγορασεις τουλαχιστον αν κυκλοφορησει με τις καμερες που αναφερει το αρθρο.Μπροστινη 1,2 μπξελ εν ετη 2016 ειναι δολοφονια.Επισης μεχρι να βγει αν βγει εν τελη και εχει 550 ευρω και βαλε το 6αρι το απλο θα ναι πιο φτηνο.Θα αξιζε αν ειχε τουλαχιστον μια 5αρα καμερα μπροστα για να κανεις αξιοπρεπεις βιντεοκλησεις μεσω facetime η σκαιπ,μια 2gb ραμ γιατι με το 1 gb και ios 9 δυσκολα θα παιξει μπαλα και εκτος αυτου μεγαλο ρολο θα παιξει και η μπαταρια που θα μπει γιατι αν ειναι ιδια με του 5ς το κινητο θα ναι ανεκδοτο.Γενικα αν θες μικρο τηλεφωνο το 5ς ειναι μια χαρα στα λεφτα που χει τωρα και δεν εχει μεγαλη διαφορα με το απλο 6αρι.Αποψη δικη μου παντα

χρηστος

Γενικά υπάρχουν καλύτερα κινητά από τα iphone!

ChrisG

@Aργύρη όλα καλά φίλε στον σχολιασμό και την συμβουλή αλλά…για το 5s ακόμη και για το 6 ξεχνάς οτι και τα 2 έχουν 1ραμ.και με ios 9 bye bye…άκυρο λοιπόν στο συγκεκριμένο θέμα και θα συμφωνήσω ότι 500 και παραπάνω που λογικά θα έχει το συγκεκριμένο smart θα είναι άδικος κόπος.αν θέλει Iphone και να το έχει χρόνια(για τα επόμενα) σε 6s,αλλιώς υπάρχουν σε αυτά τα χρήματα και android πολύ καλύτερες επιλογές.

NtinosMD

Θελω να δω showdown Αιφον5se με galaxy A3 …. να γελαμε !!!!

Ιωάννης jb

Το iphone αν βγει ετσι όπως λέει λογικά θα δουλευει πολύ καλά με 1 γιγα ραμ…
Μη λέτε ανυπόστατα πράγματα!! δεν υπάρχει περίπτωση να κολλάει.
Εδω δουλευει με ios 9 το 4s που εχει μισό γιγα… και δε θα δουλευει αυτό που θα εχει 1gb ram ddr3…? iphone δεν εχω αλλά ξέρω κάποια πράγματα!!!
Εσεις οι υπόλοιποι μη λέτε οτι σας κατεβαίνει.. ακου εκει bye bye..

Aργυρης

@Ιωάννης jb εγω αναφερθηκα στα 2 gb ραμ για το ευρυ κοινο ακομα και για τους απαιτητικους.Μπορει σε καποιον να μη του κανουν οι 4.7 και να θελει την 4αρα.Δεν ειναι μονο θεμα λογισμικου αλλα και οι εφαρμογες στο παρασκηνιο.Δε θα μπορει να της σηκωσει ολες με 1gb ραμ καποιες αναγκαστηκα θα κανουν restart και λογικο ειναι,γι αυτο αλλωστε εβαλαν στο 6s και 2.Τωρα για το λογισμικο σιγουρα θα αντεχει το ios 9.Αλλα στο μελλον οταν ερθει το 10-11 εκει θα αρχισουν τα προβληματακια οπως ειναι αναμενομενο αλλωστε.Δεν θα μεινει με 2 το 7s ουτε το 8.

Ιωάννης jb

Αργυρης.. τα 1.3mp είναι μια χαρά για μπροστινή κάμερα… Ειδικά αν εχει τη γνωστή ποιότητα που ξέρουμε οτι βάζει η apple στις συσκευές τις!!!
Σε κάδρο 4 προς 3 είναι 1280×1080 πιξελς!!!!!
Δεν είναι και λίγα για να βγαζεις photo τη φάτσα σου η για να κάνεις βίντεο κλήσεις!!!
Τα πολλά mp στη μπροστινή κάμερα είναι άλλο ενα παιχνίδι του μάρκετινγκ και βλέπω οτι εχει αρχίσει να πιάνει τόπο!!!!
Σε μια φωτογραφία τα pixels δεν είναι το πιο σημαντικό πράγμα!!!!

Thanosgr13

Ιωάννη εμένα το εχει ένας φίλος μου και σέρνετε το 4s από το iOS 9 και μετά των ερχόταν να το πετάξει από το παράθυρο . Αλλά τα δικά μου 5,6 και 6s plus δουλεύουν άψογα

Λευτέρης

Φτάνει με την Apple
Έλεος techblog.gr
Βάλτε και για τίποτα άλλο
Htc, sony LG δεν?
Μόνο Apple και Samsung

flash

@thanosgr13 δεν είναι ότι καλύτερο να λες ανακρίβειες και να γίνεσαι υπερβολικός ότι σέρνεται, 2 άτομα του κύκλου μου έχουν iphone4s το κινητό πάει τέλεια δουλεύει άψογα απροβλημάτιστα κάτι που έχω δει από κοντά. Επειδή εγώ έχω Samsung μου έκανε εντύπωση πως ένα τόσο παλιό κινητό ανταποκρινόταν πολύ καλά στην τελευταία έκδοση λειτουργικού. Το μόνο πρόβλημα που μου αναφέρουν είναι ότι δεν κρατάει καθόλου η μπαταρία του.

Αργυρης

@Ιωάννης jb μια χαρα μεχρι να δεις την μπροστυνη του 6s.Αστο φιλε μου ετσι ελεγα και εγω μεχρι που το αγορασα και ειδα του 5ς και οι διαφορες ειναι μεγαλες.Ακομα και το φλας που εβαλαν τωρα ειναι παρα πολυ καλο και χρησιμο.Τωρα απο κει και περα εξαρταται και τι αναγκες εχει ο καθενας.Εσενα μπορει να σε καλυπτει εμενα παντως οχι

Thanosgr13

Flash μπες λίγο να δεις ένα review αν σέρνετε με την 9 και μετά τα λέμε

Thanosgr13

Ειδικά του φίλου μου όταν κατεβάζει το notification bar παγώνει η οθόνη με μισώ ανοιχτό το notification bar και μένει έτσι μέχρι να σβήσει από μπαταρία

ChrisG

Με 1 ραμ…bye bye…ανακύκλωση ότι περίσσεψε…στην προνομιακή τιμή των 500 και κάτι ευρώ.χαχα…

flash

Thanosgr13 θα επιμείνω ότι είσαι υπερβολικός και ίσως υποκειμενικός όταν σου λέω ότι το έχω δει από κοντά και σε δύο άτομα μάλιστα, το να με στέλνεις να δω συγκριτικό στο youtube είναι τουλάχιστον αστείο. Ως κάτοχος Samsung δεν έχω κάποιο κόλλημα με την εταιρεία apple απλά εκφράζω το τι είδα. Τίποτα άλλο. Τώρα αν θέλεις να πιστεύεις το αντίθετο ορίστε το πρώτο βιντεο που μου έβγαλε το youtube 1 ημέρας
https://www.youtube.com/watch?v=bpRNBBpitLs
αν αυτό που φαίνεται στο video είναι ότι σέρνεται και ότι θα το πετάξει και από το παράθυρο τότε πες στο φίλο σου να μου το δώσει εμένα.

Thanosgr13

Ρε φίλε flash για πιο λόγο να σου λέω ψέματα έχω κανένα κέρδος ; Αν ειναι δυνατόν.

darko

@ChrisG Αν φοραει τον Α9 δυσκολα να ειναι για ανακυκλωση για ανακυκλωση ειναι κατι Galaxy κατι Sony κατι και κατι LG.Οσο για το Iphone 4s με Ios 9.2 Δεν κολανε ποτε.Εσεις που ειδατε τα κοληματα θα ηταν γιατι ο χαρηστης κατι εχει κανει στο κινητο.Εγω εχω δει να κολαει και 5s αλλα δεν σημενει οτι κολανε ολα.Για αυτο αραξτε με το android γιατι θα ειναι παντα δευτερο.Απλα φανταστητε ενα Iphone με χαρακτηριστικα οπως 4gb ραμ και 4 πυρηνες ποιος ο λογος?

ChrisG

@darko διάβαζε ρε φίλε το άρθρο και μετά μίλα όσο θές για το “σούπερ ντούπερ ντάπερ ios”…
[Ο επεξεργαστής θα είναι ο Apple A8].
όσο δυνατός και να είναι(ο Α8)χωρίς μνήμη θα μπουκώνει.ξύπνα…επεξεργαστής χωρίς μνήμη πάει recycle…φαντάζομαι στο Πλαίσιο έτρεξες να πάρεις καμιά εικοσαριά 4s ε;μπράβο…και εις ανώτερα:)άν βγεί προσφορά για 3gs θα είναι υπερόπλο.ios εγγύηση φίλε…ώρε τι υπάρχει…

darko

@Chris απο την βιασυνη και κατοχος Α9 επεξεργαστη εγραψα Α9.Aσε που κραταμε και ενα μικρο καλαθη για ολα.Γιατι εγω διαβασα στα ξενα site A8 or A9 chip.Πολυ ειρωνια ομως.Θα μπουκωνει λες ε? Ε ρε κατι…ΕΔω το Α6 (ι5) δεν μπουκωνει και θα μπουκωνει ο Α8.???ΣΕ αυτες τις ιντσες?Ελα πες την αληθεια δεν ειχες ποτε device με ios.Βασικα μπαλκονι εχεις στο σπιτι?

Chris_G

Βρε χαζούλια μην σκάτε θα βγάλει το i-phone 5se ξέροντας ότι θα πάει άπατο γιατί θα έχει τιμή λίγο μικρότερη από το 6s. Όμως αυτό που θα πετύχει είναι ότι θα σταματήσει την πώληση του i-phone 6 που είναι σε αρκετά καλύτερη τιμή και σίγουρα κάποιοι θα το προτιμούν. Το ίδιο δεν είχε γίνει και με το 5c στο τότε 5 και 5s. Δεν είναι τυχαίο που βγάζει τέτοια μοντέλα σε κάθε s σειρά

Ιωάννης jb

Chris_G.. Εισαι εκτός τόπου και χρόνου κατακρίνεις συνεχώς την apple με επιχειρήματα που δεν εχει ούτε το 8χρονο ανηψάκι μου..
Τι ανακύκλωση και μπουκώνει?? εχεις καταλάβει οτι σχολιάζεις σε site τεχνολογίας??
Χρησιμοποίησε πρώτα ενα 5s συσκευή 2 χρόνων να δεις πως πάει και μετά ελα να μου πεις οτι κάνει κάτι κακό η apple… Μη κραζεις μόνο για να κράζεις παλιοsamsungakia!!!!
Εδω σου λέμε οτι θα φοράει chipset καλύτερο του 5s κατάλαβε το, βασικά πάρτο χαμπάρι οτι θα είναι κορυφαία συσκευή και κάνε μας τη χάρη να πας να σχολιάσεις τίποτα νέα κινητα τις samsung που είναι φανερό οτι προτιμάς..
Δείτε νεοέλληνες ακούνε ενα 1gb ram και βγάζουν κατευθείαν πόρισμα τι είναι αυτά ρεεεε!!!!!
Αντι να βγάλετε στην ακρη τα οπαδιλίκια και να πείτε ενα μπράβο στην apple που θα δώσει συσκευή με λογικό μέγεθος στην αγορά και με κορυφαία χαρακτηριστικά εσείς εκεί το χαβά σας!!!!!

ChrisG

@Ιωάννης jb σε αυτόν που απάντησες δεν υπογράδω εγώ το σχόλιο χαζούλη.σας τρολλάρουν γιατί είστε παλιοiphoneκηδες κομπλεξικοί με τα 1 ραμ και τον dual core.δές τον εαυτό σου που είναι χειρότερος όλων των άλλων και μετά άσκησε κριτική σε όποιον νομίζεις.chillout…1 ραμ και Α8 σαπάκι θα είναι…για δε τον Chris_G που είναι άλλο άτομο έχει απόλυτο δίκαιο.κράχτης του 6 και άπατο.

Chris_G

Φιλέ Ιωάννη jb άλλος εγώ άλλος ο ChrisG έχουμε το ίδιο nickname :p

Ιωάννης jb

Το μόνο σωστό που εχεις πει ρε μεγάλε εδω και 3 μέρες οτι έκανα λάθος nickname!!!! Εγώ στο σχόλιο μου εγραψα δείτε νεοέλληνες που βγάζουν συμπεράσματα χωρίς να εχουν τη παραμικρή ιδέα ΤΡΑΓΙΚΟΤΑΤΟ!!!!!!!! Και το εμπλουτίζεις με το οτι βγαζεις συμπερασμα χωρις καν να έχεις χρησιμοποιήσει τέτοια συσκευή και να κράζεις το hardware.. Τι άλλο να πω μιλάμε η γελοιότητα σε όλο τις το μεγαλείο!!! Και τι?? Να δω τον εαυτό μου?? Μια χαρα είμαι εγώ…. Εσυ είσαι ο κομπλεξικός!! πηγαινε παιδι σε κανένα ψυχίατρο να κοιταχτείς και σταματα να σχολιάζεις-κραζεις μια εταιρία που βγάζει στολίδια, ομορφαίνει τη ζωη του ανθρώπου με τις συσκευές που βγάζει και προσφέρει πάντα τελευταίας τεχνολογίας smartphones!!!! (Επειδη οι άλλοι εχουν μια αχρείαστη και άχρηστη 2k ανάλυση δε λέει κάτι αυτό!! Τα pixel είναι τόσα πολλά που δε φαίνονται με το ανθρώπινο μάτι παρτε το χαμπάρι τεχνολογία δεν είναι μόνο η ανάλυση. Απλά η apple δεν εστιάζει τόσο στην ανάλυση οθόνης και κρατάει την αρκετά υψηλή fhd!!! Αυτο δε σημαίνει οτι είναι πίσω στο θέμα οθόνη, δε κάνει μόνο η ανάλυση την καλή οθόνη είναι πολλά που μετράνε!!!!! ουτε επειδή εχει 2πηρυνο cpu πάει να πει οτι είναι πίσω) Να σου πω οι αλλες εταιρίες… Συνέχεια »

ChrisG

Όλοι οι ΜΥΘΟΙ φης apple έχουν καταρριφθεί και επειδή πολλούς τους τσούζει δεν ξέρουν που να ξεσπάσουν.λογικό…αλλά αυτό χρήζει άλλης επιστήμης και όχι της τεχνολογίας.ξεκκολήστε απο το μάρκετινγκ μίας άθλιας εταιρείας που αρμέγει πασάροντας το πιο φθηνό hardware δήθεν ως high tech.καλό το ios όπως και το google android.αλλά ως εκεί.για ότι προσφέρει καλά και τα 450.

Chris_G

χαλαρώστε λίγο μην το παίρνετε τόσο σοβαρά κινητά είναι…

dimitris

Ιωάννης jb, να πας γρηγορα να σε κοιταξει κανενας γιατρος….
Τρατζικ…….

Γιάννης

Με λίγα λόγια 1 GB RAM , 16 GB ROM , 1.2 mp camera για 500+ ευρώ. Έπρεπε να το ονομάσουν iphone 5the (thima edition). lol

Ιωάννης jb

dimitris.. Οταν δεν ξέρεις ούτε κάποια στοιχειώδη πράγματα.. νομίζετε ότι όλα είναι ιδια..
αυτά που λέω είναι απολύτως λογικό να σας φαίνονται τραγικά!!!
Τραγικοί είστε εσείς στη πραγματικότητα και σας το λέω μπας και το πάρετε χαμπάρι και ξυπνήστε!!!

Γιάννης.. Τι νομίζεις οτι είναι η apple?? καμιά κινέζικη εταιρία που τώρα ξεκίνησε να βγάζει smartphones??
Είναι η εταιρία με την μεγαλύτερη αναγνωρισημότητα παγκοσμίως!!
Είναι η μοναδική εταιρία που βγάζει 1-2 συσκευες το χρόνο, εχει δικό τις λογισμικό και άλλα πολλά και καταφέρνει να έχει πολύ περισσότερο απο το 10% των πωλήσεων smartphones παγκοσμίως!!!!
Πες μου ποιά άλλη κάνει κάτι τέτοιο??
Εντάξει εχει μαρκετινγκ καλό…. αλλά όχι μόνο…
ΔΕ ΦΕΡΝΕΙ ΕΝΑΣ ΚΟΥΚΟΣ-ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ

Πραγματικά σε κάτι ΑΤΟΜΑ σαν και σας δε μπορεί να βάλει μυαλό κανένας!!!
Περιμένεις να σου βγάλει μεσαίας κατηγορίας κινητό η apple και να το βάλει αρχική τιμή 200 δολάρια?? ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ… ΕΛΕΟΣ!!!!!
Αν δε γουσταρετε μη παίρνετε!!!!!! αλλά σταματήστε!! φτάνει.. εχω διαβάσει απίστευτα πράγματα τις τελευταίες 3 μέρες εδω μέσα!!!!

Βαγγέλης

Ή αλλιώς πως η Apple θα βγάλει, άλλη μια φορά, από τη μύγα ξίγκι…

john john

χαχαχααχαχαχα!!! Ούτε 50 ευρώ δεν θα έδινα για αυτό το hardware. :p

Γιώργος

Ιωάννης jb
Βλέπω ότι από πρόβατο της Sony πήρες μεταγραφή σε πρόβατο της Apple , συγχαρητήρια.

tech21man

Χμμ IωαννηςJb breakdown. Bye bye στην ηρεμια. Ναι λες και δεν εχει ενα σκασμο εταιρειες που βαζουν τα 3 gb σε μεσαιας κατηγοριας συσκευες πλεον. Αμα κανεις λιγο pixel peep στις φωτο απο iphone μααααλον θα κλαις η θα γελας το ιδιο ειναι, απλα δεν ειναι ιδιαιτερα καλες. Και φταιει και η αναλυση. Κοιτα, η apple ειναι η πιο κερδοφορα εταιρεια αυτη τη στιγμη. Αυτο δεν ειναι τυχαιο. Ο,τι μπορει να γλυτωνει να βαζει στις συσκευες της και εσυ να σε πειθει οτι δεν το χρειαζεσαι ειναι κερδος οσο ηταν κερδος να κοψει μια απο τις τρεις η τεσσερις ελλιες εκεινη η αεροπορικη εταιρεια στις πρωτες θεσεις. Μηδαμινο στα ματια του αγοραστη παραπανω απο υπαρκτο στον ισολογισμο της. Σκεψου ποσα iphone πουληθηκαν. Δεν τα λες ιδιαιτερα ακριβες συσκευες στο να φτιαχτουν ειδικα σε σχεση με το ποσο τα δινει. Το πιο πιθανο ειναι οτι δεν γκρινιαζουν για τη μνημη οσοι τα αγορασαν ειδικα αν ριξαν και καμια κοπελα ως αποτελεσμα κτησης του προιοντος. Σιγουρα δεν γκρινιαζουν οι λογιστες αν κερδισε 2$ απο το module της καμερας η τη μικρη αναλυση που δεν επιβαρυνει με ακριβοτερη cpu για την ιδια δουλεια κ.ο.κ. Δεν κανει κατι στραβο η apple. Βοηθιεται και απο… Συνέχεια »

Ιωάννης jb

tech21man.. Σε ποιά μεσαίας κατηγορίας συσκευή βάζει η samsung 3 γιγα ραμ?? Η lg?? Η Htc?? H sony μονο έχει βάλει στο m5 που ακόμα να ερθει στα μέρη μας!! Τα nexus πόσο βαλανε?? Το 5x 2 γιγα ραμ εχει μέχρι και το nexus 4 είναι καλύτερο απο αυτή τη γελοιότητα (σε μερικά πραγματα οχι σε όλα).. Μερικά κινέζικα έχουν 3-4 γιγα (δεν είναι και πολλά) αλλά αυτά είναι σαν ναυαρχίδες παρα τα λίγα λεφτά που κάνουν, αυτό το καταλαβαίνει ευκολα κανείς γιατί είναι τα πιο ακριβά τις μάρκας τους!! Για τα pixel που λες να σε ρωτήσω, αν σου βγάλω μια photo με τη ψηφιακή μου που εχει 6mp και το κάνεις αυτό που λες παραπάνω τι θα πεις μετά?? Για smartphone που τέτοιο είναι δλδ το iphone 6 εχει απλά εξαιρετική κάμερα… αν θες καλύτερα αποτελέσματα δε πας σε κινητο που το πολύ πολύ θα είναι 10% καλύτερο στο συγκεκριμένο τομέα και στους υπολοιπους θα είσαι κάτω.. Πηγαίνεις σε ψηφιακή που θα είναι 200% καλύτερη Αυτό που λες για τις ελιάς είναι κάτι που λογικά το κάνει η apple στα iphone αλλά δε μπορείς ούτε εσύ, ούτε εγώ, ούτε κανένας να είναι σίγουρος. Και στη τελική να σου… Συνέχεια »

Bloodmaster

Η sony εχει πεσει κατω και χτυπιεται απο τα γελια. Το z5 compact τρωει το μηλοφωνο για πλακα. Αυτα να βλεπετε για να κλαιτε ορισμενοι

θανος

καταρχην μην λετε βλακειες οτι το 4ς σερνετε οτι ειναι λιγο αργο πλεον ειναι αλλα… οχι οπως τα αντροιτ να σου την δινει στα νευρα… καμια σχεση… ειχα 4ς και ηταν μια χαρα το κηνιτο εν ετη 2016 αλλα πλεον το πουλησα… οσο για το 5ς που αγορασα πριν 10 μερες πεταει το κηνιτο με δυκτιο 4g .. τωρα οσο αναφορα το καινουργιο αιφον μεγαλες διαφορες δεν θα γινουν .. λιγο κατι απο το 6αρι κατι απο εδω και κατι απο εκει μνημη 1 ραμ δεν θα το κανει 2 ραμ.. εμφανισιακα πως θα ειναι .. θα ειναι οπως το 5ς που το σιλβερ ειναι τελειο η θα αλλαξει σασι σε κατι πολυ ποιο καινουργιο απο το 6 και 6ς ; εκει ειναι το θεμα.

θανος

και θα ονομαστει 5se δηλαδη 5 σπεσιαλ εντισιον αυτη ειναι η ονομασια του.. το γραφουν ολα τα ξενα πρακτορεια τεχνολογιας αυτη ειναι η ονομασια του και οσιαστικα θα δωσει μια ”ανασα ” για το 5ς το τωρινο τιποτα παραπανω.. νομιζω οτι δεν αξιζει να πεταξει καποιος το 5ς για το 5 σπεσιαλ εντισιον. εξαλλου 3 χρονια το 5ς θα περνει αναβαθμησεις… εδω 4-5 χρονια πηρε το 4ς αναβαθμησεις..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple Google Google AI

iOS 18: Η Apple συζητά με τη Google για να φέρει λειτουργίες του Gemini AI στο iPhone

H Apple βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Google για να ενσωματώσει το εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης Gemini στο iPhone ως μέρος του iOS 18.

Software featured LinkedIn

Το LinkedIn θέλει να προσθέσει παιχνίδια στην πλατφόρμα του

Το LinkedIn, η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που ανήκει στη Microsoft έχει περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο χρήστες.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.

Gear featured vivo

vivo Pad 3 Pro: Μάλλον εντοπίστηκε στο Geekbench

Ένα νέο tablet vivo έχει πλέον εντοπιστεί στο Geekbench και θα μπορούσε να είναι αυτό που θα πλαισιώσει τα X Fold 3 και X Fold 3 Pro.