iPhone 5se και iPad Air 3: Διαθέσιμα από 18 Μαρτίου;

Οι φήμες που διαρρέουν θεωρούν σχεδόν βέβαιη την ύπαρξη του 4ιντσου iPhone 5se, το οποίο μάλιστα αναφέρεται ότι θα ανακοινωθεί σε press event που θα πραγματοποιηθεί στις 15 Μαρτίου. Εκεί η Apple θα ανακοινώσει και το iPad Air 3.

Η ίδια όπως πάντα προσπαθεί να εμποδίσει κάθε διαρροή και δεν σχολιάζει τα σχέδιά της. Όμως σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες του 9to5Mac, τα iPhone 5se και iPad Air 3 θα ξεκινήσουν να γίνονται διαθέσιμα από τις 18 Μαρτίου, δηλαδή 3 μέρες μετά την ανακοίνωση. Αν οι πληροφορίες είναι σωστές, τότε η Apple θα περάσει κατευθείαν στις πωλήσεις και όχι σε προ-παραγγελίες.

Με το iPhone 5se η Apple θα απευθυνθεί σε μια μερίδα χρηστών που δεν θέλει να έχει στα χέρια του κινητό με μεγάλη οθόνη, όπως είναι το 4.7 ιντσών iPhone 6s και το 5.5ιντσο iPhone 6s Plus. Το iPhone 5se αναμένεται με οθόνη 4 ιντσών, με design που θυμίζει iPhone 5s, αλλά με καλύτερα χαρακτηριστικά. Θα δανειστεί features από iPhone 6 όπως NFC για Apple Pay και υποστήριξη Live Photos

Το iPad Air 3 αναμένεται επίσης σημαντικά βελτιωμένο, ακούστηκε ότι θα έχει οθόνη 4K και υποστήριξη των αξεσουάρ που έχει το iPad Pro, Apple Pencil και Smart Keyboard.

ipad air 3 iphone 5se sales, iPhone 5se και iPad Air 3: Διαθέσιμα από 18 Μαρτίου;

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ChrisG

ακόμη θυμάμαι τη διαφήμιση της apple για τις 4 ίντσες με τον αντίχειρα.τι επιχειρήματα ρε φίλε αυτός ο γίγαντας.μιλούσε στο μυαλό όλων.ιδανικές οι 4 ίντσες με ένα χέρι σε κάθε σημείο της οθόνης πρόσβαση…αυτά ήταν.τώρα πως μεγαλώσανε ολονών(στον προκρούστη φαντάζομαι) οι αντίχειρες και τα 5,5-4,7 είναι άνετα…δηλαδή όλοι και φαντάζομαι ήταν η πλειοψηφία που θέλανε 4 ίντσες,δεν αγόρασαν τις 5.5 και τις 4,7;

Thanosgr13

Παιδιά κάτι άσχετο αλλά έχω πρόβλημα σε κάθε άρθρο του techblog μου το κάνει πολύ μικρό μόνο στο iPhone 6s Plus μου το κάνει στο s6 edge είναι μια χαρά

Kostas

@Thanosgr13 μηπως εχεις την επιλογη για desktop site?διαφορετικα πετα το iPhone και κρατα το edge 😉

Makis

Αν και νομίζω ότι τρολάρεις, σου εχω λύση. Αν ανοίγεις με safari και όχι με με κάτι άλλο, πας αριστερά στο γκρι παραθυράκι που λέει techblog.gr πάνω-πάνω και πατάς τις τέσσερις οριζόντιες μικρές γραμμούλες και στο φέρνει reading mode, άψογο.

Thanosgr13

Όχι στην desktop επιλογή είναι μια χαρά και από ότι είδα και σε αλλά iPhone φίλων το κάνει

CHRIS_BMW

ChrisG@ Εγω θα ήμουν από τους πρώτους που θα αγόραζα το ” μικρό ” I phone -καθότι θεωρώ προσωπικά τις 4 Ιντζες σε τηλέφωνο ιδανικές – Αν είχε χαρακτηριστικά ναυαρχίδας .. Κ ναι όσο κ να χτυπιέσαι η εμπειρία χρήσης με το ένα χέρι των 4-5s δεν συγκρίνεται .Στο 6 s έχω πιάσει πολλές φορές τον εαυτό μου να κρατάω το τηλέφωνο με τα δυο χέρια ή να χρησιμοποιώ το άλλο χέρι για να δώσω κάποια εντολή . Δεν θα σχολιάσω το διπλό άγγιγμα στο κουμπί αφετηρίας π έχω βαρεθεί να το κάνω ώστε ο μικρός μ αντίχειρας να φτάσει το πανω μέρος της οθόνης ..Εάν έχεις την οικονομική δυνατότητα να έχεις κ ένα πολυ καλό ταμπλετ στο σπίτι πιστεύω οτιδήποτε πανω από 4″ είναι περιττό .. Καθότι μιλάμε για τηλέφωνο .. Τωρα αν το μονο που έχεις είναι το τηλέφωνο άστο πας επι τόπου στις 5..

Perseus

Thanos@ ειδες μονο το edge δείχνει το techblog.gr σωστα, Φαντασου να μαθαινε όμως οτι του εβγαλαν βρωμα οτι η καμερα του ξεφλουδιζει, σαν γραμματοσημο θα το έδειχνε

ChrisG

@CHRIS_BMW αν δείς πώς κάθεται το 5s στα χέρια του Marques Brownlee η apple θα έβγαζε 6ίντσα για 4ίντσα.εδώ πιάνει το ipad air 2 με ένα χέρι και στην παλάμη του σαν κινητό.θα μου πείς γιατί τα λεώ αυτά;επειδή σαφέστατα δεν αναφερόμαστε στο δικό μου χέρι που είναι πάνω απο το φυσιολογικό αλλά ούτε και στο δικό σου που επίσης θα μπορεί να είναι.π.χ το 5s στο δικό μου χέρι είναι σαν 4ίντσο.εγώ αναφέρομαι στην διαφήμιση που απευθυνόταν στην πλειοψηφία ως το ιδανικό μέγεθος και αργότερα πήγε στις 4,7 και 5.5.και ερωτώ.αφού όλοι δουλέυανε σωστά με τις 4 και λέγανε σε όλους τους άλλους τις 5 φαμπλετ ξαφνικά τι έγινε και οι πωλήσεις των 4,7 και 5,5 εκτοξευθήκανε;μεγάλωσαν οι αντίχειρες;το διπλό tab για να κλείσεις εφαρμογές,να ανοίξεις task,να μην το σχολιάσουμε.τουλάχιστον να υπήρχαν soft buttons front back.μιλάμε για διαφορά στην ταχύτητα και στο Browsing και στην περιήγηση του μενού.είναι και ο λόγος που το Button χαλάει πιο γρήγορα απο οτιδήποτε άλλο.

Paul

@CHRIS_BMW
Εχεις δίκιο δε ολα…..Εχουμε σπίτι ενα android με 4.3 μέγεθος ενα 5 αρι 3 ετίας και το 6αρι..Το 6 αρι εχεί απίθανη οθόνη..και ασε τους να λένε για specs κλπ αλλά μερικές φορές είναι δύσχρηστο λόγω μεγέθους..εαν βάλεις δίπλα δίπλα το android σε σχεσή με το 5 αράκι είναι για το μπουγέλο και χωματερή αβλεπεί..και το android είναι 3 φορές ανώτερο σε specs σε σχεση με το 5αρι..μάρκα δεν αναφέρω για αλλους λόγους
Σε αυτό πού λές για το home button εχεις δίκιο και η apple εχει βάλει το assistive touch ωστε να δουλεύεις το τηλεφωνάκι με σκέτη αφή χωρις να πατάς κάθε λίγο το κουμπί..πολυ καλό και εξυπηρετικό αλλά τι να το κανεις οταν με το ios 9 και μετέπειτα υπάρχει bag και κρασσάρει η οθόνη οταν το εχεις ενεργοποιημένο..το εχω παρατηρήσει στο 5αρι και στο 6αρι….κοντεύει η 10 αρα εκδοση και ακόμα καμμία διόρθωση σε αυτό απο το Κοπερτίνο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.