iPhone 6, 6 Plus και 5s: Αναβαθμίζονται σε iOS 12.4.4

iPhone 6, iPhone 6, 6 Plus και 5s: Αναβαθμίζονται σε iOS 12.4.4

Τον Σεπτέμβριο, η Apple διέθεσε το iOS 13 το οποίο φέρνει στους χρήστες των iOS συσκευών αμέτρητα νέα χαρακτηριστικά, όπως το Dark Mode σε όλη την έκταση του λειτουργικού συστήματος. Ωστόσο, το iOS 13 δεν προορίζεται για όλα τα iPhones, όπως για παράδειγμα τα iPhone 5s και iPhone 6, τα οποία μόλις αναβαθμίστηκαν στην έκδοση iOS 12.4.4.

Τέλος εποχής για το iPhone 5s

Το iPhone 5s κυκλοφόρησε το 2013 και φέτος ολοκληρώνει τον κύκλο ζωής του. Με απλά λόγια, οι κάτοχοι του θα πρέπει να αγοράσουν νεότερα Apple smartphones, διότι η εταιρεία από εδώ και στο εξής θα παρέχει μόνο ενημερώσεις ασφαλείας.

Πέραν αυτού όμως, τα iPhone 6 και 5s αναβαθμίζονται στο iOS 12.4.4, μαζί με το iPhone 6 Plus, το iPad Air πρώτης γενιάς, το iPad Mini 2, το iPad Mini 3 και το iPod Touch 6. Για όσους δεν το γνωρίζουν, τα συγκεκριμένα παλιά μοντέλα iPads θα συνεχίσουν να τρέχουν την βασική έκδοση του iOS και όχι το νεότερο iPadOS.

Η ενημέρωση λογισμικού είναι ήδη διαθέσιμη και έχει μέγεθος μεταξύ 2,74GB και 2,98GB, ανάλογα τη συσκευή. Οι σημειώσεις έκδοσης δεν αναφέρουν κάτι ιδιαίτερο πέραν των ενημερώσεων ασφαλείας. Εκτός αυτού, η Apple όπως πάντα συνιστά στους κατόχους αυτών των συσκευών να τις ενημερώσουν άμεσα στο iOS 12.4.4.

Ίσως ένα μεγάλο ατού των προϊόντων Apple

Από τη στιγμή που οι συγκεκριμένες Apple συσκευές δεν αποτελούν προτεραιότητα για την εταιρεία, οποιαδήποτε ενημέρωση λογισμικού είναι καλοδεχούμενη. Επίσης, είναι ιδιαίτερα σημαντικό ότι το iPhone 5s, που φέτος έγινε έξι ετών, παίρνει ακόμη ενημερώσεις λογισμικού, οποιασδήποτε μορφής.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Makis

Από χθες περιμένω τον πρώτο που θα πει ότι παίρνουν κουτσουρεμένες εκδόσεις, προβληματικές για να σε κάνουν να το πετάξεις κλπ. κλπ. βασιζόμενος σε κάποιες αναφορές δυσαρεστημένων που σίγουρα θα υπάρχουν, αλλά δεν είναι ο κανόνας. SE, 3.5 ετών και Air 2, 5 ετών. Ούτε κιχ.

Βασίλης

To 6s plus μολις πηρε τη 13.3 (13 Δεκ 2019)

Κώστας Βλαχάκης

Σε ευχαριστούμε για την ενημέρωση.

Μαρία

Γειά αα σας θέλω να πάρω ένα αιφον αλλά δυστυχώς το μπάτζετ μου δεν είναι για πολλά πολλά βαρέθηκα τα ανροιντ και θέλω κτ άλλο εάν είναι Ν πάρω η το iPhone 6 6s η το 5s θα έχω πρόβλημα; τώρα που είναι 2020?επειδή η τρέχουν ιός 12 αν δεν κάνω λάθος το λέω πλζ απαντήστε μουυυυυ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured LinkedIn

Το LinkedIn θέλει να προσθέσει παιχνίδια στην πλατφόρμα του

Το LinkedIn, η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που ανήκει στη Microsoft έχει περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο χρήστες.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.

Gear featured vivo

vivo Pad 3 Pro: Μάλλον εντοπίστηκε στο Geekbench

Ένα νέο tablet vivo έχει πλέον εντοπιστεί στο Geekbench και θα μπορούσε να είναι αυτό που θα πλαισιώσει τα X Fold 3 και X Fold 3 Pro.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.