iPhone 6 και iPhone 6 Plus, Επίσημα βίντεο και φωτογραφίες

Νωρίτερα ολοκληρώθηκε η επίσημη παρουσίαση των νέων iPhone 6 και iPhone 6 Plus. Τα νέα μοντέλα θα είναι διαθέσιμα από τις 19 Σεπτεμβρίου με τις τιμές τους να κυμαίνονται από 670 ευρώ έως και 1100 ευρώ. Κατά τη διάρκεια του event η Apple έδωσε στη δημοσιότητα τα πρώτα βίντεο των νέων iPhone μαζί με τα πρώτα διαφημιστικά σποτ.

Τα νέα iPhone έχουν οθόνη 4.7 ίντσες και 5.5 ίντσες αντίστοιχα και τον νέο ισχυρό επεξεργαστή A8. Η κάμερα είναι 8 Megapixel και ενσωματώνουν Touch ID.

iPhone 6 και iPhone 6 Plus βίντεο, iPhone 6 και iPhone 6 Plus, Επίσημα βίντεο και φωτογραφίες

iPhone 6 και iPhone 6 Plus βίντεο, iPhone 6 και iPhone 6 Plus, Επίσημα βίντεο και φωτογραφίες

iPhone 6 και iPhone 6 Plus βίντεο, iPhone 6 και iPhone 6 Plus, Επίσημα βίντεο και φωτογραφίες

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

49 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
spazyjay

Σιγα τα ουα..

ironmanmark40

Για γέλια και για κλάματα….! Με πολυ λιγοτερα χρήματα περνεις τα lumia 930, lg g3, που το “έχουν” για την πλάκα τους….. Τι να πω,…..

ioankav

Κάτσε δηλαδή τώρα θέλω δύο χέρια για να χρησιμοποιώ το κινητό? και τι έγινε η ιδανική οθόνη που φτάνει ο αντίχειρας από τη μία άκρη ως την άλλη??

Θοδωρης

Ειναι τοσο φτηνα….. που απλα γ ε λ α ω 🙂 Μπορω αν εχω 2 plz????

Chris

Εχω να καταγγειλω οτι εχει πεσει φωτοσοπ..στις περισσοτερες φωτο ειναι υπο τετοια γωνια ωστε να μην φαινευαι η καμερα και σε αυτην που θα επρεπε να φαινεται γιατι προεξεχει, δεν…

thanos

τωρα ο αντιχειρας μας τωρα φτανει απο την τριτη σειρα εφαρμογων και κατω, ή μεγαλωσε μαζι με την παντοφλα των 1100 ευρω? τα fanboys τι εχουν να πουνε γι αυτο?

jimo

τα fanboys εχουν να πουν οτι σασ ετσουξε τωρα που θα πουλησει σαν τρελο το Iphone !!

Alkis

Η’ Κατι με χαλαει αλλα ακομα το ψαχνω..
Η’ μου φενεται τοσο απλο κινητο που δεν μου κανει αισθηση ουτε να το κοιταξω παραπανω…

Alexis

Τίποτα καινουριο απλα! Και σε καποια φαση άρχισα να το πιστευω και γω πως θα δουμε κατι νεο κατι καινοτόμο αλλά τελικά πατάτες και τ δύο! Αν έπαιρνα κινητό iphone σήμερα (είχα 4s καποτε) σίγουρα δεν θα ήταν κανενα από αυτα τα δυο! Στις 4.7 – 5.2 πολλά κινητά καλύτερα και στις 5.5 παίζει note. Μονο στις 4 ίντσες είχε ελπίδες.

cizerakoc

απλαααα….ξενερωσααααα….δεν αλλαζω το note 3 με κανενα…οτι να ναι η apple…αυτη την στιγμη επρεπε ν ειχα με μεινει με το στομα ανοιχτο…κριμα…steveeeeeeeee γυρνα πισωωωωω

-

Το εχουνε χασει τελειως, που ειναι τα καινοτομα προιοντα ? αγοραζα αρκετα απο την apple αλλα με τοση εξελιξη τεχνολογιας θα τους πατησει η samsung.

Κώστας Ζ.

Όποιος μου προτείνει τρεις καλους λόγους να μην αγοράσω το Ζ3 Compact και να πάω στο iphone 6, θα παω να κάνω προπαραγγελία

Nio

Στο θεμα σχετικα με τις διαφημισεις δεν μου αρεσαν καθολου.!
Καταρχην τι ειναι αυτα τα cartoon? Γιατι διαφημιζουν τις ζωγραφιες του πολυ καλου προγραμματος και οχι της συσκευης live????

steliosGR

Αδιαφορο..Δεν το εχουμε δει απο κοντα βεβαια, αλλα απο τις φωτογραφιες ειναι απλα αδιαφορο..Ειδικα το πισω μερος. Απο μπροστα, μου αρεσει προσωπικα αυτο το στυλακι lumia της οθονης, που προεξεχει το γυαλι.. Και παλι ομως, τιποτε ουσιαστικο… κριμα..Θα ξαναπω οτι μετα το 4/4s τα iphone “χαλασαν”..

babis

ironmanmark40 φιλε γιατί κοιτάς τις τιμές στα μαγαζάκια? για δες ποσο έχουνε αυτά που λες σε επισημους μεταπωλητές πχ public,πλαίσιο κτλ κοντά στα 600 ευρώ

Leon

¨Όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια¨ λέει μια παροιμία!!! Όσοι κατηγορείται το iphone δεν σας υποχρέωσε κανείς να το αγοράσετε! Όλες αυτές τις μέρες μας έχετε ζαλίσει! Εγώ έχω το iphone 4 από τότε που κυκλοφόρησε και μέχρι τώρα τη δουλειά μου την έκανα μια χαρά. Πιστεύω ότι τα λεφτά που διέθεσα τότε τα έχω αποσβέση και με το παραπάνω! Τώρα θα πάρω το 6 για άλλα 4 χρόνια. Δεν μ´ ενδιαφέρει αν τα άλλα είναι καλύτερα ή χειρότερα εμένα με βολεύει καλύτερα το iOS και αυτά που θέλω να κάνω με το κινητό μου τα υπέρ καλύπτει πλήρως!!!

nikos

εγινε ρε θα παω να παρω ενα iphone για να λεω οτι εχω iphone 6 και θα κανω αναπαντητη για να με παρουν η θα περιμενω να τους δω στο fb και με αυτα τα spects για 4,7??? κατι μου λεει οτι το e975 μου ειναι παλι πιο ομορφο και εαν σιγουρα δεν την παλευει στα spects με το ιφον τοτε θα σε βαλουμε διπλα στο z1-z3c αντε μπας και καταλαβετε μερικοι οτι μας δουλευουν ολοι σε αυτο που λεμε υπερκαταναλωση για να τα περνουν οι λιγοι

spazyjay

Εμενα παλι γιατι απο μπροστα μου θυμιζει iphone 3,για σου ρε apple 5 χρονια πισω εισαι παλι και θες απο 800ρικο και πανω..

fotis balopitas

Μονο το 4.7 θα πουλησει το 5.5 το πολθ 10 εκ

panos_ap

Δίνοντας τόσα λεφτά, ένα από τα ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΑ κριτήρια είναι τα τεχνικα χαρακτηριστικά…Με πολύ λιγότερα παίρνεις πλέον έως 20mp camera, οθόνες 1440×2560, επεξεργαστές να τρέχουν στα 2,7 giga, κάρτες γραφικών απίστευτες..

Αλεξανδρος

Τους εφταιγε η samsung που βγαζει μεγαλες οθονες.
Ε! οπως και στο Βιετναμ παλι απο σχιζοματηδες τη βρηκαν.
Ποιος αντιγραφει ποιον.
Tα 4,7 και το 5,5 ητανε πατατες… τωρα αυτα τα iphone τι ειναι hot gog?

VasiliS4mini

Ενταξει δεν γουστάρω τι Apple αλλα οφείλω να παραδεχτώ ….τον εαυτό μου οτι έχει δίκιο τελικά! Οσο και να βάζω το μυαλό μου σε σκέψη για τον αν θα μπορούσα να το πάρω είναι το γεγονός οτι όλα δουλεύουν απροβλημάτιστα. Αλλα δεν μπορω τα θέλω όλα και και θα πάρω το γνωστό….

Μιχάλης

Χαλαρώστε ρε παιδιά. Όπως λέει και ο Leon, δε σας υποχρέωσε κανένας να αγοράσετε iPhone! Από τη δική μου σκοπιά, τα πράγματα έχουν ως εξής: Μαζί με τον Steve έφυγε και η “πρωτοτυπία” από την Apple, τέλος. Ένας φίλος μού επισήμανε πως τα “νέα” χαρ/κά του iPhone 6 τα είχε το Nexus 4 από το 2012, και είναι αλήθεια. Όμως, έχω iPhone από το 2010 και όσα κινητά με Android κι αν έχω πιάσει στα χέρια μου – με τις σουπερ ντούπερ οθόνες, τεχνικά χαρ/κά κτλ. – κανένα δε μπόρεσε να μου μεταδώσει το feeling τού iPhone. Πείτε με… “ρομαντικό”, δε ξέρω (μη με πείτε fanboy όμως, γιατί τα έχω “χώσει” στην Apple κατά καιρούς ουκ ολίγες φορές). Όσων αφορά το iOS, είναι ευτυχία να το χειρίζεσαι. Δεν κολλάει, αλλά κολλάς εσύ μαζί του, αρκεί να ξεκολλήσεις από τη λογική Windows – Android και να το δεις ως κάτι εντελώς διαφορετικό. Τώρα, αν δε σου αρέσει και γουστάρεις περισσότερο το Android, o.k. δικαίωμά σου. Σε γενικές γραμμές, το νέο iPhone 6 δείχνει άψογο – εκ πρώτης όψεως. Σίγουρα θα θέλαμε καλύτερα specs, αλλά ίσως τελικά δεν είναι μόνο αυτό που μετράει. Η κάμερα των 8ΜΡ είναι εξαιρετική, το βίντεο επίσης,… Συνέχεια »

pavlos

Έχω δύο συσκευές Apple και μια android τα specs του οποίου είναι ανώτερα από το 6 αρι ευκαιρία όμως ψάχνω να το παρατήσω αλλά λυπάμαι το 500 αρικο που είχα σκάσει το Δεκέμβρη .Το μόνο που με χαλάει είναι το μέγεθος , ίσως να πάρω το 5 s που λογικά θα πέσει η τιμή του

Eleni

Αντιλαμβάνομαι ως ένα βαθμό την απογοήτευση κάποιων ότι δεν είδαν και δεν άκουσαν κάτι συνταρικτικά νέο και καινοτόμο. Σίγουρα το Iphone είναι ένα εξαιρετικά ακριβό προϊόν. Θα διαφωνήσω όμως με τη φοβερή κατακραυγή κάποιον καθώς και με το γεγονός ότι το κόστος συσχετίζεται ΜΟΝΟ με τα τεχνικά χαρακτηριστικά. Όσοι αγοράζουν iphone στην αρχή το προτογνώρισαν και το αγόρασαν για τη καινοτομία μετά κατάλαβαν ότι δεν είναι αυτός ο βασικός λόγος που είναι ακριβό. Στο Iphone πληρώνεις τη ποιότητα κατασκευής! Όταν αγοράζεις ένα κινητό που κατά μέσο όσο βγάζει 3-4 χρόνια άριστης λειτουργίας κάνεις άλλη απόσβεση. Η Samsung είναι πολύ δυνατός αντίπαλος αλλά τα κινητά της δεν έχουν την ίδια διάρκεια ζωής γιατί κατασκευασμένα από άλλα υλικά και εκτός από αυτό η αξία των smartphone της εκμηδενίζεται σε χρόνο ρεκόρ σε σχέση με τα Iphone. Επίσης, δεν μπορούμε να συγκρίνουμε απόλυτα το IOS με το Android… Όσοι ασχολούμαστε με τη τεχνολογία γνωρίζουμε καλά την αστάθεια του Android. Όταν το IOS διαχειρίζεται εξαιρετικά τους πόρους του και δεν κολλάει σχεδόν ποτέ σε αντίθεση με ένα android που 99% θα σου φάει σκάλωμα 1 φορά την ημέρα τουλάχιστον, τι να συγκρίνεις? Τα καλά και ακριβά android χρειάζονται εξαιρετικά περισσότερους πόρους μνήμης και επεξεργαστικής… Συνέχεια »

Dimitrinho

Λοιπον σημερα θα μιλησω για πρωτη φορα μετα την παρουσιαση των νεων iphone:λοιπον εχουμε και λεμε
iphone 6 με 4,7 ιντσες:τρωει ακυρο απο μενα δεν προκειται να ασχοληθω μαζι του δεν αξιζει κριμα παντως γιατι ηταν ιδανικες ιντσες.
iphone 6 plus:αυτο ειναι το κινητο που με εντυπωσιασε πραγματικα full hd οθονη 2 gb ram ois μπαταρια γυρω στα 2.900 mah αυτα ειναι ειναι ο βαςιλιας των smartphones πλεον.θα το σκεφτομουν αλλα οχι θα παραμεινω με το 5s μου και ας υποφερω με την αυτονομια της μπαταριας θα περιμενω το iphone 6s plus.

Seme

Συγνώμη αλλά ποιο Android κινητό τρώει σκαλωμα μια φορά την ημέρα τουλάχιστον;;; μπορεί να είναι λιγότερο σταθερό από το ios αλλά μην λέμε ότι θέλουμε. Εγώ είμαι κάτοχος Xperia Z, ενάμιση χρόνο μετά το κινητό ρολαρει όπως ακριβώς και στην αρχή. Το Android σου επιτρέπει να κάνεις στο κινητό σου πάρα πολλά πράγματα, αν δεν τα κάνεις σωστά ξεκινάνε τα κόλληματα.

Γιαννης

Είμαι χρήστης android απο την εκδοση 2.3 μέχρι 4.4.σε hi end συσκευές . Και μόλις έπαιξα με ενα 5s ενος φίλου είδα οτι i os είναι πολύ μπροστά σε θέμα αισθητικής απο λειτουργικότητα πανω κάτω τα ίδια είναι με το android. Για μένα ίσως να αξίζει κάποια λεφτά παραπανω απο μια συσκευή android αλλά τα 700 είναι απαγορευτική τιμή . βέβαια σε ενα 2 μηνο φοιτητές και άνεργοι θα έχουν το iphone 6 στην πλειοψηφία τους

Nick

Έχω υπάρξει χρήστης και της Apple και προσφάτως της Samsung. Η αλήθεια είναι πως την ποιότητα της Apple ΔΕΝ την πιάνει ΚΑΝΕΝΑΣ. Μπορεί με λιγότερα λεφτά να βρίσκεις κινητά που ίσως κάνουν περισσότερα, αλλά την αξιοπιστία, την ταχύτητα και την ποιότητα της Apple κανείς. Περίμενα λοιπόν να βγει το iPhone με τις 4.7 ίντσες για να επανέλθω στην Apple. Παρ’ όλα αυτά, η αναβάθμιση είναι επιεικώς απογοητευτική. Όταν η εταιρεία δουλεύει 1 ολόκληρο χρόνο πάνω σε ένα μοντέλο (και όχι σε 5-6 όπως ανταγωνιστές της), περιμένεις πολλά περισσότερα. Η 1800ρα μπαταρία δεν ξέρω πόσο θα επαρκεί για 4.7 ίντσες οθόνη (…), η κάμερα παραμένει κολλημένη στα 8MP (εντάξει τα 20 MP δεν σημαίνουν αυτομάτως καλύτερες φωτογραφίες, αλλά λογικά πιο λεπτομερείς και εν πάση περιπτώσει όταν η τεχνολογία έχει πάει πάνω από 10 MP πρέπει να ακολουθείς), για 3η συνεχή χρονιά η RAM κολλημένη στο 1 γίγα, ακόμα χωρίς εξωτερική κάρτα, χωρίς ραδιόφωνο, χωρίς removable μπαταρία και με dpi χαμηλότερα απ’ όσο το περίμενα. Φυσικά, δεν είμαι προγραμματιστής και κάνω τη δουλειά μου και χωρίς πολλά από τα παραπάνω αλλά με τον ίδιο τρόπο κάνω τη δουλειά μου και με ένα android των 400 ευρώ. Έστω λίγο πιο αργά και με… Συνέχεια »

Nio

Dimitrinho +1 To iphone6 4.7 ειναι μεγαλο ακυρο γιατι στο μεγαλυτερο του βαλανε καλυτερα specs και προπαντων μπαταρια.! Θα δεις που μεταξυ τους δεν θα εχουν καμια σχεση. Το ενα θα αντεχει μιση μερα, το αλλο 2 ολοκληρες…..

dimitris

nexus 5 telosssssssssssss

Αντωνης

Παιδια η apple ειναι ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ τεχνολογιας. Τα 2 αυτα κινητα θα μοσχοπουλησουν οπως και τα προηγουμενα. Φυσικα και η εμφανιση δεν αποτελει αντικειμενικη προυποθεση κριτικης καθως αυτη ειναι υποκειμενικη. Αν καποιος πει μ αρεσει το i phone 6 θα εχει δικιο οπως θα εχει δικιο και αν πει το αντιθετο. Μην ξεχνατε οτι αυτοι η κολοσσοι πριν καταληξουν σε καποιο κινητο κανουν ερευνα αγορας εκατομμυριων και βασισμενοι σ αυτη προχωρούν προκειμενου το τελικο προιον τους να ειναι αποδεκτο σ’ ενα οσο το δυνατο μεγαλυτερο ποσοστο του κοινου στο οποιο απευθυνονται ετσι ωστε να υπαρχει και η αναμενομενη κερδοφορια. Τωρα αν το ios ειναι καλυτερο απ το androit ας απαντησουν οι καταναλωτες αν χρησιμοποιοντας καποιο απ τα 2 λειτουργικα δεν καταφεραν τελικα να κανουν την ”δουλεια” τους η να ψυχαγωγηθουν. Το μοναδικο κατ’ εμε μειονεκτημα της apple ειναι η εμμονη της να ειναι ασυμβατη με εκτος apple προιοντα. Οσο για τα τεχνικα χαρακτηριστικα μην ταραζεστε..η apple και ολες οι αλλες εταιριες εχουν ετοιμα τα επομενα μοντελα τους με πολυ πιο προχωρημενη τεχνολογια απ αυτη που πλασαρουν σημερα. Γιατι μη μου πειτε οτι σε 6 μηνες απο τωρα οταν η apple πχ βγαλει το iphone 6s με καποια καλυτερα η προσθετα… Συνέχεια »

Nick

Αντώνη, το θέμα είναι πως η Apple έχει βρεθεί να ακολουθεί τον ανταγωνισμό αντί να τον δημιουργεί. Επίσης πουλάει συσκευές κυρίως στηριζόμενη στην ποιότητα και την αξιοπιστία της και όχι βάση στα χαρακτηριστικά. Επί 2-3χρόνια επέμενε πως το κινητό θα πρέπει να είναι μέχρι 4 ίντσες. Τελικά ακολούθησε. NFC της πήρε αρκετό χρόνο να το βάλει. Split screen ακόμα τίποτα. Μπροστινή κάμερα 1.2 MP όταν medium range android έχουν 2MP. Ram 1Giga 3 χρόνια τώρα κλπ. Μέχρι να πάει στα 2 γίγα ραμ και 10 MP camera οι άλλοι θα πουλάνε 4 γίγα και 20 MP Camera.

Γιάννης

Κορυφαία εταιρεία marketing είναι , πουλάει το 2014 κινητά 4.7″ με 8 MP camera , 1850 mah μπαταρία και γιγαντιαία bezel στα 800 ευρώ και πάλι κάποιοι πανηγυρίζουν λες και κέρδισαν το λαχείο.

Nick

Επίσης η τεχνολογία είναι περίεργος τομέας. Οι καταναλωτές δίνουν μεγαλύτερη σημασία στα ονομαστικά χαρακτηριστικά παρά στην τελική απόδοση. Επομένως, για παράδειγμα, ένα κινητό με 1 gIga ram φαίνεται outdated συγκριτικά με ένα κινητό που έχει 4-5 giga…παρόλο που ίσως δεν υστερεί σε απόδοση.

mastroilias

Εχω galaxy s5 ειχα iphone η διαφορα που εχω δει ειναι ασυγκριτη με το samsung πολυ πισω σε τεχνολογια η apple και απιστευτα βαρετο παιδια πραγματικα ξεκολησα απο τα γαμω itunes κανω παπαδες με οποιοδηποτε τροπο θελω bluetooth 4 κτλ group play κτλ ειδα τα specs του iphone 6 και γελαγα και το iphone το 8 θα το βγαλουν με διπυρινο-8 mevapixels και 1 gb μνημη ραμ ενω οι ανταγωνιστες θα εχουν παει στα 30 megapixels στα 6 gb ram και σε 12 πυρινους στα 3.2 ghz με 6 gb ram

Αντωνης

Nick δεν διαφωνω αλλα και δεν μπαινω στην συζητηση τεχνικων χαρακτηριστικων γιατι η αποψη μου ειναι σαφης.
Η applε οπως και καθε αλλη ΕΤΑΙΡΙΑ πουλαει στο κοινο που ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ καταρχας την τεχνολογια και την ποιοτητα που πιστευει οτι θα φερει ΚΕΡΔΗ στα ταμεια της. Εκ του αποτελεσματος φαινεται οτι τα πηγαινει πολυ καλα.
Εγω προσωπικα δεν εχω καμια αμφιβολια οτι τα επομενα μοντελα των εταιριων ειναι ηδη ετοιμα με αναβαθμισμενα χαρακτηριστικα και περιμενουν το καταλληλο οικονομικο timing προκειμενου να πλασαριστουν. Εχοντας αυτο λοιπον σαν δεδομενο οποιαδηποτε διαφωνια σχετικα με το το ποιο ειναι το καλυτερο smartphone για μενα δεν εχει νοημα και περιοριζεται μονο στο γεγονος το ποιο ειναι αυτο που με βαση την τσεπη σου τις αναγκες σου και την προσωπικη σου αισθητικη σου επιτρεπει ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ που το αγοραζεις να κανεις καλυτερα την δουλεια για την οποια το αγοραζεις οποια και αν ειναι αυτη.

mastroilias

Ποιος ελληνας με την κριση θα μαζεψει στην ακρη καποια χρηματα και θα τα δωσει για να αγορασει τεχνολογια του 2009 ενω με τα ιδια και λιγο λιγοτερα λεφτα αγοραζεις τεχνολογια του 2015 ποιος προτιμαει ρετινα αναλυσης hd απο την qhd ποιος δεν θελει να βλεπει βιντεο η ταινιες σε qhd η 4κ;;;

Nick

Θα διαφωνήσω με το πρώτο μισό του κειμένου σου και θα συμφωνήσω απολύτως με το δεύτερο μισό.

Παρ’ όλα αυτά, σαν εταιρεία τεχνολογίας αν δεν καινοτομείς, αργά ή γρήγορα χάνεις μερίδια αγοράς.

Αν δεν θέλει η Apple να ακολουθήσει το παράδειγμα της blackberry ή της Nokia, πρέπει να αφυπνιστεί.

Nick

Mastroilias, θα το προτιμήσει αυτός που προτιμάει λιγότερα χαρακτηριστικά σε υψηλότερη ποιότητα. By the way, ο μέσος χρήστης που δεν χρησιμοποιείς συγκεκριμένα προγράμματα που απαιτούν οθόνη υψηλής ανάλυσης, θα προτιμήσει φωτεινή ρετίνα hd από μια qhd που δεν την βλέπει στο φως του ήλιου. Δεν νομίζω πως ένα φυσιολογικό ανθρώπινο μάτι θα καταλάβει σημαντική διαφορά σε μια οθόνη 4-5 ιντσών!

mastroilias

Επειδη ημουν φανατικος της apple και ειχα απο το 3gs εως το 4 s μεχρι που πηρα galaxy s5 εχοντας ποιασει ολα τα android παλιοτερα στα χερια μου αποψη μου πιστευω οτι το iphone 6 αυτην τη στιγμη μπορει να συγκριθει με galaxy

Αντωνης

mastroilias…πολλοι ελληνες θα το κανουν μην εχεις αμφιβολια εχουν δεν εχουν λεφτα. Αν κ η apple στοχευει στην παγκοσμια αγορα κ η ελληνικη ειναι ενα μικρο ποσοστο αυτης.

Νιck εκ του αποτελεσματος κρινονται ολες οι εταιριες και η apple δεν ξεχωριζει. Μεχρι τωρα η συνταγη της φαινεται πετυχημενη.
Το μονο καλο ειναι οτι απ τον βιομηχανικο ανταγωνισμο βγαινουν συνεχως προιοντα που δεν υπαρχει περιπτωση να μην ικανοποιησουν και τον πιο απαιτητικο αγοραστη. Το αστειο ειναι οτι γινεται παντα μια τεραστια συζητηση πανω στα τεχνικα χαρακτηριστικα των τηλεφωνων οταν οι περισσοτεροι καταναλωτες μετα βιας χρησιμοποιουν μεχρι το 30% των δυνατοτητων τους

giannis

Είναι πανάκριβο το i-phone 6 και αν έρθει Ελλάδα αυτοί που θα μπορούν να το πάρουν θα είναι ελάχιστοι . Για την παγκόσμια αγορά είναι πολύ καλό αλλά όχι για την Ελλάδα με την οικονομική κρίση

Γιαννης

Δεν ισχύει αυτό που λέτε με τη ram.. Οσοι ασχολούνται με προγραμματισμό θα καταλάβουν.. Αλλο να φτιαξεις μια εφαρμογη και ενα λειτουργικο για μια συσκευή και αλλο για 100 συσκευες android..γενικα τα σπεκς μην τα συγκρίνετε τοσο με andrοid συσκευες.Τα 2g Ram θα τα βάλει στο 6s πιστευω…Ενα μεγαλο + είναι ο 64bit επεξεργαστης .. μεγαλο – τα μπεζελ ..

Charis

Η apple και πιο συγκεκριμένα τα iPhone είναι το κάτι διαφορετικό γιατί σε όλο τον πλανήτη, ακόμα και αυτοί που δεν θέλουν να τα βλέπουν μπροστά τους, περιμένουν πως και πως να γίνει η παρουσίαση του καινούργιου iPhone. Και αυτό φαίνετε από τα σχόλια. Θερμοί υποστηρικτές των android, ασχολούνται με το καινούργιο iPhone. Εγώ σαν χρήστης του iPhone ουδέποτε ασχολήθηκα με τα νέα μοντέλων άλλον κατασκευαστών γιατί απλά το iPhone με καλύπτει πλήρως. Δεν με ενδιαφέρουν οι άλλοι κατασκευαστές γιατί όσα android έπιασα στα χέρια μου δεν με ικανοποίησαν. Το iPhone 4 είναι 4 χρόνων συσκευή και δουλεύει σαν ρολόι. Όταν χάλασε το iPhone 5 που είχα και δεν επιδιορθονοταν η apple μου πρόσφερε καινούργιο με €300. Επίσης είναι συσκευές που δεν χάνουν την τιμή τους και μπορούν πολύ εύκολα να πουληθούν σαν μεταχειρισμένες σε ψηλές τιμές και έτσι αποκτάς το πιο νέο μοντέλο αρκετά πιο εύκολα σε ότι αφορά το οικονομικό. iPhone 5, 2 χρόνων το πούλησα 400€, iPhone 5s, 1 χρόνου 500€. Σε αντίθεση με άλλες συσκευές που χάνουν την τιμή τους πολύ πιο εύκολα. Επίσης η τιμή που τόσο σχολιάζετε δεν έχει και πολλή διάφορα από τις top συσκευές των ανταγωνιστών. Και αυτές κυμαίνονται γύρω στα €600… Συνέχεια »

Nick

Καλησπέρα Chari.

Υπήρξα κι εγώ χρήστης της apple, αλλά…φανατικός υποστηρικτής κανενός.

Η αλήθεια είναι πως πέρα από την άθλια μπαταρία, η αξιοπιστία του iPhone δεν συγκρίνεται.

Παρ’ όλα αυτά, έψαχνα ένα κινητό για τα επόμενα 2-3 χρόνια. Σκόπευα να γυρίσω στην apple με το μεγαλύτερο (επιτέλους) iPhone 6 αλλά τα specs δεν με ικανοποίησαν ώστε να το υιοθετήσω σαν το κινητό της επόμενης διετίας. Το 6plus φαίνεται πολύ καλύτερο αλλά δυστυχώς 5.5 ίντσες είναι πολλές για μένα. Αν είχα τόσα λεφτά ώστε να κάνω χαβαλέ και να αγοράζω κινητά των 700 ευρώ κάθε χρόνο ίσως να το σκεφτόμουν. Αλλά σ’ αυτή την περίπτωση ίσως να είχα και 2-3 κινητά να κάνω την πλάκα μου.

Στο δια ταύτα θα παραμείνω με το S4 το οποίο ακόμα κάνει μια χαρά δουλειά και…ελπίζω το επόμενο iPhone να είναι πιο ορθολογικό. Από κει και πέρα αν έπρεπε να αγοράσω τώρα κινητό, με χίλια HTC one. Όπως λες κι εσύ, το κόστος του iPhone δεν διαφέρει από το κόστος των high-tech android…Αρα φαντάζομαι πως όσοι προτιμούν high Tech android αντί iPhone, το κάνουν από επιλογή και το iPhone δεν αποτελεί πόθο …

Γιάννης

Charis δε νομιζω να αποτελεί ιδιοκτησία μερικών . στον κυκλο μου οι περισσοτεροι γνωστοί μου έχουν i phone κι ας μην έχουν βρακι να βάλουν. Επίσης στα σχόλια κάθε πιτσιρικι iphone έχει . γενικά είναι έχει πιο πετυχημένο μάρκετινγκ απο αλλες εταιρίες και προσφέρει καλύτερη υποστήριξη στο θέμα του λειτουργικού

Charis

Nick και Γιάννη σας ευχαριστώ για τα σχόλια σας, αυτό που ήθελα να επισημάνω είναι ότι τα προϊόντα της apple είναι αξιόπιστα γι αυτό και δεν χάνουν την αξια τους και επίσης αντέχουν στο χρόνο. Επίσης η εξυπηρέτηση μετά την πώληση είναι για σεμινάριο, μιας και δεν διστάζουν να αντικαταστήσουν συσκευές με καινούργιες, μερικές φορές σε μηδαμινό κόστος. Επίσης αγοράζουν το παλιό σου iPhone σε περίπτωση που θες να πάρεις καινούργιο και όχι σε εξευτελιστικές τιμές αλλά σε παρά πολύ λογικές. Και η εξυπηρέτηση μετά την πώληση είναι περισσότερο σημαντική απο την ίδια την πώληση. Πολλοί φίλοι έχουν το iPhone 4 και δεν το αλλάζουν με κανένα άλλο κατασκευαστή, μιας και δεν έχουν την οικονομική ευχέρεια να αποκτήσουν ένα άλλο iPhone. ( γι αυτό και οι περιςοτεροι σου φίλοι έχουν iPhone Γιάννη. Δεν νομίζω να έχουν όλοι το 5s) Φυσικά πάντα είναι το τι ζητάς από ένα τηλέφωνο, και δεν μπορώ να πω ότι το iPhone υστερεί σε κάτι, όσο αφορά την δική μου κρίση και χρήση. Δεν ξέρω πως χρησιμοποιεί ο καθένας το κινητό του αλλά μερικά χαρακτηριστικά είναι απλά για επίδειξη από τις εταιρείες και ο μέσος χρήστης δεν θα τα χρησιμοποίηση ποτέ. ( αυτό ισχύει και για… Συνέχεια »

Steeve jobs

Τηλέφωνο παίρνει κάποιο από αυτά τα κινητά, Samsunγκ ή iPhone ? WTF… Αν θέλετε καφετιέρα μην αγοράσετε κινητό! ΠΑΡΤΕ ΚΑΦΕΤΙΕΡΑ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple iPad Air iPad Pro

iPad Air & iPad Pro: Τα νέα μοντέλα θα κυκλοφορήσουν τελικά το Μάιο

Η Apple θα παρουσιάσει νέα μοντέλα iPad Pro και iPad Air στις αρχές Μαΐου, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.