iPhone 6 και iWatch έρχονται μαζί τον Οκτώβριο;

Μέχρι στιγμής βλέπουμε σε καθημερινή βάση να διαρρέουν πληροφορίες και dummies του επερχόμενου iPhone 6 το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει σε δυο μεγέθη. Εκτός όμως από το επερχόμενο iPhone περιμένουμε και το ντεμπούτο της Apple στην κατηγορία των φορετών συσκευών με αυτό που έχουμε συνηθίσει να αποκαλούμε iWatch.

Σύμφωνα με προηγούμενες πληροφορίες το έξυπνο ρολόι αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο, όμως τελικά όπως φαίνεται την ίδια περίοδο θα κυκλοφορήσει και το iPhone 6.

Οι πληροφορίες από την αλυσίδα παραγωγής της Apple λένε ότι και οι δυο συσκευές θα έχουν σένσορες που δουλεύουν με το νέο HealthKit app το οποίο μας παρουσίασε η Apple πριν από μια εβδομάδα στο WWDC 2014. To HealthKit app θα αποθηκεύει πληροφορίες που συλλέγονται από τους αισθητήρες του iPhone και του iWatch. Οι πληροφορίες από τους προμηθευτές της Apple λένε ότι θα παράγονται 5 εκατομμύρια iWatches τον μήνα και μεταξύ άλλων το έξυπνο ρολόι της Apple θα έχει Touch ID fingerprint scanner. Η τιμή του αναμένεται γύρω από 199 έως 299 δολάρια.

Αν και η ίδια η Apple δεν έχει αναφέρει ποτέ το όνομα iWatch ή έστω τα σχέδιά της για φορετή συσκευή, ο Tim Cook είχε πει ότι η Apple θα εισάγει νέα κατηγορία προϊόντων μέσα στο 2014.Όμως η Apple δεν έχει επιβεβαιώσει ούτε τις πληροφορίες για το «μεγάλο» iPhone με 5.5 ιντσών οθόνη.

Υπενθυμίζουμε ότι το iPhone 5S έκανε το ντεμπούτο του 20 Σεπτεμβρίου 2013, το iPhone 5 στις 21 Σεπτεμβρίου 2012 και το iPhone 4S τον Οκτώβριο του 2011.

, iPhone 6 και iWatch έρχονται μαζί τον Οκτώβριο;
, iPhone 6 και iWatch έρχονται μαζί τον Οκτώβριο;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Trinity

Πολύ καλό και το 6 πανέμορφο!

Αντρέας

Το πιο διαφημισμενο χέρι στην ιστορία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple iPad Air iPad Pro

iPad Air & iPad Pro: Τα νέα μοντέλα θα κυκλοφορήσουν τελικά το Μάιο

Η Apple θα παρουσιάσει νέα μοντέλα iPad Pro και iPad Air στις αρχές Μαΐου, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.