iPhone 6, video από την 2,915mAh μπαταρία του 5.5 ιντσών phablet

Ένα 24ωρο πριν την επίσημη παρουσίασή του και το επερχόμενο iPhone 6 (iPhone Air) πρωταγωνιστεί σε όλο και περισσότερα leaks τα οποία φυσικά ισχυρίζονται ότι δείχνουν το πραγματικό iPhone. Ενώ όλα τα leaks σχεδόν επικεντρώνονται στο 4.7 ιντσών iPhone 6 όπως τo review video που είδαμε πριν από λίγες ώρες, τώρα βλέπουμε τη μπαταρία του 5.5 ιντσών phablet.

Στο παρακάτω video εμφανίζεται η μπαταρία του 5.5 ιντσών iPhone 6/ iPhone Air ή όπως αλλιώς ονομαστεί και βλέπουμε ότι είναι 3.8V Li-Po μπαταρία στα 2,915mAh. Προηγούμενες πληροφορίες θέλουν το 4.7 ιντσών iPhone 6 να έχει 1,800mAh μπαταρία.

Μπορείτε να δείτε περισσότερα videos εδώ

iphone 6, iPhone 6, video από την 2,915mAh μπαταρία του 5.5 ιντσών phablet

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Steve

Σοβαρά τώρα ??? Δηλαδή το 5S με 15xx μπαταρία και 4 ίντσες κράταγε λίγες ώρες ενώ τώρα με 0,7 ίντσες περισσότερες και μεγαλύτερη ανάλυση βάζουν 300 mAh Α καλά …

stelios90

Η μπαταρία του 4.7 θα κρατάει περίπου σαν του moto g πιστευω! To 5.5 θα κρατάει παραπάνω απο του G3 σίγουρα!

Steve

Φύσικά και θα έχει καλύτερη μπαταρία αφού η 2K screen ρουφάει την μπαταρία σαν χυμό 😀

i love rihanna

Καλα αυτο θα παλεβεται μια μερα πιστεύω θα βγαζει αν δεν εχει πολυ μεγαλη ανάλυση το μικρο να δουμε που δεν θα βγαζει ουτε τη μερα! Βέβαια οπως το κοβω το 5.5 δεν θα πουλησει…

Nikos

Η μπαταρία του air παίζει να σπέρνει…

Notis

1800mAh στις 4,7 ??? τι λες ρε γμτ!…. Το πεντάρι μου το λιώνω κάθε μερα :-/// (βεβαια δεν ξερω αν θα παω στο 6, το να ανεβω σε οθόνη δεν με τραβάει ιδιαίτερα..)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.