iPhone 6, video από την 2,915mAh μπαταρία του 5.5 ιντσών phablet

Ένα 24ωρο πριν την επίσημη παρουσίασή του και το επερχόμενο iPhone 6 (iPhone Air) πρωταγωνιστεί σε όλο και περισσότερα leaks τα οποία φυσικά ισχυρίζονται ότι δείχνουν το πραγματικό iPhone. Ενώ όλα τα leaks σχεδόν επικεντρώνονται στο 4.7 ιντσών iPhone 6 όπως τo review video που είδαμε πριν από λίγες ώρες, τώρα βλέπουμε τη μπαταρία του 5.5 ιντσών phablet.

Στο παρακάτω video εμφανίζεται η μπαταρία του 5.5 ιντσών iPhone 6/ iPhone Air ή όπως αλλιώς ονομαστεί και βλέπουμε ότι είναι 3.8V Li-Po μπαταρία στα 2,915mAh. Προηγούμενες πληροφορίες θέλουν το 4.7 ιντσών iPhone 6 να έχει 1,800mAh μπαταρία.

Μπορείτε να δείτε περισσότερα videos εδώ

iphone 6, iPhone 6, video από την 2,915mAh μπαταρία του 5.5 ιντσών phablet

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Steve

Σοβαρά τώρα ??? Δηλαδή το 5S με 15xx μπαταρία και 4 ίντσες κράταγε λίγες ώρες ενώ τώρα με 0,7 ίντσες περισσότερες και μεγαλύτερη ανάλυση βάζουν 300 mAh Α καλά …

stelios90

Η μπαταρία του 4.7 θα κρατάει περίπου σαν του moto g πιστευω! To 5.5 θα κρατάει παραπάνω απο του G3 σίγουρα!

Steve

Φύσικά και θα έχει καλύτερη μπαταρία αφού η 2K screen ρουφάει την μπαταρία σαν χυμό 😀

i love rihanna

Καλα αυτο θα παλεβεται μια μερα πιστεύω θα βγαζει αν δεν εχει πολυ μεγαλη ανάλυση το μικρο να δουμε που δεν θα βγαζει ουτε τη μερα! Βέβαια οπως το κοβω το 5.5 δεν θα πουλησει…

Nikos

Η μπαταρία του air παίζει να σπέρνει…

Notis

1800mAh στις 4,7 ??? τι λες ρε γμτ!…. Το πεντάρι μου το λιώνω κάθε μερα :-/// (βεβαια δεν ξερω αν θα παω στο 6, το να ανεβω σε οθόνη δεν με τραβάει ιδιαίτερα..)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple iOS iPhone

iOS 18: Όλα τα νέα για την εφαρμογή Αριθμομηχανή

Η Apple, με το iOS 18, θα αναβαθμίσει αξιοσημείωτα την εφαρμογή Αριθμομηχανή και ετοιμάζει σημαντική ενοποίηση με την εφαρμογή Σημειώσεις.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Slim: Το νέο σούπερ λεπτό iPhone θα έρθει με μία μόνο κύρια κάμερα

Η Apple φημολογείται ότι θα σταματήσει να κυκλοφορεί το iPhone Plus από το επόμενο έτος και θα το αντικαταστήσει με το iPhone 17 Slim.

Smartphones Apple iPhone

iPhone 17: Με οθόνη LTPO και μεταβλητό ρυθμό ανανέωσης 120Hz

Προτού η Apple προλάβει να κυκλοφορήσει τη σειρά iPhone 16, έχουν ξεκινήσει να κυκλοφορούν αρκετές φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17.

Smartphones Apple iPhone

iPhone SE 4: Φήμες ότι έρχεται με οθόνη OLED, κάμερα 48MP και πολλά άλλα στις αρχές του 2025

Το iPhone SE τέταρτης γενιάς θα προσφέρει μια σειρά από σημαντικές αναβαθμίσεις σε σχέση με το τρέχον μοντέλο, σύμφωνα με τον Ice Universe.