iPhone 6: Λυγίζει και στην Ελλάδα

Φίλος του Techblog που εργάζεται σε μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών συσκευών μας έστειλε φωτογραφίες από ένα iPhone 6 πελάτη του που παρατήρησε ότι έχει λυγίσει μετά από αρκετές εβδομάδες χρήσης. Την περασμένη χρονιά είχε γίνει χαμός με το bendgate και το “εύκολο” λύγισμα των iPhone 6 Plus.

Αστοχία υλικών ή απροσεξία στην χρήση; Τι πιστεύετε;

Λυγίζουν ή όχι, τα νέα iPhone 6 και iPhone 6 Plus πουλάνε σαν ζεστό καρβέλι ψωμί!

iPhone 6: Λυγίζει και στην Ελλάδα, iPhone 6: Λυγίζει και στην Ελλάδα

iPhone 6: Λυγίζει και στην Ελλάδα, iPhone 6: Λυγίζει και στην Ελλάδα

iPhone 6: Λυγίζει και στην Ελλάδα, iPhone 6: Λυγίζει και στην Ελλάδα

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

43 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
dark_master

Από τη στιγμή που δεν ξέρουμε ούτε τι χρήση του έγινε αλλά και ούτε και αν είναι από τα πρώτα κομμάτια που παρουσίασαν αυτό το πρόβλημα δεν μπορούμε να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα….

Geo

Έλα ρε τι λεπτομέρειες και αηδίες είναι αυτές??
Ποιος θέλει το κινητό του να μη λυγίζει και να βγάζει 2 μέρες άνετα;;;

Το θέμα είναι να είναι λεπτό! Αυτό μας ενδιαφέρει όλους…

Θάνος Τ.

Θα ήταν ενδιαφέρον να μάθουμε πώς έγινε…

Hanns

@Geo klaiwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww hahahahhaha

παπαροκας tiamat

Σημερα οι λυριτζης οικονομου στο σκαι παρουσιαζαν το g flex ως το κινητο θαυμα ! Γιατι λοιπον να μην ειναι και το iphone 6 ενα κινητο θαυμα εφοσον γινεται και αυτο κυρτο.

Pavlos

Αρχίσαμε τις βλακείες πάλι

NoName

Το ότι λυγίζει είναι το μόνο σίγουρο! Απλά οι περισσότεροι χρήστες είναι ανυποψίαστοι και επίσης ίσως να μην έχουν ελέγξει αν όντως είναι λυγισμένο ή ακόμα ίσως να είναι πολύ μικρό το λύγισμα που να μην φαίνεται όταν το κρατάς στο χέρι παρά μόνο όταν κάνεις το παρακάτω τεστ. Τοποθετείς το iPhone όπως την 3η εικόνα, με την οθόνη να ακουμπάει πάνω σε μια επιφάνεια, μετά πιέζεις εναλλάξ την πάνω αριστερή γωνία με την κάτω δεξιά και μετά την πάνω δεξιά με την κάτω αριστερά, αν το iPhone εφαρμόζει πάνω στην επιφάνεια και τις 2 φορές τότε δεν είναι ελαττωματικό. (Σε μένα έτυχε να είναι out-of-the-box ελαττωματικό!!!) (Αγορασμένο από Public μέσα Φεβρουαρίου 2015, επιστροφή στις αρχές Μαρτίου και μαντέψτε ΔΕΝ ξέρουν πότε θα έχουν την συσκευή!!! και λογικά θα είναι και Refurbished)

Miko

@Geo,
Ξέχασες να γράψεις και να έχει και το μήλο πίσω… μόνο αυτό μας νοιάζει!!!

NoName
Αποστόλης Ρόδος

Μη μου στενοχωριέστε…. θα βγει ο Tim ή ο Johhny και θα πει στα fanboys…. πως εσκεμμένα το κάνουν να λυγίζει και να παιρνει την φιγούρα των οπισθίων καθενός ξεχωριστά, που το βάζει στην κωλότσεπη… 😛
ΠΑΤΕΝΤΑ APPLE 😀

Agnostos13

Ειπαμε ειναι το “κρυφο” χαρακτηριστικο smart flex που το βγαλανε στην φορα σαν ελατωμα… Και ηταν να το παρουσιασει φετος το Cook στο νεο iPhone 6S και να πει οτι υποστηριζεται και στα παλαιοτερα (6,6 Plus) αλλα του το χαλασαν!

Pavlos

Και ότι στοίχημα ότι θα χώσουν το S6 το Galaxy σε καμμία τσιμεντογωνιά να το λυγίσουν

Geo

Δεν είναι μόνο το μήλο @Miko, που κι αυτό βέβαια έχει τη σημασία του.
Εγώ τα έχω με όλες τις εταιρείες, ΚΑΜΙΑ δεν ακούει τι θέλει ο κόσμος, σα πρόβατα κι αυτές ακολουθούν την Apple…
Το κινητό δεν πρέπει να τσακωνόμαστε αν βγάζει τη μέρα ή όχι, πρέπει να αρχίζουμε να το κοιτάμε σε επίπεδο εβδομάδας, όπως παλιότερα.
Και άντε να δεχτούμε ότι πλέον έγιναν υπολογιστές οκ, δε θα αντέχουν μια εβδομάδα. Δε θέλω όμως να παίρνω υπολογιστή (με τηλέφωνο, gps, wifi, bluetooth,3g,4g,nfc, μεγάλη φωτεινότητα) και να πρέπει να κλείσω τα μισά και παραπάνω από αυτά για να πω ότι εντάξει, αντέχει από τις 12 ώρες από το πρωί μέχρι το βράδυ.
Εγώ είμαι μονίμως στο άγχος, να διαβάσω γρήγορα τα νέα για να κλείσω το wifi ή το 3g μη μείνω από μπαταρία. Το αν θα είναι 5.65345664 χιλιοστά το πάχος του αντί για 5.65345665 ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ρε γμτ.
Μα λεφτά θα βγάλει όποια εταιρεία το αφουγκραστεί…
Η Motorola μου έκανε καλή εντύπωση που έβαλε 3900 στο droid turbo αλλά δεν αρκεί μόνο αυτή και ούτε έρχονται Ευρώπη.

akis

σοβαρά τώρα? αρχίσανε να λυγίζουνε τα iphone 6 στις 4.7 και αφήσαμε το plus? τελικά βλέπω πάμε μπροστά..! χαίρομαι που αγόρασα το plus…!:P

ειλικρινά τώρα τι χρήση έκανε ο φίλος για να γίνει έτσι πρέπει να το έβαζε στην τσέπη…! και δεν αναφέρομαι στην πίσω τσέπη..! ακόμα και στην μπροστινή τσέπη μπορεί να το καταφέρεις το θαύμα…!!!

φίλη και φίλες του techblog.gr από σήμερα σας ανακοινώνω πως πρέπει να πάρετε τσαντάκι μεταφοράς για το iphone 6/plus..!

ο φίλος που του λύγισε το iphone 6 να το αναφέρει document για άμεση αντικατάσταση…! σε περίπτωση που δεν το δεχτούνε με 100 euro πήγαινε και έλα.. μέχρι το apple store στην κωσταντινούπολη..!!

άντε και καλο ταξιδάκι..!!! και θα περιμένω και κέρασμα λουκουμαδάκια από το apple store σε σχήμα μήλου…!

τα φιλια μου σε όλους εσάς που με αγαπάτε!!! και με θαυμάζετε και εσάς που με κράζετε..! το ξέρω πάλι με θαυμάζετε…!!! 😀

NoName

σοβαρά τώρα? αρχίσανε να λυγίζουνε τα iphone 6 στις 4.7 και αφήσαμε το plus? τελικά βλέπω πάμε μπροστά..! χαίρομαι που αγόρασα το plus…!:P

Σε μένα ήταν 6+

ο φίλος που του λύγισε το iphone 6 να το αναφέρει document για άμεση αντικατάσταση…! σε περίπτωση που δεν το δεχτούνε με 100 euro πήγαινε και έλα.. μέχρι το apple store στην κωσταντινούπολη..!!

Έγγραφο έστειλα από εκεί και πέρα από την στιγμή που μεσολαβούν 2-3 αντιπροσωπίες μέχρι να βγει το “πόρισμα” δεν ξέρεις τι θα σου έρθει και ποιος τελικά θα ευθύνεται για αυτό!!!

Impressive-Instant

Ας είμαστε ρεαλιστές. Κανένα κινητό με τόσο λεπτό πάχος δεν μπορεί να αντέξει ενδεχομένως την πίεση που του ασκείται αν το έχουμε στην πίσω τσέπη και καθήσουμε πάνω του. Απλά το συγκεκριμένο θέμα πήρε τεράστιες διαστάσεις λόγω Apple.
Geo ρίξε μια ματιά προς Xperia Z…

cghera

@Geo νομίζω ότι μιλάμε εκ του ασφαλούς ζητώντας διάρκεια μπαταρίας εβδομάδας από συσκευές που δεν είναι κινητά τηλέφωνα όπως παλιά αλλά υπολογιστές με κάρτα SIM. Αν η τεχνολογία υπήρχε (και με δυνατότητα μαζικής παραγωγής σε λογικό κόστος) για διάρκεια μίας εβδομάδας σίγουρα θα είχε εφαρμοστεί. Τα κινητά που “νοσταλγούμε” και είχαν διάρκεια μπαταρίας μίας έβδομάδας, είχαν οθόνη lcd μονόχρωμη 2 γραμμών, και πέραν κάποιων βασικών λειτουργιών δεν έκαναν τίποτα άλλο από το να καλούν και να στέλνουν SMS. Δεν διαφωνώ πως με το πάχος ή το μέγεθος οθόνης έχει χαθεί λίγο η μπάλα αλλά το ζήτημα της μπαταρίας δεν είναι τόσο απλό.

kostas

Είναι που έλεγες πως δεν λυγίζει Βλαχάκη, ε; Ο Fanboyσμός σου θα κάψει αρκετά άτομα. Ήδη ένα φιλαράκι που σε άκουσε πήρε το 6άρι και του στράβωσε και αυτού.

John Karakatsanis

Απαράδεκτο!!!
Αν είναι δυνατόν να σκας τόσα λεφτά για μια συσκευή και να λυγίζει με τη συνηθισμένη χρήση….. Αν ήταν άλλη εταιρία στη θέση της Apple φαντάζομαι πόσο κράξιμο θα είχε πέσει παγκοσμίως.

ducatijim

Πραγματικά “φίλοι” της τεχνολογίας κ “αντικειμενικοί” κριτές των πάντων…. μου προκαλούν αηδία τα σχολιά σας όχι επειδή είναι περιπαιχτικά, αλλά επειδή γίνονται για να υποστηρίξετε μια άλλη εταιρεία Sammy λες κ θα σας δώσει ψωμί να φάτε. Τι “προβατοποίηση” είναι αυτη απορώ…. Αυτό το μένος που βγάζετε τόσοι πολλοί εδω μέσα αν είχαμε σαν λαός το μυαλό να το βγάζουμε αλλού, σιγουρα η χώρα μας δεν θα είχε φθάσει εδω τώρα. Εδώ δεν ξέρουμε καν τι χρήση του κάνει ο κάτοχος. Για να μην αρχίσω να αναφέρω για τα σβησίματα οθόνης του κινητού μου Note3 κτλ κ θηγούν κάποιοι από εδώ… έλεος όμως…. Άλλο να κάνεις παράπονα για κάτι για να γίνει καλύτερο και άλλο να κάνεις πικρόχολα σχόλια για να ανεβασεις ένα άλλο πχ S6, χωρίς να έχεις ακουμπήσει ποτέ σου πανω απο 10 λεπτά το εν λόγω κινητό!! Αυτα κ συγνώμη αν σας κούρασα…
Χρηστης Νote3!!!

Γιάννης

Υπάρχει μέταλλο που να μην λυγίζει? Και πόσο μάλλον σε αυτές τις διαστάσεις Αν το είχε βάλει στην τσέπη του και έκατσε ή το είχε παρατημένο στον καναπέ και έσκασαν 50-60-70 κιλά πάνω του δεν μιας νοιάζει?
Αν το το πρόσεχε δεν θα λύγιζε..αυτό είναι σίγουρο!

Notis

Σιγουρα ειναι το 6αρι απλο στις φωτο ?

panagiotis

Ο κατοχος του εν λογω iphone μπορει απλα να έκατσε εχοντας το στην κολοτσεπη οπως ΧΙΛΙΑΔΕΣ κόσμος συνηθίζει κανει.
Ειναι απαράδεκτο αν λύγισε έτσι, τα υπόλοιπα που βλεπω “μην το βαζετε στην πισω τσεπη”, “βαλτε του θήκη-τσαντακι-κλουβι-κλπ” για να μην λυγίσει ειναι απλα για να κλαις απ τα γέλια.
Ομως ειναι πολύ πιθανό χαρην περιέργειας απο τα τοοοοσα βίντεο που παίζουν να δοκίμασε να δει αν όντως ειναι αλήθεια οπότε εκει φταίει ο ίδιος.
Γενικά πάντως εγω πιστεύω οτι οπου υπάρχει καπνος υπαρχει και φωτιά.
PS ειναι σιγουρα το απλο iphone και οχι το plus?

Θάνος

κατοχος iphone 6 απο τον νοεμβριο ,ποτε δεν αμφεβαλλα πως η συσκευη ετουτη ειναι ευαισθητη..δεν αμφιβαλλω επισης πως η ανθεκτικοτητα κ το πιο συμπαγες συνολο οπως των προκατωχων του,θυσιαστηκαν στο βωμο που λεγεται design κατι που η εταιρια-μανα του παιζει χρονια μονη χωρις αντιπαλο..ωστοσο! οπως ειπα κ πιο πανω κατοχος του ιδιου κινητου απο αρχες νοεμβριου κ με χρηση αρκετα σκληροταρχηλη θα ελεγα (βεβαια παντα με την απαραιτητη προστασια!) ποτε δεν παρατηρησα κατι αναλογο ,οπως κ φιλοι που τυχαινει να εχουν το ιδιο κινητο! Θελω να καταλειξω στο οτι προφανως ειναι αναλογικα με την χρηση του καθενος ,αλλα ειμαι περιεργος να δω πως ο φιλος μας την επαθε! Ειδωμεν!

iSheep

Ας έχει το σήμα της Apple πάνω και όλα τα άλλα (μικρή ανάλυση οθόνης , ξεπερασμένη κάμερα , μπαταρία που θέλει φόρτισμα 2 φορές την ημέρα , bending κτλ) δεν παίζουν κανένα ρόλο. Άλλωστε αυτό το σήμα πληρώνω 700 ευρώ.

gericho

To iphone στη φωτογραφία επιβεβαιώνει ότι λυγίζει στο ύψος των πλαινών πλήκτρων, αυτό ακριβώς που είχε επισημανθεί πριν από μήνες πως είναι το αδύναμο σημείο του σκελετού του συγκεκριμένου μοντέλου. Προφανώς και η κάθε εταιρεία οφείλει να σχεδιάζει και να κατασκευάζει τα προϊόντα της ώστε αυτά να ανταποκρίνονται στα περιθώρια χρήσης των πελατών της, και όχι απλά στο μέσο χρήστη. Stress tests. Αυτό φαίνεται δεν το έπραξε η Apple με επάρκεια.

Και μπορεί όλα τα υλικά να λυγίζουν και να σπάζουν, έχουν όμως διαφορετικά όρια αντοχής και διαφορετική ελααστικότητα ως μέταλλα. Και ως σκελετοί επίσης οφείλουν να έχουν σχεδίαση που να ανταποκρίνεται στην ανθεκτικότητα.

Προφανώς το iPhone6 είναι αδικαιολόγητο να λυγίζει. Όσο αδικαιολόγητο θα ήταν να λύγιζε το iPhone4 η οποιοδήποτε κινητο. Όσο και αν το τοποθετεί κανείς στην κωλότσεπη. Διότι αυτή ακριβώς είναι η χρήση του προϊόντος, την οποία όφειλε να έχει λάβει υπόψη η εταιρεία που το σχεδιάζει, το κατασκευάζει και το προωθεί.

Η κάθε εταιρεία που παράγει ένα προϊόν, είτε έίναι αυτοκίνητο ειτε κινητό, πρέπει να το φτιάχνει ολοκληρωμένο. Πώς θα φαινόταν δηλαδή ένα αυτοκίνητο που θα λύγιζε αν το οδηγούσαμε σε χωματόδρομο; Θα λέγαμε ότι φταίμε εμείς;

Sot11

Μη ζηλεύεις το g flex ρε apple αμάν! Πέρα απ την πλάκα προφανώς ο τύπος έκανε κάποια βλακεία και τωρα απλώς εκμεταλλεύεται την φήμη που ειχε βγει για να πάρει καινουριο!

Χάρης

Κώστα εσυ μας έλεγες ότι δεν λυγίζει κι είναι βλακείες και τώρα πάλι μας δημοσιεύεις αυτό?

cmvrgr

Φτάνει πια η γρίνια με την apple. Όλοι αυτήν βρίζουν αλλά όλοι αυτήν προσπαθούνε να αντιγράψουν και να κοντράρουν.

Στο τέλος από αντίδραση θα πάω να πάρω apple για κόντρα στο ελληνικό κατεστημένο. Πάντως το Galaxy S6 πανάκριβο για τηλέφωνο με android…. οπως και τα apple phones.

Δημήτρης

Μ’αυτά τα λεφτά θα έπρεπε να είναι φτιαγμένο από τιτάνιο για να μην λυγίζει!
Άκου εκεί 750€ με υλικό από κουτάκι αναψυκτικού!
Και άντε πες ότι δεν πληρώνεις το υλικό,τότε τι πληρώνεις τον μανάβη με τα μήλα ;

Jonhy Atknis

Made in China ..

Sotiris

@Δημήτρης Δεν γνωρίζω μανάβη που να χρεώνει 1 μήλο (όχι μήλα) με τόσα ευρώ … και μάλιστα δαγκωμένο.. Όχι πες μου θα αγοράσεις από μανάβη ένα μήλο και μάλιστα δαγκωμένο? 😛

Εντάξει διάβασα ορισμένα σχόλια ότι μερικούς τους νοιάζει να έχει κολλημένο το μήλο (ναι ντε, το δαγκωμένο) πίσω στην πλάτη της συσκευής και τίποτα άλλο … πικρόχολα σχόλια έχω να πω και μάλιστα μιλάω με αποδείξεις, το παρακάτω βίντεο τα λέει όλα.

https://youtu.be/v9JQsXPd41U?t=1m42s

Spoiler Alert : Οποιαδήποτε ομοιότητα με Casio είναι εντελώς τυχαία και ουδεμία σχέση έχει με το προϊόν.

Alexandros

Έτσι μου είχε λυγισει και το iPhone 5 μετά από 1 χρόνο χωρίς να το βάζω σε κωλοτσεπες η να του κάνω καμιά βαριά χρήση..

Tusk

Τα γυαλιά που φοράς τα βάζεις στην κωλότσεπη (και δεν λυγίζουν)? To Mont Blanc το βάζεις και αυτό στην κωλότσεπη? Το Rolex το φοράς στην οικοδομή? Με τα παπούτσια τα Armani παίζεις μπάλα? Με το Versace τηγανίζεις ψάρια? Ήμαρτον!!! Τι παπαριές είναι αυτές! IPhon Δεν έχω αλλά κι αν είχα δεν θα με ενδιέφερε, όπως και δεν με ενδιαφέρει, να το βάλω στην κωλότσεπη! Άν θέλετε οπωσδήποτε να βάλετε κάτι ακριβό έχει και μεταξωτά βρακιά! Το κακό είναι ότι αυτά θέλουν και επιδέξιους κώλους τους οποίους μάλλον δεν διαθέτετε!

Tony

και τι εγινε που λυγιζει? το φτιαξανε ετσι για να μην ειναι βαρετο, το βαζεις στη τσεπη ετσι και το βγαζεις αλλιως…ωπ λες…καινουργιο τηλεφωνακι! Για να δω, ειναι καλο? κλπ κλπ
η κατρακυλα δεν εχει ορια…

Agnostos13n

Να ενημερωσουμε τους απανταχου “στρουθοκαμηλους” οτι το αλουμινιο ειναι ενα υλικο υψηλοτερης ποιοτητας (ακριβοτερο) απο το πλαστικο το οποιο ναι, λυγιζει. Να ενημερωσουμε επισης οτι ο χρυσος ειναι ενα υλικο ακομα μεγαλυτερης ποιοτητας απο το αλουμινιο το οποιο (και με αυτη την αποκαλυψη θετω υποψηφιοτητα για βραβειο νομπελ φυσικοχημειας) λυγιζει ακομα πιο ευκολα απο το αλουμινιο. Για οσους νομιζουν οτι με 700€ αγοραζουν τιτανιο και τους βγαινει κουτακι αναψυκτικου ας ριξουν μια ματια στις πραγματικες τιμες https://www.gresso.com/catalog/titanium-bumpers-collections/ και να αναθεωρησουν…

Akn

το έχω με καμία πρόβλημα και ελπίζω να μην έχω 🙂

chris

χαχαχα ισχυει και θα σας πω ακομα ενα περιστατικο γνωστου μου,παλι στην Ελλαδα:ο τυπος ειχε το plus και μια μερα ερχεται στο καφε που βγηκαμε και μ δειχνει το κινητο να εχει λυγισει καποια χιλιοστα-εκατοστα,οπως περιπου φαινεται και στην φωτογραφια.Ο τυπος,βεβαια,ειναι λεφτας και οταν του μιλησα για αντιπροσωπειες και τετοια μ ειπε δεν υπαρχει περιπτωση,θα το στειλει στν αγυριστο και θα παρει αλλο,διαφορετικο κινητο.
Το θεμα ειναι οτι οταν τον ρωτησα για να καταλαβω τον λογο που λυγισε το μονο που μου ειπε και ισως να εχει βαση,οτι το αφησε πανω σε αναμμενο καλοριφερ το προηγουμενο βραδυ για καποιο χρονικο διαστημα.Δεν ξερω αν ειναι οντως η αιτια,παντως σιγουρα δεν εινα το μονο iphone που εχει λυγισει εντος ελλαδας…
υγ.Το κινητο φαινοταν να δουλευει κανονικα.

Μάκης

Με 89 ευρώ + στο Public αγοράζεις εγγύηση που σου καλύπτει σπάσιμο οθόνης και λύγισμα 😛

Φιλιππος

Εγω που το εχω 4 μηνες ουτε εχει λυγισει ουτε ραγισει ουτε τιποτα. Παντως ολοι ξερουμε οτι τα ποστ περι apple μαζευουν τα περισσοτερα clicks! Αφου πουλαει το μηλο τι να κανουμε!

NoName

Με 89 ευρώ + στο Public αγοράζεις εγγύηση που σου καλύπτει σπάσιμο οθόνης και λύγισμα 😛

Η εγγύηση του public είναι Μούφα υπάρχει μόνο και μόνο για να παίρνουν τα χρήματα του κόσμου. Την συγκεκριμένη εγγύηση μου την πρόσφεραν στα 70 ευρώ μαζί με την αγορά του iPhone 6 Plus, όπως γράφω και παραπάνω το iPhone μου ήταν ελαττωματικό από την αρχή μέσα στο κουτί του και επειδή δεν τους το πήγα μέσα στις πρώτες 7 ημέρες δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα, μου είπαν ότι από εκεί και μετά αναλαμβάνει η αντιπροσωπία. Ακόμα και έτσι είμαι χωρίς την συσκευή εδώ και 17 μέρες περίπου!!!
(Λογικά κάποια στιγμή θα μου φέρουν κάποιο refurbished. Αγοράζεις/Πληρώνεις Νέο – είναι ελαττωματικό – σου το ανταλλάσουν με refurbished και όλα αυτά σε διάστημα 15-20 ημερών από την ημερομηνία αγοράς. Αυτή είναι όπως μου είπαν η πολιτική της Apple)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones App Store Apple

Έρχονται στο App Store: PlayStation, GameCube, Wii & SEGA Emulator για iPhone και Apple TV

Ο κύριος προγραμματιστής της εφαρμογής πολλαπλών εξομοιωτών Provenance είπε ότι η ομάδα του εργάζεται για την κυκλοφορία της στο App Store.

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.