iPhone 6 έπιασε φωτιά στα χέρια 11χρονης στην Αμερική

Ένα 11-χρονο κορίτσι από την Καλιφόρνια υποστηρίζει ότι το iPhone 6 το οποίο χρησιμοποιούσε έπιασε φωτιά στα χέρια της. Η Kayla Ramos κρατούσε στα χέρια της το iPhone 6 όταν είδε σπίθες να πετάγονται από το smartphone της Apple και έπειτα πέταξε την συσκευή μέσα στο δωμάτιο.

Σύμφωνα με μία αναφορά, η Kayla είδε τρύπες στην κουβέρτα που πέταξε το iPhone. Να αναφέρουμε ότι η μικρή χρησιμοποιούσε το smartphone της μόνο για παρακολούθηση video στο Youtube.

iPhone 6, iPhone 6 έπιασε φωτιά στα χέρια 11χρονης στην Αμερική

Έπειτα η μητέρα της προσέγγισε την Apple η οποία την καθοδήγησε να στείλει το iPhone πίσω ώστε να ελέγξει το συμβάν. Ταυτόχρονα προώθησε στην οικογένεια ένα νέο iPhone.

Γενικά, η Apple έχει αναφέρει παλαιότερα ότι η χρήση third party καλωδίου καθώς και aftermarket επισκευές μπορούν να προκαλέσουν τέτοια περιστατικά, στην περίπτωση αυτή όμως όπως δηλώνει η μητέρα της μικρής δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιο iPhone παίρνει φωτιά. Παλιότερα έχουν υπάρξει και άλλα παρόμοια περιστατικά, ακόμη και με το τελευταίο iPhone XS Max. Η Apple δεν έχει βγάλει ακόμη το πόρισμα για το iPhone 6 της 11-χρονης.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Κυριάκος

Μόνο που το iPhone 6 είναι συσκευή του 2014. Θα μου πεις “μπορεί η κοπέλα να το είχε πάρει χθες” αλλά και πάλι εν έτη 2019 δεν πιστεύω να αρκέστηκε στον τυπικό φορτιστή της Apple και κάπως θα το έκαψε.

karamitrobas

ρε δεν ειναι πυρηνικός αντιδραστήρας για να συναρμολογήσει κάποιος ενα τηλέφωνο το μόνο πιθανό είναι πράγμα που δεν θα παραδεχτή καμια εταιρια να χαλασε το κυκλωμα φόρτισης μεσα στην συσκευη και να υπερφόρτωσε την μπαταριά και να εσκασε η καποιο βραχυκύκλωμα εσωτερικά

be happy

Μπορεί η ίδια η Apple να το κάνει. Για να πάρουν οι χρήστες καινούριο smartphone της εταιρείας Apple για να μπορεί με μεγαλύτερη ευκολία να πάρει για να χρησιμοποιήσει τα προσωπικά δεδομένα όλων των χρηστών. Γιατί τα καινούργια τους προϊόντα είναι πιο σύγχρονα για εξαπάτηση της προσωπικής μας ζωής.

Αποστόλης

Να φανταστώ κανείς τρολ… Ε; αλλιώς δςν έχεις ιδεα απο ios και 

Vendetta

@be happy λογικό. Παίρνεις μία συσκευή που η εταιρία μετά από καιρό στην ανατινάζει και εσύ σίγουρα θα πας να πάρεις συσκευή της ΙΔΙΑΣ εταιρίας…

Αχμέτ σουτζουκου

Μην το πάρετε κρίση Έχουμε λεφτά δεν έχουμε πάρτε κάνα alcatel κ θα είστε μια χαρά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.

Business Apple TSMC

TSMC: Σχεδιάζει να παράγει τσιπ 1,6 nm το 2026

Η TSMC, η κατασκευάστρια εταιρεία τσιπ με πελάτες όπως η Apple, ανακοίνωσε σχέδια για την παραγωγή εξαιρετικά προηγμένων τσιπ 1,6 nm.

Gear Apple Apple Watch

Apple Watch Series X: Μπορεί να χρησιμοποιεί λεπτότερο υλικό μητρικής πλακέτας όπως το iPhone 17

Ο Kuo είχε πει ότι το Apple iPhone 17 Pro που έρχεται το 2025 θα μπορούσε να χρησιμοποιεί μια κύρια πλακέτα χαλκού με επίστρωση ρητίνης.

Smartphones Apple iPad iPad Air

iPad Air 12,9 ιντσών: Χωρίς οθόνη Mini LED τελικά

Την περασμένη εβδομάδα, ακούσαμε ότι η Apple σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει οθόνες Mini LED που της είχαν μείνει από το iPad Pro 12,9″.