iPhone 6, Εμφάνιση των φωτογραφιών της πραγματικής συσκευής;

Μετά τις πρόσφατες διαρροές των σκίτσων του iPhone 6 που δείχνουν 2 οθόνες 4.7 και 5.7 ίντσες, εμφανίστηκαν οι πρώτες αληθινές φωτογραφίες που δείχνουν το επόμενο iPhone. Πιο συγκεκριμένα, οι φωτογραφίες, που πολύ πιθανόν να έχουν τραβηχτεί μέσα από το εργοστάσιο της Foxconn, δείχνουν το iPhone σε φάση δοκιμών και εφόσον οι φωτογραφίες είναι αληθινές τότε παρατηρούμε και τις πρώτες αλλαγές στο iPhone 6.

Το σώμα της συσκευής φαίνεται πως είναι και πάλι μεταλλικό ενώ η κάμερα φαίνεται, ακόμα και από τα σχέδια, πως προεξέχει του σώματος της συσκευής, κάτι το οποίο δεν το έχουμε συναντήσει μέχρι σήμερα σε κάποιο άλλο iPhone. Επιπλέον, φαίνεται πως το iPhone 6 θα είναι ακόμα πιο λεπτό απο το 5s, ενώ η συσκευή πολύ πιθανόν να έχει πιο στρογγυλεμένες άκρες.

Φαίνεται πως οι διαρροές σχετικά με το επόμενο iPhone αυξάνονται και μένει να δούμε τι μας επιφυλλάσει η Apple και αν τελικά θα έχουμε για πρώτη φορά εκδόσεις της συσκευής με διαφορετικά μεγέθη οθόνης και μάλιστα μεγαλύτερες από ό,τι μας είχε συνηθίσει η εταιρεία από το Cupertino.

iPhone 6, live, images, iPhone 6, Εμφάνιση των φωτογραφιών της πραγματικής συσκευής;

iPhone 6, live, images, iPhone 6, Εμφάνιση των φωτογραφιών της πραγματικής συσκευής;

iPhone 6, live, images, iPhone 6, Εμφάνιση των φωτογραφιών της πραγματικής συσκευής;

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

21 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Δημήτριος

HTC One…?!?!

nick2010

Remote Control v.2…… ?!?!?!?

Αλεκος

Γιαυτο εκανε συμφωνια η Apple με την HTC για ανακοχη 10 ετων…!! Για να της κλεβει το design… 😉

Αλεκος

Γιαυτο εκανε ανακοχη η Apple με την HTC για 10 χρονια..! Για να της κλεβει το design.. 😉

Nikos21

ωραιο το htc

Sot11

Δεν θα έλεγα οτι κλέβει το design της htc αφού αυτο της φωτογραφίας ειναι ίδιο με το iPhone 5 στο πιο ξεχειλωμένο!! Πάντως δεν φαίνεται ασχημο

sosimple

99% αυτο ειναι κινεζικος κλωνος του htc one..

manolis

είναι ο Αμερικάνικος κλώνος της Κινέζικης αντιγραφής του iPhone 6!!! :p

nikmour

Το πρόγραμμα στο οποίο είναι ανοικτό μήπως είναι word 2003?

Στελιος

WINDOWS XP ΚΑΙ ΕΤΣΙ? :Ρ

Teri

σορρυ που το γράφω εδώ δεν ξερω που αλλού
Αλλα στις 07.12 μπήκα στο App Store και είδα το flappy bird official να υπάρχει ξανά. Το αυθεντικό

Petros

Το σχέδιο είναι πανέμορφο . Θα είναι όπως το τελευταίο iPod touch και στις άκρες και στην κάμερα που προεξεχει λίγο . Όσο για το htc one εμένα προσωπικά η αίσθηση στα χέρια μου είναι σαν κουτάκι από αναψυκτικό σε αντίθεση με το iphone που σου αφήνει την πραγματική αίσθηση του μετάλλου . Ως προς το μέγεθος και το σχήμα , αν δεν το πιάσω από να το δώ από κοντά δεν μπορώ να πω .. Παντός δεν με χαλάει καθόλου . Μέταλλο όλο πίσω συν οθόνη από ζαφείρι το αποτέλεσμα θα είναι απίστευτο και σε αντοχή και στην αφή ( το ζαφείρι αφήνει την πραγματική αίσθηση του κρυστάλλου στο χέρι )

Χρήστος

δηλαδή αυτό έμεινε, να δώ προσχέδια iPhone να δημιουργούνται σε windows λειτουργικό 🙂

Τόσες καμπύλες σε iPhone το 2014, κομματάκι δύσκολο.

JohnGR

@Petros ακόμα δεν το είδες και σου αρέσει ήδη η αίσθηση στο χέρι. Fanboy much?

diecast

Και αυτο να μην ειναι θα ειναι κατι απλα τελειο! Ποσο καλυτερο απο το 5s δηλαδη? Πιο γρηγορο και με καλυτερη οθονη?τυχεροι οσοι εχουν λεφτα και επιδοτησεις!και προφανως θα αρχισουν παλι τα σχολια για fanboys κτλπ αλλα δυστυχως το iphone δεν πιανεται!

Δημήτρης

Οι συγκεκριμένες φωτό είμαι σχεδόν σίγουρος ότι είναι photoshop fake photos πάνω σε ένα αρχειο word 2003. (Είναι δυνατόν να διαχειρίζονται σχέδια σε word 2003 με λειτουργικό XP?)
Παρόλα αυτά σε αυτές τις γραμμές πιστεύω ότι θα κινηθεί το design του iphone6.

Τομ

Htc one με ios χεχε

Petros

@JohnGR φίλε μου έπιασα στα χέρια το iPod touch το iPhone 5s οπότε ξέρω πως είναι η αίσθηση στο χέρι … Έχω ρολόι με κρύσταλλο από ζαφείρι οπότε ξέρω πως είναι η αίσθηση του… Για το μέγεθος είπα ότι αν δεν το δώ από κοντά δεν μπορώ να ξέρω .. Η γνώμη μου είναι ότι βλέπω και μπορεί να είναι και ψεύτικες οι φωτό … Έπιασα στο χέρι μου το htc one οπότε ξέρω πως είναι . Το (m8) δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι στο υλικό του οπότε η γνώμη μου είναι προσωπική και με ότι εμπειρία έχω μέχρι τώρα … Για κάποιον που αλλάζει συσκευή κάθε 4-5 χρόνια fun boy δεν τον λες … Ότι βλέπω λέω 🙂

Τομ

Το HTC One m7 ουτε μενα με τρελανε ποτε η αισθηση του. Το iphone 5s αν και μικροτερο ανωτερο σε αισθηση. Το m8 φαινεται πολυ luxurious ομως θα ειναι σιγουρα ανωτερο του m7

Τομ

Παιδια off topic και σορρυ αλλα οσο βλεπω το HTC One M8 στα χερια των reviewer με τρελαινει! Κωστα Βλαχακη περιμενουμε με τρελα!

thomas22888

Φίλε Τομ μην σε τρελενει τόσο , το έπιασα εγώ στα χέρια μου πολλές φορές σε ένα κατάστημα at&t έδω στη γειτονιά μου , πραγματικά είναι σαν τουβλο χωρίς υπερβολές , δίνει την αίσθηση ότι είναι πολύ χοντρό και γενικά χοντροκομενο .με απογοήτευσε πραγματικά .Αιώνες μπροστά το πρώτο one

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.