iPhone 6, ο μεγαλύτερος πάροχος στον κόσμο δέχεται ήδη προπαραγγελίες

Μετά τη δημοσίευση της φωτογραφίας του iPhone 6 από την China Telecom, έναν από τους μεγαλύτερους συνεργάτες της Apple, σειρά πήρε ο μεγαλύτερος πάροχος στον κόσμο να δείξει ότι αδιαφορεί για το τι θα πει η Apple. Μπορεί να μένει ακόμη μια εβδομάδα πριν γίνει επίσημο, όμως η China Mobile ξεκίνησε ήδη να δέχεται προπαραγγελίες για το iPhone 6.

Σύμφωνα με την China Daily, δέχεται προπαραγγελίες και για τις δυο εκδόσεις, για το 4.7 ιντσών και το 5.5 ιντσών iPhone 6. Οι προπαραγγελίες είναι διαθέσιμες μόνο στο Πεκίνο και μέχρι την Τρίτη το βράδυ είχαν βρεθεί ήδη 33,000 υποψήφιοι αγοραστές πράγμα που αποτελεί καλό οιωνό για την Apple, στη συγκεκριμένη περιοχή τουλάχιστον. Ωστόσο, η China Mobile δεν έχει ανεβάσει κάποια φωτογραφία των συσκευών αλλά ούτε και τις τιμές τους. Κατάφερε ωστόσο να πάρει προπαραγγελίες και μάλιστα όχι λίγες.

Μιας και αναφερθήκαμε σε πωλήσεις, η Apple έχει βάλει ψηλά τον πήχη για το νέο iPhone καθώς σύμφωνα με πληροφορίες έχει παραγγείλει 80 εκατομμύρια κομμάτια μόνο για φέτος περιμένοντας ότι θα σπάσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ πωλήσεων.

Εμείς περιμένουμε να δούμε την άλλη Τρίτη τι έχει να μας δείξει, αν τελικά θα παρουσιάσει μαζί με το 4.7 ιντσών iPhone 6 και το πρώτο της 5.5 ιντσών phablet αλλά και το πολυσυζητημένο iWatch.

iphone 6, iPhone 6, ο μεγαλύτερος πάροχος στον κόσμο δέχεται ήδη προπαραγγελίες

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

50 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
gate13

Και μετά παρεξιγιούνται όταν τους λες πρόβατα. Παραγγέλνουν ένα κινητό που ούτε καν το έχουν δει. Πως να πάει μετά η τεχνολογία μπροστά όταν επιβραβεύουν μία εταιρεία που τους κοροϊδεύει σε όλους τους τομείς.

i love rihanna

Τυφλή εμπιστοσύνη στην apple που εχει να παρουσιασει κατι καινοτομο απο το θανατο του Steve Jobs! Και μετα ο χαρακτηρισμος προβατα θεωρειται υπερβολικος! Ναι δεν λεω και γω ελεγα οτι το note ειναι ο βασιλιας πριν την παρουσία αλλα η samsung με εβγαλε ασπροπρόσωπο οπως παντα!

Vasilis

gate 13, ενω αν ηταν η samsung, ε? δεν θα υπηρχαν προπαραγγελιες, ετσι??

tiamat

συμφωνω με τον gate7 !! και μετα παρεξηγιουνται…

Theo

Λεμε για τα νουμερα που βγαζει η σαμσουνηκ, ενω η apple ας ερθει να μας πει οτι πουλησε φετος 15 εκατομμυρια σε 1 ημερα να σκασουμε στα γελια. Τι να πω, εκτος κι αν πληρωνει ολους τους σελεμπριτι καθε χρονο να αγοραζουν day 1 το καινουριο iphone, γτ μεγαλυτερες ψωναρες απο αυτους δεν υπαρχουν !!!

Βασιλειος

Συγγνώμη gate13, αλλά ξεφεύγεις…

Εγώ θα πω πως είναι επιτυχία μίας εταιρείας να το κάνει αυτό και δικαίωμα του καθενός να αγοράζει ότι θέλει.

Θέλω να σταθώ όμως στο ότι η apple κοροϊδεύει τους καταναλωτές τους σε όλους τους τομείς.

Πιστεύεις πως όσοι αγοράζουν mac pro, macbook pro ή imac είναι πρόβατα???

Δεν νομίζω…επίσης αν ήταν τόσο ικανοί οι ανταγωνιστές ας την αντιγράφανε και ας βγάζανε ότι και η apple.

Αλλα δεν το κάνουν.. και ξέρεις γιατί? Γιατι δεν μπορούν!

Έσκασα να βρω ένα αντίστοιχο λάπτοπ του macbook pro αλλα δυστυχώς(ή ευτυχώς) δεν υπάρχει όμοιο του… και το ίδιο ισχύει και για τα υπόλοιπα που ανέφερα.

Γρηγόρης

Πάντως η spigen έχει ήδη αναρτήσει στο site της θήκες και για τις 2 εκδόσεις ( 4,7 , 5,5) https://www.spigen.com/

viel

μιλαμε για πολυ κλαμα οι haters! zevasoft!!!!

Βασιλειος

“Φιλαράκι” mpele το note 2 έχω με 0.23 sar.

I phone δεν έχω πάρει ποτέ, αλλα πήρα macbook pro.

Για δείξε μου εσύ που δεν σε έχει χτυπήσει ποτέ το sar ένα laptop με 1382 ευρά (εστω και απο Αμερικη) με 2 κιλά βάρος, μπαταρία 3-8 ώρες, ποιοτικά υλικά, 16gb ram, παγκόσμια εγγύηση και οθονη τουλάχιστον της ανάλυσης της retina???

Ακούω με επιχειρήματα και όχι με θεωρίες…απο δάυτες όλοι ξέρουν…

spiros s

Παιδιά τα λεφτά του ο καθένας τα κάνει ότι θέλει! Όχι και πρόβατα! Απλός το έχουν όλη η αμερικανική σε καλύτερες τιμές και σε προγράμματα από εμάς, φίλος μου πήρε iphone 5s 64GB στην αμερική 399 δολάρια πρώτη μέρα κυκλοφορίας!
Το έχουν η ποιο διάσημη στο κόσμο γιατί τους το κάνει δώρο η Apple και λίγο η διαφήμιση μάρκετινγκ άπαντες μετά.
Το έχω πει και παλιότερα αυτό, καθώς πέθανε ο Steve Jobs Τέλος και θ πρωτοπορία σε αυτή την εταιρία. Φίλε Βασιλειε όταν ή Apple βγάλει δικιές της οθόνες κάμερες επεξεργαστές και δεν βαφτίζει την οθόνες ρετινα, βλέπε iphone 4 & 4s τεχνολογίας Sharp και τώρα στο iphone 6 τεχνολογίας LG και κάμερα SONY να μου πεις τότε γιατί δεν μπορούν.

Βασιλειος

spiros
την retina του macbook pro δεν την κατασκευάζει η apple αλλα μη στέκεσαι σε ένα μόνο απο τα χαρακτηριστικά αλλα στο ΣΥΝΟΛΟ.

Αλλωστε είναι κοινό μυστικό πως όλοι μοιράζονται parts…

ips οθονες απο την lg, καμερα απο την sony(βλέπε note) επεξεργαστες απο αλλού κτλ κτλ..

παρόλα αυτά η ερώτηση ισχύει!!

Γιατι κανείς δεν βγάζει αντίστοιχα μηχανήματα με το σύνολο των χαρακτηριστικών τους?

Agnostos13

1) Οπως λεει ο spiros s στην αμερικη με τις επιδοτησεις και τις συμβασεις με τους παροχους(locked iphone) τα περνουν σχεδον τσαμπα! Μην νομιζετε οτι δινουν 700€, οπως εδω, καθε χρονο για νεα συσκευη.

2) Αν η Apple εχει καταφερει να εμπνεει τους πελατες της με τετοια εμπιστοσυνη που ειναι διατεθημενοι να αγορασουν τα προιοντα της μονο απο το hype που δημιουργειται, μαγκια της! Εξαλλου τα specs δεν κανουν τη διαφορα, το λογισμικο την κανει(οσοι ειναι χρηστες MacOS καταλαβαινουν)!

3) Η spigen στα δειγματα των θηκων της εχει συσκευες που μοιαζουν με την παραπανω φωτογραφια και οχι αυτη που κυκλοφοραει με τις γραμμες…

P

Διέρρευσαν και οι τιμές
iPhone 6 – 4.7″
(16GB) 6,663 HKD = 655.51€
(32GB) 7,671 HKD = 754.67€
(64GB)8,679 HKD = 853.85€

iPhone 6 – 5.5″
(16GB) 7,923 HKD = 779.47€
(32GB) 8,931 HKD = 878.64€
(64GB) 9,687 HKD = 953.02€

Μείον 50-60€ για Αμερική

Βασιλειος

Αλήθεια, με τα αμερικάνικα i phones τι γινεται?

Παιζουν κανονικά εδώ?

Χρήστος

νομίζω οτι οι γραμμές στο πίσω μέρος έχουν γλυκάνει πολύ τη συσκευή, αν είναι αυτό το τελικό σχέδιο του iPhone 6 🙂

όταν λέμε προπαραγγελία, σημαίνει “πληρωμένη προπαραγγελία” ή απλά εγγραφή στη λίστα ενδιαφερομένων.

Γιατί εμένα μου κάνει περισσότερο πιθανό το δεύτερο, κάτι που θα το έκανα κι εγώ αν είχα την ευκαιρία. Χωρίς κάποια δεσμευση.

Εν ολίγης, έχω εγγραφεί μερικές φορές σε τέτοιες λίστα για προϊόντα που με ενδιέφεραν στο παρελθόν και βγήκα μόνο κερδισμένος.

Άλλωστε είναι ένας τρόπος να σκιαγραφήσει μια εταιρία τους εν δυνάμει καταναλωτές της. Όποια και αν είναι αυτή…

Agnostos13

@spiros s

Προφανως δεν συμφερει οικονομικα μια εταιρια σαν την Apple να εχει εργοστασια για ολα τα εξαρτηματα των συσκευων της καθως, εκτος του οτι θα χρειαζοταν τεραστιων διαστασεων εργοστασια, λογω του οτι καθε 2-3 χρονια οι προδιαγραφες των προιοντων της αλλαζουν θα πρεπει αντιστοιχα να αλλαζουν και τα μηχανηματα/εγκαταστασεις της. Πραγμα ασυμφορο! Ετσι προτιμαει λυσεις παραγωγης φασον οπου δινει τις προδιαγραφες των εξαρτηματων που θελει σε αλλες εταιριες και το παραγουν εκεινες για λογαριασμο της. Ετσι μπορει καλιστα να αλλαζει τις προδιαγραφες συνεχως χωρις να σκεφτεται το κοστος ενω οι συνεργαζομενες εταιριες βγαινουν κερδισμενες διοτι μπορουν να πουλησουν παρομοια εξαρτηματα με της Apple σε τριτες εταιριες για μεγαλυτερο κερδος η να τα παραγουν για ιδιο ωφελος(βλεπε Samsung)!

Iakovos80

Σε άρθρο για iPhone οι περισσότεροι που ασχολούνται είναι Android 🙂 Αγαπητέ gate13, χρησιμοποιώ Apple προιοντα από το 2001 και δε νιωθω να με εχει κοροιδεψει στιγμη η εταιρεια που με βοηθαει να δουλευω ανετα ξεκουραστα ποιοτικα και αξιοπιστα, με ταμπλετ κινητο υπολογιστη και φορητο. Τώρα τι λες εσύ…που κοροιδευει βρε φίλε μου; Τι να συζητηςω και τι να πω με καποιους που δε σεβονται ουτε το Techblog ούτε και τους συνομικητές…Και μόνο που αναφέρεις τη λέξη που αγαπάτε να μας λέτε…φτάνει. Εγώ πάντως βράζω στάρι για τις 9/9.

Χρήστος

@Βασιλειος, αν είναι αγορασμένο χωρίς συμβόλαιο παίζουν κανονικά (ας γίνει αναφορά κατά την αγορά οτι θα δουλέψει στην Ευρώπη και όχι στην Αμερική).

Αν είναι αγορασμένο όμως με Αμερικάνικο συμβόλαιο, τότε σαν τηλέφωνο θα είναι κλειδωμένο. Θα δουλεύει μόνο σαν iPod touch εδώ.

Βασιλειος

Χρήστος

σωστά τα λες, το δεύτερο μιας και οι τιμές δεν ήταν διαθέσιμες.

Αλλα πως βγήκες κερδισμένος σε παρόμοιες περιπτώσεις, γιατι εγω το μόνο κέρδος που μπορώ να φανταστώ είναι πάρεις μία συσκευή απο τους πρωτους..

Iakovos80

Φίλε Βασίλη μην ξεχνάς τον κίνδυνο του τελωνείου για όσα έρχονται απο τις ΗΠΑ. Όσα είναι αγορασμένα απο apple store και είναι sim free, δουλεύουν κανονικά. Εκτος και αν βγαλουν CDMA που δουλεύουν χωρίς sim αλλά και πάλι νομίζω μόνο η Sprint έχει CDMA. Υπομονή γιατί στις 9/9 έχει γλέντια. Εγώ τέλος του μήνα λογικά θα το έχω από Αγγλία, όπως πέρσι με το 5s. Εύχομαι καλές αγορές σε όλους.

Agnostos13

Τελικα θα υπαρχει και εκδοση 16gb?

Προβλεψη τιμων Ελλαδας(το αισιοδοξο σεναριο):
iPhone 6 (4.7) 16gb -> 639
iPhone 6 (5.5) 16gb -> 739
iPhone 6 (4.7) 32gb -> 739
iPhone 6 (5.5) 32gb -> 859
iPhone 6 (4.7) 64gb -> 859
iPhone 6 (5.5) 64gb -> 979

Βασιλειος

Κοίτα, μέχρι πρότεινως μου φαινότανε πολύ μικρά τα iphone και όσες φορές τα έπιασα στα χέρια μου 2 πράγματα ήθελα να κάνω και δεν μπορούσα.

πχ ήθελα να επιλέξω 5 φωτογραφίες και να μου τις στείλω με μπλε δόντι…τσουκ!Δυστυχώς!

Βέβαια τον τελευταίο μήνα με το mac OS ανακαλύπτω έναν καινούριο φανταστικό κόσμο αλλα δεν ξέρω πόσο αντάξιος του θα είναι ο κόσμος του iOS.

Giannos

Samsungosheep κραχτε!!!οσο θελετε νι τσου σου νοταρα 4 ντιζαινατο με τρελα μπαγκαρισματα!!!τα χαιρετισματα μου στου μυρωδιαδες απο καλαισθησια κορεατες…ο αγιος τζωνυ αιβ να σας ευλογει μηπως και βρειτε προκοπη 🙂

spazyjay

@Βασιλειος δουλεψε με ενα hp zbook 15″ η 17″ και να σου πω εγω αν υπαρχει καλυτερο απο mac book pro,με quadro nvidia 500gb ssd και 32 gb ram και μετα ελα να τα πουμε.

nikmour

@Βασιλειος δοκίμασε την σειρά xps της dell. Καλύτερη ανάλυση οθόνης, μεγαλύτερη αυτονομία και touch οθόνη.

nick

Η apple μακαρι να κανει την ανταλλαγη περιεχομενου απο και προς το κινητο πιο ευκολη και πιο προσβασιμη κανα 2-3 κολπακια στο λειτουργικο της και τωρα με μεγαλυτερες οθονες,μαλλον θα ξαναγυρισω σε αυτην.πρωην κατοχος 4s νυν lg g2………

Darth

@Vasilis δεν εχει σημασία αν ήταν samsung, apple, sony η huawei η honda η yamaha. Προβατισμος και ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΣ fanboysmos είναι αρρώστια , αρρώστια αδύναμης βούλησης και αδύναμου τρόπου σκέψεις, ναι μεν είναι λυπηρό γιατί δεν είναι οτι καλύτερο να έχουμε μια κοινωνία με μυαλό σαλιγκαριού από την άλλη όμως , μην κρίνουμε τόσο σκληρά εξαλου όπως είπα αρρώστια είναι.

diofar

@spazyjay Συμφωνώ κι εγώ. Ή ένα Asus με πλήρη επικάλυψη Gorilla Glass 3 που δεν χαράζει με τίποτα πουθενά!
Το MacBookPro το έχει αντιγράψει η HP σε κάποια Envy μοντέλα της που εδώ στην Γερμανία έχει πολύ καλύτερα χαρακτηριστικά και κάνει 999€.
Ενας συνάδελφος εδώ πήρε MacBookPro των 2400 ευρώ. Μετά του βρήκα το αντίστοιχο ΚΑΛΥΤΕΡΟ μοντέλο της HP, το είδε, και κατευθείαν Mediamarkt το επέστρεψε και πήρε το HP με 1199€.

Βασιλειος

Χαίρομαι ιδιαίτερα που βρέθηκαν κάποιοι γνώστες και μου είπαν την γνώμη τους με επιχειρήματα αλλα και με συγκεκριμένες απαντήσεις και όχι με απαντήσεις του στυλ Είσαι πρόβατο κτλ. έχουμε και λέμε… θα σας πω γιατι τελικά επέλεξα το macbook αντι των άλλων!! Θα σας πω ότι το έψαχνα ΠΑΡΑ πολύ καιρό και πολλές φορές προβληματίστηκα πάρα πολύ αλλά θα σας εξηγήσω γιατί απέρριψα τις παραπάνω επιλογές. Αρχικά το Ζbook για την χρήση που το θέλω( εξωτερικές φωτογραφίσεις και σχεδόν καθημερινή μεταφορά με το ποδήλατο) είναι πολύ ογκώδες και πολύ βαρύ (+50% βάρος) Συγκεκριμένα…Ζbook 15 Dimensions (w x d x h) 15 x 10.1 x 1.2 in 38.15 x 25.7 x 3.05 cm Weight 6.2 lb, 2.82 kg info:https://www8.hp.com/us/en/campaigns/workstations/zbook-15.html αντί του macbook pro Height: 0.71 inch (1.8 cm) Width: 14.13 inches (35.89 cm) Depth: 9.73 inches (24.71 cm) Weight: 4.46 pounds (2.02 kg) info: https://www.apple.com/macbook-pro/specs-retina/ Πάμε τώρα στον τελικό μου ενδοιασμό. ΧPS 15 ή macbook pro??? Όπως σας είπα παραπάνω, για τις ςξωτεικές φωτογραφίσεις ήθελα ένα μηχάνημα που να κρατάει τουλάχιστον 6 ωρίτσες μπαταρία. Το dell που είχε την 91Wh μπαταρία είναι το τούμπανο σε χαρακτηριστικά ενω τα υπόλοιπα ίδια μιρκότερα μοντέλα έχουν 61Wh. Άρα αναγκαστικά πάμε στο τούμπανο, με μόνο… Συνέχεια »

spazyjay

Οκ αν το πας απο θεμα βαρους το zbook ειναι βαρυτερο απο macbook αλλα στα υπολοιπα νομιζω πως υπερτερει το zbook και μιας που ασχολεισε με φωτογραφια αν το βαλεις σε μια eizo cg227 εκει θα δεις την λεπτομερεια.

kelloggs

Προσωπικα θα πω για τον βασιλειο οτι τα macbook pro(ειδικά τα πρωτα) ειναι απο τα χειρότερα αν οχι το χειρότερο λαπτοπ που κυκλοφορησε στον πλανητη. Η κοπελια μου ειχε αγορασει το macbook pro 2011 η 2012 δεν θυμαμαι τοτε οταν βγηκε 1500+ ευρα. Οταν το αγορασε δεν γνωριζε απο τεκ ( ηταν πριν με γνωρισει :p) οποτε κλασικη γυναίκα με το μηλαρακι. Μετα απο ενα χρονο χρήσης το πολυ αρχισε να κολαει πολυ παρα πολυ εκανε 10 ωρες να παιξει youtube( α να προσθεσω ειναι designer και το ηθελε λογω φωτογραφιών κτλ) ενα απλο game λολ δεν το πεζε για κανενα λόγο κολουσε σαν μην πω και αποφασισα να δω τα spec. 1 core και 1.5 gb ram οκ τα παιξα. Σκας 1500 ευρω να παρεις σπεκς πάναχρηστα και ενα pc για fb το πολυ. Ε μου λεει μπορει να το αναβαθμίση κτλ. Επειδη είμασταν Αγγλία πηγε στο κεντρικο apple store(οπου της ειχαν υποσχεθει οταν τι αγορασε οτι αναβαθμιση γίνεται 1000%) και οταν πηγε εκει της ειπαν οτι δεν γινεται, λογω specs δεν θα το δεχτει με τιποτα. Μετα της πρότειναν να το πουλησει στο ebay(τα καθικακια της apple) η ίδια η apple λεει πουλα το στο ebay. Ουτε στην… Συνέχεια »

Ιωάννης

Επίσης, έχετε υπόψη σαν πως οι Αμερικάνοι, όσο και αν σας φαίνεται περίεργο, πάντα προτιμούν προϊόντα που γράφουν Made in USA.
Αλλά, και με τα συμβόλαια, τις επιδοτήσεις και γενικά την πολιτική στη χώρα όσον αφορά τους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους, η αγορά ενός iphone δεν είναι και τόσο ακριβή επιλογή, όπως είναι στην Ελλάδα.

Λεωνίδας

Σα να λέει η apple ότι ό,τι και να βγάλουμε θα το πάρετε…οπότε παραγγείλετέ το πριν καν το δείτε! Ωραία νοοτροπία…

j

@kelloggs γιατι τόσο μίσος για την apple. Εισαι ιδιοκτήτης της samsung???

Agnostos13

@kelloggs

Μα τα Mac δεν ειναι για παιχνιδια…
Αν θες gaming στα ιδια λεφτα πανω κατω πας σε μια λυση τυπου alienware

Ιωάννης

@kellogs Η κοπέλα σου δεν παίζει να αγόρασε νέο macbook pro έστω το 2011 και να είχε cpu με 1 core και 1,5 GB Ram. Και είμαι σχεδόν βέβαιος, γιατί αγόρασα το καλοκαίρι του 2011 laptop (ένα hp-dv7 6150) και είχα δει και για macbook pro. Τότε για το early 2011 ξεκινούσε από dual core Intel i5 και με 4 GB Ram και αύξανε σε Intel i7 και με 8 GB… Άρα κάτι άλλο είχε πάρει…
Για το κομμάτι της εξυπηρέτησης είναι κάτι διαφορετικό και θα συμφωνήσω.

kVel

@kelloggs

Macbook PRO 2011 ή 2012 με τα χαρακτηριστικά που περιγράφεις και σε αυτά τα λεφτά μόνο η κοπέλα σου μπορεί να αγόρασε που λες… Γιατί πολύ απλά τότε δεν βγήκε κανένα macbook pro με αυτά που περιγράφεις. Είσαι σίγουρος ότι ήταν macbook?

https://support.apple.com/kb/SP644?viewlocale=en_US&locale=en_US

https://support.apple.com/kb/SP619?viewlocale=en_US&locale=en_US

https://support.apple.com/kb/SP649

https://support.apple.com/kb/SP694

Μην λέμε και ότι θέλουμε.

kVel

@Giatampaza

Εσύ έχει μάθει να λες τίποτα άλλο στην ζωή σου?

Ιωάννης

Εντάξει για να κάνουμε και λίγο πλάκα
https://www.cnbc.com/id/101967509

Ήδη οι πρώτοι περιμένουν στην ουρά…

Anima mundi

Κάποιοι μιλούν για έλλειψη καινοτομίας.
Το mac pro είναι η έννοια της καινοτομίας με κυλινδρικό σχήμα,εντελώς αθόρυβο και σύστημα ψύξης χωρίς ανεμιστήρα.Μέχρι και για τα earpods η apple αφιέρωσε 3 χρόνια στην έρευνα και το design και δικαίως είναι οι πιο βολικές ψείρες που κυκλοφορουν με πολύ καλό ήχο για τα λεφτά τους.Όχι σαν την lagsung που αγόρασα το galaxy s3 και όποτε βάζω τα ακουστικά θέλω 10 depon για να συνέλθω.
Το ότι το iphone είναι υπερεκτιμημένο δεν μπορεί να αμαυρώσει την προσφορά της apple στην εξέλιξη και την χρηστικότητα της τεχνολογίας.
Και στην τελική μαγκιά της της apple που έχει καταφέρει και έχει δημιουργήσει τέτοιο ντόρο για τα προϊόντα της,σκοπός κάθε εταιρίας αυτός είναι.Και η coca cola έχει κυριεύσει τον πλανήτη με το προϊόν της αλλά δεν βλέπω κανένα να φωνάζει πχ για το πόσο καλύτερη είναι η pepsi.

kelloggs

@kvel ναι το 11αρι ηταν για την ακριβεια οταν κοίταξα τα σπεκ ελεγε 1.5 ραμ και 1 core 1000% γιατι το συζητούσαμε. Τωρ αυτο που ειδα εκτος σπεκ ειδα το χειρότερο apple product ever και δεν ειμαι μονο εγώ. Δεν εχω κατι με την apple απλα δεν ειμαι προβατο σαν εσενα @j αν μου αρεσει κατι το δοκιμαζω. η άποψή μου ειναι οτι για πεταμα το εν λόγω προιον γιατι με τιποτα δεν συγχρονιζονται και δεν συμβαδιζουν με κατο αλλο δλδ περνεισ κατι που δεν θα πεζει με τον σκληρο σου κτλ κτλ ολοι πολυ καλα ξέρουν εχει apple θαε εχεις και apple οτιδήποτε για να παιξει το mac. Με ψέμματα της εν λογω ετερειας δεν πας μπροστα η εξυπηρέτηση χαλια ( ακου πουλα στο ebay το mac book pro 11 αρι ξανατονιζω) εχε χαρη δεν εχω την φωτο γιατι το τραβηξα φωτο να το δείχνω. Specs απο το λαπ ελεγαν αυτα. Ετρεχε μια χαρα μετα απο εναν χρονο αρχισε να κολλάει απίστευτα. Οσο για το σχολιο πανω γιατι η apple δινει φιλε 1500 ευρω λαπτοπ για να μην παιζει games? Σωπα 1500 ευρω με τοσο χαμηλα σπεκ αξίζουν 1500 ευρω για να κανεις απλα ποιο γρηγορα edit τις φωτο?.… Συνέχεια »

Ιωάννης

@kelloggs Μήπως η κοπέλα δεν είχε αγοράσει Macbook Pro αλλά απλό Macbook?? Ήταν διαφορετική σειρά που έβγαινε μέχρι το 2010 αν θυμάμαι καλά και είχε πάνω Intel Core 2 Duo.

kVel

@kelloggs

Δηλαδή για σένα οποίος έχει mac ειναι πρόβατο;; Γιατί δεν το βρίσκεις να μας το δείξεις τοτε… Ωραία λογική πόσο είσαι 12; γιατί MBP με αυτά που λες το 11 δεν βγήκε

kelloggs

@ ιωαννης δεν ξερω μπορει αλλα μονοπύρηνο 1500 ευρω. Δεν στεκω στο μοντελο αυτο δεν μπορειτε να καταλαβετε αλλα στην τιμη οτι ειναι υπερτιμημένη οχι λιγο Αλλα πολυ. Ειναι πολυ πισω η apple στο respect υπερ των πολιτων οσοι καταλαβαν κατάλαβαν οι αλλοι θα παραμιλανε απλα.@kvel θα μου υπογράμμισεις που το εγραψα ακριβως αυτο που με κατηγορεις και αν δεν το βρεις μην πεις α οκ λαθος συγνώμη δεν στεκει. Το μονο που ειπα για τον @j που μου είπε γιατι εχω μετοχες στην σαμσουνγκ και ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΑΝΑΛΟΓΩΣ. Το δικο σου θεματακι οσο και να διαβασω δεν το βρισκω αυτο που λες. Μόνοι σας οι φανς της εν λόγω ετερειας αυτό αποκαλειστε προβατα πραγματικα ποσο εχει μπει στο πετσακι σας γιατο δεν εξηγειται διαφορετικα το παραμιλιτο σας

kelloggs

@kvel οσο στο ποιος ειμαι και τι προσπαθώ να κανω. Ειμαι ιατρος και μαλιστα απο τους ποιο επιτυχημένους χειρουργός της εποχής μου (διοτι ειμαο νεαρός ιατρος ουτε 40 ουτε 50) πρωτοπορος στην τεχνη μου μολις τελειωσα μεταπτυχιακα στην ισπανια (τριτη κορυφαία χώρα στην ιατρικη μετα απο αμερικη και ιαπωνια. Πρωτη σε ευρωπη οσοι θελετε ψαξτε το) και προσπαθω απλα να σωσω ζωες. Εσυ θα μας πεις ποιος εισαι και τι προσπαθείς να κανεις?

SpyrosK

Ρε παιδιά η apple έχει ανθρώπους απο όλο τον κόσμο που προτιμούν τα προϊόντα της για διάφορους λόγους.Δεν ειναι όλοι πρόβατα πχ πολλοί χρησιμοποιούν τα Mac για παραγωγή μουσικής κ ειναι συνειδητοποιημένοι καταναλωτές Τώρα γιατί πρέπει όλοι ν αγοράζουν samsung η lg δεν το καταλαβαίνω. Ο καθένας αγοράζει ότι θέλει κ παει σε οποίο event θελει.Δηλαδη σε όποιον δεν αρέσει πχ η Μαντόνα κ του αρέσει η Σακιρα βρίζει αυτούς που τους αρέσει η Μαντονα; Τουλάχιστον οι Αμερικάνοι παίζουν πολύ έξυπνα Ας είχε και η Ελλάδα μια εταιρεία τέτοιου μεγέθους.

kVel

Δεν μπορω να καταλάβω κάν γιατί τοσο μίσος απαντησες τρεις φορές… Και δεν με νοιάζει τι κανεις ούτε ποιος είσαι. Όσο για μένα αφού ρωτησες είμαι ηλεκτρολόγος μηχανικός και κάνω μεταπτυχιακό αυτή τη στιγμή. Εγω απλά ήθελα να σου δείξω ότι έκανες λάθος στην αρχη σε αυτά που ελεγες γιατί απλά δεν ισχύει ότι είπες στην αρχη. Μπορει να ήμουν υπερβολικός και ναι έκανα λάθος νόμιζα ότι μέχρι το @j μιλάγες σε μένα και συνεχίζεις να μου την λες για να αποδείξεις τι;;

Agnostos13

@kelloggs

Η Apple βγαζει συσκευες που καλυπτουν κυριως επαγγελματικες αναγκες και δευτερευοντως προσωπικες(εξου και το Pro)! Ύπαρχουν πληθος εφαρμογων που τρεχουν πολυ καλυτερα σε ενα Mac χαμηλων spec απο ενα PC υψηλων spec. Για παραδειγμα θα δειτε προγραμματα επεξεργασιας εικονας/βιντεο/3d modeling να τρεχουν σε Mac με απλη gpu και μικρη ram πολυ καλυτερα απο PC με ακριβες gpu και μεγαλες ram!
Επιπροσθετως μαζι με τα specs αγοραζεις και κατι αλλο πολυ σημαντικο, το λειτουργικο(που περνει 2-3 major updates σε σχεση με τα windows που ζητανε επιπροσθετη πληρωμη)!
Για παιχνιδια καλως η κακως δεν πας σε Mac για πολλους λογους. Αν αγοραζεις φορητο υπολογιστη με βασικο γνωμονα το gaming πας σε κατι αλλο…

Αποστόλης Ρόδος

Τι τσακώνεστε? Ιατροί, Μηχανολόγοι, Gate 13, Gate7 … ο καθένας πράττει κατα συνείδηση. Τι κέρδος υπάρχει από την διαμάχη αυτή? Χαλάτε τις καρδιές σας τσαμπα.
Το φανατισμένο FAN BOY θα αγοράσει με προπαραγγελία έτσι και αλλιώς και πιστέψτε με αυτό ισχύει παντού.
Εδώ να καταλάβετε αρκετοί συνοπαδοί μου, αγόρασαν με προπαραγγελία (πριν την δουν) την νέα ριγέ φανέλα του ΠΑΟΚ (ΝΙΚΕ σε λέει ο αλλος) και όταν βγήκε και την πήραν στα χέρια τους ήταν μάπα…. Ούτε καν ασπρόμαυρη…. Ρατατουλί Γκρι με άσπρο 😛
ΤΕΣΠΑ
Αν το iPhone είναι αυτό της φωτογραφίας με γεμάτο σε χρώμα πίσω στον χωρο της κάμερας, είναι πολύ καλύτερο από το άλλο που κυκλοφοριούσε σε φωτογραφίες και video με τις γραμμές που ηταν στο πουθενά… ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΟΝΤΗ ΓΙΟΡΤΗ.

Ioannis

Εγώ έχω ένα Mac book air τον Ιούνιο μου έπεσε ένα ποτήρι νερό μέσα στο πληκτρολόγιο τον έδωσα για service και μου έδωσαν ένα καινούριο και τους είπα το πως εγινε το όλο περιστατικό πραγματικά και με το παραπάνω ευχαρηστιμενος …και νομίζω πως δεν υπάρχει μουσικός , φωτογράφος , αυτός που κάνει μοντάζ , σχεδιαστής , που να μην έχει Apple θα το πω απλά αν δεν έχει δεν δουλεύει……..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.