iPhone 6, οι πρώτες διαφημίσεις για τη μεγαλύτερη οθόνη και την καλύτερη κάμερα [video]

Εκτός από τις ανακοινώσεις για τα ρεκόρ πωλήσεων με 10 εκατ. τις πρώτες 3 μέρες και ρεκόρ παραγγελιών με 4 εκατ. το πρώτο 24ωρο, η Apple κυκλοφόρησε και τις 2 πρώτες διαφημίσεις για τα νέα iPhone 6 και iPhone 6 Plus. Χρησιμοποίησε τις φωνές του διάσημου Αμερικανού παρουσιαστή Jimmy Fallon και του Justin Timberlake για να μιλήσει για την οθόνη και την κάμερα.

Η πρώτη διαφήμιση μιλά για την βελτιωμένη 8MP iSight κάμερα που έχουν τα iPhone 6 και iPhone 6 Plus, ενώ στο 5.5 ιντών iPhone 6 έχει προστεθεί και OIS. Επισημαίνονται κάποια features της κάμερας όπως slow-mo και time lapse.

Η δεύτερη διαφήμιση επικεντρώνεται στο μεγαλύτερο μέγεθος της οθόνης και τα θετικά της με τους δυο πρωταγωνιστές να αναφέρουν το iPhone ως “Huge” και “They could change the way you see the world”.

iphone 6 promo video, iPhone 6, οι πρώτες διαφημίσεις για τη μεγαλύτερη οθόνη και την καλύτερη κάμερα [video]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

33 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
TechSheep

Τι ωραία να βλέπεις εταιρία να διαφημίζει το κινητό της και να προωθα τα καλύτερα του features χωρίς να περιπαίζει κάποια άλλη εταιρία και τους χρήστες τις. *cough* Sammy *cough*

ioankav

Κάτσε η μεγάλη οθόνη είναι τελικά καλή?? Μα μέχρι πέρσι άλλα ήξερα εγώ, ιδανικό μέγεθος για 4 inches, ο αντίχειρας που πάει σε όλη την οθόνη… Τελικά τι έγινε?

Kostas

Μα τώρα λένε «They could change the way you see the world». Κι άλλη εφεύρεση δηλαδή;;;;

Γιάννης

Από το ύφος και τα λεγόμενα θα έλεγα ότι δεν τιμάει και πολύ τους οπαδούς της Apple , φαίνονται σαν να μιλάνε o dump και ο dumper.

Georgos

Απίθανες κ@λοτούμπες (σαν και αυτές που έκανε η Apple)…
https://www.youtube.com/watch?v=yijz08TZQ8U

sanegain

Ώπα ώπα…μπερδεύτηκα….

https://www.youtube.com/watch?v=O99m7lebirE

Darth

@ioankav καλά δεν τι έμαθες? ένα κύμα με μεταλλαξεις έχει γίνει στον πλανήτη (hulk like μεταλλαξεις) πλέον είναι άλλο το ιδανικό μέγεθος

Δημήτρης

ρε δεν ειστε αστειοι…πρεπει να το καταλαβετε…εσεις που το κραζετε..εσεις θα το παρετε κιολας!!!αφου δεν σας αρεσει γιατι γραφετε σε καθε ποστ???παραλιγο να γινεται αστειοι!!!

Διονύσης

@Γιάνννης, στα βίντεο μιλούν ο Justin Timberlake και ο Jimmy Fallon (όχι ότι και πάλι δεν θυμίζει dump και dumper όπως είπες..)

peter

@Δημήτρης αγαπητε δημητρη απ’ό,τι νλεπω τα παιδι πιο πανω οχι απλα δεν κραζουν αλλα λενε και την πραγματικοτητα! Γιατι οταν περσι και προπερσι το μηλαρακι κορπιδευε τους χρήστες μεγαλων κινητων καο του ελεγε οτι μιλανε με παντοφλες δεν υπηρχε προβλημα. Τωρα ξαφνικα ειναι huge, bigger tha big και συκα μπλε. Διαφημίζει το χαρακτηριστικο εκεινο το οποιο χλευαζαι. Και μετα μετα εσυ και κατι αλλοι σαν και του λογου σου,δλδ αυτοι που δεν βλεπουν αντικειμενικα οτι το μηλο πουκαει φύκια για μεταξωτες κπρδελες,και το χρυσοπληρωνεται. Και νομιζω πως κανενας απο τους παραπανω δεν προκειται να παρει τη σαπιλα του μηλου ( βλ. Τεχνολογια 2012) οταν βλεπει τα κακομοιρα τα θυματα που το αγοραζουν (βλ.γκλαμουρια!)

nikiforos

τωρα κανουν σπαγκατο τα δαχτυλα……. axaxaxa

johnny

@peter δεν νομίζω να χλεύαζε κανέναν , έλεγε κάτι πολύ απλό οτι για να χειρίζεσαι το κινητό με ένα χέρι θέλει μέχρι 4″ . Τώρα που έβγαλε με 4.7 και 5.5 δείχνει πλέον οτι με το ένα κρατάει το κινητό και με το άλλο αλλάζει τις διάφορες ρυθμίσεις …
ούτε ο αντίχειρας μεγάλωσε ούτε τπτ … αλλά μάλλον έχετε γίνει όλοι αντ-isheep και ακολουθείτε ότι πει ο καθένας από το να σκεφτείτε και λίγο μόνοι σας

Δημήτρης

@peter οταν εβγαλε το 5 τα κινητα ηταν μεχρι 4.7 ιντσες…τωρα μεγαλωσαν και μεγαλωσαν και οι απαιτησεις του κοσμου…συνεπως μεγαλωσε και αυτη την οθονη…σταματηστε να ασχολειστε με την apple και ασχοληθειτε με την εταιρια του κινητου σας…εχω sony z1 και τωρα θα παω στο z3…δεν καθομαι ομως να ασχοληθω με την apple…ο αλλος θελει να παρει apple…γιατι δηλαδη να τον κραξετε??γουσταρει apple και το λογισμικο της…ελεος δηλαδη!

johnkm

Είναι πολλές ακόμη……………10 και σήμερα…….6αρι plus σε περιμένω….!!!!

Giatampaza

Ελλαδάρα μου με τις προβατάρες σου

Γιώργος Κ.

To galaxy note 2 βγήκε παράλληλα με το μηλο5 και είχε 5.5 ίντσες οθόνη και όχι μέχρι 4.7 όπως ειπώθηκε πιο πάνω.

Δε μπορώ να καταλάβω πως υποστηρίζετε τόσο ένθερμα αυτή την εταιρία από τη στιγμή που πριν από 2 χρόνια αυτό που κορόιδευε τώρα το λούζεται. Και δεν είναι μόνο ότι μεγάλωσε την οθόνη, αλλά έβαλε κι αυτά τα καταπληκτικά ανεπανάληπτα bezels που πλέον το plus δε θέλει μόνο 2 αλλά μια ντουζίνα χέρια για να το λειτουργήσεις!

Τουλάχιστον η σαμμυ κάνει τις “ενοχλητικές” διαφημίσεις ενάντια στην Απλ (καλά συνεννοημένες είναι αμφότερες καθότι συνεργάζονται) αλλά δεν έχει πέσει στη δική της παγίδα.

ioankav

@Δημήτρης Άρα ως εταιρεία απέτυχε στο σχεδιασμό της και από εκεί που μας έλεγε μια χαρά είναι οι 4 inches, πάρτε τώρα αυτό που κατηγορούσαμε και πείτε και ευχαριστώ. Επίσης, αφού οι 4 inches ήταν το “ιδανικό” μέγεθος γιατί δεν έβγαλε και μία νέα συσκευή σε αυτή την κατηγορία?
ΥΓ άποψή μου είναι πως ιδανικό μέγεθος για χρήση με ένα χέρι είναι άνετα μεταξύ 4.5 με 4.8 (ανάλογα και με τα bezels) στο κινητό.

miou07

Δεν είχα ποτέ iphone, με samsung και σόνυ την βγάζω γενικά. (Όχι ναυαρχίδες, αλλά ένα κλικ πιο κάτω)
Αλλά αν ήταν να σκάσω 700€ για κινητό δεν θα έπαιρνα ούτε samsung ούτε lg ούτε htc και γενικά ούτε σε όλα εκτός από iphone.
¨Ο,τι και να κράζετε οι haters, η apple βγάζει προϊόντα αψεγάδιαστα χωρίς κανένα είδους lag και άλλα κολλήματα.
-Είναι ακριβά;; Ναι
-Είναι πανάκριβα;; Ναι
-Με τα ίδια λεφτά, μπορείς να πάρεις άλλο κινητό καλύτερο από iphone;;;; Για κανέναν απολύτως λόγο.
Εnd of (my) story

Christian315

Μήπως η μια φωνή ειναι του Jimmy Fallon?

johnkm

πολύ μαγκιά και για πολλά πρόβατα διαβάζω εδώ και μέρες στα σχόλια για το iphone. μαγκάκια του πληκτρολογίου. Ναι ρε το γουστάρω, θα το πάρω και δεν είμαι πρόβατο ούτε εγώ ούτε οι άλλοι που θα τα σκάσουμε για να το πάρουμε. το γουστάρουμε και θα το πάρουμε.τι πρόβατα και λαλακίες κοπανάτε όλη την ώρα μπεεεεεεεεεεεε

jimo

https://www.displaymate.com/iPhone6_ShootOut.htm παρολα αυτα η ακλυτερη οθονη που εχει βγει ακομα σε κινητο !! και χωρισ 2K !

Alexis

Το 6plus θα γίνει το πιο διάσημο iphone ever κι αυτό γτι είναι τόσο τεράστιο που όπου και να πας όλοι θα βλέπουν ότι έχεις iphone και δεν θα μπορεις να το κρύψεις πουθενά. Μόνο σε καμιά τσάντα! Η χαρά του κάγκουρα!

jimeco1990

@Christian315 ειναι κ η άλλη φωνή είναι του Justin timberlake

Georgos

@jimo
Όντως μιλάει για την καλύτερη οθόνη LCD που έχει δοκιμαστεί όσο αφορά όμως το 6 plus , αλλά και πάλι είναι χειρότερη από AMOLED (βλέπε Note 3/4 , Galaxy S5 , Galaxy Alpha κτλ). Επίσης αναφέρεται ότι το μικρό iphone χάνει αρκετά από το μεγάλο λόγω της μικρότερης ανάλυσης.

Δημήτρης

@ioankav γιατι απετυχε στον σχεδιασμο της???εβγαζε μια ξερω γω ενα κινητο 4.5 ιντσες και ολες οι εταιριες το ελεγαν παντοφλα…οπως και ο κοσμος…ξεκολατε!!τωρα ομως ειναι για ολους μας αναγκαιες…ειχα το 4s και οταν εβγαιναν τα αλλα ελεγα κοιτα τις παντοφλες…εχω z1 τωρα και η θα παω στο z3 η στο z3 compact….σταματηστε να ασχολειστε με τους αλλους!!

john

Οποιος θελει μικρη οθονη πετνει το 5s αφου στα χαρακτηριστηκα εναι το ιδιο πραγμα μονο η οθονη μεγαλωσε…

Agnostos13

@ Georgos
η τεχνολογια amoled εχει σημαντικο προβλημα με το saturation (ακομα)…

Georgos

Διάβασε τα τεστ και θα δεις ότι δεν είναι έτσι (πλέον)>> https://www.displaymate.com/Galaxy_S5_ShootOut_1.htm
https://www.displaymate.com/Galaxy_Note4_ShootOut_1.htm

dimokritos

Παιδια οσοι κραζετε το iphone μαλλον δεν ειχατε ποτε.κατοχος s4….παντως με χαλαει το μεγεθος του iphone 6 ..μπορουσαν να το κανουν πιο μικρο …τα bezels του ειναι πολυ μεγαλα

Γιάννης

Πήρα το iphone 5S μεταχειρισμένο για να το δοκιμάσω και μετά από 2 εβδομάδες το πούλησα , συμπαθητικό κινητό αλλά μέχρι 300 ευρώ το μέγιστο , για παραπάνω δεν αξίζει με τίποτα. Ο συγχρονισμός με το itunes και ο τρόπος μεταφοράς και backup αρχείων είναι πολύ εκνευριστικά.

JohnWave

Όπως έχω πει και σε άλλα posts, απαράδεκτη δεν είναι η Apple που κοροϊδεύει τον κόσμο. Απαράδεκτοι ( άλλον όρο θα χρησιμοποιούσα εκτός blog ) είναι όσοι μασάνε το παραμύθι κάθε χρονιά. Πέρυσι μας τα πρήξανε οι κάτοχοι iphone με το πόσο καλύτερες είναι οι 4 ίντσες, φέτος εξυμνούν το iphone 6 των 4.7 ιντσών. Ότι τους λέει κάθε φορά η διαφήμιση της Apple δλδ. Ε τι συζήτηση να κάνεις με αυτά τα άτομα και ποια λογικά επιχειρήματα να χρησιμοποιήσεις…Αφήστε το. Το μόνο που θα απαντήσουν με στυλ 15χρονου ψευτόμαγκα αγκαούγκα στυλ θα είναι φράσεις όπως “σας τσούζει που σκίζει το iphone”, “βγάλτε χολή, σας πόνεσε το νέο iphone” κτλ. Τι να κάνουμε…δεν έχει εφευρεθεί ακόμα στα blogs και τα forums αυτόματο σύστημα απόρριψης βλακείας.

Sot11

Johnwave μην το βλέπεις απο μια πλευρά το θεμα! Οποιοσδήποτε φαν μιας εταιρείας έτσι κανει και το πρόβλημα δεν ειναι ουτε η apple ουτε καμία εταιρεία, το πρόβλημα ειναι οτι αυτα τα άτομα δεν έχουν προσωπικότητα! Φιλικά.

JohnWave

@Sot11 συμφωνώ και διαφωνώ σε αυτό που λες. Συμφωνώ ως προς το ότι ένα άτομο με εγκέφαλο σαν αυτόν που περιέγραψα , μπορεί να είναι ένας φανατισμένος με την Apple, ένας με τη Samsung, ένας με τη Nokia κτλ. Διαφωνώ όμως κάθετα οριζόντια και διαγώνια στο ότι η βλακεία και η ανωριμότητα είναι ισορροπημένη μεταξύ των φανατικών των εταιριών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Gear AirPods Apple YouTube

5 χρήσιμα tips για τα AirPods της Apple

Ένα νέο βίντεο που ανέβηκε στο κανάλι υποστήριξης της Apple στο YouTube προσφέρει πέντε χρήσιμες συμβουλές και κόλπα για τα AirPods.

Software Apple iPhone

Game Boy Emulator iGBA: Αποσύρεται από το App Store λόγω spam και παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων

Μια εβδομάδα μετά τις ενημερώσεις, ένας εξομοιωτής Game Boy για το iPhone που ονομάζεται iGBA εμφανίστηκε στο App Store παγκοσμίως.

Software Apple featured iOS

iOS 18: Oι πρώτες λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης δεν θα χρησιμοποιούν διακομιστές Cloud

Το πρώτο σύνολο νέων χαρακτηριστικών ΑΙ της Apple που έχει προγραμματιστεί για το iOS 18 δεν θα βασίζεται καθόλου σε διακομιστές cloud.i