iPhone 6, εμφανίζεται σε νέες leaked φωτογραφίες

Εδώ και καιρό ακούμε πληροφορίες για το επερχόμενο αλλά παράλληλα μη ανακοινωμένο iPhone 6 το οποίο περιμένουμε να βγει σε δυο μεγέθη. Το ένα θα είναι 4.7 ιντσών και θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο ενώ το άλλο 5.5 ιντσών λίγο αργότερα. Την ίδια περίοδο θα είναι διαθέσιμο και το iOS 8 που μόλις ανακοινώθηκε ενώ και το iWatch το περιμένουμε μέσα στον Οκτώβριο.

Μέχρι στιγμής έχουμε δει πολλές leaked φωτογραφίες του φημολογούμενου iPhone και σήμερα κυκλοφόρησαν νέες φωτογραφίες που δείχνουν το σασί του το οποίο έχει μεταλλική κατασκευή και φωτογραφίζεται απ όλες τις πλευρές.

Το power button λέγεται ότι δεν θα είναι στην πάνω πλευρά αλλά θα μεταφερθεί στο πλάι για να είναι πιο εύκολα προσβάσιμο μιας και το μέγεθος της συσκευής θα είναι μεγαλύτερο.

Επίσης, το λογότυπο στην πίσω πλευρά ίσως είναι φωτιζόμενο και θα χρησιμοποιηθεί για notifications.

, iPhone 6, εμφανίζεται σε νέες leaked φωτογραφίες

, iPhone 6, εμφανίζεται σε νέες leaked φωτογραφίες

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

25 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Sot11

Αυτές οι γραμμές πάνω και κατω… Απλά γιατι;

nikos

@sot11 +1

azriel84

Κεραίες και αυτά είναι dummies δεν νομίζω να τα αφήσει έτσι η Apple.

Ζιζάνιο

Απορώ ποιος πιστευει το συγκεκριμένο σχέδιο!μπαμ κανει απο αποσταση οτι ειναι μουφα!το παλιομοδιτικο φλας που εχει για αρχη τα λεει ολα!οι γραμμες αυτες ουτε στα κακογουστα samsung δεν υπαρχουν!

Erevos

Κινητό με οθόνη 4.7 και θα έχει μέγεθος όσο άλλα με 5-5.2 και ίσως να είναι και πιο μεγάλο, τραγικό.

obi

Βάζω στοίχημα αν βγει έτσι το iPhone 6 όπως στις φωτό, οι γραμμές πάνω και κάτω θα είναι ‘υπέροχες’ και το led flash ‘ultra high-tech’…

Προσωπικά το στρογγυλεμένο κόψιμο του σασί και τα στρογγυλεμένα πλήκτρα στα πλάγια μου θυμίζουν σχεδιασμό Lumia.
Φαντάζομαι το χρωματιστό iPhone 6c (αν ποτέ υπάρξει) δε θα κάνει διαφορά από τα low-mid range Lumia… Lol

alxgiann

Μα Και τι να κάνουν οι δύσμοιροι σχεδιαστές της Apple , τόσα χρόνια τους έχει ταράξει όλους τους άλλους κατασκευαστές στις μηνύσεις για… οτιδήποτε μπορεί να σκεφτεί κανείς. Έπρεπε να βγάλουν κάτι διαφορετικό αλλιώς δεν θα έφταναν τα νέα iPhone στα ράφια ποτέ. Θα πουλήσει ούτως ή άλλως όμως. Το πόσο καλά, θα το δούμε γιατί το iPhone μπαίνει σε “άλλα χωράφια” πλέον και θα υπάρχει άμεση σύγκριση σε όλα με τα υπόλοιπες παρόμοιου μεγέθους συσκευές.

Αποστόλης Ρόδος

Πολύ παίζει το συγκεκριμένο design και στο τέλος, μάλλον αυτό θα είναι…. Σε ότι φωτογτραφίες και video έχω δει προς το παρον, με τη σχεδίαση αυτή… μου έιναι αδιάφορο.

Θέλω να πιστέυω πως είναι πιο λεπτή η σχεδίαση του,γιατι αλλιώς θα με απογοητεύεσει πολύ και για πρώτη φορά o Jonathan Ive….

tech21man

Μαλλον…μεγαλωσε ο αντιχειρας τους, οποτε και η οθονη και ετσι προσπαθουν να κρυψουν το μεγεθος.

Αληθινο η οχι, τωρα τελευταια ολο τετοια “concept”, “dummies” κτλ εμφανιζονται.

Παντως σα να εχει απομακρυνθει εντυπωσιακα σε ολα απο το πρωτο iphone.

Μεγεθος, διαγωνιος, UI. Λες και ειναι κοπια του εαυτου του. Οχι παντα για καλο.

Manos Vs

Obi+1, ετσι ακριβως θα γινει.

giannogeorge

Με τίποτα. Ελπίζω να μην είναι έτσι.
Μετά το υπέροχο design του 5S, να πάνε σε ΑΥΤΟ. Και δεν είμαι καν κάτοχος iPhone.

zach

Θα ήθελα να γίνουν όλα όμοια (ipads, iphones). Πιστεύω θα ακολουθήσει το ντιζάιν άιπντ ερ και μίνι. Ελπίζω να αποφύγουν γραμμές και γυάλινες περιοχές όπω με το 5.

Τομ

Μας κουρασες βρε apple κοριτσαρα μου. Ολο εξαρτηματα και dummies βλεπουμε

P

Πάντος το χρυσό , δεν ειναι το χρυσό της apple … Το σχέδιο υπέροχο. Μακάρι οθόνη και κάμερα να μην εξέχουν … Τότε θα ειναι ένα κόσμημα …

KAFROS

Παλικάρια…το φημολογουμενο “tear-drop” iPhone 4s το θυμάστε?…ναι, εκείνο για το οποίο είχαν βγει μέχρι και θήκες από Κίνα μεριά μόλις ημέρες πριν κυκλοφορήσει επίσημα το πραγματικό 4s?
Όλες εκείνες οι εταιρείες είχαν κυκλοφορήσει θήκες στο εμπόριο ισχυριζόμενες ότι είχαν πρόσβαση σε iPhone 4s dummy προπαραγωγης στο τελικό στάδιο…θήκες τις οποίες πέταξαν στα σκουπίδια…ας είστε λοιπόν λίγο πιο προσεκτικοί στο τι γράφετε ορισμένοι γιατί το φθινόπωρο -χώρις να είμαι προφήτης – δεν αποκλείεται καθόλου να κάνετε γαργαρα τις ειρωνίες περί αντίχειρα και αλλά τέτοια χαριτωμένα σχόλια.
Πάρτε το χαμπάρι. ΜΑΚΑΡΙ να ειναι κουκλι το iPhone (όπως και το z3-s5 prime-note 4 κ.α.) γιατί κάνει καλό στον ανταγωνισμό.

Zach

Καλά τα λέει ο κάφρος. Θα γουστάρω αν κρατήσει 4ρα οθονη.. Όλοι παγωτό μετα..

Manos Vs

Μονο που δεν θα μεινει στις 4, γιατι τα τελευταια 2 χρονια ολες οι φημες επιβεβαιωνονται στο τελος. Οποτε πιθανοτατα αλλοι θα μεινουν παγωτο.

Kaliteros

Έτσι θα είναι, χάνω στοίχημα! Ήλπιζα σε κάτι καλύτερο και όταν είδα το 5 αλλά τελικά το βγάλανε έκτρωμα όπως ήταν στα τότε λεικ και ντάμις. Έχω μείνει με το 4Ες γιατί πίστευα οτι θα γίνει κανένα θαύμα και θα βγάλουν κανένα σχέδιο που να είναι τουλάχιστον σαν τηλέφωνο και όχι σαν παιχνίδι από την Λαϊκή. Αναγκαστικά πρέπει να πάρω αυτό το χάλι και να με κάνω να πιστέψω οτι είναι όμορφο γιατί το 4Ες πάλιωσε. Προφανώς δεν θα αγοράσω κακές απομιμήσεις της ιδέας του μεγάλου Στιβ Τζομπς γιατί κανείς δεν θα φτάσει ποτέ το μεγαλείο του. Οπότε αυτό το σχέδιο είναι οτι καλύτερο υπήρξε ποτέ και άκρως επαναστατικό !

KAFROS

“Μονο που δεν θα μεινει στις 4, γιατι τα τελευταια 2 χρονια ολες οι φημες επιβεβαιωνονται στο τελος. Οποτε πιθανοτατα αλλοι θα μεινουν παγωτο.”

Ναι, ε ;
https://www.tuaw.com/2013/12/30/2013-rumor-retrospective-all-the-leaks-were/

Εγω μπορει να κάνω λάθος. Κάποιους άλλους όμως η πολλη σιγουριά θα τους κόψει τη φορα.
Όπως και να το δεις, 45% επιτυχία στις προβλέψεις ΠΕΡΥΣΙ δεν το λες και κατόρθωμα…

Erevos

Και εγώ ελπίζω να μείνει στην 4άρα οθόνη για να γελάω με τους κατόχους iphone που δίνουν τόσα λεφτά για ένα κινητό με τόσο μικρή οθόνη που δεν είναι καν HD. Δυστυχώς όμως θα βγει
και μοντέλο με 5.5 οπότε το δούλεμα θα τελειώσει.

KAFROS

Δικά τους είναι τα λεφτά και ο, τι θέλουν αγοράζουν με αυτά. Ακόμα και αν διαφωνώ ή διαφωνείς. Τη χολή που βγάζετε όμως για κάτι ακόμα ανεπιβεβαιωτο δεν την κατάλαβα πότε. Τι μίσος είναι αυτο;
Όσο για το iphone με τις 5.5 ίντσες οθόνη, πιο πιθανό είναι να αγοράσει η zer-Phone την Apple φέτος πάρα αυτό.

nocomment

Χολη δεν λες τιποτα φιλε…..και εμενα μου αρεσαν τα android αλλα μονο κ μονο επειδη κανεις root και βαζεις οτι θελεις και παλι οχι σε ολα τα κινητα.Αν και αργοπορημενη η Apple αρχιζει να φτιαχνει το λειτουργικο της και γιαυτο και μονο ΜΠραβο της! Ξεκολλιστε πια οι fanboys της καθε Εταιριας…χειροτεροι και απο τουσ οπαδους ποδοσφαιρου εχετε καταντησει….

Κωνσταντίνος

Δεν είναι fanboy κάποιος που πιστεύει πως αγόρασε ένα πολύ καλύτερο κινητό με 200 και 300 ευρώ λιγότερα.. Εσείς ξεκολλήστε να μας λέτε να ξεκολλήσουμε.. Και δεν μιλάμε μόνο για apple, αλλά για οποιοδήποτε ΥΠΕΡεκτιμημένο κινητό.. Δεν χρειάζεται να σπουδάσει κάποιος μάρκετινγκ για να γνωρίζει πως η τιμή του iphone είναι ”τέτοια” κυρίως λόγο του logo του και όχι αυτών που προσφέρει η συσκευή.

Και αν δεν έμπαιναν στο παιχνίδι δυναμικά LG, Nokia και οι Κινέζοι κατασκευάστες Apple και Samsung με τα καρτέλ τους θα είχαν εκτοξεύσει τις τιμές ακόμα πιο πάνω.. Έχουν ξεφύγει και οι δυο.

KAFROS

Κωνσταντινε, και εγω θα προτιμούσα (ποιος άραγε όχι) οι συσκευές να κοστίζουν 200€ και να προσφέρουν τα ίδια με αυτές που τώρα αγοράζουμε ένα σκασμο λεφτα. Αυτο όμως που ξεχνάμε συχνα να συνυπολογίσουμε στο λεγόμενο “value for money” είναι και το “peace of mind”. Οκ, έδωσα τα ωραία μου λεφτουδακια να αγοράσω μια συσκευη. Θα υποστηρίζεται απο την εκαστοτε εταιρεία για ένα εύλογο χρονικό διάστημα? θα υπάρχουν ανταλλακτικά διαθεσιμα στην αγορα σε λογικές τιμές αν πάθει κάτι μετα απο χρόνια? θα κρατήσει μια αξιοπρεπή τιμη μεταπώλησης αν θελησω να την αλλάξω κάποια στιγμη? εχει η κατασκευαστρια καλη φημη οσον αφορα την αξιοπιστια των συσκευων της? και πολλα αλλα ερωτήματα που πρέπει να έχουμε ζυγίσει πριν την τελική απόφαση. Γιατι στα άρθρα και στα χαρτιά πολυ καλο φαίνεται και το one plus one, αλλα προσωπικα θα έδινα περισσότερα χρήματα για κάτι αντίστοιχο ή και λίγο κατώτερο θεωρητικά προκειμένου να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Καλώς μπήκαν οι κινέζοι στην αγορα αλλα έχουν πολυ δρόμο ακόμα να διανύσουν τέτοιες εταιρείες μέχρι να εδραιωθούν στη συνείδηση του κόσμου-και όχι επειδη οι προτάσεις τους δεν είναι καλές.

zach

Όλα τα ρούμορς είναι για το 6. Έχω μεγάλη περιέργεια να δω πώς θα διαχειριστεί το 5c.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Φήμες ότι φτάνει σε Space Black και Rose αποχρώσεις

Νέα φήμη υποστηρίζει πως το iPhone 16 Pro (και το iPhone 16 Pro Max μαζί του) θα φτάσει σε νέες αποχρώσεις Space Black και Rose.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Θήκη που διέρρευσε δείχνει το νέο Capture Button

Το iPhone 16 Pro αναμένεται να έχει ένα ολοκαίνουργιο Capture Button και μια εικόνα που μόλις διέρρευσε φαίνεται να το αποκαλύπτει.