Τεχνικά χαρακτηριστικά iPhone 6, Αδιάβροχο με πάχος 7 χλστ.

Ο μεγαλύτερος τηλεπικοινωνιακός πάροχος της Κίνας, η China Mobile διέρρευσε τα τεχνικά χαρακτηριστικά του πολυαναμενόμενου iPhone 6 (iPhone Air) μέσα από επίσημη ιστοσελίδα της. Συγκεκριμένα αναφέρει ότι το iPhone 6 με οθόνη 4.7 ίντσες ανάλυσης 1134×750 pixels θα έχει sapphire glass, τετραπύρηνο επεξεργαστή Apple A8, κάμερα 8 Megapixel, μπροστινή κάμερα 2.1 Megapixel, διαστάσεις 138x67x7 χλστ. και θα είναι αδιάβροχο.

Update: Ανακοινώθηκαν επίσημα ως iPhone 6 και iPhone 6 Plus, μαζί και το Apple Watch.

Σύμφωνα με την China Mobile, το iPhone 6 θα κυκλοφορήσει με ενσωματωμένη μνήμη 16GB/ 32GB/ 64GB/ 128GB και σε τρία χρώματα, λευκό, μαύρο και χρυσό. Θα υπάρξει επίσης και μοντέλο με οθόνη 5.5 ιντσών το οποίο θα κυκλοφορήσει αργότερα από το 4.7″.

Μείνετε συντονισμένοι στο Techblog για όλες τις εξελίξεις σχετικά με το νέο iPhone 6. Στις 20:00 ώρα Ελλάδα ξεκινάει η παρουσίαση στην Αμερική και εμείς εδώ θα κάνουμε Live Chat.

iPhone 6 τεχνικά χαρακτηριστικά, Τεχνικά χαρακτηριστικά iPhone 6, Αδιάβροχο με πάχος 7 χλστ.

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

93 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Jimo

Εχει να πέσει live θαψιμο απο τους android andoidakides εδω που προτιμώ ναξμ το δώ !

manos

Το iphone 6…θα διαλύσει τον ανταγωνισμό!!! Μόνο αυτό έλειπε στο iphone μεγαλύτερη οθόνη…! Το 6 θα γράψει ιστορία σε πωλήσεις!

Steve

Τουλάχιστον βάλανε τετραπύρηνο επεξεργαστή.Αυτό το θεματάκι με το ότι θα είναι αδιάβροχο και ότι θα έχει quad core θα ανεβάσει ΑΡΚΕΤΑ την τιμή

vasilis

πρέπει να κάνουν πλάκα ακόμα 8αρα κάμερα???

Γιάννης

Η κάμερα θα έχει ois ;

Αρης

Καλα ολα αυτα αλλα για την RAM ουτε λογος?
Η καμερα ελεγαν 13MP τελικα θα ειναι 8. Ok!

Steve

Κάτι ξέχασα να αναφέρω, δηλαδή η ανάλυση της οθόνης θα είναι περίπου 720p ?¿? Μεταβίας πιστεύω να περνάει 320-340 ppi (μάλλον κάνω λάθος ).

P

Ας τους αφήσουμε θαμπομένους από τα specs .. Λένε ότι η apple έμεινε χρόνια πίσω όταν με 2πυρηνο επεξεργαστή έκανε σκόνη πέρυσι τον ανταγωνισμό .. Ακούω τώρα το meizu pro μπροστινή κάμερα 13 mp λες και θα κάνεις γιγαντοαφίσα την μάπα σου ή θα κανείς το απίστευτο ζουμ.. Όταν η apple εκμεταλλεύεται σωστά την τεχνολογία βλέπουμε τα επιτεύγματα . Κάνει βελτιώσεις στους επεξεργαστές μειώνοντας τα nm και όχι αυξάνοντας τους πυρήνες και προσαρμόζει τον επεξεργαστή στα μέτρα της όταν οι άλλοι θέλουν 8 πύρινες για να τα βγάλουν πέρα … Για τις οθόνες με UHD σε τέτοιες διαστάσεις πιστεύουν ότι βλέπουν διάφορα .. Σήμερα το έχω ξαναγράψει ότι η apple ετοίμασε κάτι πολύ μεγάλο … Θα γράψει ιστορία για άλλη μια φορά ..

mimis

Steve ,το αναφέρει και στην περιγραφή ότι θα έχει 4πυρηνο επεξεργαστή.

Iakovos80

Και αδιάβροχο και ταπερ πάει πολύ για τη φιλοσοφία της Apple. Όχι 5.5 ιντσες ήμαρτον 🙂

Steve

@mimis Το ξέρω, αυτό που ήθελα να πω ήταν ότι λόγω το ότι θα είναι τετραπύρηνο θα μας βάλει η Apple άλλο ένα 200€ για την “εξέλιξη” του Α8. (Ελπίζω να μην ανεβάσουν και άλλο την τιμή…)

vasilis

ρε παιδία μπερδεύτηκα πόσο μεγάλη διάφορα θα έχει αν η κάμερα είναι 8αρα με iOS και χωρίς αλλά να είναι 13αρα

Επίσης επειδή έχουν βγει 500 iPhone με διαφορετικά specs τσάμπα χαλάμε το σάλιο μας

Περιμένουμε και σε λίγες ώρες βλέπουμε. Άπλα παρακαλώ να μην προεξέχει η κάμερα

Κωστας

Είχα 5 χρόνια να πάρω κινητό.Επιτέλους βρήκα την νέα συσκευή μου!!Ακόμα και 800 ευρώ να κάνει δεν με νοιάζει αφού τόσα χρόνια δεν πήρα τίποτα.Ελπίζω να έχει ένα καλό σχέδιο και όχι αυτή την βλακεία.Τα καλά νέα είναι η οθόνη από ρουμπίνι αν και μου φαίνεται περίεργο :/ Λίγες ώρες έμεινα παιδιά.Υπομονή…

Steve

@mimis Το ξέρω, εννοώ ότι η τιμή θα αυξηθεί και άλλο

Paul

Manos@
Που πήγε η αποδεδειγμένη επιστημονικά 4 ιντσών οθόνη της Apple που λέγατε ότι είναι η ιδανικότερη για τα smartphones…;; Όλοι ξέρουμε τι λέγατε για τις μεγαλύτερες οθόνες της Samsung αλλά από τότε που μάθαμε όλοι ότι ίσως η Apple βγάλει το Iphone 6 σε μια έκδοση των 5.5 ιντσών όλα τα σχόλια σας εξαφανίστηκαν δια μαγείας…
Φιλικά πάντα…

fotis balopitas

Τελειο 4.7 ιντες θα το παρω τωρα τι θα λενε οι android users οτι ειναι ακομα πισω το 6

gio

αν εχει οντως αυτα τα specs θα πρεπει να αλαξουν το “wish we could say more” σε “wish we could do more”

P

Android users …..
https://youtu.be/QsSNfz6Vgsk

Νικος

Τελικα οτι πατατα και να βγαλει apple ολοι τρεχουν σαν τρελλοι να την παρουν.Μακαρι οση επιτυχια εχει στο μαρκετιγκ να το ειχε και για την εξελιξη του λειτουργικου της.

diecast

Αντε να δουμε και επισημα!
Ρε παιδια οσοι μιλατε για τα ‘λιγα’ megapixel της καμερας και καλα εχετε δει ποτε την καμερα απο τα iphone?πρεπει να καταλαβετε οτι τα νουμερα οπως 8mpxl η 1 giga ram δεν εχουν σημασια γιατι δεν ειναι Adnroid! Ειμαι 150% σιγουρος οτι η καμερα του θα ειναι αψογη!

KOstas

θα το επερνα το μηλαρακι αλλα οταν σε υποχρεωνει να κανεις τζαιλμπραικ για να μπορεσεις να κατεβασεις οτιδιποτε πχ ενα μπ3 κομματι θα με πεις τωρα γινεται αλλα πιως μπαινει σε διαδικασια…για να κατεβασεις ενα απλο τραγουδι!Αυτα κατα τα αλλα ειναι τελειο.Galaxy s4 user!

ΚωσταςD.

1134×750 πω πω με αυτες τις παραξενες αναλυσεις… 289ppi επεσε βλεπω πολυ,.., παει η ρετινα χαχαχαχαχα (μια χαρα ειναι τα ppi για μενα απλως αναιρειται η apple…). Παντως σε specs επεξεργαστη για το ios θα ειναι υπερτουμπανα.. τιμη να δουμε…

αντωνης

Ελάτε θρησκόληπτοι σήμερα ειναι μεγάλη μεραα

gio

@diecast
φιλε εισαι σε τεχνολογικο foroum και ειναι ανεπιτρεπτο να πετας τετοια διαμαντια στον αερα εδω.
δεν εχει καμμια σημασια τι λειτουργικο εχεις οταν μιλας για τεχνικα χαρακτηριστικα τυπου μεγαπιξελ ή ραμ. γενικα καλο ειναι πρωτα να διαβαζουμε-γνωριζουμε το αντικειμενο και μετα να λεμε την αποψη μας γιατι υπαρχει κινδυνος χλευασμου.

Stelios Arianoutsos

4.7” με τόσο χαμηλή ανάλυση; Κουφό!

fotis balopitas

Ενω οι android users ειναι πολυ εξυπνη και σημερα θα λενε βλακειες συνεχεια για ασχετα θεματα και το βασικο το 6 θα λενε ειναι πισω

Marios

Ρε συνονοματε Μαριε τι λες;; χαχαχαχα

GiorgosChina

Τελειο το κινητακι! :p 8αρα καμερα και μαλλον 1g ram. Αλλα αυτη η οθονη απο ζαφειρι θα κανει την διαφορα. Οτι πρεπει για φραγκατους ποζεραδες.

Zach

Φήμες… Παίδες ο βασιλιάς επιστρέφει σήμερα.. υπομονή..

giannis13

ρε συ P , απο τα 2mp μεχρι τα 13mp υπαρχει μια διαφορα , η μπροστινη καμερα του lg g2 που εχω ειναι χαλια , δεν ξερω για το αιφον … απο τα 8 μεχρι τα 20mp παλι υπαρχει μια διαφορα !!

NFC , bluetooth , FM radio, usb OTG …
δινεις 800Ε και αντι να παραπονιεσαι που δεν εχεις το καλυτερο , βρισκεις δικαιολογιες γιατι δεν σου χρειαζεται αυτο ; πελατες ειμαστε ρε παιδια , οχι οπαδοι εταιρειων , δεν ξερω για σενα αλλα εμενα δεν θα μου δωσει τιποτα η LG αν πω καλα λογια για το g2 μου

momo

@steve Γυρω στα 306-308 ppi

mimis

@steve, δεν νομιζω να είναι αυξημενη παρα πολύ η τιμη γιατι γνωριζουν ότι δεν θα πουλησουν αρκετα!εκτος εάν μειωσουν την τιμη στο 5s(απιθανο).σε λιγες ωρες θα ξερουμε.
αυτά που λενε οι διάφοροι ότι τοσα χρονια δεν εχει αλλαξει η apple…απλα να σας αναφερω ότι όταν εχεις κατι πετιχυμενο στα χερια σου δεν υπαρχει λογος να το αλλαξεις.και η porsche τοσα χρονια βγαζει το ιδιο σουλουπι αλλα ολοι σαν τρελλοι θα θελαμε να την εχουμε !!
Τα android λεει εχουν τοσους πολλους πυρηνες και επεξεργαστες γιατι εχουν παρα πολλα προγράμματα !!!ειδικα η επιλογή για slow motion την ωρα που παιζεις golf στο note 3 είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΗ!!!και όλα αυτά τα χαρακτηριστικα στις καμερες που τα πιο πολλα είναι ΑΧΡΗΣΤΑ.Αλλα δυστηχως εχεις που εχουμε apple ειμαστε ατυχοι.δεν μπορούμε να αλλαξουμε τα χρωματα στο κινητο,δεν μπορούμε να φτιαξουμε τα ικονιδια όπως θελουμε εμεις..ειμαστε isheeps ενώ αυτή τη στιγμη που ολος ο κοσμος κυκλοφορει με note δεν είναι…
ευχαριστω

Γιώργος Ε.

Αν ισχύουν τα παραπάνω, τότε θα μιλάμε για πραγματικά εντυπωσιακή υλοποίηση! Για την κάμερα δεν περιμένω τίποτα λιγότερο από το “άψογη”. Το θέμα δεν είναι αν η Apple είναι πίσω σε specs από τον ανταγωνισμό, το θέμα είναι ότι με ότι καταπιάνεται το κάνει καλά…

Χρηστος

εντάξει θα το αγοράσω με κλειστά μάτια. Που αλλού θα βρω τόσα μεγάλα μπεζελ ; Και αδιάβροχο ; και 2MP κάμερα από μπροστά ; Ούτε φωτογράφο στο γάμο μου θα χρειάζομαι θα τραβάω σελφι.

Και το καλύτερο , με τόσο τεχνολογία θα κάνει 1000+ για να μπορώ και εγώ σαν θύμα που το πλήρωσα να το υποστηρίζω τυφλά πως είναι το καλύτερο για να δικαιολογήσω την χαζομάρα μου

Mars

αν και είμαι σε αναζήτηση κινητού…και πραγματικά εφτασα σε σημειο να μην ξερω τι να διαλεξω.. απλα να λεμε και καποια πραγματα με το ονομα τους…μας αρεσουν δεν μας αρεσουν. για οσους λενε παντοφλες τα περισσοτερα android κινητα (εξαιρω το Lumia1520)… οντως καποια ειναι αρκετα μεγαλα ωστε να βολευουν στην χρηση οχι απλα με το ενα χερι αλλα μεχρι και με τα 2. αλλα ρε παιδια επειδη κρινουμε ενα κινητο μονο απο τις inches/bezels και οχι απο την καθημερινη του χρηση…το ιδιο μπορουμε να πουμε και για το iPhone 5.5 inches..εφόσον οπως ειπα..και αυτο μπορουμε να το πουμε “παντοφλα” συμφωνω πως δεν γινεται εν ετη 2014/2015 η Apple που θεωρειτε (δικαιως ή αδίκως) πρωτοπορα να βαζει σε ενα απο τα πιο βασικα της προιοντα 8mp camera. μην αρχισουμε περι φακου και ποσο φως παιρνει γιατι μην μου πειτε πως καραγουσταρετε με το αποτελεσμα. ο “θορυβος” εχει την τιμητικη του αρκετες φορες. πιστευω πως αρκετοι υποστηρικτες της apple θα ηθελαν πιο μεγαλη καμερα. (αφηνω τα περι οθονης..ειναι θεμα γουστου και χεριου.. ) ετσι και αλλιως…και φωτογραφικη μηχανη να αγοραζατε δεν νομιζω να αγοραζατε καποια με 8Mp αλλα με πολυ περισσοτερα… για το meizu mx4 pro που αναφερθηκε ενας πιο πανω για… Συνέχεια »

Sheva

Widgets δεν τα χρειάζεστε.
Customization δεν το χρειάζεστε.
Καλό integration στα apps, ώστε να μπορείτε να κάνετε σοβαρό share π.χ ή να μπορείτε να διαλέξετε προκαθορισμένες εφαρμογές, δεν τα χρειάζεστε.
Μεγάλες οθόνες δεν τις χρειάζεστε (ή μάλλον όχι τώρα που άλλαξαν τα πράματα).
Πολλούς πυρήνες δεν τους χρειάζεστε (ή μάλλον όχι πάλι;)
Καλύτερη κάμερα δεν τη χρειάζεστε (τι αφίσες θα βγάζετε;;;; ΛΟΛ ΤΟ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ).
Κάποτε δεν χρειαζόσασταν και notification bar, multitasking και άλλα τέτοια άχρηστα πράματα.
Καλύτερη ανάλυση οθόνης δεν την χρειάζεστε….

Πείτε μας ότι η apple ξέρει τι χρειάζεστε καλύτερα και τι όχι να τελειώνουμε….

diofar

@Sheva: Φοβερό σχόλιο! Ακρίβώς ό,τι ισχύει!!!
@mimis: Σωστός.
@KOstas: Σωστός. Είναι ο μόνος λόγος που δεν παίρνω και iPhone. Έχω S4 mini, Lumia 520, και αν ήταν ανοιχτό, θα έπαιρνα ευχαρίστως και iPhone, για την εμπειρία.

Έτσι εξηγείται γιατί το Galaxy Alpha έχει 720p ανάλυση. Αφού θέλει να ανταγωνιστεί το 6άρι, δεν χρειάζεται μεγαλύτερη ανάλυση. Υπερτερεί σε AMOLED, και μπορεί λόγω χαμηλής ανάλυσης, να έχει μικρή μπαταρία και τις απίστευτες διαστάσεις που έχει. Αλλά αυτό το πίσω καπάκι, αμάν πια!!!
Πάντως και τα δύο πιστεύω θα είναι συνολικά πολύ όμορφα και πρακτικά κινητά, σε καλό μέγεθος για να μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα άνετα, αλλά να μεταφέρονται κιόλας.
Πριν 2 μέρες αγόρασα εδώ στην Γερμανία το S4 Black Edition με 299 ευρώ, και το γύρισα πίσω σήμερα, γιατί ήταν τεράστιο. Απλά δεν μπορούσα να το χειριστώ. Το S4 mini είναι πολύ καλό προς το παρρόν για μένα.

Εύχομαι σε όσους τυχερούς αποκτήσουν το iPhone 6, πραγματικά να το χαρούν. Θα το ήθελα κι εγώ. Ίσως σε 2 χρόνια όταν πέσει η τιμή του σχετικά, ή κάποιο από 2ο χέρι στο μέλλον, οπότε θα μπορώ να το κάνω Jailbreak αφού δεν θα με νοιάζει η εγγύηση.

Steve

@mimis Εγώ ήξερα ότι όταν η Apple έβγαζε νέο iphone η τιμή του προηγούμενου έπεφτε 100$ (μπορεί και 100E). Έτσι είχα διαβάσει κάπου.

pakakos

Θα ξεκινήσω με το ότι σαν εταιρεία μου αρέσει η BB αλλά είμαι κάτοχος android.Δεν θα πω ότι είμαι φαν της γκουγκλ ,που ενώ εν έτη 2008 είχα φτάσει να έχω και iphone και ipod touch και ipod ,τώρα να είναι η πιο σιχαμερή εταιρεία.Και ναι είστε isheeps.Όταν λέγανε οι άλλοι για τις μεγάλες οθόνες τα λέγατε παντόφλες,όταν έβαζαν 4πύρηνους λέγατε ότι πάλι δεν χρειαζόμαστε (που όντως σε μερικά κινητά του ανταγωνισμού βέβαια ,έτρεχε καλύτερα το iphone) και τώρα βάζει 4 και το μήλο.Τα ίδια για multitasking.Πως μιλάνε κάποιοι για πρωτοπορία ενώ υπάρχουν κινητά εδώ και 2 χρόνια αδιάβροχα,4 χρόνια με μεγαλύτερη οθόνη,3 χρόνια με 4 πυρήνες,2 με nfc;Η Apple έδειξε το δρόμο με τα smartphones και από κει και ύστερα έχει μείνει πίσω.Βασικά κάνει το τέλειο μάρκετινγκ.Δίνει από λίγο κάθε χρόνο και το παρουσιάζει ως καινοτομία.

Αποστόλης Ρόδος

Τα Event της Apple είναι τα καλύτερα με διαφορά από τα κιτσαριά άλλων εταιρειών και δεν τα χάνω με τίποτα.
Τα τεχνικά χαρακτηριστικά και η ποιότητα της συσκευής είναι πάρα πολύ καλά (πλην μπαταρίας και ram) και μάρεσει η προσθήκη της αδιαβροχοποίησης αν όντως ισχύει όπως και το saphire glass.
Ποτέ δεν θα αγόραζα iOS smartphone λόγω του ότι υστερεί παρα πολύ από το Android και δεν θέλω περιορισμούς σε ότι κάνω, στη συσκευή που κουβαλάω πάντα μαζί μου…. αυτή όμως η συσκευή μου κάνει ΚΛΙΚ και την σκέφτομαι…. (δύσκολα ομως θα επιχειρήσω να την αποκτήσω αν και εχω άπειρες αγορασμένες εφαρμογές λόγω των άλλων iOS συσκευών μου)
Αν η Apple ανοίξει το iOS από τη φυλακή του θα είμαι από τους πρώτους που θα μεταπηδήσουν.
Αναμένω το Event 🙂
.

Λευτέρης

Μεγάλη καινοτομία από τη μοναδική εταιρία Apple! Για ακόμη μια φορά 8MP κάμερα! Και φυσικά είναι γεγονός —> ο αντιχειρας μεγαλωσε! Χαχαχαχαχα και μετά λέτε εμάς τους Androidακηδες πρόβατα…αλλά ξεχνάω…”ο φακός εχει σημασία” και η ποιότητα κατασκευής που κάθε βδομάδα χαλάει το sleep button..

Λεωνίδας

Παιδιά δεν πρέπει να ‘χετε παράπονο…Η apple ανακάλυψε ότι ένα κινητό μπορεί να είναι αδιάβροχο και ότι οι οθόνες μεγαλώνουν περισσότερο από 4 ίντσες… Τώρα βέβαια κάποιες υπερεξελιγμένες λειτουργίες όπως ανταλλαγή αρχείων μέσω bluetooth θέλω να πιστεύω ότι μέχρι το iphone 8 μπορει να τις έχει ενσωματώσει…

P

Το ακούσαμε και αυτό … 13 mp για skype … Με 3 mp άνετα κανείς βίντεο κλήση hd … Για τους πύρινες άλλο αστείο πάλι .. Έφτασε τους 2 στα άκρα και παει στους 4 πολύ απλά . Στις 19 να κάνετε τις συγκρίσεις με τον ανταγωνισμό των 8 πυρήνων … Το NFC δεν το έβαζε μέχρι να βρει τον σωστό τροπο να το χρησιμοποιήσει ( ασφάλεια) και μη πέσετε να πείτε για την διαρροή των γυμνών γιατί ηταν εσκεμμένη για να χτυπήσουν τον ανταγωνισμό .. για το NFC υπάρχει και ολόκληρο άρθρο που το εξηγεί .. Για την λειτουργεια της κάμερας η apple ειναι κορυφή στο λειτουργικό και με ενα απλό πάτημα βγάζεις απίστευτες φωτό . Πάντα η φιλοσοφία της ειναι η απλότητα ..

Photographer

Γιατί οι περισσότεροι κάθεστε και λογομαχείτε για τις εταιρίες…? Τι έκανε η Apple, τι έκανε η Samsung, τι έκανε ο ένας, ο άλλος….Αν δεν δουλεύετε εκεί δεν υπάρχει κανένας άλλος λόγος να κάθεστε και να τσακώνεστε για τις εταιρίες σαν παιδάκια…

Και για να μην ξεφεύγουμε, εγώ πιστεύω πως το iPhone 6 θα κάνει αρκετά καλές πωλήσεις μιας και οι περισσότεροι κάτοχοι iPhone το πρώτο πράγμα που θα ήθελαν είναι η μεγαλύτερη οθόνη.
Εγώ πάντως φέτος θα πάρω καινούριο κινητό μετά από 3 χρόνια (να είναι καλά οι XDA) και βλέπω να κινούμαι προς xiaomi ή meizu….

j

Εγω εχω ενα iPhone 4s και η κάμερα του παρόχου που ειναι 8 mp ειναι παρά πολυ καλή και καλύπτει 100% τις ανάγκες μου. Το sleep button @Λευτερη δεν μου εχει χάλασει Ποτε. Όσον αφορά το Bluetooth @λεωνιδα(που εισαι γνωστός apple hater εδώ μέσα) ειναι λιγο πρόβλημα αλλά υπάρχουν πολλές εναλλακτικές (Facebook, email). Επίσης αυτο με τον αντίχειρας ήταν απλα μια διαφήμιση. Είχατε υπογράψει συμβόλαιο με την apple πως δεν θα μεγαλώσει ποτε το iphone και σας αδίκησε. Και τέλος πάντων τι θέλετε. Λέτε η apple εχει μικρή οθονη και μονο διπυρηνο. Ειναι πολυ πίσω. Και μόλις Α αλλάζει ξανά γκρινιάζετε. Haters gonna hate

Λευτέρης

@J η κοπέλα μου έχει το iPhone 5.Απο όταν το πήρε είχα παρατηρήσει ότι το sleep button δεν δούλευε σωστά ώσπου είδα ότι η Apple τα επισκευάζει δωρεάν και της το μετέφερα.Εκεινη το έστειλε και της το γύρισαν πίσω λέγοντας της ότι το κινητό έχει πέσει.Με λίγα λόγια αν δεν τους το πας της κουτας δεν στο έφτιαχναν.Μα άμα είναι το κινητό να έχε πρόβλημα από όταν το αγοράσεις άστα να πάνε.Μολις απέκτησα χθες τό s5 και καταλαβαίνω ότι όσοι το έκραζαν εδώ είχαν πολύ άδικο.Οποτε ίσως έχω και εγώ άδικο για το iPhone 6.Το βράδυ θα δούμε : ]

P

Πέρα από την πλάκα εγώ πάντως πιστεύω ότι θα μείνει στους 2 πυρήνες χρονισμένους πιο πάνω και μάλλον 1 g ram … Και πάλι δεν θα έχει να ζηλέψει τίποτα από τους 8 πυρήνες … 2 g ram ίσως να έχει το 5.5 … Θα δούμε …

GiorgosM

Τα i Phone, είναι σαν τα Rolex,έχουν “κύρος”,status, είναι καλό κατασκευασμενα, ποιοτικά,δύσκολα χαλάνε, έχουν τα καλύτερα υλικά και κρατούν τιμή!!Γενικά αποτελούν το σημείο αναφοράς στην κατηγορία τους.Άλλοι τα “μισούν ” άλλοι τα χλευαζουν, άλλοι τα θαυμάζουν.

Στην αγορά υπάρχουν επίσης Seiko, Citizen, Ω, Tag Heur, όπως αντίστοιχα σε τηλέφωνα οι κινέζικες κατασκευές,θαυμάσιες, όλοι σας λίγο πολύ τις ξέρετε και φυσικά οι “δυνατές” Samsung, LG, Sony κλπ κλπ…
Ο καθένας επιλέγει με τις δυνατότητες και τα πιστεύω του. Προσωπικά έχω xperia Z και lg g 2, απόλυτα ευχαριστημενος και απ τα δύο!

Βασίλης

@p Παρακολουθώ πάρα πολύ καιρό αυτήν την ιστοσελίδα όπως και άλλες σχετικές με την τεχνολογία. Αλλά πρώτη φορά βλέπω έναν άνθρωπο τόσο φανατισμενο όσο εσύ ρε φίλε. Δεν είμαι φανμποι κανενός έχω το σ3 και το μόνο που ξέρω είναι ότι κολλάει και το touch wiz είναι χάλια. Τέλος πάντων το θέμα είναι ότι όταν πληρώνεις 800 + ευρώ περιμένεις να σου παρέχουν αν όχι τα τοπ specs έστω της προηγούμενης χρονιάς η 6μηνου και πολλά λέω. Δεν γίνεται μια τόσο μεγάλη εταιρεία σαν την Apple να σου βάζει specs ίδια και χειρότερα από το s3 κινητό 3 χρονών αν δεν κάνω λάθος. Η τεχνολογία προχωρά κάθε μέρα όσο και να λες ότι τελειοποιουν τους διπύρηνους πότε τους δεν θα περάσουν τα σημερινά κινητά. Σας κοροϊδεύουν μπροστά στα μάτια σας και εσείς αντί να το καταλάβετε τους υποστηρίζετε και από πάνω. Έως τώρα μόνο το design της Apple μου άρεσε και αυτό το χάλασε σύμφωνα με τα dummy τηλέφωνα. Αν και όσο για το ότι τα Android κολλάνε . Άμα θέλετε να συγκρίνετε Android me ios η wp κάντε το με το nexus όπου δεν έχει touch wiz και μαλακιες . Και το ξανά λέω δεν είμαι φανμποι κανενός στο… Συνέχεια »

Λευτερης

Η Apple δυστυχώς μετά το θάνατο του μεγάλου Jobs σταμάτησε να καθορίζει τις εξελίξεις και την αγορά όπως έκανε με τα iphone,3g,3gs,4….. Αυτο πρέπει να το καταλάβουμε όλοι haters και fan Boys….

j

@βασιλης αν παρακολουθείς τόσο καιρό το techblog θα ήξερες πως η apple εχει διακόψει πλέον την συνεργασία της με τη samsung, η οποία απλα κατασκεύαζε τα chips που η apple σχεδίαζε

Jimpo21

Αγαπητοι ΚΡΑΧΤΕΣ εχετε ξεπερασει τους εαυτους σας πλεον ..φτανει !
Ο καθενας ξοδευει τα χρηματα του οπως αυτος θελει και αμφιβαλω αν τα ειρωνικα σχολια σας και τα δηθεν επιχειρηματα σας βοηθανε σε κατι !
(Παντοτε ΦΙΛΙΚΑ αλλα το θεμα εχει κουρασει πλεον)

Zach

Πιστεύω στον Τιμ Κουκ και τον συμπαθώ πολύ περισσότερο απο τον Τζομπς. Ελπίζω να κάνει το μπαμ σήμερα..

Χρήστος Παπαβασιλείου

@Κωστας Αφιερωμένο

Stelios Rokkos-Smaragdia kai roumpinia: https://youtu.be/5_CBVAyD0Y8

Βασίλης

@j λάθος δικό μου . Αυτό δεν το ήξερα

Agnostos13

Γηπεδο το καναμε παλι…

P

Του χρόνου μάλλον θα ξαναπάει στην samsung για τα 14nm εκτός και αν η ταιβανεζικη τα καταφέρει .. Ξέρω πως τα κατασκευάζει η samsung αλλά την αρχιτεκτονική της λιθογραφίας ειναι σχεδιασμένη από την apple … Τώρα για τα mp τι να πω … Στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα

Agnostos13

Μην τσιμπατε με τα Mp παιδια… Η καλη φωτογραφια θελει μεγαλο αισθητηρα! Τα περισσοτερα Mp ΔΕΝ σημαινουν καλυτερη φωτογραφια, μεγαλυτερη σημαινουν!

Βασίλης

Δες εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρει η μπροστινή κάμερα. Και ναι δεν μετράνε τα mp επειδή καταρχήν είναι κινητό και άμα δεν κάνουν καλή επεξεργασία στην φωτογραφία τζάμπα πάει η κάμερα αλλά το να βλέπεις κάτι πιο πάνω από αυτά που σου δίνουν στο πιάτο κάθε μέρα όλες οι εταιρίες για εμένα είναι καλό επειδή οι μεγάλες εταιρίες θα πιεστουν να βγάλουν κάτι καλύτερο και αυτό είναι κέρδος για τον πελάτη

Λεωνίδας

Aγαπητέ j, δεν μου αρέσει ο χαρακτηρισμός “apple hater” που μου απέδωσες! Δεν είμαι 16 χρονών για να φανατίζομαι για το ποια εταιρία τεχνολογίας είναι καλύτερη. Είμαι hater οποιασδήποτε εταιρίας νιώθω ότι κοροϊδεύει τον κόσμο. Και πάντα κατά την άποψή μου. Και την samsung κράζω για τα 500 παρόμοια μοντέλα και οποιαδήποτε άλλη εταιρία, παρόλο που έχω ένα galaxy s2. Σαν fan της κινητής, θα ήθελα περισσότερες εξελίξεις κι από τους 2 μεγάλους κολοσσούς samsung-apple. Όσο για την apple, απλά πιστεύω ότι κοροϊδεύει περισσότερο τον κόσμο με τα προϊόντα της απ’ό,τι οι άλλες. Όχι ότι δεν είναι καλά. Απλά είναι πολύ υπερεκτιμημένα. Και άσχημα κατά τη γνώμη μου μετά το iphone 5. (απ’όταν άλλαξε το κεντρικό κουμπί). Όχι, τα iphones ΔΕΝ αξίζουν σε καμμία περίπτωση 1 χιλιάρικο. Γύρω στην 300άρα θα το κοστολογούσα. Και μου κάνει εντύπωση που ένας δεν έχει την μαγκιά να πει, “ναι ρε το παίρνουμε για να πουλάμε μούρη κι όχι επειδή είναι καλύτερο από τ’άλλα”. Γιατί οι περισσότεροι (όχι όλοι) γι’αυτό το παίρνουν. Επειδή καλώς ή κακώς έγινε σύμβολο “κύρους” (και καλά) και εφφέ. Επειδή το κόστος απόκτησής τους είναι δυσβάσταχτο για τους περισσότερους, απλά κάποιος προκαλεί σχετική εντύπωση μ’αυτό. Σε όσους φυσικά ακόμα ψαρώνουν… Συνέχεια »

Λευτέρης

@Λεωνιδας έχεις απόλυτο δίκιο φίλε…

Steve

@Λεωνίδας +1000

GiorgosM

Αισθητήρας και φακός κάνουν όλη την δουλειά κι όχι τα mp … Τα υπόλοιπα είναι για χωρητικότητα και αν γουστάρεις κάδρα ολόκληρα να βγάζεις…

Alexis

@ Λεωνίδα συμφωνώ! Πιστεύω πως ότι και να παρουσιάσει η apple δεν υπάρχει περίπτωση να βρουν κάτι αρνητικό οι fan της! Ενω αυτό που είδα από samsung μεριά το παραδέχτηκα! Έφαγε κράξιμο από υποστηρικτές και μη για την πλαστική κατασκευή και αμέσως μετά έβγαλε κινητό με μεταλλικό πλαίσιο! Οι apple φανς αν συμφωνείτε με όσα λέει η apple και απλά τρέχετε να το αγοράσετε πάντα θα έχετε ένα smartphone φτιαγμένο στα μέτρα που θέλει ο cook και όχι όπως θα το θέλατε εσείς! Για μένα αυτό είναι ανεκδιήγητο!

Αντρέας

ΤΙΜΗ: (16γιγα) =800-820 € ΤΙΜΗ:(128Gb) =1000-1100€

steve86

@Λεωνίδας Υπάρχουν αρκετοί λόγοι που μπορεί να πάρει κάποιος iPhone. Σίγουρα πολλοί είναι αυτοί που το παίρνουν για να πουλάνε μουρη αλλά είναι και κάποιοι που το παίρνουν για την ποιότητα κατασκευής για την απροβλημάτιστη λειτουργία Γιατί είναι εύχρηστο Γιατί έχει εφαρμογές που δεν τις βρίσκεις αλλού… Οκ είναι υπερτιμημένο αλλά αφού εσύ είσαι καλυμενος με αυτά που παίρνεις με 300€ και δεν σε πιάνει κορόιδο ή Apple δεν καταλαβαινο τον λόγο που ασχολεισαι! Δλδ όσοι παιρνου iPhone είναι κορόιδα και εσύ προσπαθείς να τους ξυπνήσεις?!?! Είμαι χρήστης HTC one m8 και έχουν παιρασει από τα χέρια μου iPhone 3g iPhone 4 iPhone 5 LG optimus 2x LG optimus 4x LG g2 … Και το σκέφτομαι να ξαναπάω σε iPhone λόγο της μεγάλης οθόνης

Sheva

@Giorgos M

Αλήθεια είναι.
Αλλά αλήθεια είναι και το γεγονός ότι το OnePlus One, ένα κινέζικο τηλέφωνο 300 ευρώ μιας startup εταιρίας βγάζει καλύτερες φωτογραφίες από το iPhone 5s, με 13 mp κάμερα.

Τα υπόλοιπα είναι περιττά.

Btw τα megapixels συνήθως μετράνε αν βλέπεις τη φωτογραφία σε οθόνη μεγαλύτερη του κινητού, πχ pc.

Επίσης κινητά όπως Nokia Lumia 1020, Samsung Galaxy S5, LG G3, Samsung Galaxy Note 3, Nokia Xperia Z2, έχουν επίσης καλύτερη κάμερα, ανεξάρτητα από τα megapixels….

Οπότε τα λόγια περί οκ 8 mp αλλά οι καλύτερες φωτογραφίες μπλαμπλα δεν ισχύουν.
Πόσο μάλιστα όταν μιλάμε για το ακριβότερο κινητό που κυκλοφορεί….

Ας φτιάχνανε κάμερα να τραβάει τις καλύτερες φωτογραφίες με 8 mp, θα ήταν cool.
Αλλά δεν την έφτιαξε και τα μοντέλα του ανταγωνισμού βγάζουν καλύτερες φωτογραφίες.

Και το παραμύθι τελειώνει εδώ….

jimo

αυτο με τουσ 4εισ πυρηνεσ σε 64Bit phone το βρισκω υπερβολικο ! το Iphone δεν χρειαζεται 4εισ πυρηνεσ ειανι απλα κινηση για να χτυπησει τον ανταγωνισμο ! και πιστευω οτι θα τον θαψει για τα καλα αυτη την φορα !! θα τραβηζει παραπολυ κοσμο απο αλλα λειτουργικα !! τελικα ισως κανει κατι καλο η apple !!

Λεωνίδας

steve 86, απλά συμμετέχω σε ένα forum τεχνολογίας. Δεν βρίσκω τον λόγο να συζητούν εδώ μόνο όσοι το έχουν ή θα το πάρουν…Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για την εταιρία που χάραξε τον δρόμο στα smartphones κι έμεινε (κατά τη γνώμη μου πάντα) μετά να χαζεύει…Λέμε την άποψή μας ο καθένας με όποια επιχειρήματα μπορεί. Όσο για την απροβλημάτιστη λειτουργία, αυτό να σου πω την αλήθεια δεν ισχύει. Μπορει να βρεθούν προβληματικά iphones και απροβλημάτιστα τηλέφωνα πολύ μικρότερης αξίας. Έχω δουλέψει σε εταιρία τηλεφωνίας και έχω δει ουκ ολίγα iphones με προβλήματα. Απλά εμένα η νοοτροπία της Apple δεν μου αρέσει όπως και τα τηλέφωνά της μετά το 5.Θεωρώ ότι έμεινε πίσω…Κι όταν πουλάς το ακριβότερο κινητό οφείλεις να είναι ασυζητητί το καλύτερο τιμώντας τα χρήματα που απαιτείς από τους πελάτες σου. Απλά η apple εξαργυρώνει ακόμα το ντόρο και τη μόδα των πρώτων iphones…

ΚωσταςD.

Ουρες στις ηπα, σκηνες, απο κοσμο που περιμενουν το iphone6 για να ειναι απο τους πρωτους που θα το παρουν…. χαχαχαχα. Καποιοι εξνυπνοι μαλιστα πουλουν τις θεσεις τους εως και 2500ευρω!!!(το διαβασα χθες και εμεινα με το στομα ανοιχτο) βγαζοντας τζαμπα το δικο τους iphone απο τα ζομπι πραγμα που τους κανει εξυπνοτερα ζομπι…χαχαχαχαχα!!!! Ρε τι γινετε στον κοσμο…..

Georgos

1 GB RAM , 8 MP camera και οθόνη 4.7 που δεν είναι καν 1080p , όλα αυτά για να μείνει το κατασκευαστικό κόστος χαμηλά και να βγάλει η Apple όσο το δυνατόν μεγαλύτερο κέρδος. Άλλωστε οι πιστοί “οπαδοί” θα το αγοράσουν έτσι και αλλιώς.

Agnostos13

Παιδια οποιος μπορει και κανει τη δουλεια του με 100 και 200 ευρω σαφεστατα δεν υπαρχει λογος να δωσει 700 και 1000…

τονης

πανω απο 8mp καμερα δεν χρειαζεται.αλλωστε νομιζεται οτι τα τσακαλια της apple δεν ξερουνε.μαλιστα και ζαφυρι βαλανε.

steve86

Άλλο το να συζητάμε και άλλο να λέμε όσους έχουν iPhone κορόιδα στην ουσία….

Γιάννης

Όντως τσακάλια είναι στην Apple , αφού έχουν καταφέρει να πείσουν ότι “δεν χρειάζεται πάνω από…”. (βάλτε μνήμη , κάμερα , οθόνη κτλ.). Εγώ τους παραδέχομαι πάντως.

Takis

Το iPhone όσο παει και θυμίζει μηλαρακι σε σούπερ μάρκετ της σουηδιας.γυαλιστερο γυαλιστερο απο έξω,να το ορεγεσαι,με το χρωματακι του,στο σελοφαν του και με την πρώτη μπουκιά άγευστο σαν αχυρο.μετα το 4 άρχισε να χάνει το παιχνίδι.

sotiris

αντε αντε μαγκες το itoy μεγαλωσε οπως φανταζομαι και οι αντιχειρες σας χαχαχαχ….

Υ.Γ. νοσταλγος του nokia n900 για οσους ξερουν……
Υ.Γ.2 μωρε λες το μπλε δοντι του itoy να ξεκλειδωσε επιτελους? αν ναι ρωτηστε καποιον με android να σας πει πως δουλευει καθως και το NFC,OTG etc etc etc

Costas

Τι λες τώρα! 4,7 ίντσες οθόνη και τετραπυρινο επεξεργαστή και τιμή στον Θεό. Μάλλον για ηλίθιους ψάχνουν. Αυτοί εκεί στην apple νομίζουν ότι ανακάλυψαν τον τροχό. Όσο για τους φανατισμένους οπαδούς των διαφόρων εταιρειών τι να πω. Είναι άξιοι της μοίρας τούς!

Μ.φ

Με 240Ε εχω bluetooth, free fm radio,13αρα καμερα,επεκταση μνημης,αοσπωμενη μπαταρια,4.7 οθονη και μπαταρια πληρους μερας. Α ξεχασα,δεν εχω μεταλλικο καπακι!!!

MrDanteZ

@ Μ.φ που μπορεις να το παρεις απο το e-bay με 4-5 $

porosi

@Βασιλης και @j. Ο πρώτος ειπε κατι σωστο ο a8 ειναι της σαμσουνγκ ερχεται ο δευτερος με μια πορωτικη δήλωση (και σωστα καποιος τον ανεφερε ως ο ποιο φανατικός εδω μεσα) οτι εφυγε απο την σαμσουνγκ σε μια ταιβανεζικη ετερεια (την γνωστη) αλλα δεν διάβασε οτι ξαναγύρισε και στο phonearena εχουν γράψει κανα μηνα τωρα οτι προχωραει κανονικα η παραγωγη της σαμσουνγκ A8 για την apple. Πιστευω @j και @p οτι εισαι το ιδιο ατομο απλα χρησιμοποιεις δυο φανταστικα ονοματα για να κανεις τι? Να υπερασπιστείς οσο κανένας αλλος εδω μεσα την apple με χιλια ζόρια. Πραγματικα και εγω ειμαι “φίλαθλος” του συγκεκριμενου “αθληματος” αλλα εχεις ξεπερασει τα ορια συνελθε γιατι στο λεω φιλικα το τελευταιο τα αλλα ποιο πανω οχι και τοσο οτι δειχνεις εικονα ενος αρρωστου ανθρώπου. Το βραδυ θα δουμε τι στο @@ πιανει η apple αν ισχυουν τα παραπανω ντροπη της

Doc

8mp κάμερα πάλι…εε όχι

Z953RR

700 EYRO???για ένα τηλεφωνο κ ένα λειτουργικο ταφο??προτιμω κινεζο με 1000!πιαστε κανα XIAOMI στο χερι σας Κ τα λεμε……..

P

Mr porosi αφού εισαι φίλαθλος του αθλήματος γιατί δεν σε έχω ξαναδεί εδώ μέσα ; Άλλοι φοράνε ψευδόνυμο και επιτίθενται .. Για το αν τον κατασκευάζει η samsung ή η TMCS μικρό το κακό . Το ότι τον σχεδιάζει η ίδια που ειναι και η ουσία σε αυτό που έγραψα ασχολίαστο … Το φανατισμό τον βλέπω στα σχόλια σας που επιτιθεστε προσωπικά … Εγώ απλά απαντώ .. Φιλάκια και μη μου στεναχωριεσαι θα πάθεις τίποτα …

Paul

P@
Δεν παίζει να είσαι πάνω από 15 χρονών…

porosi

@p πραγματικα εισαι ασχολιαστος σαν ανθρωπος. Ακους στην μεση του δρομου δυο ατομα να συζητανε λεει ο ενας 1+1 κανει 2 και λεει ο αλλος καλα πας καλα 1+1 κανει 3, ε πες μου τωρα δεν θα σταματούσες να πεις στον εξυπνακια που λεει 3 οτι και κατακρίνει τον αλλον που λεει το σωστο ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ Κ@Ρ@ΓΚΙΟΖΗ απο που και ως που 3. Στο πανω σου σχολιο ειπες με τοση σιγουρια και χαρα φανταζομαι οτι κανεο λαθος ο βασιλης και με τοση μαγκια που απλα εκανα αυτο που επρεπε σε σταματησα απο το παραμιλιτο σου και διορθωσα τα υστερικα ψεμματα που λες. Σιγουρο ειναι οτι δεν εισαι φυσιολογικο ατομο παλι καλα που συμφωνουν αρκετα πολλοί θα ελεγα. Υ.Γ δεν εισαι γκομενα μου ουτε σε ξερω από χτες να μου στελνεις φιλακια ακου εκει φιλακια σε ενα τεχνολογικο σιτε λες και ειμαστε μην πω. Σοβαρεψου

darko

Δεν αντεξα να διαβασω ολα τα σχολεια με το ζορι κρατιθηκα να μην ξερασω.Χρονια user android (απο την εκδοση 1.6 μεχρι σημερα 4.4.4)Εχω να πω οτι η Apple ειναι εταιρεια που βλεπει μπροστα!!Θα μου πεις Jobs τα εκανε.Ναι εχτισε τις βασεις και λογικααφησε πισω του υλικο οταν εμαθε οτι θα φυγει απο αυτον τον κοσμο.Ειχα android εκραζα τα iphone ελεγα δες τους πανε με την μοδα και το και το.Οκ μεχρι εκει αλλα εγω σαν γνωστης οταν επιασα το iphone και το κρατησα 2 βδομαδες καταλαβα οτι τελικα δεν ειναι απλα μοδα.Εγω απλα παραδεχομαι τον Jobs που λογικα ακομα και στο 6αρι σιγουρα υπαρχουν καποιες πινελιες του απλα ΠΟΤΕ ΠΡΙΝ απο κατι επισημο μην κραζετε γιατι αμα δεν βγει ετσι θα νιωθετε βλακες που τα λεγατε.Μενει να δουμε λοιπον.
Απο Sony fan.
make.believe
Υ.Γ Αυτο με τα αποτυπωματα πως το σκεφτηκε η Samsung??Οταν βλεπω πως ξεκλειδωνετε χερομαι με πιανουν τα γελια θυμιζει λιγο made in Κινα

Γιάννης

Τι να αγοράσω , ένα iPhone 6 ή ένα Samsung S5 ΚΑΙ ένα LG G3 (τυχαίο παράδειγμα) με τα ίδια λεφτά? Μιλάμε για πολύ δύσκολη επιλογή , lol.

Ze_rive

Ολοι οι androidακηδες έχουν τρομερές συσκευές φτιάχνουν και φαΐ το iPhone όχι πρέπει να είμαστε πολύ μακακες τελικά που περνουμε iPhone! Χωρίς φαΐ τι πράγματα είναι αυτά; Κραζουν όλοι για τους 2 πυρήνες που πανε όλα τα 4 πύρινα σφαίρα. Να δούμε σε 4 πυρήνες γλέντι που θα πέσει! Ο λαός μας λέει πολλά σοφά όπως ότι δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμασταρια κραζεις το καλύτερο πάντα και όχι το χειρότερο είναι νόμος αυτό. Εγώ δεν γουστάρω να δώσω 800+ ευρώ και το ίδια που κάνει το δικό μου να τα κάνει και και είναι με 100 και καλά να είναι από εταιρεία γνωστή από κινέζο τι να πω

Λεωνίδας

Bρε Akis…που είσαι αγόρι μου? Μάλλον η apple έφτιαξε για σένα κάποιο ξεχωριστό iphone 6 και μας παραμύθιαζες με άλλα specs…Που είναι η 10άρα κάμερα που έλεγες?( όχι ότι έχει σημασία) αλλά πού είναι και η μοναδική μπαταρία που έλεγες να μην ανησυχούμε?!! Τα 1810 mha θα εννοούσες ε? Οντως μοναδικά για τηλέφωνο 1000 Ευρώ με 4,7 οθόνη. υγ.: Γιατί πανηγυρίζουν στην αίθουσα για τις κάρτες πληρωμής? Αυτό είναι το πρόβλημα…? Πώς θα πληρώσουμε ή πώς θα έχει λεφτά μέσα η κάρτα?!

Sheva

@Ze_rive

Ο κόσμος κράζει το καλύτερο;;;;
ΛΟΛΟΛΟΛΟΛΟΛ
Το Suzuki Hayabusa σπέρνει και ας μην έχω Hayabusa.
Το iPhone είναι ένα overrated shit χωρίς βασικές λειτουργίες που προσφέρει ο ανταγωνισμός.

Τέλος η ιστορία.

Δεν κράζουμε το καλύτερο.
Κράζουμε κάτι που είναι υπερτιμημένο….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.