iPhone 6c: Πως θα έμοιαζε δίπλα στα μεγαλύτερα αδέρφια το 4ιντσο iPhone

Η μεγάλη μέρα έφτασε και είναι αύριο 9 Σεπτεμβρίου στις 8 ώρα Ελλάδος, όπου η Apple επιστρέφει μετά από έναν χρόνο για να ανακοινώσει τα νέα iPhone. Γνωρίζουμε ότι σίγουρα θα ανακοινωθούν τα iPhone 6s και iPhone 6s Plus, ωστόσο έχουν ακουστεί κάποιες πληροφορίες και για ένα μικρότερο iPhone στις 4 ίντσες, το iPhone 6c.

Αν και δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι θα ανακοινωθεί μαζί με τα iPhone 6s και iPhone 6s Plus, το iPhone 6c είναι ο διάδοχος του πλαστικού iPhone 5c, το οποίο ωστόσο δεν τα πήγε ιδιαίτερα καλά. Ωστόσο, τα παρακάτω renders οραματίζονται ένα μεταλλικό iPhone 6c που φιγουράρει δίπλα στα μεγαλύτερα αδέρφια του και έχει όμοιο design.

Τα iPhone 6s και iPhone 6s Plus θα έρθουν με οθόνες 4.7 και 5.5 ιντσών, τεχνολογία Force Touch, επεξεργαστή Apple A9, κάμερα 12 Megapixel, μνήμη RAM 2GB και χρήση πιο σκληρού αλουμινίου (series 700). Για το iPhone 6c δεν γνωρίζουμε αν θα έχει τα ίδια χαρακτηριστικά ή κατώτερα.

Ακόμη και αν δεν ανακοινωθεί αύριο, δεν αποκλείεται η Apple να ανακοινώσει αργότερα μέσα στο επόμενο διάστημα ένα μικρότερο iPhone.

Πως σας φαίνεται η ιδέα;

iPhone 6c: Πως θα έμοιαζε δίπλα στα μεγαλύτερα αδέρφια το 4ιντσο iPhone, iPhone 6c: Πως θα έμοιαζε δίπλα στα μεγαλύτερα αδέρφια το 4ιντσο iPhone

iPhone 6c: Πως θα έμοιαζε δίπλα στα μεγαλύτερα αδέρφια το 4ιντσο iPhone, iPhone 6c: Πως θα έμοιαζε δίπλα στα μεγαλύτερα αδέρφια το 4ιντσο iPhone

iPhone 6c: Πως θα έμοιαζε δίπλα στα μεγαλύτερα αδέρφια το 4ιντσο iPhone, iPhone 6c: Πως θα έμοιαζε δίπλα στα μεγαλύτερα αδέρφια το 4ιντσο iPhone

iPhone 6c: Πως θα έμοιαζε δίπλα στα μεγαλύτερα αδέρφια το 4ιντσο iPhone, iPhone 6c: Πως θα έμοιαζε δίπλα στα μεγαλύτερα αδέρφια το 4ιντσο iPhone

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

30 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Navy

Παιδια αξιζει να παρω τωρα iphone 5c στα 330€ απ το skroutz.gr? Απλα επεοδη θα το κρατησω τεσσερα χρονια περίπου σκέφτομαι μηπως δε βγαλει τοσα χρονια μιας και ειναι ηδη δυο χρονων σαν μοντελο!

Christos

Δεν αξίζει φιλε.

George

Navy Καλυετρα παρε το iPhone 5s μεταχειρισμενο παρα το 5C καινουργιο

azriel84

Αν θέλεις iPhone σώνει και ντε σε αυτή την τιμή είναι η μόνη επιλογή (το premium 5S με τα ίδια πάνω κάτω specs κάνει 560€). Αλλιώς θα σου έλεγα να κοιτάξεις και κάποιο καλό μεταχειρισμένο 5 ή 5S. Από Android μεριά πάντως σε αυτά τα λεφτά υπάρχουν καλές κινέζικες λύσεις πχ Xiaomi.

nikos

Ρε ποζερε αφου δεν εχεις λεφτα να παρεις το υπερκοστολογημενο iphone 6 6plus
τραβα στο android με 330 που δινεις παιρνεις κινητο που κανει παπαδες και 1000% καλυτερο απο iphone 5c/5/5s

Ιωάννης jb

Navy.. Να δώσεις 3+ κατοσταρικα για να πάρεις κινητό με 8 γιγα μη επεκτάσημη μνήμη!!??
Γέλασα με το…. θα το κρατήσω τέσσερα χρόνια!!!
Τι λες ρε συ?? τα θες και τα λες ή σου ξεφευγουν??
Κοίτα αν το είχαν 150-200 ευρώ θα σου έλεγα πάρτο! αλλά αυτό κάνει κοντά 400 και κανα δυο πράγματα απο δίπλα που θα χρειαστεί να πάρεις θα σου πάει πάνω απο τα 4 κατοστάρικα!!
Σε αυτά τα λεφτά βρίσκεις z3 compact και είσαι κορυφή!! για 4 χρόνια όχι, αλλα 2-3 θα στα βγάλει ανετα….

Κώστας Ζ

@Ιωάννης jb γιατι να μην του βγαλει 4 χρονια; Μονοδρομος ειναι το Ζ3 compact…

Navy

@Ιωάννης jb δε χρειαζομαι παραπανω μνημη ετσι κοιαλιος οτι φοτο βγαλω σε στικακι θα καταληξει η στο ταμπλετ μου lg gpad 8.3! Αυτο που ειπες για τα τεσσερα δε θα το σχολιασω γτ οι γονεις μου δεν εχουν λεφτα να πετανε καθε χρονο σε νεα συσκευη! @nikos το android σιγουρα εχει περισσοτερες δυνατοτητες αλλα δε νομιζω να υπαρχει αντροιντ στα 330€ που να μπορει να τρεξει τεσσερα απροβληματιστα χρονια, εαν υπαρχει πες μου μερικα να το χω στα υποψειν! Και δε χρειάζεται να μου επιτίθεστε αν δε σας αρεσουν τα iphone η αν δε συμφωνειτε με κατι που ειπα μια ερωτηση εκανα! Φιλικα παντα!

Iakovos80

@Navy

Φίλε μου δεν αξίζει μόνο και μόνο που είναι 8GB. Δε θα σε φτάσει να βάλεις τίποτα μέσα. Καλύτερα πήγαινε για 5S μεταχειρισμένο και δε θα μετανιώσεις. Μην ακούς κανέναν, καταλαβαίνεις τι εννοώ. Δεν είσαι power user αν έχεις iPhone και δε μπορείς να κάνεις χακεριές! Ευθυμήσαμε πάλι! Καλή αγορά φίλε μου!

Ιωάννης jb

Κώστας Ζ.. 2 γιγα ραμ εχει σε 1 χρόνο πάνω απο 2 βαριές εφαρμογές αν του έχεις πάνω συν όλες τις άλλες που απαραιτήτως θα θέλουν update θα κολλάει!!!
Σε 2-3 χρόνια δε θα μπορείς να του βάλεις τίποτα πάνω!! Θα με θυμιθείς!!
Ειναι το μεγαλύτερο κακό που έχει το compact και δυστυχώς το z5 compact έχει και αυτό 2!!!
Οπότε πάνω απο 2-3 χρονάκια αυτες οι συσκευες δε θα βγάλουν.. μιλάω για αυτούς που θέλουν να έχουν 5-6 καλές εφαρμογές στα κινητά τους!!!
Οι υπόλοιποι που δεν θέλουν εφαρμογές μπορεί να το κρατήσουν και 5 χρόνια!!!!
Αλλά αμα είναι τι το θες το smartphone πάρε εκει με 50 ευρώ ένα future phone ή κάτι άλλο με 100-150 ευρώ και αντε γεια

Σοτος 556

Τα παλικαρια αποπανω πρεπει να ειναι απο τους τελευταιους 5.10 πελατες τηςσονι
Παρτο λεω εγω καντο με παθος και ας ειναι λαθος
Μην κανεις ομως λαθος κ παρεις ζ3 εκτος αν θες φουρνακι

Ekimolaos

@Navy
Πρώτον, δεν χρειάζεται καν να απαντάς όταν σου επιτίθενται άτομα σαν το Ιωάννης jb.

Δεύτερον, όσον αφορά το κινητό, αν θες φτηνό iPhone τότε θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες, μεταχειρισμένο 5s είναι η καλύτερη λύση. Από την άλλη, αν σκέφτεσαι για φτηνό android μπορείς να πας σε Z3 compact, moto X Style (υπολόγιζε πως θα έχει τουλάχιστον 380€ για τα 16GB όμως, αλλά είναι κινητό του 2015), moto G 2015 (πολύ καλό midranger), Xiaomi mi4, ή περσινές (ή ακόμα και προπέρσινες) ναυαρχίδες Huawei, LG (LG G2 θα σου πρότεινα) ή HTC One (m7).

Αν σε ενδιαφέρει πολύ η κάμερα, τότε μπορείς να πας σε Samsung, αλλά εκεί θα πρέπει να συμβιβαστείς με τα κατά του TouchWiz.

Navy

@lakovos80 ευχαριστώ φιλε! @Ιωάννης jb δλδ ποιες ειναι οι βαριες εφαρμογες που ειναι τοσο χρησιμες και must?

Navy

@Ekimolaos ευχαριστώ φιλε μαλλον θα ψαξω για μεταχειρισμενο 5s και αν δε βρω κτ θα παω σε κτ απο αυτα που μου προτεινες!

Marios

Φιλε Iakovos80 ευγε!
Ατομα σαν και εσενα θελει το tech community! Οχι ανθρωπους που κανουν τα παντα για να ισχυριστουν πως το τηλεφωνο τους ειναι το καλυτερο! Ο καθε ανθρωπος εχει γνωμη και θα αγωρασει οτι θελει και οχι οτι θελουν αλλοι επειδη απλα εχουν κολλημα με καποια εταιρια!

Navy

@Σοτος 556 ναι η αληθεια ειναι οτι ο, τι σονυ αγορασε καποιος γνωστος μου η συγγενης μου η ακομη και γω βγηκε προβληματικο…

Stefanos29

Φίλε navy σου προτείνω να δεις skroutz για τιμές και φυσικά πρώτου κάνεις αγορά να δεις αν σε εξυπηρετεί το uiα ν επιλέξεις android κινητό. Πολύ βασικό αυτό προσωπικά μου αρέσει το κοντά στο stock android όποτε θα σου λέγατε να δεις σε moto ποιοτικά κινητά σε καλές τιμές με αναβαθμίσεις στην ωρα τους. Αν σε ενδιαφέρει το μέγεθος του κινητού να είναι μικρό δες το τελευταίο moto g μαζεμένο κινητό αδιάβροχο αλλα πάρε την έκδοση με τα 2 gigabytes. Επίσης θα συμφωνήσω με τα παιδιά παραπάνω ψάξε για 5sμεταχειρισμένο αξίζει καλύτερα θα γλιτώσεις και λεφτά για μια καλή θήκη καλορίζικο σε ο,τι και αν πάρεις 🙂

Nio

Navy είσαι ευχαριστημένος από το ταμπλετ σου? Αν ναι πάρε το lg G3 με 16gb στα 326 ευρώ και είσαι μάγκας. Εφόσον δεν έχεις iPad καλύτερα Android. Το G3 έχω και εγώ αρκετό καιρό. Αν δεν ήμουν ευχαριστημένος θα το έλεγα σίγουρα όπως με το lumia 720.

Navy

@Nio απο το ταμπλετ ειμαι αρκετα ευχαριστημενος και με εξυπηρετει πολυ καλα! Περα απο καποια μικροπροβληματακια στην αφη και το οτι μια φορα ειχε ζεσταθει τοσο που δε μπορουσα να το αγγιξω δεν εχω καποιο θεμα! Αλλα δε ξερω για το g3 με φοβιζει η μπαταρια και γενικα δε ξερω το ψιλοφοβαμαι! @Stefanos29 το moto g και γενικα motorola δεν την προτιμω λογο καμερας η οποια με ενδιαφερει αρκετα! Δεν ξερω αν εχεις δει ξενα review στο moto g3 αλλα η καμερα του αν δεν εχει απλετο φως ειναι ανυπαρκτη!

Αργυρης

@Navy φιλε θα σου συνιστουσα να πας κατευθειαν για το 5ς ή για το 6.Το 5ς εχει πεσει και στα 475 ευρω για τα 16gb και το 5c εχει πεσει στα 270 ευρω για τα 8gb.Tα διαθεσιμα gb δεν ειναι τοσο μεγαλο θεμα λυνεται με το icloud ή με ενα dropbox που σου δινουν επιπλεον gb.Το iphone 6 σιγουρα με το που βγει το 6s θα πεσει στην τιμη του 5ς καποια στιγμη οποτε θα σ προτεινα κατευθειαν για 5ς ή 6.Για το 5c δε το συνιστω γιατι ειναι σαν το 5αρι και ηδη εχουν ξεκινησει καποια θεματακια στις εφαρμογες οχι ομως κατι ουσιαστικο,αλλα με την παροδο του χρονο δε θα χεις καλα αποτελεσματα.Το 4ς δε το συζητω καν κολλαει αρκετα…και τα προβληματα ειχαν ξεκινησει ηδη απο τοτε π ειχε βγει το 5ς,δλδ 2 χρονια μετα.Κανενα κινητο δεν λειτουργει οπως την πρωτη μερα μετα απο 2 χρονια αλλα σιγουρα τα iphone αντεχουν πιο πολυ απο τα android.Και αυτο το εχω συνειδητοποιησει και με το δικο μου τηλεφωνο που με την παροδο του χρονο οι εφαρμογες γινονται πιο ”βαριες” και απαιτουν περισσοτερη ραμ.Ομως υπαρχει μια σημαντικη διαφορα που πρεπει να καταλαβεις και εσυ και οι υπολοιποι απο πανω που αναφερονται για… Συνέχεια »

Ιωάννης jb

Navy.. πρώτη και καλύτερη το facebook που παρέα με το messenger δινουν πόνο!!! γενικά τέτοιου είδους εφαρμογές τρώνε πολύ!
Χρόνο με το χρόνο και οι υπηρεσίες του playstore ζητάνε περισσότερη ram.. γενικά είναι μεγάλο θέμα η ram και η διαχείρηση τις στο android..
Η κατάσταση όμως δεν είναι και τραγική διότι τα περισσότερα μοντέλα τα αξίζουν τα λεφτά τους πχ. τα z τις sony αξίζουν τα λεφτά τους και με το παραπάνω… μη βλέπεις τις τωρινές τιμές με αυτά που έγιναν στη χώρα μας η τιμές ανέβηκαν πολύ! Ειδικά σε xperia z2-3 και xperia z3 compact
Ekimolaos.. προσπαθώ να το βοηθήσω το παιδί… πρόσεχε πως μιλάς

Κώστας Ζ.

@ Ιωάννης jb, φιλε εχω το Z1 compact, δεν εχω Facebook μεσα, εχω μονο Viber και το Messenger…γιατι να μην μπορώ να του βάλω τίποτα πάνω μετα απο 2 χρόνια ρε συ; το Ζ που είχα πριν 1 μήνα αντεχε τα πάντα, τα πάντα ομως! χωρις να κολλάει καθόλου! Το compact σε τι επηρεάζει τη λειτουργία;

Navy

@Αργυρης Εχω αρκετα λεφτα μαζεμενα αλλα δε θελω να ξεφυγω απο την τιμη που προανεφερα γιατι εχω αλλα εξοδα! Επισης θελω να μουπεις απο που βρηκες το iPhone 5c στα 270€! Ναι η αληθεια ειναι οτι με βαση αυτα που ανεφερες τα iphone με εξυπηρετουν κλτερα! Ευχαριστώ για την πληρέστατη απαντηση! Θα περιμενω να βγει το 6s και μετα θα παρω το 5s μεταχειρισμενο για να μη ξεφυγω! @Ιωαννης jb η αληθεια ειναι οτι οι τιμες παρανεβηκαν μετα το παγωμα της αγορας εβρισκα καλυτερες ευκαιριες μεχρι μερικους μηνες!

παπαροκας tiamat

Navy εγω λεω να παρεις το iphone3gs!

John

@Navy Ego pira to Motorola moto g 2015 prin kamia bgomada.einai ena poli kalo midrager kinito ,poli grigoro kai to pio vasiko stock android.Oson anafora to iphone na pareis to 5s metaxirismeno.O adelfos m exei iphone edo kai 3-4 xronia kai einai opos to pire tin proti mera.Mono tin mpataria exei allaksei.

Γιωργος htc

Υπαρχει το iphone 5c στα 260 ευρω σε μαγαζι αλλα ειναι μαπα. Μεινε μακρια απο το συγκεγκριμενο μοντελο. Η μπαταρια του ειναι μονο 1450 mA. Ουτε μιση μερα δε θα σου βγαζει. Ασε που ειναι σε γυναικεια χρωματα. Μονο το 5s αξιζει αλλα ειναι πολυ ακριβοτερο.

Navy

@Γιωργος htc σε ποιο καταστημα εχει αυτη την τιμη το 5c? Ναι εχεις δικιο ολα τα χρωματα για κοριτσακια ειναι! Το 5s μεταχειρισμενο μαλλον με οσα μου λετε θα παρω! Αλλα αν το παρω μεταχειρισμενο δε θα χει θεματα? Πως θα ξερω αν αυτος που μου το πουλησε δε το χει γεμισει γρατζουνιες?

Γιωργος htc

Εδώ στη Λάρισα σε ένα γνωστό μαγαζί, δε μπορώ να πώ όνομα. Αλλά έχει και στη Wind το 5S σε προσφορά μόνο 399

Αργυρης

@Navy στο σκρουτζ το χε τοσο αλλα πριν κανα 3μηνο.Γενικα να ξερεις οτι τετοια εποχη δεν ειναι καλο να παιρνεις γενικα ηλεκτρονικες συσκευες γιατι παντα τις ανεβαζουν λογω σπουδων και σχολειων….Η καλυτερη περιοδος ειναι λιγο πριν ή μετα τις γιορτες των χρισοτυγεννων.Μεταχειρισμενο μπορεις να βρεις πολυ καλο μαλιστα με αποδειξη και ολα αρκει ομως να γνωριζεις καλα το κινητο π προκειται να αγορασεις.Αν δεν εχεις ξανα πιασει iphone καλυτερα παρε εναν φιλο σου μαζι που γνωριζει και πατε να το δειτε απο κοντα!Αλλα θα ειμαι καθετος στο να αγορασεις το 5c.Πηγαινε κατευθειαν στο 5ς π μεταχειρισμενο το βρικσεις και με 270 σε αριστη κατασταση.Και να αναφερω κατι σχετικα με την ερωτηση του αρθρου.Κανεις δε γουσταρει τη c κατηγορια ειναι μονο για ατομα που δεν εχουν ιδεα απο τεχνολογια και αγοραζουν απλα ενα τηλεφωνο μονο και μονο για τη μαρκα apple.Γι’αυτο κιολας πατωσε αλλωστε οταν βγηκε προπερσυ γιατι ειχε τα λεφτα μιας ναυαρχιδας android και τα specs του περσυνου iphone!Tι ειχαμε τι χασαμε δλδ…

Koukoz

@Navy φίλε μου θα σου δώσω μια άλλη οπτική στο θέμα σου. Πάρε Ο,ΤΙ μοντέλο -εταιρεία θες, απλά στο θέμα μεταχειρισμενου θέλω να σκεφτείς σοβαρά ότι η μπαταρία του στην καλύτερη περίπτωση θα είναι μερικά κλικ πιο κάτω. Έχω ένα Xperia z1 εδώ και δύο χρόνια, που στην μπαταρία του είχε καλές επιδόσεις, και τώρα παρόλο που το προσέχω πολύ βλέπω ότι έχει πέσει αρκετά. Δε νομίζεις ότι ίσως να μην αξίζει να δώσεις τα λεφτά σου για κάτι που είναι, ας μου επιτραπεί, έτοιμο να τα “φτυσει ” ? Καλή αγορά και άκου μόνο τις ανάγκες σου και όχι τους “ειδικούς “

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple Google Google AI

iOS 18: Η Apple συζητά με τη Google για να φέρει λειτουργίες του Gemini AI στο iPhone

H Apple βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Google για να ενσωματώσει το εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης Gemini στο iPhone ως μέρος του iOS 18.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16: Οι 5 βασικές αναβαθμίσεις που περιμένουμε

Τον ερχόμενο Σεπτέμβριο περιμένουμε τη σειρά iPhone 16 με αρκετά πιο ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά από την περυσινή σειρά iPhone 15.

Gear Apple iPad Air

To iPad Air θα είναι το επόμενο OLED tablet της Apple

Το iPad Air θα είναι το επόμενο tablet της Apple που θα υιοθετήσει την τεχνολογία πάνελ οθόνης OLED μετά τα επερχόμενα μοντέλα OLED iPad Pro.