iPhone 6c: Ανακοινώνεται μαζί με iPhone 6s τον Σεπτέμβριο [evleaks]

Ενώ διάφοροι κατασκευαστές τελευταία αλλάζουν τις παραδοσιακές ημερομηνίες ανακοίνωσης, βλέπε Samsung και Galaxy Note 5 στις 13 Αυγούστου, η Apple θα μείνει πιστή στον Σεπτέμβριο και λέγεται ότι θα φέρει iPhone 6s και iPhone 6s Plus στις 9 του μήνα. Ωστόσο. σύμφωνα με τον @evleaks θα δούμε και το μικρότερο iPhone 6c.

Αυτό σημαίνει ότι θα συνεχίσει το όχι και τόσο δημοφιλές iPhone 5c που ήταν κατασκευασμένο από πλαστικό και δεν είδαμε τον διάδοχό του πέρσι. Αν είναι σωστές οι πληροφορίες του Evan Blass, ο οποίος εμφανίζεται συχνά τελευταία και έχει αποδειχθεί αρκετά αξιόπιστος, τότε η ανακοίνωση του Σεπτεμβρίου θα είναι από τις μεγαλύτερες που έχει κάνει η Apple, με τρία κινητά.

Όσο για το iPhone 6c, δεν γνωρίζουμε πολλές πληροφορίες, αλλά προηγούμενες φήμες έκαναν λόγο για οθόνη 4 ιντσών, νέο chip είτε από την Samsung στα 14nm είτε από την TSMC στα 16nm, ενώ έχουν ακουστεί ακόμη και πληροφορίες για την χρήση μετάλλου και μεγαλύτερης μπαταρίας 1715 mAh, σε αντίθεση με την 1500 mAh μπαταρία του iPhone 5c.

Ωστόσο, όσο αξιόπιστος και να θεωρείται ο @evleaks, υπάρχει πάντα η πιθανότητα να μην ισχύουν οι πληροφορίες. Όπως και να έχει όμως σε έναν μήνα από σήμερα θα μάθουμε τι έχει ετοιμάσει η Apple.

iPhone 6c: Ανακοινώνεται μαζί με iPhone 6s τον Σεπτέμβριο [evleaks], iPhone 6c: Ανακοινώνεται μαζί με iPhone 6s τον Σεπτέμβριο [evleaks]

iPhone 6c: Ανακοινώνεται μαζί με iPhone 6s τον Σεπτέμβριο [evleaks], iPhone 6c: Ανακοινώνεται μαζί με iPhone 6s τον Σεπτέμβριο [evleaks]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Costas

@Λευτέρης
Πραγματικά σε λυπάμαι!

andreas

ακομα κι εγω που δεν εγω σχολιασει ποτε και δεν ειμαι fanboy σκεφτομαι να κοψω να διαβαζω εδω μεσα.
ρε Λευτερη μας έχει κουρασει.πως το note αντεγραψε το iphone? στην γραφίδα ή στις ιντσες που μεχρι προτινως ήταν κάτω από 5 γιατί εκεί έφτανε ο αντιχειρας σου κατά την apple? ποτε δεν καινοτόμησε πραγματικά η apple περα απο το πρωτο iphone.ξυπνα αγορακι μου
προς τους mod. αμα αρχισουν τα fanboys το χασατε το σαιτ.
φιλικα παντα.

darko

@costas εσενα να λυπασαι γιατι σου ανοιγουν τα ματια και δεν βλεπεις.τα galaxy ειναι τα iphone των android.Το s6 οταν το κοιτας τι σου θυμιζει?Project zero?

andreas

@darko εσυ οταν κοιτας το iphone6 plus τι σου θυμιζει?αληθεια ο αντιχειρας σου μπορει και φτανει απο ακρη σε ακρη?το swipe up to control center τι σου θυμιζει? μηπως οτι υπαρχει εδω και χρονια στο android?και πληθως αλλων.
ασκοπη συζητηση

Παναγιώτης

Προς Κ.Βλαχάκη… μπλοκάρετε επιτέλους αυτον τον Λευτέρης-darko … ή απλά μην ανεβάζετε αλλα άρθρα για iPhone ή άρθρα που δεν δε΄’ιχνουν την Apple σαν την καλύτερη εταιρία.
Οπως βλέπετε έχουμε αρχίσει να βαριόμαστε με όλα αυτα.
Ξέρω οτι δεν μπορείτε να μπλοκάρετε την ελευθερια του λόγου αλλά εδώ μιλάμε για τρολ.
Ευχαριστώ

ΓιώργοςMclaren

Βασικα εγω οταν βλεπω iphone 6 μου θυμιζει meizu mx4 https://blog.gsmarena.com/meizu-says-apple-copied-design-oppo-impressed-new-retina-screen/

χρηστος

Μην το αρχίζετε πάλι γιατί έτσι η apple έχει αντιγράψει το Meizu mx4 που είναι ακριβώς ίδια το 6αρι και το 6plus

J

Ναι γιατι ως γνωστό τα κινητά της Meizu (και τα παλιότερα) έχουν ένα σχέδιο πρωτοποριακό που η Apple δεν είχε ποτε πριν. Και μην σας πω πως ενώ η Apple βγάζει κινητά πριν καν ιδρυθεί η Meizu από αυτούς πήραν τα σχέδια για όλη την σειρά iPhone …

Jim

Κινητό με 4 ιντσες οθονη και μπαταρια 1.700mah στην τιμη των 1.000 € τρεχτε προβατα…

Jim

Αν εννοείς στο σκρουτζ οκ γιατι στα μεγαλα καταστηματα δεν νομιζω να έχει τετοια τιμη., αλλα κατα την αποψη μου δεν αξιζει ουτε αυτα τα λεφτα.

Chris_BMW

andreas Μαρεσει φίλε μου που δεν θεωρείς τον εαυτό σου fun boy κ λες οτι η Apple δεν εχει καινοτομήσει …χωρις καν να αναφέρω το πρώτο I phone σαν το πρώτο πραγματικό έξυπνο τηλέφωνο απλα θα σου παραθέσω ετσι μερικά που μου έρχονται στο μυαλό .. Δακτυλικό αποτύπωμα ,64 bit επεξεργαστή κ τωρα force touch που ολοι θα τρέξουν να αντιγράψουνε … Δεν λεω προς θεού οτι η Samsung δεν καινοτομεί ειδικά με το note μεχρι το τέσσερα … Γιατι τωρα τελευταία προσπαθεί να αντιγράψει λανθασμένα κατεμενα την Apple και ετσι χάνει την προσωπικότητα των κινητών της… Θα πρέπει να καταλάβουν οτι το I phone πουλάει λόγο iOS κατα κύριο λόγο κ γενικά για την ευκολία που προσφέρει σε έναν μέσο χρήστη σαν κ μένα …πραγματικά με πειράζει σαν κάτοχο προϊόντων Apple να με θεωρούν πρόβατο κ χαζό που δεν πήρα το 8 πύρινο με τα 4 gb ram android κινητό η ταμπλετ. Εμένα αυτές η δυο συσκευές με εξυπηρετούν απόλυτα … Ειναι ταχύτατα πραγματικά ειδικά το air 2 κ γιαυτο που τα θέλω εγω ευχάριστα όμορφα κ με ασύγκριτη ποιότητα κατασκευής … Ποτε δεν θα κατηγορήσω ομως αυτόν που θα επιλέξει καποιο αλλο κινητό για τους δικούς του λόγους…… Συνέχεια »

Giorgos

@Kilplix
Και εγώ μία από τα ίδια φίλε. Τόσες μέρες υπομονή, το ποτήρι ξεχείλισε σήμερα και είναι η τελευταία μέρα που διαβάζω techblog. Λίγο οι “Δροσερές Εκπτώσεις” που διαφήμιση σε τόσο ενοχλητική κλίμακα δεν έχω δει πουθενά άλλου στο διαδίκτυο, λίγο η κατάσταση στα σχόλια των άρθρων με τους διάφορους τρολλάδες που καταστρέφουν την συζήτηση, εξαντλήθηκε η υπομονή μου.
Κρίμα…

zois

οι μισση απο εδω μεσα μιλαμε ειναι παντελως ασχετη και με τα κινητα αλα και με την τεχνολογια γενικοτερα και οσοι πιστευουν οτι ο λευτερακης και καποιοι αλλοι τρολαρουν ειναι πιο χαζη ακομα και απο αυτους τοσο τους κοβει τοσα γραφουν τοσο απλα και οσοι προσπαθουν να τους ανοιξουν τα ματια αδικος χαμενος κοπος αμα ο εγκεφαλος εχει καλο τουμπες να κανεις δεν θα καταφερεις τιποτα αφιστετους να γραφουν οτι παραλογο και ανυπαρκτο θελουν και απλα αδιαφοριστε σαν να μην υπαρχουν ο μεγαλυτερος εχθρος της βλακιας ειναι η απαξιωση θα παθουν καταθλιψη δοκιμαστετο ολοι μαζι οργανωμενα και θα με θυμηθειτε αμα ξαναγραψουν απο δευτερα τοτε δεν θα ξαναγραψω εγω.

Vasilis

αφήστε τις κουταμαρες με τα 3 και 4 giga ram και τα 21mp camera και τους 8 πυρήνες…αφού το ξέρετε όλοι οτι σε ΚΑΜΙΑ εφαρμογή κοινη και στα δυο stores δεν υπερτερει καμια ναυαρχίδα android έναντι του 6/6plus…τουναντίον θα βρείς τα τελευταία να τρεχουν οτιδήποτε απροβλημάτιστα και σφαιράτα….επίσης θα βρείς εκπληκτική ποιότητα και αισθητική στο περιβάλλον χρήσης κλπ κλπ….

Kotsos

Δεν ξέρω πως το εχει καταφέρει αλλά φέτος η μπαταρία στο iPhone έξι είναι καταπληκτική ίσως λόγω λειτουργικού πολύ φοβάμαι πως αν γίνει καμία πατατια με το ios9 στην αρχή θα εχουμε θέμα με την μπαταρια.2 μέρες βγάζω άνετα με τη χρήση που κανω

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple Google Google AI

iOS 18: Η Apple συζητά με τη Google για να φέρει λειτουργίες του Gemini AI στο iPhone

H Apple βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Google για να ενσωματώσει το εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης Gemini στο iPhone ως μέρος του iOS 18.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16: Οι 5 βασικές αναβαθμίσεις που περιμένουμε

Τον ερχόμενο Σεπτέμβριο περιμένουμε τη σειρά iPhone 16 με αρκετά πιο ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά από την περυσινή σειρά iPhone 15.

Gear Apple iPad Air

To iPad Air θα είναι το επόμενο OLED tablet της Apple

Το iPad Air θα είναι το επόμενο tablet της Apple που θα υιοθετήσει την τεχνολογία πάνελ οθόνης OLED μετά τα επερχόμενα μοντέλα OLED iPad Pro.