iPhone 6c: Μέσα του 2016 με οθόνη 4 ιντσών;

Το iPhone 5c ήταν από τις πιο περίεργες κινήσεις της Apple καθώς ήρθε με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του iPhone 5 της προηγούμενης χρονιάς και αντί για μέταλλο χρησιμοποιήθηκε πλαστικό. Από πολλούς θεωρήθηκε ακριβό με βάση τα τεχνικά χαρακτηριστικά του, το αποτέλεσμα ήταν να μην τραβήξει πολύ το ενδιαφέρον των χρηστών.

Ωστόσο είναι πολλές οι πληροφορίες που λένε ότι η Apple ετοιμάζεται να λανσάρει τον διάδοχό του. Οι φήμες μιλούν για το iPhone 6c το οποίο λέγεται ότι θα κυκλοφορήσει μέσα του 2016. Δηλαδή, η Apple δεν θα περιμένει μέχρι τον Σεπτέμβριο, οπότε και ανακοινώνει παραδοσιακά τις συσκευές της.

Αναμένουμε οθόνη 4 ιντσών και επεξεργαστή Apple A9. Οι πληροφορίες δεν είναι επιβεβαιωμένες από την Apple, αλλά μια πιο μικρή και λίγο (ή πολύ) πιο οικονομική επιλογή των iPhone, θα μπορούσε να απευθυνθεί σε μεγάλη μερίδα χρηστών που δεν θέλουν να πάνε σε 4.7 ή 5.5 ίντσες που είναι τα τωρινά iPhone.

Λείπει ένα πιο μικρό iPhone από την αγορά;

iPhone 6c: Μέσα του 2016 με οθόνη 4 ιντσών;, iPhone 6c: Μέσα του 2016 με οθόνη 4 ιντσών;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Κώστας Ζ.

Χρειαζεται, ξαναμικρυναν τα δαχτυλα των καταναλωτων και οι 4′ ειναι ο,τι πρεπει.

Bloodmaster

Αμα πει η Apple πως μικρυναν παλι οι αντιχειρες μας μικρυναν .Τελειωσε. Οτι πει αυτη. Για αυτο βγαλτε ενα iphone 4 ιντσες να μην ψαχνουμε για κινητο.

azriel84

Για γυναίκες κυρίως είναι ότι πρέπει. Max 400€ αλλά η Apple θα το πουλήσει 600€ και πάλι θα πάει άπατο.

Aργυρης

Δεν υπαρχει περιπτωση να χει τον Α9 για κανενα λογο…λογικα θα χει τα ιδια ακριβως χαρακτηριστικα με το απλο 6αρι.Εκτος και αν δν ειναι κατηγοριας C και απλα το κανουν το ιδιο premium με τα υπολοιπα με μικροτερη οθονη που το ευχομαι γιατι το 5c δεν ηταν της προκοπης και απο τιμη δεν το συζηταω καν κοροιδια σκετη!

ΚώσταςD.

Κώστας Ζ χαχαχα σωστός….!

Γενικά όμως απορώ το iphone πέρα από τη μόστρα σε τι άλλο μπορεί να χρειαστεί? Λεφτά για πέταμα είναι…

chris

Δεν λειπει απο την αγορα μικρο iphone υπαρχει ακομα και πουλιεται επισημα το 5s
αρα δεν υπαρχει λογος και να βγει κατι τετοιο ειδικα μετα την αποτυχια του προηγουμενου
Φημες ειναι και καλο θα ηταν στις φημες να μεινει
Ειμαι επιφυλακτικος αλλα το βλεπω χλωμο

Γιώργος

Θα είναι κινητό με κόστος κατασκευής 150-160 ευρώ και θα πωλείται σε τετραπλάσια τιμή ως συνήθως. Ας είναι καλά τα apple sheep που αγοράζουν.

Teo

Κι εγω το ακουσα αυτο καπου αλλου αλλα εγω ακουσα για iPhone mini οχι C, δηλαδι ποιοτητα και specs iPhone 7 σε μικροτερο μεγεθος

Thanosgr13

@Γιωργος γιατί τι νομίζεις οτι κάθε high end κινητό όσο το πουλάνε τόσο τους κόστισε γιατί κανένα high end κινητό δεν κοστίζει πάνω από 300 ευρο για να κατασκευαστή

Γιώργος

@Thanosgr13
Τα μεγαλύτερα περιθώρια κέρδους όμως τα έχει η Apple γι’ αυτο βλέπεις ακόμη 2 GB RAM , 12 mp camera και 16 GB storage.
ΥΓ. To iphone εγώ δεν το θεωρώ hiend γιατί είναι πίσω σε χαρακτηριστικά (ειδικά το μικρό με την πολύ χαμηλής ανάλυσης οθόνη).

DIREFEAR

Η αλήθεια είναι πως τα φιρίκια είναι εξίσου νόστιμα με τα μηλαράκια…βάλε μου 5 κιλά κυριος!

cghera

Μακάρι να είναι η αναβάθμιση του 5s στις 4ίντσες. Με την προϋπόθεση να έχει touch id.

Panagiotis

Αν και είμαι Apple user, δεν φανατίζομαι με τις μάρκες…απλά έχω βρει ένα σύστημα που με βολεύει αφάνταστα για την δουλειά μου. Ήθελα όμως να ρωτήσω, επειδή διαβάζω για κόστος κατασκευής, περιθώρια κέρδους κλπ, αν στο κόστος συμπεριλαμβάνετε και το κόστος έρευνας, ανάπτυξης λογισμικού (iOS, OS X, κλπ). Γιατί από όσο ξέρω η κάθε εταιρεία που παράγει ένα κινητό Android για παράδειγμα χρησιμοποιεί ένα έτοιμο λειτουργικό και προσθέτει στην καλύτερη ένα shell για να το κάνει λίγο πιο διαφορετικό από τα υπόλοιπα. Άρα, στο δικό μου μυαλό (που μπορεί τελικά να κάνει λάθος) η Samsung ή η LG έχουν μεγαλύτερα περιθώρια κέρδους. Απλά το κόστος των υλικών και του marketing. Κάνω λάθος;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple

Apple Vision Pro: Φήμες για μείωση της παραγωγής λόγω απότομης μείωσης της ζήτησης

Η Apple μείωσε τον αριθμό των μονάδων Vision Pro που σκοπεύει να αποστείλει το 2024, από τις αναμενόμενες 700-800.000 σε 400 με 450.000.

Gear Apple Apple Pencil featured

«Let Loose»: Ανακοινώθηκε event από την Apple στις 7 Μαΐου για τα νέα iPad

Η Apple ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει ένα special event την Τρίτη 7 Μαΐου με ένα live streaming διαθέσιμο σε Apple.com και YouTube.

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.

Smartphones Apple iPhone

iPhone 16: Η Apple παραγγέλνει εξαρτήματα για τα capacitive buttons

Η Apple έχει παραγγείλει έναν μεγάλο αριθμό εξαρτημάτων για τα capacitive buttons από έναν προμηθευτή από την Ταϊβάν.