Τα iPhone 6s κάνουν μεγαλύτερες πωλήσεις από τα iPhone 8

iPhone 6s iphone 8 sales, Τα iPhone 6s κάνουν μεγαλύτερες πωλήσεις από τα iPhone 8

Εν αναμονή της κυκλοφορίας του πιο premium iPhone Χ, τα βλέμματα έχουν στραφεί στις επιδόσεις των iPhone 8, που βρίσκονται ήδη στην αγορά. Αρκετές αναφορές επισημαίνουν ότι η σειρά του iPhone 8 δεν τα πηγαίνει ιδιαίτερα καλά σε πωλήσεις.

Την περασμένη εβδομάδα, η έρευνα της KeyBanc Capital Markets στις ΗΠΑ, έδειξε ότι το iPhone 7 του 2016 ξεπερνά σε πωλήσεις τα iPhone 8 σε καταστήματα παρόχων.

Νέα έρευνα από την Consumer Intelligence Research Partners (CIRP), έρχεται να δείξει πως ακόμη και τα iPhone 6s και iPhone 6s Plus από το 2015, ξεπερνούν τα iPhone 8 και iPhone 8 Plus.

iPhone 6s iphone 8 sales, Τα iPhone 6s κάνουν μεγαλύτερες πωλήσεις από τα iPhone 8

Σύμφωνα με την CIRP, iPhone 8 και iPhone 8 Plus, στο δείγμα των ερωτηθέντων, έχουν ποσοστό 16% επί όλων των πωλήσεων iPhones. Αντίστοιχα, τα iPhone 6s και iPhone 6s Plus, πήραν ποσοστό 24%. Μέχρι τώρα από την Apple είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε πιο δυνατές πωλήσεις όσον αφορά στα νέα μοντέλα.

Την ίδια περίοδο πέρσι, τα iPhone 7 και iPhone 7 Plus, είχαν ποσοστό 43% επί των συνολικών πωλήσεων iPhones για το ίδιο διάστημα. Το ποσοστό των iPhone 6 και iPhone 6 Plus το 2014, ήταν 46% το πρώτο τρίμηνο κυκλοφορίας.

Να πούμε για μια ακόμη φορά ότι σημαντική αιτία θεωρείται από τους αναλυτές το γεγονός ότι οι χρήστες αναμένουν την έλευση του iPhone X για να δουν ποιο από τα τρία μοντέλα θα αγοράσουν. Το iPhone X διαθέτει οθόνη ΟLED edge-to-edge, TrueDepth Camera, Face ID και μεγαλύτερη μπαταρία από το iPhone 8.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Teo

Αφού όλοι περίμεναν να βγει το 8 να πέσει η τιμή του 7 για να πάρουν επιτέλους το 6s! Λογικό!

Techmaniac

λογικο

Fotis

Κατάρρευση.Πρωτη φορά γίνεται αυτο.

Agnostos13

Ας περιμένουμε να βγει η ναυαρχίδα πρώτα και μετά βγάζουμε συμπεράσματα…

IanD

Καθόλου περίεργο. Εγώ ακόμα με μοντέλο του 2014 είμαι (LG G3) εδώ και δύο χρόνια χωρίς να μου έχει παρουσιάσει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα και είναι Android. Πόσο μάλλον ένα iPhone, ένα από τα δυνατά σημεία του οποίου είναι η συνεχείς ενημερώσεις του λογισμικού και το γεγονός πως αντέχει στο χρόνο. To 6S έχει και 2G RAM, και 3D Touch και την ίδια ανάλυση οθόνης με το 8, οπότε δεν υπολείπεται σημαντικά από το νεότερο μοντέλο (συμπεριλαμβανομένου και του σχεδιασμού).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

iPhone 16: Η Apple παραγγέλνει εξαρτήματα για τα capacitive buttons

Η Apple έχει παραγγείλει έναν μεγάλο αριθμό εξαρτημάτων για τα capacitive buttons από έναν προμηθευτή από την Ταϊβάν.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Software Apple iPhone

Game Boy Emulator iGBA: Αποσύρεται από το App Store λόγω spam και παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων

Μια εβδομάδα μετά τις ενημερώσεις, ένας εξομοιωτής Game Boy για το iPhone που ονομάζεται iGBA εμφανίστηκε στο App Store παγκοσμίως.