iPhone 6s και 6s Plus: Ξεπούλησαν στην Κίνα μέσα σε 12 ώρες

Τα νέα iPhone 6s και iPhone 6s Plus ανακοινώθηκαν επίσημα την περασμένη εβδομάδα και από τις 12 Σεπτεμβρίου είναι διαθέσιμα για παραγγελίες στις πρώτες χώρες. Η ημερομηνία παράδοσης είναι 25 Σεπτεμβρίου, με το iPhone 6s Plus να καθυστερεί 3-4 εβδομάδες. Μεταξύ των πρώτων χωρών είναι και η Κίνα όπου τα νέα iPhones λέγεται ότι σαρώνουν.

Παρά την οικονομική κατάσταση της Κίνας και την πληθώρα πιο οικονομικών επιλογών από αντιπάλους όπως Xiaomi, Huawei κλπ, η ζήτηση για iPhone 6s και iPhone 6s Plus είναι τεράστια, τόσο μεγάλη που απ ότι φαίνεται η Apple ξεπούλησε.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Fortune, πρόκειται για όλες τις εκδόσεις, και ειδικά αυτή που εξαντλήθηκε πρώτη ήταν η rose gold έκδοση. Για την ακρίβεια, τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η Apple κατάφερε να ξεπουλήσει σε μόλις 12 ώρες. Αυτό σημαίνει ότι όσοι Κινέζοι ενδιαφέρονται για τα νέα iPhone, θα πρέπει να περιμένουν 2-3 εβδομάδες για το iPhone 6s και 3-4 εβδομάδες για το μεγαλύτερο iPhone 6s Plus.

Πριν ανακοινωθούν τα νέα iPhone 6s, οι πληροφορίες ήθελαν την Apple να έχει κάνει παραγγελία ρεκόρ για τα δυο μοντέλα και δεδομένων των αρχικών πωλήσεων, φαίνεται ότι έκανε σωστά. Μένει να δούμε αν θα ξεπεράσει τους αριθμούς ρεκόρ που της έδωσαν τα περσινά iPhone 6 και iPhone 6 Plus.

iPhone 6s και 6s Plus: Ξεπούλησαν στην Κίνα μέσα σε 12 ώρες, iPhone 6s και 6s Plus: Ξεπούλησαν στην Κίνα μέσα σε 12 ώρες

Πηγή: 1,2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

16 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
dimitrinho

Ετσι ρε apple παμε να κανεις το καλυτερο ρεκορ ολων των εποχων και μετα θα βγαλεις το iphone 7 που θα αποτελειωσει ολες τις υπολοιπες εταιρειες

Junkermann

Δεν είμαι σίγουρος εάν αξίζει τα λεφτά του (μάλλον όχι) αλλά είναι κινητάρα.

Η συσκευή-hardware είναι το νούμερο ένα.

Τώρα για το λειτουργικό σύστημα, κουβέντα να γίνεται…

_Junkermann

παπαροκας tiamat

Junkerman χωρις ois, fullhd, mono speaker, μικρη μπαταρια, χαλια τεχνολογια στα bezel ειναι νούμερο 1 hardware!?

Τους κινεζους καπου τους δικαιολογω, μιλαμε για την πλεον νεοπλουτη κοινωνια λογικο να θελει να αποκτησει μερος του δυτικού lifestyle

Σπυρος

@παπαροκας

1) OIS έχει το 6+
2) FHD έχει πάλι το 6+
3) Mono speaker δεν έχουν και τα note 5/s6/s6 edge/g4?
4) Η μπαταρία είναι στα 2715 mah αλλά έχει άριστη αυτονομία στο 6+

Άρα πρώτα κοίτα τι γράφεις και ψάξου περισσότερο…
Όλοι έχετε πρόβλημα επειδή είναι η no1 κινητή εταιρία, κάποτε όμως θα πρέπει να το χωνέψετε…

viel

apple is doomed? #NOT

παπαροκας tiamat

Σπυρος οπως εσυ επελεξες να απαριθμησεις τα specs του plus ετσι και εγω επέλεξα να απαριθμήσω τα specs του κανονικου iphone αφου αυτο ειναι που κανει τις πωλησεις!
A!και
Ξεχασα στα κορυφαια specs να συμπεριλαβω τα 16giga της μνημης!! ΧΑΧΑΧΑ!!!

Billakos26

Η οθονη του s6 edge plus δεν πιανετε ουτε το 6s δεν το πιανει ουτε κανενα αντε το z5 premium

Samwise

Το έκαναν μόδα και στη Κίνα γιατί περί μόδας μιλάμε.Εάν αυτά τα κινητά υπήρχαν με τα ίδια specs αλλά χωρίς το μηλαράκι απο πίσω τότε να δω τι θα έλεγαν διάφοροι υποστηρικτές της apple.

Ιωάννης jb

tiamat μην είσαι τόσο αντικειμενικός θα πάθεις τίποτα!!
Ξέρεις το iphone αυτή τη τακτική έχει, η samsung απο φέτος την υιοθέτησε και στα δικά τις κινητά.. εκεί δε σε πειράζουν!!
Ακόμη θα μπορούσες να αναφέρεις τα 64gb εσωτερική μνήμη ως παράδειγμα… οι σοβαροί άνθρωποι που παίρνουν iphone εκεί πηγαίνουν!!!
Σπυρος να το χωνέψουν μπορεί, γιατι στομάχι έχουν!
Αλλά να το καταλάβουν δε παίζει, διότι μυαλό δεν έχουν!!
Νούμερο ένα σε πωλήσεις είναι…. αλλά σε όλα δεν είναι.. να λέμε και του στραβού το δίκιο!

Σπυρος

@Ιωάννης jb

Εχεις δικιο φιλε οτι δεν τελειο κινητο…

Εξαλλου για να ειμαι ειλικρινης οι αγαπημενες μου οθονες ειναι της Samsung οι Amoled…

Consigliere

Τώρα που λέμε για τους Κινέζους.. Είχε σκάσει ένα γκρουπακι Κινέζων τουριστών 20-25 ατομα περίπου και είχαν όλοι iphone 6 και 6+ ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ!!!! Το σκηνικό αυτό πριν κανα δίμηνο σε μια ταβέρνα στο Λουτράκι.

Κώστας Βλαχάκης

Consigliere, Επιβεβαιώνω και εγώ από ταξίδια στο εξωτερικό. Οι Κινέζοι κρατάνε iPhone και μάλιστα τα τελευταία iPhone 6 και Plus.

Dami

@tiamat και εγω android εχω,αλλα τετοιο rage δεν βγαζω.Μολις δεις αρθρο για iphone απο κατω αμεσως ενα αρνητικο σχολιο.Πηρες ελαττωματικο iphone και κανεις ετσι? Αν ειναι ετσι να σου πω και για το moto x μου να πας να γραφεις.Το S3 το αφηνω στην απ’έξω γιατι ηταν για πεταμα…

Bloodmaster

Οκ μαγκιά τους εκει στην apple αλλα μιλαμε για εξοφρενικες πωλησεις την στιγμη που οι περισσοτεροι εκει στην κινα δουλευουν για ενα κομματι ψωμι.Αυτο μου κανει εντυπωση

htc

Μηπως τα iphone των κινεζων ειναι μαιμουδες;

Kotsos

Έχει πολύ κόσμο η Κίνα αφού μπορούν και δίνουν 3000 για πλάκα πήγαινε έλα από Κίνα Ελλάδα λογικό ειναι αυτοί να μπορούν να αγοράσουν ότι συσκευή θέλουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.