iPhone 6s και 6s Plus: Άντεξαν μια ώρα κάτω από το νερό [video]

Τα νέα iPhone 6s και iPhone 6s Plus βρίσκονται στα χέρια των πρώτων χρηστών από την Παρασκευή και αυτό εκτός των άλλων σημαίνει ότι θα δούμε κάποια από αυτά να “θυσιάζονται” περνώντας βασανιστήρια. Αφού είδαμε στο bend test ότι με την ανθεκτικότητα του αλουμινίου η Apple έχει κάνει καλή δουλειά, σήμερα βλέπουμε την αντοχή στο νερό.

Η ίδια η Apple δεν δίνει κάποια IP πιστοποίηση στο νερό και ούτε φαίνεται να ενδιαφέρεται να προμοτάρει κάτι τέτοιο. Ωστόσο τα νέα iPhone 6s και iPhone 6s Plus μπήκαν στο νερό για μια ώρα και απ΄ότι φαίνεται βγήκαν σώα και αβλαβή. Όταν στέγνωσαν, η υποδοχή για τα ακουστικά και το lightning port δούλευαν κανονικά.

Από την στιγμή όμως που η Apple δεν δίνει καμία επίσημη πιστοποίηση για αντοχή στο νερό, καλό θα ήταν να μην το δοκιμάσετε διότι αυτόματα αυτό σημαίνει ότι χάνεται η εγγύηση. Ωστόσο, το θετικό είναι ότι σε περίπτωση άποιου ατυχήματος υπάρχουν πιθανότητες το κινητό να επιβιώσει.

Δείτε το video:

iPhone 6s και 6s Plus: Άντεξαν μια ώρα κάτω από το νερό [video], iPhone 6s και 6s Plus: Άντεξαν μια ώρα κάτω από το νερό [video]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

18 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
gkoros247

Μπράβο Apple πολύ καλή δουλειά το θέμα είναι ότι αργεί να έρθει Ελλάδα και δεν μπορώ να περιμένω άλλο…

Bloodmaster

Τα μπεζελ τα μικρυνε λιγο ή θα μπορω να παρω την θηκη του περσινού iphone και να του ταιριάζει γαντι?Χαχαχα

9gag

@gkoros247 αν καιγεσαι τοσο πολυ και δεν κοιμασαι τα βραδια https://www.apple.com/uk/shop/buy-iphone/iphone6s

μην μας παθεις και τιποτα!

Giorgos

Πολύ ωραίο προϊόν και δυστυχώς τα 700+ δεν δίνονται για ένα κινητό , τα 150 όμως για ένα Xiaomi Redmi Note 2 με ωραία χαρακτηριστικά δίνονται άνετα .

gkoros247

@9gag το σκέφτηκα και αυτό αλλά σε πόσο περίπου καιρό θα έρθει και από ότι είδα η διαθεσιμότητα αρχίζει από 30 του ΜΗΝΟΣ και το άλλο ερώτημα που έχω θα μου το φέρουν εδώ?

gkoros247

@9gag το έχω παραγγείλει και από το expansys αλλά μέχρι να έρθει που είπαν 1 η 2 βδομάδα του Οκτώβρη..

Darth

το συμαντικο δεν ειναι ποση ωρα αντέχει άμεσα….αλλα αφού βραχεί μετά από μια μέρα… αφού πιάσει οξείδωση παντού μέσα να μας πουν τι έπαθε :p

ΠΑΝΟΣ

@gkoros247 ποιο έχεις παραγγείλει από expansys;Το 6s ή το 6s plus;Γιατί και εγω το εχω παρραγγειλει αλλα για το 6s plus ΕΙΠΑΝ πως ΔΝ έχουν ιδέα από expansys ποτέ θα παραλάβουν..

παπαροκάς tiamat

Ρε παιδια ολα τα κινητα εχουν μια τυπικη αδιαβροχοποιηση. Εγω τα εχω ολα διπλα μου στο ντουζ κ πεφτει νερο καμια φορα ,μετα τα σκουπιζω και ειναι οκ

Και το θεμα του νερου ειναι λιγο πολυπλοκο. Ας πουμε μπορει να το αφηνε 10 λεπτα κατω απο το νερο το iphone αυτο, να ηταν μετα κομπλε με απλα λιγο νερο μπαζμενο μεσα του και μετα απο μια εβδομαδα να δυσλειτουργουσε

Αυτο μονο μπορει να φανει στην πραγματικη ζωη και οχι σε βιντεο

παπαροκάς tiamat

Βασικα οτι λεει ο darth λεω και γω, με αλλα λογια!

gkoros247

@ΠΑΝΟΣ και εγώ το plus πείρα και μου είπαν 1 η 2 βδομάδα Οκτωβρίου θα έρθει τώρα δεν ξέρω πότε εσένα τι σου είπαν?

Pavlos

Το θεμα ειναι αν μερικους μηνες μετα θα δουλευουν;λ. Τι διαβρωση θα υποστουν τα κυκλωματα;..

ΠΑΝΟΣ

@gkoros247 μέσα στον Οκτώβρη ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ χωρίς να ξέρουν ακριβώς πότε..

arislp

για πιο λογο αυτοι οι ηλιθιοι βγαζουν αυτα τα βιντεο??καλως η κακως μπορει να υπαρξει κοσμος που να το δοκιμασει αυτο βλεποντας το και να χαλασει το κινητο του…η απλα να πιστεψει οτι και να βραχει δεν θα παθει τιποτα…πφφφφ

NLS

Όπως ειπώθηκε τα περισσότερα κινητά πια έχουν μια Χ αντοχή. Αλλιώς θα είχαν τις δεκαπλάσιες γκρίνιες.
Καλή δουλειά σε αυτόν το τομέα η Apple.

Βέβαια όπως επίσης ειπώθηκε πολλές συσκευές βγάζουν ζημιά μετά από μέρες (προσωπική εμπειρία σε αδιάβροχη συσκευή που είχε μια μικρή αστοχία ούτε μισού χιλιοστού που δεν είχα πάρει χαμπάρι… πήρε το νερό μια βδομάδα να κάνει ζημιά μόνιμη).

akis

θα δοκιμασω με το galaxy…

Vasilist

@Darth όπως είπα και αλλού όποιος πιστεύει πως αντέχει μια ώρα κάτω από το νερό τον προκαλώ να το βάλει μόνο 10 λεπτά και αν του δουλεύει μετά από μια εβδομάδα θα είναι τυχερός γιατί θα του χαλάει σε ένα μήνα.
Όταν ο κόσμος δεν ξέρει από ηλεκτρονικά και πως δουλεύουν πιστεύει ότι του πουν.

Nick

Ωραία επόμενο θέμα sniper vs I phone από τα 80 μέτρα μετά iPhone vs knife hammer μετά IPhone πέφτει από τα 200 μετά ύψος και πάει λέγοντας ας είναι καλά τα κορόιδα που κάθονται με τις ώρες και βλέπουν στο youtube κάθε είδους δοκιμασίας και δίνουν θάρρος και φράγκα για αυτά τα γελοία τεστ…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Φήμες ότι φτάνει σε Space Black και Rose αποχρώσεις

Νέα φήμη υποστηρίζει πως το iPhone 16 Pro (και το iPhone 16 Pro Max μαζί του) θα φτάσει σε νέες αποχρώσεις Space Black και Rose.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Θήκη που διέρρευσε δείχνει το νέο Capture Button

Το iPhone 16 Pro αναμένεται να έχει ένα ολοκαίνουργιο Capture Button και μια εικόνα που μόλις διέρρευσε φαίνεται να το αποκαλύπτει.