iPhone 6s: Διέρρευσε το κουτί, δείχνει χωρητικότητα και rose gold χρώμα

Κάτι περισσότερο από 24 ώρες έμειναν από την επίσημη ανακοίνωση που θα κάνει η Apple στα iPhone 6s και iPhone 6s Plus, τα οποία περιμένουμε να έχουν κυρίως εσωτερικές και όχι εξωτερικές αλλαγές, όπως συνηθίζεται στα s. Σήμερα διέρρευσαν φωτογραφίες από τα κουτιά οι οποίες δίνουν πληροφορίες όπως για την χωρητικότητα και το νέο χρώμα.

Το κουτί του iPhone 6s είναι στα αγγλικά και δείχνε χωρητικότητα 16GB, τελικά η Apple δεν ανέβασε πιο ψηλά στην χωρητικότητα στην στάνταρ έκδοση, όπως είχε ακουστεί. Υπάρχει υποστήριξη για 3G και LTE και για την Κίνα, φαίνεται ότι έχει χρησιμοποιηθεί modem της Qualcomm.

Μια από τις σημαντικές εξωτερικές αλλαγές είναι ότι η Apple θα προσθέσει νέο χρώμα στο iPhone 6s, το rose gold που πρωτοείδαμε στο Apple Watch Edition, αλλά σε αυτή την περίπτωση θα έχουμε μόνο χρυσό χρώμα και όχι το υλικό, όπως στο ρολόι που κοστίζει από 10.000 μέχρι 17.000 δολάρια.

Στην μπροστινή πλευρά είναι λευκό και βλέπουμε γύρω από το μεταλλικό περίβλημα όπου έχει τοποθετηθεί το ροζ χρώμα.

Τα νέα iPhone περιμένουμε να διατηρούν το ίδιο μέγεθος οθόνης 4.7 και 5.5 ίντσες, θα έχουν τεχνολογία Force Touch, πιο ανθεκτικό αλουμίνιο series 700, μνήμη RAM 2GB και επεξεργαστή Apple A9.

Περισσότερα θα μάθουμε αύριο και το Techblog θα έχει όλες τις λεπτομέρειες.

iPhone 6s: Διέρρευσε το κουτί, δείχνει χωρητικότητα και rose gold χρώμα, iPhone 6s: Διέρρευσε το κουτί, δείχνει χωρητικότητα και rose gold χρώμα

iPhone 6s: Διέρρευσε το κουτί, δείχνει χωρητικότητα και rose gold χρώμα, iPhone 6s: Διέρρευσε το κουτί, δείχνει χωρητικότητα και rose gold χρώμα
Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Teo

Δεν ξερω αν αυτο ισχυει για ολους αλλα για εμενα 16 γιγα δεν φτανουν ουτε για πλακα, ειδικα αν παρεις τετοιο smartphone με τετοιες επιδοσεις πιστευω θες και κατι περισοτερο απο χωριτικοτητα. Για εμενα τα 16 γιγα θα επρεπε στις μερες μας να ειναι χαρακτηριστικο mid-range ισως και low-end συσκευων ακι οχι των τοσο ακριβων iPhone

Chris_BMW

Teo@ Για σένα φίλε μου .. Για σένα .. Γιατι για εμένα που έχω I pad 64GB μου φτάνει κ μου περισσεύει … Μεταφέρω τις φωτο μου κ τα video μου εκει .. Επι τόπου κιόλας.. Στο κινητό μου μένει χώρος 12 GB για να έχω τις εφαρμογές π χρειάζομαι + κάποιες φωτο ..γιατι λοιπόν να πρέπει να πληρώσω παραπάνω για 16 επιπλέον GB που εμένα Προσωπικά δεν μ χρειάζονται .. Εσένα λοιπόν π προφανώς σου χρειάζονται υπάρχει ξερεις το 64gb π πιστεύω θα σε καλύψει … Εκτός κ αν νόμιζες οτι η Apple θα σ έδινε 32gb βασικής έκδοσης στην ίδια τιμή … Για ρήξε μια μάτια στις ανταγωνιστικές ναυαρχίδες βλ. S6 ,sony z κτλ απο που ξεκινάνε στα 32 GB …

NLS

Η συσκευή των 16, τουλάχιστον για τις 2-3 τελευταίες γενιές, είναι σαφώς για την κύρια μάζα των “εγώ θέλω το τελευταίο iphone” για όσο πιο λίγα χρήματα μπορούν, χωρίς καμία έμφαση σε specs. Εξάλλου ποιος iphone user ενδιαφέρεται για specs; (να μην ρωτήσω ποιος ξέρει από specs και αγριέψουν) Σε σχέση με την κύρια μάζα IOS αγοραστών είναι απειροελάχιστο ποσοστό.

Anestis

Φυσικά και έχεις δίκιο @Teo..Και φυσικά αυτό είναι ένα από τα πολλά μείον της Apple..

Stefanos 29

Υπάρχουν και τα στικάκια παιδιά που συνδέονται απευθείας με το κινητό και είναι πολύ βολικά :)επίσης και τα cloud και αν φοβάστε για το iCloud επιλέξτε αλλα….

κωστας

Οκ στικακι, bloototh ακουστικά ραδιοφώνου, power bank όλα παρέα κ δε όλα τα γνωστά.. θα τα κουβαλάμε;
Είχα το 5 κ με κούρασε αφάνταστα.

One

Παιδια δεν θα υπαρχει μεταλλικο περίβλημά. Θα είναι πλαστικο εξ ολοκλήρου το περίβλημά και το πισω μερος.

Σπύρος

@NLS μπράβο είσαι πανέξυπνος! Ξερεις εκτός απο παππούδες άσχετους και λοιπούς υπάρχουμε και εμείς που ξέρουμε τι επεξεργαστή φοράει το κάθε κινητο που έχουμε και ναι έχω iphone εσυ που ξερεις και είσαι αντικειμενικός πάνω απ όλα απ οτι κατάλαβα… Φαντάζομαι δεν μπορείς να αναγνωρίσεις τα προτερήματα του iOS αλλα μόνο του android απέναντι στο iOS. Και γενικά απο τους android users υπάρχει hating απέναντι σε αυτούς που χρησιμοποιούν iOS η Apple… Γιατι σαν νοιάζει τόσο πολυ τι κανει η κάθε εταιρία; Καταναλωτές δεν είστε και εσείς; Η έχετε μετοχές στην Samsung και στην Apple και κράζετε;

NLS

Τι έγινε Σπύρο, νιώθεις ότι σου επιτίθεται κάποιος; Να το κοιτάξεις αυτό. Ούτε εσύ υποθέτω έχεις μετοχές της Apple (υπόψη ότι εγώ μπορεί και να έχω μετοχές της Apple… just saying).

Επί της ουσίας δεν θα απαντήσω, αυτό περί του hardware των iPhone έχει συζητηθεί μάλλον εκατομμύρια φορές.

Και ναι το IOS πραγματικά βγάζει ότι μπορεί από το hardware με πολύ αποδοτικό τρόπο. Πράγμα εύκολο όταν το λειτουργικό και το μηχάνημα είναι από την ίδια εταιρία και είναι μερικά μοντέλα. Γνωστό. Και;

shadgr

Και τα 2 λειτουργικά έχουν τα θετικά και αρνητικά τους..
Είναι καθαρά θέμα βαρεμάρας, αλλαγής, συνήθειας και υποστήριξης της επιλογής του καθενός για τον εαυτό του…
Το iPhone με κούρασε σαν τηλέφωνο. Είναι βαρετό για να το έχεις όλη μέρα μαζί σου..
Σε ios μόνο iPad.. Όπως επίσης σε android μόνο σε τηλέφωνο..
Προσωπική άποψη πάντα..

Σπυρος

@NLS αγορινα δεν χρειάζεται να κοιτάξω τίποτα… Απλά όταν αφήνετε ενα σχόλιο εδώ στο techblog να γίνεστε και λίγο αντικειμενικοί και να μην κράζετε ο καθένας το κάθε λειτουργικό και κάθε εταιρία που έχετε ενα προϊόν! Επισης αυτο που γράφεις σαν πρώτο σχόλιο το βρίσκω προσβλητικό για εμένα διότι χρησιμοποιώ iOS και ξερω πολυ καλα γιατι την χρησιμοποιώ όπως ξερω πολλά πράγματα περί android και ενα σωρό αλλα που κάποιοι εδώ πέρα δεν τα ξέρουν καν… Απλά πείτε την γνώμη σας χωρίς να κράζετε… Επισης παραδέχεσαι κάποιο απο τα πλεονεκτήματα του iOS τι μου γράφεις και; Εφόσον το ξερεις δεν ειναι προτέρημα απέναντι στο android? όπως επισης εχει και το android πολλά υπέρ του iOS.
Υ.Γ είμαι χρήστης και των δυο λειτουργικών…

NLS

Αν ξέρεις τι έχεις, τότε δεν σε ενοχλεί τι λέει ο άλλος. Αν έχεις ανασφάλεια για αυτό που έχεις, σε ενοχλεί. Δεν μιλάμε για σένα, μιλάμε για το κινητό σου. Καλά κάνω και το κράζω και το κάνω ότι θέλω. Δικαίωμα μου. Διαχειρίζομαι IOS μηχανήματα κάθε μέρα. Μόλις σήμερα, ξαναθύμισα σε ένα Macbook το iCloud password που αποφάσισε να ξεχάσει, ενώ είδα ένα iPhone 5 που εξακολουθεί να βλέπει άλλο Apple ID ενώ έχει αλλάξει και έχει αλλάξει και στο κινητό. Απλώς αποφάσισε ότι θέλει να το λέει αλλιώς αλλά να εννοεί το καινούριο. Μαγκιά του. Ξέρω το πως φτιάχνεται, αλλά είναι μπελάς. Έχουν φυσικά περάσει και από τα δικά μου χέρια (έχω ένα iPhone 5 παρατημένο σε ένα συρτάρι πχ.). Έχω αρκετά ολοκληρωμένη εικόνα, ενώ έχω εικόνα γενικώς από την Apple από την δεκαετία του 80 και του πόσο άλλαξε. Ο πρώτος Mac που είδα ήταν ο Apple Macintosh (έτσι απλά, όχι Mac classic ή οτιδήποτε). IOS και iPhone με “πρωτοτυπίες” (ή καθρεφτάκια για τους ιθαγενείς); Δεν θα πάρω ευχαριστώ. Θα τα θάβω όοοοσο θέλω. Ελεύθερα θάβε και εσύ τα Android, δεν έχω κανένα συμβόλαιο με τη Google. Η πλάκα είναι ότι αυτό το flameware, ξεκίνησε επειδή είπα τι… Συνέχεια »

Σπύρος

@NLS χαίρομαι για σένα γιατι απ οτι φαίνεται είσαι κάπως ψαγμένος και τα λες όλα αυτά… Ναι ξερω πολυ καλα γιατι έχω iPhone και όχι αλλο android τους λόγους ισως να τους ξερεις και εσυ είτε είσαι αντικειμενικός και γνωστής του θέματος που μαλλον είσαι… Επισης δεν απευθύνομαι σε σένα συγκεκριμένα μιλάω γενικά για hating και όχι μόνο για Apple αλλα και προς αλλες εταιρίες… Προφανώς και δεν με νοιάζει τι λες εσυ και ο καθένας γιατι ξερω τι έχω και γιατι το έχω! Χαίρομαι που εχεις χρησιμοποιήσει και τα δυο λειτουργικά ισως και το 3ο και εχεις μια άποψη που βασίζεται κάπου!

NLS

Μια και το ανέφερες, το “τρίτο” που αναφέρεις είναι πιθανότατα το καλύτερο, αλλά δεν το παίρνει απόφαση κανείς μας (ούτε εγώ που το λέω). Είναι και Microsoft που είναι “κακιά” οπότε δεν βοηθάει και αυτό. Τα Win10 είναι άριστα, τα Windows Phone 8.1 ήταν πολύ καλά, μετά την πατάτα που λεγόταν Windows Phone 7, που είχε αποτύχει να κρατήσει τα enterprise στοιχεία που είχαν τα Windows Mobile 6.5 (γιατί ρε Microsoft), αντιγράφοντας τότε στοιχεία της “καταναλωτικής” Apple, ενώ τελικά τα enterprise αυτά στοιχεία “επέστρεψαν” κάπως ΚΑΙ στους τρεις τελικά (αφού η σοβαρή αγορά – όχι η Μενεγάκη – τα χρειαζόταν). Πάντως σίγουρα κάποιος πρέπει να δει σοβαρά και τις συσκευές Windows που έρχονται από εδώ και πέρα. Αλλά ξεφεύγουμε. Η γνώμη μου παραμένει ότι το πραγματικό innovation έχει… σχολάσει από το Κουπερτίνο, ειδικά μετά την “αναχώρηση” του Τζομπς (αλλά και πριν). Ο Τζομπς ήταν μάστορας στο να πλασάρει “καθρεφτάκια στους ιθαγενείς”, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν προχώρησε την αγορά μπροστά. Σίγουρα το έκανε. Ήταν χαρακτηριστικό ότι κάτι “δεν υπήρχε” για τον πολύ κόσμο (άσχετο αν ήδη υπήρχε) πριν το παρουσιάσει με… ωραίο τρόπο η Apple (ένα παράδειγμα που μου έρχεται τώρα είναι τα tablets, για να μη πω πιο… Συνέχεια »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Φήμες ότι φτάνει σε Space Black και Rose αποχρώσεις

Νέα φήμη υποστηρίζει πως το iPhone 16 Pro (και το iPhone 16 Pro Max μαζί του) θα φτάσει σε νέες αποχρώσεις Space Black και Rose.