iPhone 6s: Το πρώτο bend test [video]

Στο περσινό iPhone η Apple αποφάσισε να αλλάξει το design αλλά αντιμετώπισε το πρόβλημα του bendgate το οποίο φάνηκε να επηρεάζει περισσότερο το iPhone 6 Plus και όχι τόσο το iPhone 6. Αυτό ωστόσο δεν την εμπόδισε να πουλήσει εκατομμύρια iPhones και μάλιστα να σπάσει κάθε ρεκόρ. Ωστόσο, στα νέα iPhone 6s θέλει να αποτρέψει ένα νέο bendgate.

Οι πληροφορίες λένε ότι στα iPhone 6s και iPhone 6s Plus θα χρησιμοποιήσει 7000 series αλουμίνιο το οποίο έχει σχεδόν την διπλάσια αντοχή από το 6063 grade αλουμίνιο που χρησιμοποιήθηκε στο iPhone 6.

Το Unbox Therapy (το πρώτο που ανακάλυψε πέρσι το bendgate) ισχυρίζεται ότι έχει στα χέρια του το πίσω καπάκι του iPhone 6s. Στο παρακάτω video δοκιμάζεται μαζί με το καπάκι του iPhone 6 και το τεστ έδειξε ότι το περσινό iPhone λυγίζει όταν ασκηθεί πάνω του η δύναμη 13 κιλών, ενώ το καπάκι του 6s φτάνει στα 36 κιλά.

Δείτε το video:

iPhone 6s: Το πρώτο bend test [video], iPhone 6s: Το πρώτο bend test [video]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Dominator

Για όσους δεν ξέρουν την μετατροπή:
Iphone 6 λυγίζει στα 13 κιλά
Iphone 6s λυγίζει στα 36 κιλά

Panagiotis

Αν έκανες τον κόπο να διαβάσεις το άρθρο θα έβλεπες ότι το λέει.

akis

μονο στο techblog θα διαβάζεις σχόλια του τύπου που έγραψε ο @dominator…

συγχαρητήρια…!!!!

από την αρχή ξέρουνε ότι το techblog έχουνε ένα θεματάκι με την apple… δεν την πάνε καθόλου…! πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει αυτή η αηδία…! όση δεν έχουνε την δυνατότητα να πάρουνε iphone και δεν έχουνε χρησιμοποίηση ποτε iphone να μην έρχονται εδώ και γράφουνε σχόλια του <> έγινε κουραστικό πια να βγαίνει το κάθε άτομο και να λέει ένα σωρό m…κίες για την apple…!!!!

LeoG4

Ένας φίλος μου έκανε το λάθος και πήρε το 6 plus με την αρχαία κάμερα 8 mp και την οθόνη τεχνολογίας 2013 , ευτυχώς μόλις είδε το δικό μου το G4 με την οθονάρα quantum dot QHD και την κορυφαία κάμερα με OIS και laser autofocus (τεχνολογίες που δεν έχουν δει ούτε στο όνειρο τους οι κάτοχοι μήλου) διόρθωσε το λάθος του και πήρε και αυτός το LG.

Xristos

Πολυ κομπλεξ πρεπει να εχεις εσυ LeoG4. Να λεει το αρθρο για το πως η apple διορθωσε το iphone που λυγιζε και να λες για χαρακτηριστικα και να συγκρινεις το 6 plus με το g4. Οκ εχεις G4 ΒΡΑΒΟ ΣΟΥ. Δεν ρωτισε κανεις αν ειναι καλυτερο απο αλλα τηλεφωνα ουτε ενδιαφερει κανενα τι εκανε ο φιλος σου.

Thodoris

Η Apple δεν έλεγε ότι δεν υφίσταται το Bend; Τελικά, λυγίζει, ε;

Ekimolaos

@akis & @Panagiotis
Μάλλον στην αρχή το άρθρο έγραφε αντί για κιλά pounds, γι’αυτό έγραψε ο dominator τα κιλά και έγραψε “για όσους δεν ξέρουν την μετατροπή”… Δεν ήθελε και πολλή σκέψη για να βγάλει κανείς αυτό το συμπέρασμα πριν αρχίσει να κρίνει και να χώνει πόνο ala techblog usual commenter…

@akis
Προσπαθώ, αλλά δεν μπορώ να δω πού ακριβώς είδες το θεματάκι με την Apple εδώ. Στο comment του dominator που έγραψε την μετατροπή σε κιλά; Δεν βγάζεις νόημα… Μάλλον έχεις την μύγα…

Ekimolaos

@Λορένα Σιούτη
Α, ok τότε, λάθος μου. Αλλά και πάλι @akis δεν είπε τίποτα το παιδί για την Apple… Απλά είδε μόνο το βίντεο και δεν διάβασε το κείμενο.

@Panagiotis
άκυρο φίλος, είχες δίκιο 🙂

Agnostos13

Σημαντικη η διαφορα…

ΥΓ. Ελεος πια με τις “κινηταρες” που εχει ανακαλυψει ο καθε apple hater και την “ιεραποστολη” που εχει αναλαβει να μεταλαμπαδευσει τo “φως” του στους “απιστους” χρηστες iPhone με καθε μεσο…

Kwstas

@LeoG4
Δε μας ενδιαφερει ουτε τι κινητο εχεις ουτε ποσο “ευκολόπιστος ” ειναι ο φιλος σου που ενω ξοδεψε 700+ € εδωσε αλλα τοσα για να παρει το G4 επειδη του ειπες για την οθοναρα quantum dot QHD και για την κάμερα με laser autofocus και OIS . Απλα μερικοι μπάινετε ετσι για να κράξετε την Apple .

telhs o ateleiotos

Βγαίνει ένας λέει κάτι για τα iphone,βγαίνουν από κάτω υποστηρικτές και αρχίζουν μπλα μπλα μπλα, χαλαρώστε ρε μάγκες δε βρίζει εσάς, γιατί το παίρνεται προσωπικά. Τα πράγματα είναι απλά, οι περισσότεροι θέλουν να ικανοποιήσουν το εγώ τους, σου λέει ο άλλος αν πάρω το ακριβότερο θα ικανοποιήσω το εγώ μου, και πάει σκάει ένα 1000αρίκο γιατί, για ένα τηλέφωνο, που στο φιναλε τη κάνει παραπάνω από ένα άλλο τον 300-400 ευρώ, ουσιαστικά τίποτα, Παω στοίχημα ότι αν άλλαζε της τιμές η apple και το iphone το πωλούσε 250-300 ευρώ οι πωλήσεις θα έπεφταν στο μισό και παρακάτω, για τον απλούστατο λόγο ότι οι περισσότεροι θα έλεγαν έλα μορε ένα κινητό της σειράς είναι εγώ θέλω να ξεχωρίζω, Η να έκανε κάποιος ένα πείραμα, ας έπαιρνε 10 iphone κανονικά με το σήμα, και ας έπαιρνε αλλα δέκα ίδια αλλα να έκρυβε από πίσω το μήλο, το πρώτο να είχε 1200 ευρώ και το δεύερο 300, όλοι θα αγόραζαν το πρώτο,γιατί προφανώς οι περισσότεροι δεν ξέρουν τη αγοράζουν ,αρκεί να είναι το ακριβότερο,άρα ανεβαίνει το εγώ τουs Είναι όπως όταν πας σε ένα ακριβό εστιατόριο και σου σερβίρει ένα κομμάτι χοιρινό μέσα σε μια τεραστια πιατέλα 70 ευρώ, τη στιγμή που αλλου… Συνέχεια »

Αργυρης

Μια σημαντικη διαφορα παιδια…μιλαμε για το καπακι και οχι για ολο το κινητο!οποτε αν οντως χρησιμοποιηθει στο καινουργιο iphone το συγκεκριμενο καπακι θα ναι αλυγιστο…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.