iPhone 7: Υπήρχαν σχέδια για 3 εκδόσεις, αλλά η μια ακυρώθηκε

Για πολλούς μήνες τώρα μιλάμε για το επερχόμενο iPhone 7, το οποίο πρωταγωνιστεί σε διαρροές σχεδόν σε καθημερινή βάση. Η επίσημη ανακοίνωση θα γίνει μέσα στον Σεπτέμβριο, αλλά δεν θα έρθει μόνο του, πολλές φορές έχουμε αναφερθεί στο iPhone 7 Plus και iPhone 7 Pro;

Τι θα κυκλοφορήσει όμως τελικά η Apple; Θα ακολουθήσει την ίδια γραμμή με πέρσι φέρνοντας τα iPhone 7 και iPhone 7 Plus ή θα φέρει και μια τρίτη έκδοση που θα μπορούσε να είναι το iPhone 7 Pro;

Οι νέες πληροφορίες τη θέλουν να κυκλοφορεί “μόνο” δυο εκδόσεις, όμως όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά. Το ρεπορτάζ της εφημερίδας Nikkei αναφέρει ότι υπήρχαν πράγματι σχέδια για τρίτο iPhone, τα οποία όμως τελικά ακυρώθηκαν. Σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα, ο σκληρός ανταγωνισμός και η δυσκολία στις πωλήσεις έκαναν την Apple μέσα στο δεύτερο τρίμηνο (6 μήνες πριν την επίσημη ανακοίνωση) να αφήσει πίσω τα σχέδιά της.

Αυτό που αναφέρεται είναι ότι η Apple αποφάσισε να ακυρώσει το iPhone 7 Plus με την μονή κάμερα στην πλάτη και να κρατήσει το iPhone 7 Pro με dual-camera, όπως έχουμε δει πολλάκις σε leaked renders και prototypes.

Εμείς ωστόσο δεν είμαστε βέβαιοι για το πως θα ονομαστεί ο μεγάλος αδερφός του iPhone 7, iPhone 7 Plus ή Pro; Για όλα τα παραπάνω κρατάμε πολλές επιφυλάξεις και αναμένουμε την επίσημη ανακοίνωση από την Apple.

iphone 7 3 variants, iPhone 7: Υπήρχαν σχέδια για 3 εκδόσεις, αλλά η μια ακυρώθηκε

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
sotos

Γιατί μόνο ή μια; Καλύτερα να μην κοροϊδεύει τους πελάτες της. Όταν υλοποιήσει έστω και μία από τις χιλιάδες πατέντες της, τους ας ξαναβγαλει iPhone.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone iPhone 6

Η Apple θα αποζημιώσει με έως 150 δολ. κατόχους iPhone στον Καναδά για επιβράδυνση της απόδοσης

Η Apple πρόκειται να πληρώσει έως και 14,4 εκατομμύρια δολάρια Καναδά σε επιλέξιμα μέλη μιας ομαδικής αγωγής.

Smartphones iPhone iPhone 7 Plus

Βίντεο δείχνει iPhone να πέφτει από ύψος 4.200 μέτρων

Βίντεο που δημοσιεύθηκε στο TikTok από έναν αλεξιπτωτιστή δείχνει να του πέφτει το iPhone από την τσέπη ενώ βρίσκεται σε ύψος 4.200 μέτρων.

Software Apple Apple iOS Apple iPhone 6s

iOS 14.4: Διαθέσιμη η νέα αναβάθμιση για τα συμβατά iPhone

Η Apple έδωσε στην κυκλοφορία τη νέα αναβάθμιση λογισμικού iOS 14.4 για τις συσκευές iPhone 6s και νεότερα μοντέλα.

Software Apple iOS iPhone

iOS 14.3: Διαθέσιμη η νέα αναβάθμιση για iPhone 6s και πάνω

Ξεκίνησε και στη χώρα μας η νέα αναβάθμιση iOS 14.3, η οποία παρέχεται μέσω OTA για όλα τα iPhone 6s και πάνω.