TrendForce: Το iPhone 7 θα έχει 3GB RAM και θα είναι αδιάβροχο

Τι κι αν τα iPhone 6s και iPhone 6s Plus είναι μόλις λίγους μήνες στην αγορά και η Apple επικεντρώνεται στο πώς θα φτάσει την περσινή τεράστια επιτυχία των iPhone 6, κάποιοι αναμένουν το επόμενο βήμα. Αυτό δεν είναι άλλο από το iPhone 7 που το περιμένουμε του χρόνου τον Σεπτέμβριο με μεγαλύτερες αλλαγές από τον προκάτοχό του.

Σύμφωνα με την εταιρεία ερευνών TrendForce, οι δυο μεγαλύτερες αλλαγές που θα ξεχωρίσουν στο iPhone 7 θα είναι η μνήμη RAM 3GB και το ότι θα είναι αδιάβροχο. Ωστόσο, υπάρχει πιθανότητα τα 3GB RAM να τα δούμε μόνο στο iPhone 7 Plus.

Όσο για την αδιαβροχοποίηση, η εταιρεία προβλέπει ότι θα υπάρχει και στα δυο μοντέλα. Αν και το αδιάβροχο smartphone είναι κάτι συνηθισμένο μεταξύ των Android κατασκευαστών, για την Apple θα είναι η πρώτη φορά που θα κυκλοφορήσει iPhone με πιστοποίηση για αντοχή στο νερό.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι του χρόνου θα δούμε και iPhone 4 ιντσών, το οποίο θα ανακοινωθεί το δεύτερο τρίμηνο (Απρίλιος-Ιούνιος). Η TrendForce εκτιμά ότι η Apple τον επόμενο χρόνο θα πουλήσει 260 εκατ. iPhone, 12.5% περισσότερα από το 2015, ωστόσο δεν θα μπορέσει να πάρει την πρωτιά από την Samsung που προβλέπεται ότι θα πουλήσει στο σύνολο 310 εκατ. κομμάτια.

Εμείς, να πούμε ότι όλα αυτά είναι εκτιμήσει και προβλέψεις, οπότε κρατάμε τις επιφυλάξεις μας.

iphone 7 3gb ram waterproof, TrendForce: Το iPhone 7 θα έχει 3GB RAM και θα είναι αδιάβροχο

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

19 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
iPnos

Ναι, σίγουρα…Η Apple που δίνει specs με το σταγονόμετρο, θα αναβαθμίσει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τη RAM κατά 1 GB. 3 χρόνια έμεινε με το 1 GB RΑΜ (5, 5s, 6) και θα κρατήσει τα 2 GB μόνο για έναν χρόνο (6s); Ειδικά τώρα που η ποσότητα της μνήμης που δίνει είναι αρκετά ικανοποιητική, δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει το επόμενο βήμα τόσο γρήγορα.

Ούτε για αδιάβροχο το βλέπω. Το πολύ πολύ να κάνει ανθεκτικό στις πιτσιλιές τύπου moto X, G.

dude34

einai hdh adiafroxo dude, alla oxi episima

Kostas

Αντε και κάμερα 13mp…τι άλλο θες

George

Επισης θα ψηνει καφε και η μπαταρια θα κραταει 1 μηνα, ολα αυτα απο εγκυρες πηγες.

nikos note3

Χωρις ιχνος ειρωνιας,μπραβο. Ακολουθα τις εξελιξεις.Την ωρα που η apple κσνει διορθωσρις,μεγσλωνει την οθονη,μεγαλωνει mp ram ,η samsung αυτοκτονει βγαζοντας sd,fm,removable battery.

shadgr

@george
Καφέ ψήνει και τώρα, αρκεί να τραβήξεις βίντεο για 5 λεπτά και να έχεις i-briki!

Αλέξανδρος

Μάλλον στο iphone 17 και βλέπουμε….
Πέρα από την πλάκα μπορεί και να γίνει αυτό γιατί μη ξεχνάτε ότι μέσα στο 2016 θα έρθουν κινητά με αναδιπλούμενες οθόνες και γενικά καινοτόμα πράγματα, κινητά με αποσπώμενα μέρη, αυτό της ms με το continuum, μπορεί να δούμε με deskop os αλλά surface phone και γενικά πιστεύω θα είναι μια γεμάτη χρονιά.

Γι’ αυτό η apple επειδή γλυκάθηκε με τις πωλήσεις του 6 και λογικά του 6s του χρόνου μπορεί και να δώσει τα παραπάνω για να αρπάξει ότι προλάβει.

NtinosMD

Ρε εχουμε πρωταπριλια και δε το ξερω;;;;; Πλακα εχουν εκει στην trendforce….XD !!!!!

παπαροκάς tiamat

Αυτο που μου τη σπαει ειναι οτι ετσι και γινει αδιαβροχο, εντελως τυχαια ολοι οι υπόλοιποι θα ακολουθησουν και θα φτιανουν και αυτοι αδιαβροχα και εντελως τυχαια η samsung ,θα ξαναθυμηθει το εν λογω feature που παρατησε στο s5 …

Παραδεχτειτε οτι η apple τους γλενταει

Paul

Αδιάβροχο ;;; Και μετά φούντο όπως είναι στα βαθειά νερά

iphonefun

@nikos note 3 εννοω το iphone εχει βαλει sd, ράδιο και αποσπωμενη μπαταρία για να γλιτώσει την.. αυτοκτονία , 🙂 αυτα τα 3 τα κοψαν ολοι ανήκουν στο παρελθόν , τέλος απλα, δεν τα βαζουν ουτε οι Κινέζοι, το ενδιαφέρον πια ειναι design και ταχύτητα , τα αλλα μειναν στα nokia περασμένης δεκαετίας

Παναγιώτης φερτης

@παπαροκα εντάξει δεν την γλενταει κιολας με 310.000.000 τηλέφωνα τον χρόνο, δεν ειναι και Sony η Samsung, άλλωστε το edge η αλήθεια ειναι το iphone 6s το ξεπερασε

Chris_BMW

Λοιπόν την καλησπέρα μου κ από μένα σε όλους! Πλέον γράφω από το ολοκαίνουργιο 6s..Το κινητό πετάει στην κυριολεξία ..ότι κ αν του ζητήσεις να το κάνει το κάνει αστραπιαία .. Ειδικά το ξεκλείδωμα με το αποτύπωμα .. Η μερα με την νύχτα σε σχέση με το air 2.. Σε ταχύτητα τώρα λίγο πιο γρήγορο το 6s.. Στο θέμα μας τώρα . Επειδή πλέον την Apple την μάθαμε ξέρουμε εκ των προτέρων ότι το 7 είναι νέο ντιζάιν .. Τα specs θα δοθούν με το σταγονόμετρο κ τα 3 GB ram αν δοθούν θα τα πάρει το plus έτσι ώστε να γίνει κ καλά πιο “επαγγελματικό “θα προστεθούν κ κάποια πράγματα που τώρα κάνουν το I pad όπως το να τρέχουν δυο εφαρμογές ταυτόχρονα κ κάποια αλλά καλούδια αλλά μέχρι εκεί .. Το ντιζάιν από μόνο του θα το κάνει ξανά να πουλήσει ..

iPnos

@dude34

“einai hdh adiafroxo dude, alla oxi episima”

Τι πάει να πει είναι αδιάβροχο αλλά όχι επίσημα; Άμα το πάμε έτσι τα περισσότερα κινητά (τουλάχιστον οι ναυαρχίδες) είναι αδιάβροχα. Όμως, ακόμη και αν είναι αδιάβροχο ή καλύτερα ψιλοαδιάβροχο, όταν δεν υπάρχει κάποια πιστοποίηση, σε περίπτωση που πάθει το παραμικρό το κινητό (λόγω νερού-υγρασίας), πιστεύεις ότι θα σε καλύψει η εταιρεία; Μιλάμε δηλαδή για ένα χαρακτηριστικό που όταν δεν υπάρχει επίσημα, δεν έχει και τόσο νόημα. Πολλά μπορούν να συμβούν…

NLS

Μακάρι να γίνει “επίσημο” αδιάβροχο και να το ΞΑΝΑ-αντιγράψουν οι άλλοι.
Δηλαδή να το ΞΑΝΑ-βάλουν αφού το ξέχασαν όταν η Sony έπαψε να είναι σοβαρός (σε πωλήσεις) αντίπαλος.

Theo Thunder

Αμήν και πότε να δω 3gb ram από apple. Άντε μετά δεν θα έχω λόγω να κράζω τα i-sheeps

Σταύρος Χρι

Έτσι κι ακολουθήσει αδιάβροχο iPhone 7 θα θεωρηθεί καινοτομία προφανώς καθώς όλοι οι κατασκευαστές πλην sony δεν ενδιαφέροντα πλέον για κάτι τέτοιο κι δεύτερον ,το πιο γελίο της υπόθεσης, θα ακολουθήσουν όλοι κι πρώτη πρώτη η Samsung η οποία κι προφανώς θα έχει όμοιο design με το iPhone 7 στις ναυαρχίδες τις (πχ μαρμαρο η apple – μαρμαρο η samy)… Ακόμα πιο αστείο (το πάω παραπέρα) θα είναι να δούμε ένα χρόνο αργότερα να βάζει κι radio το iPhone s7 με σποτάκι <> μαζί με sd με σποτάκι <> Εκει θα δεις την samy να δένει μια πέτρα στο λαιμό κι να βουτάει να πνιγεί (τοσο καιρό προσπαθεί να μοιάσει στην apple πραγματιποιόντας την συνταγή εμπρός πίσω) … ΄Δεν ξέρω ποια έίναι τα πρόβατα οι μεν ή οι δε ? εγώ βλέπω ότι από όποια μεριά κι να το δείς είναι το θεατρο του παραλόγου…..

bill

πραγματικα παιδια δεν εχει αξια να ασχολουμαστε αν μια εταιρεια αντιγραφει την αλλη…και αν ειναι δικια της ιδεα…..και γιατι το εβαλε…σου αρεσει αγορασετο αν οχι μην το παρεις απλα….δεν θα καταλαβα ποτε αυτη την κοντρα…λες και ειναι δικια μας η σαμι ή απλ…..

keysmith

Το αδιάβροχο, αχρείαστο να είναι, κακό δεν είναι. Ειδικά με τις ενσωματωμένες μπαταρίες πέφτει στο νερό το κινητό και δεν μπορείς να κάνεις τπτ (να βγάλεις δλδ την μπαταρία μπας και το γλυτώσεις). Μη σου τύχει να το δεις να καίγεται στα χέρια σου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple

Apple Vision Pro: Φήμες για μείωση της παραγωγής λόγω απότομης μείωσης της ζήτησης

Η Apple μείωσε τον αριθμό των μονάδων Vision Pro που σκοπεύει να αποστείλει το 2024, από τις αναμενόμενες 700-800.000 σε 400 με 450.000.

Gear Apple Apple Pencil featured

«Let Loose»: Ανακοινώθηκε event από την Apple στις 7 Μαΐου για τα νέα iPad

Η Apple ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει ένα special event την Τρίτη 7 Μαΐου με ένα live streaming διαθέσιμο σε Apple.com και YouTube.

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.

Smartphones Apple iPhone

iPhone 16: Η Apple παραγγέλνει εξαρτήματα για τα capacitive buttons

Η Apple έχει παραγγείλει έναν μεγάλο αριθμό εξαρτημάτων για τα capacitive buttons από έναν προμηθευτή από την Ταϊβάν.