iPhone 7 & 7 Plus: Ξεκινούν οι προ-παραγγελίες σε 28 χώρες

Όπως ανακοινώθηκε και στην επίσημη παρουσίαση των νέων iPhone 7 & 7 Plus, ξεκίνησαν πριν λίγες ώρες οι προ-παραγγελίες για τα νέα smartphones της Apple επίσημα από το online κατάστημα της Αμερικανικής εταιρείας.

Και τα δύο νέα μοντέλα είναι διαθέσιμα για προ-παραγγελία στο online κατάστημα της Apple, ενώ μα΄ζι υπάρχει και το νέο Apple Watch Series 2. Οι πρώτες παραδόσεις των νέων iPhone θα γίνουν την ερχόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου, όμως σε συγκεκριμένα μοντέλα τα αποθέματα είναι χαμηλά μιας και οι ημερομηνίες παράδοσης που δίνει online η Apple είναι αρκετές εβδομάδες αργότερα.

Οι πρώτες χώρες που θα γίνουν διαθέσιμα τα νέα iPhone 7 & 7 Plus στις 16 Σεπτεμβρίου είναι οι ΗΠΑ, Αυστραλία, Αυστρία, Βέλγιο, Καναδάς, Κίνα, Δανία, Φιλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Χονγκ Κόνγκ, Ιρλανδία, Ιταλία, Ιαπωνία, Λουξεμβούργο, Μεξικό, Ολλανδία, Νέα Ζηλανδία, Νορβηγία, Πορτογαλία, Πουέρτο Ρίκο, Σιγκαπούρη, Ισπανία, Σουηδία, Ελβετία, Ταϊβάν, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Ηνωμένο Βασίλειο και οι Παρθένοι Νήσοι (ΗΠΑ).

Στη χώρα μας, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, τα νέα iPhone θα γίνουν διαθέσιμα στις 23 Σεπτεμβρίου ενώ όλες οι μεγάλες αλυσίδες έχουν ξεκινήσει πρόγραμμα προ-παραγγελιών.

iPhone 7, iPhone 7 & 7 Plus: Ξεκινούν οι προ-παραγγελίες σε 28 χώρες

iPhone 7, iPhone 7 & 7 Plus: Ξεκινούν οι προ-παραγγελίες σε 28 χώρες

iPhone 7, iPhone 7 & 7 Plus: Ξεκινούν οι προ-παραγγελίες σε 28 χώρες

Πηγή

Technology editor, gadget freak, electronics engineer, hardware/software reviewer, web developer, amateur astronomer, physics & math lover, trekkie, beekeeper.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Don mitso mou

Προπαραγγελίες για Ηνωμένες αραβικά εμιράτα εχει παράδοση πρώτη εβδομάδα Οκτωβρίου πάντως. Θα πάνε πίσω και οι άλλες προπαραγγελίες επίσης

Ioannis

αντε να ξεκινησουν σιγα σιγα αν κ εγω προπαραγγελιες δεν κανω. θα περιμενω να ερθει στην ελληνικη αγορα να κυκλοφορισει κανενα 20 ημερο με μηνα κ μετα θα το χτυπισω

titoboy

Περιμενω πως και πως να το χτυπισω! Εννοειται οτι με την πρωτη ευκαιρια εχω κανει προπαραγγελια.

Mono iphone

Αιχη και στα public εκδιλωσι ενδιαφερωντως!
Παμμαι ενα ωμαδικω!
Μονω iphone γατακιααα

Fotis

Εχω το 6σ μάλλον θα πάρω το 7 plus 128gb matte black αλλα όχι ακόμα γιατί είμαι τα πρωτιά κομμάτια και θα έχουν μικροπροβλήματα πχ note 7 6 plus . Επίσης είναι πρώτη φορά που θα πάω σε plus μοντέλο

Μικρός Ανδρέας

Δεν έχω κοιμηθεί απο την στιγμή που βγήκε. Έφερα ηλεκτρολόγο και μου έβαλε μια μπρίζα ακόμα για να φορτίζω τα ολοκαινουργιά Air-Jordan-Pods.

Σούλα

Αααααα δεν μπορώ, έχω ΕΝΦΙΑ.

Zachariaskoskinas 123

Ανυπομονώ να αρχίσουν η προπαραγγελιες για να το παραγγυλω (διότι κάνω συλλογή ολλα τα iphone και σχεδόν ολλα τα έχω προπαραγγειλη .

Anakin

Όταν δείτε τιμή του απλού 7αριου τα 829 ακινήτου το 7plus κοντά στο 1000 θα σας φύγει η μαγκιά γατάκια με τα μισά λεφτά περνεις το s7 edge που είναι πολύ καλύτερο

Kalliopi

Μαυρο?
Πάλι αντιγραφή την meizu έκαναν.

manosz

Ε τι να μν προπαραγγειλουν;; Να περιμένουν κανονικά να βγει;;;; α ρε αμοιβαδες..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.