iPhone 7 & 7 Plus: Η μεγαλύτερη διαρροή μέχρι σήμερα

Από το γαλλικό NoWhereElse, το οποίο μέχρι σήμερα έχει αποδειχθεί αρκετά αξιόπιστο, έρχεται η μεγαλύτερη διαρροή που έχουμε δει μέχρι σήμερα από τα μη ανακοινωμένα iPhone 7 και iPhone 7 Plus. Για την ακρίβεια, βλέπουμε hands-on φωτογραφίες από τα δυο κινητά.

Οι φωτογραφίες δείχνουν ότι το design κινείται στην ίδια γραμμή με τις διαρροές που έχουμε δει μέχρι σήμερα, η οθόνη παραμένει στις 4.7 ίντσες για το iPhone 7 και 5.5 ίντσες για το iPhone 7 Plus.

Τα prototypes δείχνουν για μια ακόμη φορά ότι δεν θα δούμε μεγάλες αλλαγές στο design, τα νέα iPhone παραμένουν μεταλλικά με τις γραμμές για τις κεραίες να μετατοπίζονται στην πάνω και κάτω άκρη. Το μεγάλο iPhone 7 Plus έχει dual-camera που έχει ακουστεί ότι θα είναι 12 Megapixel, ενώ στην κάτω πλευρά υπάρχουν τρεις κουκκίδες που μάλλον προορίζονται για smart connector (όπως στο iPad Pro) για να συνδέεις στο iPhone με διάφορα αξεσουάρ.

Όπως πάντα κρατάμε τις απαραίτητες επιφυλάξεις για ότι διαρρέει και αναμένουμε την επίσημη ανακοίνωση σε περίπου 2 μήνες από τώρα.

Update: Προστέθηκε νέα φωτογραφία
iphone 7 and 7 plus images, iPhone 7 & 7 Plus: Η μεγαλύτερη διαρροή μέχρι σήμερα

iphone 7 and 7 plus images, iPhone 7 & 7 Plus: Η μεγαλύτερη διαρροή μέχρι σήμερα

iphone 7 and 7 plus images, iPhone 7 & 7 Plus: Η μεγαλύτερη διαρροή μέχρι σήμερα

iphone 7 and 7 plus images, iPhone 7 & 7 Plus: Η μεγαλύτερη διαρροή μέχρι σήμερα

iphone 7 and 7 plus images, iPhone 7 & 7 Plus: Η μεγαλύτερη διαρροή μέχρι σήμερα

iphone 7 and 7 plus images, iPhone 7 & 7 Plus: Η μεγαλύτερη διαρροή μέχρι σήμερα

iphone 7 and 7 plus images, iPhone 7 & 7 Plus: Η μεγαλύτερη διαρροή μέχρι σήμερα

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

21 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nikolakis

Καλασχημο, τρεις φορές άσχημο!!!!! Πωωωωωωω.. Μόνο αν μου το χάριζανε θα το έπαιρνα για να το πουλήσω. Σίγουρα υπάρχουν θεοτητες που το ζηλεύουν!

ΑΝΔΡΕΑΣ

ΛΑΤΡΕΙΑ!!! Αχ αυτό το μηλαράκι…. HATERS GO HOME!! APPLE RULES!

Κωστας κορ

Πω πω άλλη μια καινοτομία! Γελάει ο κόσμος

bill

ΑΝΔΡΕΑΣ
για να λες αυτο το εκτρωμα λατρεια φανταζομαι πως ειναι η φατσα σου κ τι λες καθε φορα που κοιταζεσε στον καθρευτη :p

James

Άμα το κοιτάζεις πολλή ώρα, το συνηθιζεις πάντως

Chris_BMW

Το μήλο είνα ανάγλυφο .. Κ λογικά απο πανω θα μπει ο καθρέφτης . Το 6 κ 6s είχαν τρύπα σε σχήμα του δαγκωμενου μήλου κ το γέμιζε ο καθρέφτης .. Αυτό μάλλον δείχνει οτι το 7 ίσως είναι αδιάβροχο .. Προς όλους τους υπόλοιπους που κράζετε .. Ας πάρουμε το s7 . Τι ακριβώς διαφορές είπαμε πως έχει με το 6;;;;ΑΝΔΡΕΑΣ @ εξήγησε σε μερικούς “πανέξυπνους”χρήστες άλλων λειτουργικών κ τηλεφώνων τους οποίους προφανώς κ η Apple δεν τους πιάνει κορόιδο οτι τρολαρεις ….

Zois

Το s6 είναι ανωτέρω σε όλα σε ότι έχει και δεν έχει ένα smartphone πάνω του στα πάντα ακόμα και το Android πλέον είναι ανωτέρω.

Zois

Όσον αφορά το s7 εκεί η Apple θέλει τηλεσκόπιο και τώρα και αφού βγάλει το 7αρι.

Agnostos13

Το iPhone 7 φαινεται να εχει παλι δαχτυλιδι στην camera (πραγμα που δεν ισχυει βαση των περισσοτερων διαρροων)
Το iPhone 7 Pro φαινεται να παραμενει με το υφισταμενο home button (κατι που εχει αναφερθει οτι θα γινει 3d touch) ενω ενδιαφερον παρουσιαζει η απουσια mute button, κατι το οποιο δεν εχει ξαναναφερθει, και ισως θα ειχε μια λογικη βασει αδιαφροχοποιησης και για να συμβαδισει με τα iPad αν αυτο δεν ηταν στη θεση του στο μικροτερο 7!

Αρα για μενα 100% fake

Manolis

Τη κάμερα ποιος τη πυροβόλησε και έχει τόση μεγάλη τρύπα;

GS

Κατάντησε κουραστικό για το πως θα είναι το χρέπι 7
Στα τέτοια μας

Makis

Παρόλο που έχω λάπτοπς και παντ της ιδίας, αυτό το σχέδιο είναι επιεικώς απαράδεκτο, και είχα μία ελπίδα μήπως αλλάξει του 2016, τζίφος…

Paul

Εγώ θα πάω σε νέο μοντέλο όταν θα σταματήσει η Apple να υποστηρίζει με αναβαθμίσεις και υποστήριξη το 6 αράκι μου . Το πότε θα είναι δεν ξέρω

Κώστας Ζ.

@Paul πολύ σωστός…; Έχω z3 compact και είναι το μόνο κινητό που με κάνει να ‘ζηλευω’… (μόλις το βγαζω από τη θήκη σταματάω χαχα)

ster

παιρνεις ποπ κορν και απολαμβανεις τα σχολια ..

οκ το κινητο, ομορφο ή ασχημο ειναι στα γουστα του καθενος κι ειναι υποκειμενικο κριτηριο.
Απο αποδοση να δουμε τι θα κανει γιατι απο μπαταρια ακτινοβολια και κλειδωμενες παροχες ,κραταει την 1η θεση εδω και χροοονια.

και φιλε ανδρεα με τους “haters” σου ,απλα εισαι ενα τρολ που σου αρεσει να ιντριγκαρεις καποιους για να σου την πουν και να σπας πλακα, δεν μπορω να εξηγησω αλλιως την εμμονη σου με μια συσκευη των 900ευρω που δεν κανει κατι παραπανω απο ενα καλο κινεζικο των 350ευρω.

Paul

Απ ότι βλέπω ..αν και είναι νωρίς ακόμα..χαθηκε το κουμπί για τη σιγαση ήχου ? μακάρι να ισχύει γιατί άπειρες φορές το έχω ξεχάσει και δεν έπαιρνα χαμπάρι τις κλήσεις

Vassilis Papathanasiou

Παιδιά μη γκρινιάζετε για το design. Η Apple έχει πει ότι θα αλλάζει το design στα iPhone κάθε 3 χρόνια οπότε από του χρόνου μάλλον περιμένουμε ριζικές αλλαγές στο σχεδιασμό.

Aris

Vassilis Papathanasiou:
Δεν το είπε η Apple αυτό. Εαν το έλεγε θα είχε κάνει η ίδια διαρροή….
Υποθέτουν οι αναλυτές ότι θα ότι η Apple θα μεταφερθεί σε νέο design από 2 σε κάθε 3 χρόνια.

giorgosgek

ρε παιδια κριμα , εγω δεν την πολυ συμπαθω την apple , εχει καλο μαρκετινγκ και τα σχετικα , αλλα σε ενα design καπως την παραδεχομουν, ειδικα στο 5s που ηταν πανεμορφο. Ελπιζω να ειναι ψευτικα , κριμα να βλεπω τετοια εκτρωματα, μεχρι και “κινεζιες” των 150 ειναι πολυ πιο ομορφες απο αυτο και να φανταστεις θα κοστιζει κανα 850 και 1000 το plus που ειναι ακομα πιο ασχημο, χαλαει πολυ ο ανταγωνισμος, οσο να’ναι η apple πιεσε να φτιαχτει το design και στα υπολοιπα κινητα

ΑΝΔΡΕΑΣ

ΟΟΟΟΟΧΧΧΙΙΙΙ!! Θα είναι ένα κουκλάκι ζωγραφιστό και θα προκαλεί ρίγη συγκίνησης και ακραίες ενδεχομένως αντιδράσεις από τους λάτρεις της θεάς μας APPLE!!
Οι haters ,είστε & κακόγουστοι συν τοις άλλοις.. Tres banal.. Μα να μην βλέπετε την εκπληκτική αισθητική που δένει τέλεια με την εξωγήινη εμπειρία χρήσης , το innovation του IOS 10?
Κάθε λάτρης της υψηλής τεχνολογίας οφείλει να αναβαθμίσει από day one!!
Η APPLE μας χρειάζεται περισσότερο από ποτέ ,μετά τα προβλήματα που μας δημιούργησαν Κινέζοι & Ινδοι ( Ναντέλα, Πιτσάι .Τυχαίο?).Θα της γυρίσουμε την πλάτη ? ΠΟΤΕ!!
APPLE RULES!!

Manolis

και μετα απ αυτο το ενδιαφερον σχολιο του αντρεα η επιστημη πλεον συκωνει ψηλα τα χερια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones Apple iPhone

iPhone 16: Η Apple παραγγέλνει εξαρτήματα για τα capacitive buttons

Η Apple έχει παραγγείλει έναν μεγάλο αριθμό εξαρτημάτων για τα capacitive buttons από έναν προμηθευτή από την Ταϊβάν.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.