iPhone 7 & 7 Plus: Διέρρευσαν 4.7″ και 5.5″ panels ανάλυσης 1080p και 2K;

Νέα μέρα σημαίνει νέες διαρροές για τα μη ανακοινωμένα και πολυσυζητημένα iPhone 7 και iPhone 7 Plus, τα οποία αναμένεται να ανακοινωθούν περίπου σε έναν μήνα. Σήμερα έχουμε νέες φωτογραφίες από κομμάτια, που λέγεται ότι ανήκουν στα επόμενης γενιάς iPhones.

Πρόκειται για 4.7 ιντσών και 5.5 ιντσών panels, τα οποία ανήκουν στα iPhone 7 και iPhone 7 Plus, κάτι που περιμέναμε ούτως η άλλως από την Apple, να διατηρήσει δηλαδή το ίδιο μέγεθος οθονών με τα iPhone 6s και iPhone 6s Plus.

Σε αυτή την περίπτωση η ενδιαφέρουσα πληροφορία είναι η ανάλυση της οθόνης, η οποία λέγεται ότι στο 4.7 ιντσών iPhone θα είναι 1080p, ενώ η 5.5 ιντσών LCD οθόνη θα είναι 2K (κάτι που λογικά σημαίνει 1440p). Η πηγή αναφέρει ότι ένα μέρος των panels έχει κατασκευαστεί από την JDI, κάτι που δεν είναι δύσκολο να πιστέψουμε μιας και η Apple έχει συνεργαστεί ξανά με την JDI.

Η πηγή που δημοσιεύει τις εικόνες και τις πληροφορίες, έχει αποδειχθεί αρκετά αξιόπιστη στο παρελθόν, όμως εμείς θα πρέπει να κρατήσουμε τις απαραίτητες επιφυλάξεις.

iphone 7 panels, iPhone 7 & 7 Plus: Διέρρευσαν 4.7″ και 5.5″ panels ανάλυσης 1080p και 2K;

iphone 7 panels, iPhone 7 & 7 Plus: Διέρρευσαν 4.7″ και 5.5″ panels ανάλυσης 1080p και 2K;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

20 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
azriel84

Χλωμότατο δυστυχώς. Δεν έχει ακουστεί τίποτα για τις οθόνες τους τελευταίους μήνες που σημαίνει πως δεν θα αλλάξει η ανάλυση. Αν υπήρχαν hints θα τα είχαν βρει ήδη στις beta εκδόσεις του iOS 10. Η Apple μετά το S6 έχει χάσει τον “πόλεμο” όσον αφορά τις οθόνες και με διαφορά πλέον με τα S7 και Note 7.

azriel84

Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία ποιος ξέρει…

Humble opinion

Μια από τα ίδια. Δεν υπάρχει νεωτερισμός. Η τιμή δεν πέφτει με τίποτα. Η πτώση μάλλον θα συνεχιστεί. Παύει πλέον να είναι ελκυστικό και συναρπαστικό το προϊόν…
Για να μην πω για τον ανταγωνισμό….

tech21man

Δεν ειναι θεμα νεωτερισμου αλλα αχρηστης στις 4,7 και κατι που εχουν και οι αλλοι στις 5,7…

George

Το android με αρχηγο την sammy αλλα πλεον κ με τους κινεζους να παιζουν ποιοτητα εχει κανει τον ανταγωνισμο τεραστιο ως προς το status symbol apple.πρεπει να εναρμονιστει ταχυτατα.1+ 3 τεχνολογια αιχμής ξεκινα στα 64γιγα,whaaat;
Apple ποσο ακομα θα κερδιζεις απο τα αποδυτήρια;καποια στιγμη θα πρεπει να αγωνιστεις,τους cpu gpu τους εχεις το λογισμικο το εχεις αντε φτιαξε κ ενα πακετο σωστο.

One

Αναλυση 1080p σε 4,7 ιντσες θα τρωει τη μικρη μπαταρια του iphone σε μιση μερα. Δεν πιστευω να ισχυουν οι φημες εκτος αν η Japan Display εχει εφευρει καμια τεχνολογια που να κανει εξυκονομηση ενεργειας.

Giannis

Δεν πιστεύω να πάει σε τέτοιες αναλύσεις. Μάλλον αυτό θα γίνει το 2018 με την μετάβαση σε amoled οθόνες και το “επετειακό” iphone που φημολογείται για τα 10 χρόνια από την ανακοίνωσή του.

Ρε τι πάθαμε ...

Εγώ πάντως μόλις είδα στο 9to5Mac άρθρο που το καημένο iPhone με 2 πυρήνες βγάζει σκορ στο Geekbench 3548 σε single και 6430 σε multi… στο plus δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να μη βάλει 2Κ και είναι για πολλούς χλωμό μιας και τα iPad Pro υποστηρίζουν ανάλυση μεγάλη με τον Α9Χ… και φυσικά είστε και μέσα στην Apple και ξέρετε από πρώτο χέρι τι θα κάνει με το hardware ….

kostasb16b

Για μένα καλύτερα να μηνούν ως έχει αλλα μάλλον θα ανέβει για να ανεβαίνει και η ραμ εκτος αν γίνεται για να τρέχει δυο εφαρμογές ταυτόχρονα

Δείτε το oneplus 3 πως πετάει με 1080p μόνο για vr χρειάζεται παραπανω

Darth

@Ρε τι πάθαμε καθαρά λόγο μπαταρίας τπτ άλλο

Agnostos13

Μεχρι πριν 6 μηνες πιστευα οτι σιγουρα θα δουμε νεες αναλυσεις (fhd, 2k) φετος αλλα δεν ειδα καποια σοβαρη ενδειξη που να το υποστηριζει μεχρι σημερα… Για να δουμε!

Επισης φημες ελεγαν και για 4k αναλυση στο iPhone Pro!

Γιώργος

Είναι πολύ νωρίς για τόσο “υψηλές” αναλύσεις και για AMOLED που κοστίζουν και θα πέσουν τα κέρδη , από το 2018 και μετά βλέπουμε.
ΥΓ. Η ανάλυση δεν έχει καμία σχέση με την κατανάλωση ισχύος , νεότερα πάνελ QHD καταναλώνουν λιγότερο απο παλιότερης τεχνολογίας FHD (βλέπε μετρήσεις displaysearch) οπότε καλό είναι να σταματήσει η συγκεκριμένη καραμέλα.

Don mitso mou

Εχω την αίσθηση πως η apple θα πάει κατευθείαν στην αμέσως επόμενη παπάντζα που ακούει στο όνομα HDR. Αφού πλέον τα μάτια όλων μας εξοικειώθηκαν με τα 2k και 4K καιρός για το HDR.

Εγώ επιμένω κι ας λένε κάποιοι ότι θέλουνε, πως κινητό πέρα απο fhd, εκτός κι αν υπάρχει χρήση vr, ειναι παντελώς περιττό, ειδικά τη στιγμή που το 90% της καθημερινής χρήσης αφορά σερφάρισμα, mails και κοινωνικά δίκτυα.

Darth

@Γιώργος τοτε πες μου γιατί παλιά συσκευές με 1080 οθονη και 2800/3000 μπαταρια βγάζανε κάτι sot 5 ώρες με βαριά χρήση και τώρα με ίδια χρήση βλέπουμε κάτι 3 ώρες και είμαστε ευτυχισμένοι

John

Εγώ λέω ότι όλοι στον πλανήτη περιμένουν λίγα πραματα που επίτηδες καλλιέργησε η Apple και στην πραγματικότητα τον Σεπτέμβρη θα δούμε πολλά περισσότερα απο ότι περιμέναμε .Συγουρα δεν θα αλλάξει η σχεδίαση που θα πάει για το 17 αλλά οθόνη 2κ και πολλά αλλά καλούδια θα τα δούμε και μετα κλάμααααααα πάλι σην Samsung που θα πάει δεύτερη και αυτήν την χρόνια .

vasilist

Η 2κ οθόνη είναι overrated.
Μακάρι το LG G5 μου να είχε απλά 1080p έτσι οι 4+ ώρες sot θα ήταν 5+ και τα παιχνίδια θα ήταν πιο smooth χωρίς να χάσω ποιότητα, γιατί κακά τα ψέματα κάτω από 6 ίντσες οθόνη τα 2κ είναι overkill γιαυτό δεν βρίσκω για πιο λόγο θα πήγαινε η Apple στα 2k πέρα από marketing λόγους.

Κώστας Ζ.

Fanboyκο το σχόλιο μου μεν, αλλα λετε να βρουν αντίπαλο τα compact της Sony?
Δεν μπορώ να πάω σε τηλέφωνο ανω των 4.7… Η ανάλυση fhd σε 4.7 θα είναι σκέτη απόλαυση (οχι οτι δεν είναι στις 5.5+ ιντσες)…θα βάλει μπαταρία η apple? Για να δούμε…

Γιώργος

Τι λένε οι επιστήμονες πιστεύω και όχι τον κάθε ημιμαθή:
Since 2013 the Power Efficiency of the Galaxy Note and Galaxy S series of Smartphones has improved by a very impressive 56%. However, this year the Power Efficiency has remained the same between the Galaxy Note5, Galaxy S7, and Galaxy Note7.- displaymate.com

John

Σε όλα τα φόρουμ έχουν μαζευτεί ένα καρό ξερόλες και μιλάνε εξ ονόματος την κάθε μεγάλης εταιρίας γιατι ΦΕΝ έκανε αυτο η εκείνο η λάθος και ένα καρό βλακείες που άμα μπορούσαν να τα διαβάσουν αυτά θα γέλαγαν για χρονια .

Chris_BMW

Την οθόνη η Apple θα την βελτιώσει .. Αυτό είναι το μονο σίγουρο .. Γνώμη μου· True tone display θα δούμε πιστεύω σίγουρα . Τύπου I pad pro..Δεν ξερω αν θα το πάρει κ το “απλό ” το μεγάλο όμως σίγουρα . Τωρα για τις αναλύσεις δεν ξερω αν πραγματικά χρειάζεται 2 k το μεγάλο .. Τωρα για το μικρό μια χαρά είναι το FHD. Θα το ήθελα, πλην όμως θα ήθελα να δω κ αν υφίσταται πραγματική διαφορα στο μάτι δεδομένο οτι το πάνελ παραμένει Lcd ..γιατι αν δεν, μια η άλλη με την ελαφρώς μεγαλύτερη μπαταρία κ την καλύτερη διαχείρηση του A10 ..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones App Store Apple

Έρχονται στο App Store: PlayStation, GameCube, Wii & SEGA Emulator για iPhone και Apple TV

Ο κύριος προγραμματιστής της εφαρμογής πολλαπλών εξομοιωτών Provenance είπε ότι η ομάδα του εργάζεται για την κυκλοφορία της στο App Store.

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.