iPhone 7 και iPhone 7 Plus σε κόκκινο χρώμα επίσημα

iPhone 7 red, iPhone 7 και iPhone 7 Plus σε κόκκινο χρώμα επίσημα

Η τελευταία φορά που είδαμε την Apple να κυκλοφορεί διάφορα έντονα χρώματα στο iPhone ήταν με το iPhone 5c. Σήμερα η ίδια ανακοίνωσε ένα νέο χρώμα για τα iPhone 7 και iPhone 7 Plus και είναι το κόκκινο. Στο παρελθόν έχει διαθέσει θήκες σε κόκκινο χρώμα, αλλά αυτή είναι η πρώτη φορά που το ίδιο το iPhone είναι κόκκινο.

Το νέο Product (RED) iPhone διαθέτει αλουμινένιο σασί και είναι μέρος της συνεργασίας της Apple με την (RED).

“The introduction of this special edition iPhone in a gorgeous red finish is our biggest (PRODUCT)RED offering to date in celebration of our partnership with (RED), and we can’t wait to get it into customers’ hands”, ανέφερε ο CEO της Apple, Tim Cook.

Η (Product) Red είναι μια σειρά iGadgets φιλανθρωπικού χαρακτήρα και έχει κοκκινο χρώμα. Συνήθως περιλαμβάνει smart battery case ή άλλα αξεσουάρ, και για πρώτη φορά φέρνει το κόκκινο iPhone.

Οι παραγγελίες ξεκινούν από την Παρασκευή 24 Μαρτίου. Θα διατεθούν μόνο τα μοντέλα με ενσωματωμένη μνήμη 128GB και 256GB, που σημαίνει ότι η τιμή του iPhone 7 (Product) Red ξεκινά από 750 δολάρια. Το μεγαλύτερο iPhone 7 Plus έχει τιμή εκκίνησης 870 δολάρια (128GB).

Η ειδική κόκκινη έκδοση θα έρθει και Ευρώπη. Για παράδειγμα στην Γερμανία η τιμές ξεκινούν από 870 και 1010 ευρώ, για iPhone 7 και 7 Plus, αντίστοιχα. Οι πωλήσεις ξεκινούν επίσης την Παρασκευή στις 16:01 (τοπική ώρα).

Τα χρήματα προορίζονται για καλό σκοπό, με κάθε πώληση η Apple θα συμβάλει στο Παγκόσμιο Ταμείο για την υποστήριξη των προγραμμάτων κατά του HIV / AIDS.

Διαβάστε επίσης: iPad: Επίσημα ο αντικαταστάτης του iPad Air 2 με τιμή 329 δολάρια

iPhone 7 red, iPhone 7 και iPhone 7 Plus σε κόκκινο χρώμα επίσημα

iPhone 7 red, iPhone 7 και iPhone 7 Plus σε κόκκινο χρώμα επίσημα

iPhone 7 red, iPhone 7 και iPhone 7 Plus σε κόκκινο χρώμα επίσημα

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
VasiliS7edge

Θα ταιριάζει με την Ferrari μου.

Thodoris

Έχω παραγγείλει μία Lamborghini , θα πήγαινε γάντι, αν και θα το χρησιμοποιώ μόνο για φβ

Ιωάννης jb

Πωωω!!!! Τι έντονο κόκκινο είναι αυτό…
Κ το μηλαρακι πάνω, αντίθεση…
Ωραίο αλλά toooo much!

Ελευθερία Αρβανιτάκη

Βάλεεε το κόκκινο φουστάνι
εκείνο που σε κάνειιιιιι
να μοιάζεις πυρκαγιααά

ΑΝΔΡΕΑΣ

Αχχχχχ αυτό το μηλαράκι.Δε σταματά να μαγεύει με pure innovation και να προσελκύει την Elite των χρηστών παγκοσμίως.Εννοείται πως θα πρέπει να το αποκτήσουν οι εκλεκτοί συμφορουμίτες ως ενδιάμεσο upgrade.Το μεγάλο upgrade βέβαια το φθινόπωρο.
Υ.Γ Ούτε Mercedes,ούτε Porsche ,μόνο Ferrari Scuderia για ωμή ταχύτητα και κτηνώδη δύναμη.
Είμαι πελούσιος ,είμαι ελιτιστής,λατρεύω την Apple! Ποιον ενοχλώ; Haters ξυδάκι ! !

giorgos

Για του αγιου βαλεντινου ειναι οτι πρεπει αυτο το κοκκινακι ειδικα για δωρο οι γυναικες θα το λατρεψουν και εμεις οι αντρες θα κλαιμε τα λεφτα μας περα απο αυτο και σε φουξια να το βγαλει αν δεν ριξει τις τιμες η apple δεν γινεται τιποτα

thanosgr13

απο οτι βλεπω το δαχτυλιδι απο το touch id ειναι ασημι και ψηλο ξενερωσα

Σταύρος Χρι

Μπορούμε να πούμε χίλια κακά για τα iPhone, να βρούμε πάρα πολλούς λόγους που να είναι deal break για τον καθένα όμως πώς γίνεται να είναι πάντα να είναι όμορφα και σικάτα δεν μπορώ να καταλάβω ; Πραγματικά, μπορεί κάποιος να πει ότι απλά δεν του αρέσει ιδιαίτερα, αλλά κανένας δεν μπορεί να πει ότι είναι άσχημα κακόγουστα ή κιτς και δεν μπορεί να το βλέπει ! Πως το καταφέρνει αυτό η apple ; Είναι το πιο αξιοθαύμαστο που κάνει απόλα, κάθε χρόνο να βγάζει κάτι που αντικειμενικά κανεις δεν μπορεί να πει ότι είναι άσχημο.. Αντίθετα πόσα άλλα κινητά κυκλοφορούν και βγαίνουν που αρκετοί τα θεώρούν άσχημα….

bezilys

Χίλια….

Ioannis

ταύρος Χρι τι σημασια εχει αυτο σημασια εχουν οι πωλήσεις και πόσο αξιόπιστο ειναι κατι σε συνδιασμο με δυνατα σπεξ. και πραγματικα οποιος θελει να κραταει το ποιο περιζητητο κινητο παιρνει iphone αλλιως πας σε samsung s ή note ( εκτος του 7 😀 ) τωρα τα υπολοιπα ειναι απο το καλαθι με τιπτοα ξεχωριστο πανω

giannis

Διάβασα όλα τα προηγούμενα σχόλια και αναγκάστικα να ξαναδιαβάσω το άρθρο. Λέω δεν μπορεί κάποιο λάθος θα έκανε η Λορένα. Αλλά μια χαρά τα έγραψε, οι αναγνώστες-σχολιαστές έχουν ένα θεματάκι.
Ξαναπάμε λοιπόν……γιατί μπήκε το συγκεκριμένο χρώμα και τι σκοπό έχει η συσκευή αυτή και τι ειναι η RED.
Εγώ απλά θα πω ένα μπράβο και μία ευχή, τα χρήματα να ποιάσουν τόπο.

Παπαροκας tiamat

Χα χα γιαννης!!!!!😂😂😂

forneverarrow

Ωραίο χρώμα για iPhone. Αλλά γιατί να βγεί 6 μήνες μετά? Πέρσι δεν είχε ανακαλυφτεί η κόκκινη μπογιά??

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.

Software Apple featured iOS

iOS 17.5 Beta: Όλα τα νέα χαρακτηριστικά

Η Apple έχει κάνει διαθέσιμο στους προγραμματιστές το iOS 17.5, την πέμπτη σημαντική ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος iOS 17.

Software Apple featured iOS

iOS 17.5: Οι χρήστες στην Ευρώπη θα μπορούν πλέον να κατεβάζουν εφαρμογές κατευθείαν από τον ιστότοπο

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.5 beta 2 σε προγραμματιστές, το οποίο σηματοδοτεί το ντεμπούτο μιας ακόμη δυνατότητας.

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.