iPhone 7 & 7 Plus: Το 67% δηλώνει ότι δεν θα προχωρήσει στην αγορά του [έρευνα]

Ήταν σωστή η απόφαση της Apple να κρατήσει το ίδιο design στα φετινά iPhone 7 και iPhone 7 Plus; Αυτό θα φανεί σε μερικούς μήνες από τους αριθμούς πωλήσεων, όμως μια πρόσφατη έρευνα από το Report Linker δείχνει πως το ενδιαφέρον για τα νέα iPhones ίσως να μην είναι τόσο έντονο.

Από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στις ΗΠΑ προκύπτει ότι το 67% των ερωτηθέντων δεν σχεδιάζει να αγοράσει το iPhone 7 ή iPhone 7 Plus, πράγμα που σημαίνει ότι μόνο το 33% των ερωτηθέντων δηλώνει πως ενδιαφέρεται για την αγορά των νέων iPhones.

Επιπλέον, το 32% δηλώνει ότι δεν βρίσκει κάποιο πλεονέκτημα στα νέα iPhone, κάτι που μπορεί να εξηγήσει γιατί οι περισσότεροι δεν έχουν πρόθεση να αναβαθμιστούν. Από την άλλη, το 19% δηλώνει πως ένα από τα πλεονεκτήματα του νέου μοντέλου είναι η μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας, το 18% αναφέρει την αντοχή στο νερό και το 11% ξεχωρίζει τα νέα χαρακτηριστικά της κάμερας.

Φυσικά το ότι η έρευνα δείχνει πως μόνο το 33% είναι πρόθυμο να αγοράσει τα iPhone 7 και iPhone 7 Plus δεν σημαίνει πως μόνο αυτό το ποσοστό θα προχωρήσει πράγματι στην αναβάθμιση. Η Apple προφανώς θα επιχειρήσει να προωθήσει τη νέα της ναυαρχίδα με διάφορους τρόπους.

iphone 7, iPhone 7 & 7 Plus: Το 67% δηλώνει ότι δεν θα προχωρήσει στην αγορά του [έρευνα]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

55 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
GiorgosM.

S7 edge…μπαταρία αλλού…οθόνη ονειρικη… κάμερα κορυφή…αδιάβροχο κι αυτό…του χρόνου με dual camera το ξανά συζητάμε…Με 550 ευρώ αυτή την στιγμή είσαι κομπλέ για φέτος κι οχι μόνο,διαφορετικά επιλέγεις op3 με 400 ευρώ αν δεν σε ενδιαφέρει η κορυφαία οθόνη, αδιαβροχοποιηση και απλά μια καλή κάμερα με συμπαθητικη μπαταρία αλλά με πολύ καλή ποιότητα κατασκευής.
Οι της Apple δεν νομίζω πως αξίζει η μετάβαση στο νέο 7αρι…

Κώστας Ζ.

@GiorgosM. Τα χρώματα της ονειρικής για σένα οθόνης, είναι ψεύτικα στο μάτι μου. Ο κολλητός(έχει S7 Edge) μου προχθές το παραδέχτηκε, όταν τραβηξαμε μια φωτογραφία δίπλα δίπλα με το Z3 Compact μου. (ΟΚ πολυ πιο λεπτομερής του S7 η κάμερα και η οθόνη όσον αφορά την ανάλυση…)

giannogeorge

Καλά καλά. Οι πωλήσεις θα δείξουν!

GiorgosM.

Χωρίς πολλά πολλά και για τους δυσπιστους…προερχόμενος κι εγώ από g2 & g4 (κατ’εμε η κορυφαία Ips lcd ) απλά η οθόνη του σ7 edge είναι κορυφαία σε αξιοπιστία χρωμάτων κι όχι μόνο…και για φετος λοιπον απλά στην κορυφή.!
https://www.displaymate.com/Galaxy_S7_ShootOut_1.htm

GiorgosM.

Για τους δυσπιστους…απλά η κορυφαία οθόνη και για φέτος…
https://www.displaymate.com/Galaxy_S7_ShootOut_1.htm

Don mitso mou

@giorgom

Μάλιστα……δεν αξίζει η μετάβαση. Μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις τί ίδιο κράτησε η apple με το περσινό μοντέλο; και μη μου πεις για τον σχεδιασμό.

Chris_BMW

Κάντε λίγο έρευνα πριν γράψετε το οτιδήποτε … Τι μας λέει το άρθρο δηλαδή ;;; Οτι το 33 % θα αναβαθμίσει ok ; Ποιο ειναι όμως αυτό το 33 % ; Της συνολικής αγοραστικής δύναμης των ΗΠΑ ;; Η των τωρινών κατόχων I phone; Γιατι αν ειναι τις συνολικής αγοραστικής δύναμης θα τρίβετε τα μάτια σας με αυτά που θα δείτε….

Άλε-xxx

@Don Mitso
Εεεε, μιλάς σοβαρά τώρα;?;?;

Max91

@Κώστας Ζ
Η αλήθεια είναι έτσι όπως λες, το ξέρω επειδή η κοπέλα μου έχει το S6 και εγώ το Ζ3+. Αλλά το θέμα είναι τι θέλει παραπάνω ο καθένας, πχ παίξε ένα παιχνίδι και σύγκρινε το με amoled εκεί εγώ έφαγα πάτα με την ips μου :-p

@Don mitso
Πιστεύω πως η χρήστες των iphones δεν ενδιαφέρονται για τις νέες ταχύτητες του 7 επειδή και το 6 ή 6s είναι πολύ γρήγορα. Προσωπικά πιστεύω πως πολλούς φυσικά όχι όλους του νοιάζει η μούρη που πουλάνε και όταν το 7 είναι ακριβώς ίδιο τότε δεν θα διαφέρει πολύ από το παλιό. Φυσικά και το λεγόμενο 33% ξέρουν τι καινούργιο έχει και γιαυτό το θέλουν.

NtinosMD

Ευκαριααααα 800 ευρααααααα μονοοοοο!!!!!! Α το απλο μονο; Χμμμ… Τι; Το plus καλυτερο; Τι; Εχει και 1080p οθονη κ ειναι κλαυτερη απο το 720p του 7; Εχει και μεγαλα μπεζελ ενα το πιανεις καλυτερα μαλλον. Τι; Εχει κ περισσοτερη μπαταρια;;;Τι λεει ρε αδερφε? Ωπ τι ειπες, για ξαναπες το; Εχει και … πως το ειπες;;; …dual camera ε;;;;; Πωωω αδερφε γουσταρω. Αχααα βγαινει κ σε χρωμα που γρατσουνιζεται κ ευκολα κ πρεπει ν παρω θηκη ε; Πωπω μπομπα ( ωπ λαθος ποστ ). Για πες για πες τι αλλο; Εχει κ κουμπι που στην ουσια δεν ειναι κουμπι ε; Τι με λες τωρα!!!! Και ποσο κοστιζει ολο αυτο το αριστουργημα ; Κοντα στο 1000αρικο ε;;;; Κατσε παω ν κανω διακανονισμο φιλαρακι κ τ πηρα…αλλα να σ πω; Εχεις μοναδες στ κινητου σου να κανω μια κληση;;;;

James

Εμείς που ασχολούμαστε καθημερινά με την τεχνολογία παραβλέπουμε ότι η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου δεν είναι σαν εμάς. Αυτοί βλέπουν μόνο τον εξωτερικό σχεδιασμό, τα χρώματα και την τιμή. Και καλά κάνουν, γιατί και το περσινό ή προπέρσινο μοντέλο που έχουν στα χέρια τους, είναι μία χαρά.

Don mitso mou

Θελω κάποιος μα μου πει, που κράζει ή κοροϊδεύει, τί ακριβώς κράτησε ίδιο με πέρσι. Ειναι απλή ερώτηση. Γιατι ακόμα και στον σχεδιασμό (που προσωπικά δεν θα με πείραζε κι αν δεν άλλαζε ποτέ, έκανε κατι, αν και μικρό. Όλοι εσείς που ήσασταν οταν το s7 βγήκε και ήταν ΟΛΟΙΔΙΟ με το s6. Θελω λοιπόν απο κάποιον που κράζει να μου πει πέρα του σχεδιασμού, το κράτησε ίδιο.

Cenjo

@Don mitso mou: Θα σου πω εγώ ΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΑΛΛΑΞΕΙ και δεν το έκανε. (Εννοείται πως σίγουρα υπάρχουν αλλαγές από το προηγούμενο μοντέλο) Ας το πάρουμε από την αρχή. 1) Καλύτερη κάμερα 2) Γρηγορότερος επεξεργαστής 3) Ελάχιστα αυξημένη διάρκεια μπαταρίας 4) Μεγαλύτερος αποθηκευτικός χώρος 5) Αδιάβροχο 6) Αφαίρεση audio jack (οκ αυτό σίγουρα στους περισσότερους δεν άρεσε, σε κάποιους άλλους ναι. θα δείξει στη πορεία, προσωπικά δεν νομίζω ότι έπρεπε να το κάνει, τουλάχιστον όχι τώρα). ΑΛΛΑ αυτές τις αναβαθμίσεις τις βρίσκεις σε κάθε νέα ναυαρχίδα ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ εταιρείας. Προσωπικά δεν τις θεωρώ τρομερές καινοτομίες. Τα 2 ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ που κοιτάνε όσοι θέλουν να αγοράσουν νέα ναυαρχίδα εν έτη 2016 είναι: 1) Διάρκεια μπαταρίας 2) Γρήγορη φόρτιση (άντε και ασύρματη) (usb type c) Όταν όλες οι υπόλοιπες εταιρείες του κόσμου τα έχουν ενσωματώσει δεν νοείται κοτζάμ Apple να μην τα έχει στο νέο της μοντέλο. Δεν θέλω να θίξω κανέναν, απλώς παραθέτω τη προσωπική μου γνώμη, οπότε δεν νομίζω ότι αξίζει και τόσο η μετάβαση (ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΣΟ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ μιλώντας πάντα). Τώρα αν υπάρχει η οικονομική δυνατότητα και είναι κανείς φαν των προιόντων της Apple καλά θα κάνει αν το πάρει. ΥΓ. Σίγουρα αρκετοί θα διαφωνήσετε μαζί μου,… Συνέχεια »

παπαροκας tiamat

Cenjo πως φαινεται οτι εισαι ντιπ ασχετος φιλε!

James

@chris_bmw οι έρευνες καταγράφουν τάσεις. Δε λέει ότι θα αναβαθμιστεί σίγουρα το 33%, ούτε ότι δε θα αναβαθμιστεί σίγουρα το υπόλοιπο 67%. Λέει ότι το 33% βλεπει θετικά μία αναβάθμιση και το υπόλοιπο αρνητικά. Το οποίο χοντρικά σημαίνει ότι στους περισσότερους δεν έκανε και πολύ θετική εντύπωση.

Για τα υπόλοιπα που ρωτάς, μιας και ούτε εσύ φαίνεται να έκανες έρευνα, διάβασε την πηγή και την πηγή της πηγής και θα βγάλεις κάποιο ασφαλέστερο συμπέρασμα.

Agnostos13

Εγω θα πω τα δικα μου 3 χαρακτηριστικα που κοιταω σε μια ναυαρχιδα:
-Ασφαλεια
-Αξιοπιστια
-Σταθεροτητα
δυστυχως αυτα δεν υπαρχουν στο android κατι που αρκει για να μην κοιταξω συσκευη εστω και με λιγο μεγαλυτερες οθονες, μπαταριες και καμερες…

Don mitso mou

Μπαταρία δεν θελουμε, θελουμε έξυπνη διαχείρηση της υπάρχουσας. Αλλα θα μου πεις πως να μην έχουν και ολοένα μεγαλύτερη, αφού έχουν 8 πυρήνες. Και η γρήγορη φόρτιση θα ειναι η 2k ανάλυση του 2016-2017.

Υπάρχουν (πολλοί απο εμάς) που έχουμε μεγάλη χρήση της τεχνολογίας στην καθημερινότητα μας, δεν χρειάζεται να το παίζουμε hackers και στα κινητά. Και ετυχώς ή δυστυχώς, τον συγχρονισμό που σου δίνει η apple μεταξύ σταθερού υπολογιστή ταμπλετ και κινητό, αυτή τη στιγμή δεν στο δίνει κανεις άλλος, σας αρέσει δεν σας αρέσει. Ολα τα αλλα, 2k ανάλυση, γρήγορη/ασύρματη φόρτιση ειναι gimmicks εταιριών για να βγούνε απο την αφάνεια και να πουλήσουν, αρέσει δεν αρέσει αυτή ειναι η αλήθεια. Θα το παλεύουν ενα δυο χρόνια,θα έρθει μετα η apple και θα το παρουσιάσει τελειοποιημενο. Όπως και με τη διπλή κάμερα. Όσο για το 67% που λέει δεν θα κάνει αναβάθμιση ειναι προφανώς αυτοί που μένουν, κυριολεκτικά, στην επιφάνεια των πραγμάτων. Διπλή κάμερα είχαν δυο τρεις εταιρίες. Τώρα το έβαλε η apple, τελείωσε, εγινε mainstream, απο του χρόνου και η Samsung. Όπως θα γίνει και την είσοδο για ακουστικά.

Cenjo

παπαροκας tiamat:

Πάλι καλά έχουμε και σένα τον σχετικό. Αν θίχτηκες τράβα αλλού να ξεσπάσεις. Δεν θα ασχοληθώ καν με άτομα ανάγωγα σαν και εσένα. Και μόνο από το σχόλιο σου φαίνεται ότι στην τελική εσύ έχεις άγνοια.

Agnostos13:

Πολύ γενικά το έπιασες το θέμα. Δεν χρειάζεται να το φιλοσοφείς πολύ.

Ασφάλεια, αξιοπιστία σταθερότητα, σου προσφέρουν όλες οι εταιρείες. Αλλιώς δεν θα υπήρχαν. Τώρα θα μου πεις για το λάθος της Samsung.
Ok δεκτό έγινε τι να κάνουμε. Και άλλες εταιρείες έχουν κάνει λάθη. (βλέπε LG, Apple). Και άλλα κινητά έχουν πιάσει φωτιά (όχι σε τόσο μεγάλη έκταση βέβαια). Και στην τελική από τα λάθη μαθαίνεις. Κανείς δεν είναι τέλειος. Είναι σαν να μου λες ότι αν ο Ρονάλντο ή ο Μέσι χάσουν πέναλντι θεωρούνται αναξιόπιστοι και η καριέρα τους τελείωσε.

Μιλάμε στην πράξη όχι αμπελοφιλοσοφίες.

Cenjo

Don mitso mou: ΟΚ. Σεβαστή η γνώμη σου αλλά κάνε τον κόπο να διαβάσεις και τη δικιά μου. <>????? Οκ τώρα γίνεσαι υπερβολικός. Να σου θυμίσω ότι η Apple τα προιόντα της αργεί να τα αναβαθμίσει σε σχέση με άλλες εταιρείες. Αλλά να μου πεις κάλλιο αργά παρά ποτέ. ΚΑΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΚΙΝΗΤΟ – ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ. ΓΕΝΙΚΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ. Υπάρχε και κάτι που λέγεται Marketing και αυτό είναι που κρατά την εταιρεία. 2k ανάλυση, γρήγορη/ασύρματη φόρτιση ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ gimmicks. Γιατί αυτά είναι που πουλάνε και που χρειάζεται το σημερινό καταναλωτικό κοινό. Λες ότι δεν χρειάζεται 2κ ανάλυση (ή ότι είναι περιττή) VIRTUAL REALITY ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ??? Τα πλεονεκτήματα που παρουσιάζει αυτή η τεχνολογία και που θα έχει στο άμεσο μέλλον θα είναι τεράστια σε όλους τους τομείς. Ε λοιπόν για να δουλέψει αυτό όσο καλύτερα γίνεται χρειάζεσαι όλο και καλύτερη ανάλυση. Να σου υπενθυμίσω ότι αρκετές σύγχρονες εφαρμογές χρειάζονται τουλάχιστον 720p – 1080p ανάλυση για να λειτουργήσουν. Σε μερικά χρόνια θα χρειαστούν 2κ, 4κ και πάει λέγοντας. Η τεχνολογία προχωράει με πολύ γρήγορους ρυθμούς. Τώρα για γρήγορη φόρτιση δεν νομίζω ότι χρειάζεται ανάλυση. Στο κόσμο που ζούμε και που το κινητό μας είναι… Συνέχεια »

Don mitso mou

Κανεις ενα τεράστιο λάθος. Η apple δεν αργεί, και σίγουρα δεν βιάζεται όπως άλλοι, να αναβαθμίσει γιατι απλά αυτή ελέγχει το παιχνίδι. Τώρα το κατάλαβες; αυτή επιλέγει ποτέ πως και με τι τρόπο ή θα βγάλει κατι καινούργιο η θα προωθήσει και θα δώσει έξτρα ώθηση σε κατι υπάρχων. Αμφιβάλλεις; η ιστορία αυτο έδειξε.

Τώρα κάτσε να σου λύσω την απορία γιατι όλα τα αλλα τα αποκαλώ gimmicks.

Η ασύρματη φόρτιση που αποκαλείς εσυ, ειναι ΚΑΤ ευφημισμό ασύρματη. Στην ουσία για να φορτίσεις το κινητό σου ειναι αδύνατο παράλληλα να το χρησιμοποιείς. Εδω θα είμαστε και θα μιλαμε τη μερα που θα ΕΠΙΛΕΞΕΙ να βάλει πραγματική ασύρματη φόρτιση, δηλαδή τουλάχιστον στα ενα δυο μέτρα.

Πάμε στα αλλα. Επειδή εχω και note 5 και δυστυχώς note 7 για τη δουλειά μου να σε πληροφορήσω πως και η 2k ανάλυση δεν φτάνει για vr. Για να μη μιλήσω για το refresh rate που θες να κανεις εμετό στο 5λεπτο. Για αυτο και πήρα ενα vive και ηρέμησα.

Χρήσιμη ειναι η τεχνολογια που ειναι……χρήσιμη. Οκά τα αλλα ειναι gimmicks

giannogeorge

Όποιος έχει δει κινητό με 2Κ οθόνη βλέπει πόσο “καθαρή” και κρυστάλλινη δείχνει η εικόνα. Από την άλλη, όποιος έχει επίσης δει μια “απλή” Full HD/ 1080p, καταλαβαίνει ότι η διαφορά στην καθημερινότητα οποιουδήποτε χρήστη, είναι αμελητέα. Εκτός κι αν έχει κολλήσει το VR στο κεφάλι του, σε συνεχή βάση. Ακόμα και η “απλή” λίγο παραπάνω από 720p του μικρού iPhone, είναι τέλεια. Στο δε Plus, κρυστάλλινη.

Χρήστης Android είμαι, αλλά αυτό το πράγμα έχει παραγίνει. Δεν έχει ανοιχτό NFC η Apple και έχει το Android, ουάου, θα κάνουμε τόσα πολλά με αυτ…. αλήθεια, όσοι έχουμε ξεκλείδωτο NFC τι κάνουμε τελικά;

Βλέπω το “απλό” iPhone 6 του φίλου μου και δεν είναι απλώς μια χαρά.. πετάει. Ούτε κολλήματα, ούτε τίποτα. Ναι, είναι πιο κλειστό σε σχέση με το Android αλλά στην τελική όποιος θέλει Android και όχι iOS, επιλογές υπάρχουν δεκάδες.

Και στην τελική, γιατί να αλλάξει σχεδιασμό το iPhone; έχει από τα καλύτερα design εκεί έξω.

petros

Οσοι ειχαν σκοπό να αντικαταστησουν το iphone , πηραν το S7 edge αρκετοί

Γιάννης

Βρήκαν την ευκαιρία στην Ελλάδα τα απανταχού i-sheeps με τα Sammy sheeps (10% του Ελληνικού αγοραστικού κοινού) να κοντραριστούν για το ποια ναυαρχίδα θα πουλήσει περισσότερο. Στην Ελλάδα περισσότερο πουλάνε τα Κινέζικα και τα mid-range τηλέφωνα των άλλων εταιρειών. Οπότε μην τρωγεστε για το 10% των υπόλοιπων πωλήσεων.

james

@Don mitso η γρηγορη φορτιση σε καμια περιπτωση δεν ειναι gimmick. Ειναι πραγματικα χρησιμο οταν ξεψυχαει το κινητο σου να το βαζεις στη φοτιση και μεχρι να κανεις μπανιο και να αλλαξεις ρουχα να εχει παει στο 50%. Προσωπικα για μενα ειναι must σε μελλοντικη αγορα. Ασυρματη φορτιση ειχα σε μια συσκευη πριν δυο χρονια και δεν τη χρησιμοποοιησα ουτε μια φορα. Και στις οθονες, για εμενα μια FHD στις 5 ιντσες ειναι υπεραρκετη. Για αλλους ομως δεν ειναι, γιαυτο και υπαρχουν τοσες διαφορετικες επιλογες σε συσκευες, επιλογες που στο αντιπαλο στρατοπεδο δεν υπαρχουν. Ο συγχρονισμος ειναι κοινος τοπος σε ολους. Τα μεηλ μου, τα αρχεια μου, οι φωτογραφιες μου, ειναι παντου. Δεν εχω ασχοληθει αν μπορω να απαντησω κληση απο το λαπτοπ μου, αλλα δεν ειναι κατι που με ενδιαφερει να κανω. Με ενδιαφερει ομως και εχω συνδεσει κινητο, λαπτοπ και ταμπλετ στο οικιακο δικτυο και μεταφερω αρχεια ασυρματα και γρηγορα με drag&drop αμφιδρομα μεταξυ των συσκευων, ανεξαρτητως λειτουργικων. Τα iphone δεν εχουν τον ιδιο φοβερο συχγρονισμο, οταν δεν εχεις και mac ταυτοχρονα και τα μεριδια αγορας δειχνουν οτι οι περισσοτεροι που εχουν iphone, δεν εχουν και mac και πιθανοτατα δεν καταλαβαινουν καν τι εννοεις. Ολα αυτα χωρις διαθεση… Συνέχεια »

Cenjo

Don mitso mou: Μάλλον δεν διάβασες αυτά που είπα.Δεν είπες κάτι καινούριο. Λες τα ίδια με διαφορετικά λόγια. Τι Γιάννης τι Γιαννάκης??? Για το VR μίλησα μελλοντικά. Το 2κ όντως δεν φτάνει αλλά για το ανθρώπινο μάτι μέχρι στιγμής την δουλεία του την κάνει. Οκ έχω ακούσει πολλά πράγματα από Apple fanboys αλλά τέτοιο πράμα πρώτη φορά βλέπω!!!!! ΠΟΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ????? Δηλαδή μου λες ότι όλες οι υπόλοιπες εταιρείες δεν καινοτομούν και είναι σαν μην υπάρχουν και ότι όλες ακολουθούν, αντιγράφουν και κάνουν ότι λέει η Apple????? Σκεφτείτε λίγο πριν πείτε κάτι και μετά εκφραστείτε. Μην τα λέτε δημόσια και εκτίθεστε. ΔΕΝ ΑΡΓΕΙ Η APPLE?????? Τα καινούρια χαρακτηριστικά του iphone προυπήρχαν σε κινητά από πέρσι. Τώρα αυτό που λες για ασύρματη φόρτιση με εμβέλεια 2-3 μέτρα είναι ανούσιο τελείως. Πάρε φορτιστή με μεγαλύτερο καλώδιο ή σύνδεσέτο με ένα έξτρα βίσμα για επιμύκηνση καλωδίου. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ ΕΝΩ ΦΟΡΤΙΖΕΙ??????? Παραπάνω έκανα λόγω για power bank. Θες να πάμε στους υπολογιστές??? (εκεί την παραδέχομαι, κάνει όντως πολύ καλή δουλειά) που έχει να τους αναβαθμίσει πραγματικά 2,5 χρόνια και το μόνο που αλλάζει είναι λίγο ο επεξεργαστής. (βλέπε ΔΙΑΦΟΡΕΣ Macbook pro 2015-2014 imac 2015-2014, macbook 2015-2016).… Συνέχεια »

raziel

διαβαζω μερικους που λενε για τις οθονες της samsung γτ δεν λενε οτι μετα απο καποιους μηνες αυτη η φοβερη οθονη που λενε ειναι γεματη σημαδια απο εικονίδια απο τα app και ειναι μια αηδία ειμαι κάτοχος νοτε 4 kai δεν το εχω ουτε χρονο οπως το επαθε και το note 2 Μου kai to σ7 edje το εχω δει και αναρωτιεμαι οι οθονες τις iphone το παθαινουν αυτο ??

Don mitso mou

Μάλλον φιλε μου δεν ξέρεις να διαβάζεις, αυτο κατάλαβα. Βαριέμαι να γράφω, αλλα ειναι δυνατόν να σου λεω πως η ασύρματη φόρτιση προς το παρόν δεν ειναι εύχρηστη γιατι πρέπει να εχεις το κινητό σου πάνω σε μια επιφάνεια, άρα όχι στο χέρι σου, και ότι μελλοντικά ασύρματη φορτιστή σε απόσταση 2-3 μέτρων θα ειναι πιο ευέλικτη, κι εσυ να μου απαντάς “Τώρα αυτό που λες για ασύρματη φόρτιση με εμβέλεια 2-3 μέτρα είναι ανούσιο τελείως. Πάρε φορτιστή με μεγαλύτερο καλώδιο ή σύνδεσέτο με ένα έξτρα βίσμα για επιμύκηνση καλωδίου. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ ΕΝΩ ΦΟΡΤΙΖΕΙ??????? Παραπάνω έκανα λόγω για power bank.” Δεν πάει καλά ο κόσμος. Κάτσε να το επαναλάβω να το εμπεδώσω. Η μούφα ασύρματη φόρτιση ειναι βήμα μπροστά, αλλα αν βγει κάποια με εμβέλεια 2-3 μέτρα ειναι ανούσια γιατι σε τέτοια απόσταση μπορείς να εχεις καλώδιο. Είπα ” Η apple δεν αργεί, και σίγουρα δεν βιάζεται όπως άλλοι, να αναβαθμίσει γιατι απλά αυτή ελέγχει το παιχνίδι. Τώρα το κατάλαβες; αυτή επιλέγει ποτέ πως και με τι τρόπο ή θα βγάλει κατι καινούργιο η θα προωθήσει και θα δώσει έξτρα ώθηση σε κατι υπάρχων. Αμφιβάλλεις; η ιστορία αυτο έδειξε” Και μου απαντάς “Δηλαδή μου λες… Συνέχεια »

Chris_BMW

James @ Να εισαι σίγουρος οτι για να γράφω ο,τι γράφω έχω διαβάσει κ την πηγή όχι όμως κ την πηγή της πηγής . Συνεχίζω όμως να αναρωτιέμαι ,αυτό το εν δυνάμει 33% ειναι κάτοχοι I phone ή όσων ενδιαφέρονται γενικά για την αγορά smartphone.. Γιατι ειδάλλως δεν ειναι αμελητέο … Αν εσυ κατάλαβες κάτι διαφορετικό θα σε παρακαλούσα να με διαφωτίσεις .

Cenjo

Don mitso mou:

IQ = -1000

Ποτέ δεν είπα ότι η παρούσα μορφή ασύρματης φόρτισης είναι μούφα όπως αναφέρεις. Είπα ότι είναι καινοτομία. Η εμβέλεια 2-3 μέτρα στο μέλλον (αν γίνει) δεν θα σου χρησιμεύσει σε τίποτα.

Όταν μου αναφέρεις ότι η APPLE ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ MAINSTREAM ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ (αφαίρεση ακουστικών) ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ όλοι καταλαβαίνουν ότι επισκιάζεις τις υπόλοιπες εταιρείες.

Για να δεις ότι δεν είσαι σε θέση να απαντήσεις με κανένα επιχείρημα, παραπάνω αναφέρεις μόνο λόγια δικά μου και δικά σου.

Πες δεν ξέρω τι να πω. Μην μου κάθεσαι και μου γεμίζεις σειρές για να δείξεις ότι κάτι ξέρεις.

ΥΓ. Σαφώς αυτό με το φορτιστή και την επιμύκηνση καλωδίου περιέχει μια δώση ειρωνείας και χιούμορ ως απάντηση στις αερολογίες που λες.

Don mitso mou

“Ποτέ δεν είπα ότι η παρούσα μορφή ασύρματης φόρτισης είναι μούφα όπως αναφέρεις. Είπα ότι είναι καινοτομία. Η εμβέλεια 2-3 μέτρα στο μέλλον (αν γίνει) δεν θα σου χρησιμεύσει σε τίποτα”

Άι ρεστ μάι κέις

Cenjo

Don mitso mou:

Μην τα βάζεις ποτέ με ένα ανόητο.Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω εμπειρίας.

Μόλις έχασα.

ChristosT

Διαβάζω σχόλια και πραγματικά έχω γονατίσει στα γέλια. Λέει ένας φίλος…
Με ενδιαφέρει…
1-Ασφάλεια.
2-Αξιοπιστια.
3-Σταθεροτητα.
Και ρωτώ…
1-Θα μπείς στους servers της NSA ή σε ρόζ ιστοσελίδες; Άλλωστε άν δεν είσαι root δεν μολύνεσαι στην πλειοψηφία εκτός και άν πέσεις σε τρύπα κενού ασφαλείας που δεν έχει βρεθεί και διορθωθεί. Αυτά συμβαίνουν και στο ios. Έλεος.
2-Aξιοπιστία σε τί; Ότι πληρώνεις παίρνεις.
3-Υπάρχει σήμερα android χωρίς σταθερότητα σε συσκευή των 1000 ευρώ;
Μην μεγαλοποιείτε ρε παιδιά μία συσκευή που κάνει αν μή τι άλλο τα ίδια και για τις ανάγκες άλλων χρηστών λιγότερα απο μία android συσκευή.
Όλοι έχουν επαφή σήμερα με την τεχνολογία. Ότι δεν είχε το Iphone ήταν περιτό και ξαφνικά ότι μπαίνει είναι wow! Κόψτε κάτι…δεν πείθει αυτό το επιχείρημα. Τα ίδια λέγατε και για μνήμη, πυρήνες, οθόνη, features λειτουργικού, κάμερα κλπ… και σήμερα τα αγοράζετε.

Don mitso mou

Μεγάλη αρετή η επιμονή…

vasilist

Εμένα πάντως μου αρέσει το iPhone φέτος και λίγο πιο γρήγορο από το περσινό είναι και αδιάβροχο και μπράβο στην Apple που ακολουθεί τον ανταγωνισμό και ενσωματώνει και αυτή το αδιάβροχο στα iPhone.
Εάν μετά από χρόνια έχει ναι την καλύτερη κάμερα στην αγορά γιατί εδώ και 3 χρόνια είναι πίσω από τα Android τότε θα μιλάμε ίσως για το καλύτερο τηλέφωνο του 2016 και ας είναι στο τέλος του.

Cenjo

Don mitso mou:

Σόρρυ αλλά έχω μάθει να μην επιμένω σε ανοησίες.

Μπορείς να πεις ότι θες, να κράξεις όσο θες δεν έχει κανένα απολύτως νόημα. Σου έχω απαντήσει σε όλες σου τις ερωτήσεις και απορίες στο προηγούμενο κείμενο.

Αυτό από εμένα και καληνύχτα. Χάρηκα που τα είπαμε, εγώ γέλασα και το ευχαριστήθηκα πάντως. Ευτυχώς υπάρχουν κάποιοι σαν και εσένα να μας φτιάχνουν την μέρα. Να σαι καλά φίλε.

alexis touba

Αν ημουνα iphonakias θακανα την αναβαθμηση .Καλυτερη οθονη σε χρωματα και φωτησμο σε μικρο εστο ποσοστο καλυτερο επεξεργαστη με πιο γρηγιρη ραμ καλυτερη και αναβαθμησμενη καμερα καλυτερο σε gaming και σε γραφικα εχει αδιαβροχοποιηση μεγαλυτερη μνημη απο 16gb σε 32gb αν δε κανω λαθος καλυτερη αυτονομια καλυτερη ποιοτητα και ενταση ηχειων .Τι αλο θα περημενε να δει καποιος για να πει οτι οντως αναβαθμηστηκε???@??Κανενα οικοπεδο στον ΑΡΗ δωρο??@Και το ξαναλεω δεν ειμαι iphonakias ειχα και iphone5 και ολες τις ναυαρχηδες σχεδον απο ολες τις εταιριες μαρεσει ναλαζω συσκευες και να ρησκαρω ισα ισα που το μυλο το κραζω συνεχεια μαυατα που βγαζει και το ποσα ζηταει αλα τωρα με το iphone7 plus 5.5 μπορω να πω οτι ειναι πραγματικα πολυ καλη συσκευη και πηστευω να κανει τη διαφορα απο τα περσινα που εβγαλε.Επιτελους ξυπνησαν στο κουβερτινο εεεε στο κουπερτινο ηθελα να πω!!!@Καλιο αργα παρα ποτε .οσο για την σαμυ απο τοτε που εκανε τη πατατα με τα s6 s6 edge εβαλε μυαλο πηστευω αφου εφαγε το κραξιμο της αρκουδας για τη γελεια αυτονομια που ειχαν και χωρης καρτες μνημης .Αλα τη ξαναπατησε με το note7 και τις εκρηξης.Ισως το note7 ηταν η εκδωση για τους τζιχαντηστες και να ταδωσαν σε… Συνέχεια »

james

@chris_bmw η ερευνα εγινε σε δειγμα 507 ατομων, εκ των οποιων τα 309 ηταν χρηστες iphone και 198 χρηστες αλλης μαρκας smartphone. Το 85% των 198 που δεν εχουν iphone, ηταν αρνητικο ως προς την αγορα του 7 και το 44% των 309 που εχουν iphone, βλεπουν θετικα μια αναβαθμιση. Καπως ετσι βγαινει μαλλον το 33% (βαρεθηκα να κανω τις πραξεις). Το συμπερασμα της ερευνας ηταν οτι το νεο iphone ελκυει περισσοτερο αυτους που εχουν ηδη smartphone της apple, παρα αυτους που δεν εχουν, αλλα αυτο δε θα επαιρνε πολλα κλικ ως τιτλος αρθρου και το εκαναν λιγο πιο πιασαρικο.

Το δειγμα οπως ειναι δομημενο, δεν αντικατοπτριζει ουτε μονο πελατες apple (εκτος και περιοριστουμε μονο στους 309), αλλα ουτε και γενικο πληθυσμο, αφου δεν ειναι αναλογο με τα μεριδια αγορας apple/οχι apple κινητων (δηλαδη οχι εντελως τυχαιο δειγμα που να αντικατοπτριζει το γενικο πληθυσμο, ουτε μας λενε τι συσκευες εχουν οι αλλοι). Πχ μπορει απο τους 198, οι 100 να ειχαν καποια συσκευη των 100-200 ευρω, οι οποιοι προφανως και δε θα παρουν iphone. Δεν ειμαι και ο πιο ειδικος στη στατιστικη, αλλα κατα τη γνωμη μου η ερευνα ειναι λιγο της πλακας.

JohnWave

@Cenjo, μην ασχολείσαι. Συμφωνώ με όσα έχεις γράψει. Για μένα το Νο1 αρνητικό του iphone 7 είναι η έλλειψη γρήγορης φόρτιση και είναι τραγικό πως μια συσκευή τέτοιας τιμής δεν το διαθέτει. Θα δεις στο μέλλον πως όταν βάλει γρήγορη φόρτιση η Apple , ξαφνικά ως δια μαγείας ( πάντα έτσι γίνεται με τους αγοραστές iphone) θα τη λατρέψουν. Όταν βάλει amoled, το ίδιο. Όταν βάλει ασύρματη φόρτιση, επίσης το ίδιο. Θυμάσαι κάποτε όταν μιλούσε για ανθρώπινους αντίχειρες η Apple, πόσο στήριζαν το απίστευτα γελοίο επιχείρημά της οι οπαδοί της ; Θυμάσαι όταν πήγε στις 4.7 πως άλλαξαν αμέσως γνώμη; Γι’ αυτό σου λεω, μην αναλώνεσαι σε τέτοιες συζητήσεις. Χτυπάς τοίχο.

Προσωπικά θαυμάζω τα iphone για την ταχύτητά τους, ίσως θαυμάσω για 1η φορά την κάμερα στο iphone 7 αλλά σε όλα τα άλλα κάθε iphone που βγαίνει στην αγορά είναι χρόνια πίσω σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Και γιατί είναι πίσω ; Εξαιτίας της μεγάλης μερίδας των πελάτών της ( όχι όλων) που αγοράζουν τυφλά τις συσκευές της. Δεν έχει λόγο να πάει μπροστά με τέτοιους πελάτες. Τόσο απλά.

Cenjo

@JohnWave:

Έχεις απόλυτο δίκιο φίλε. Να σαι καλά. Έλεγα μπας και ανοίξω τα μάτια σε κάποιον αλλά άδικος κόπος. Όπως τα λες είναι.

ΑΝΔΡΕΑΣ

@Chris_BMW και εγώ αυτό πιστεύω! Θα τρίβουμε τα μάτια μας με τα αποτελέσματα στις πωλήσεις του θηρίου.Ο κύριος Κούκ είναι έξυπνος!! Δεν θα ανακοινώσει αριθμούς και θα έρθει ταμπλάς στους haters όταν τινάξουμε τα ρεκόρ στον αέρα!!!
Τώρα για τους ερευνητές και τα στατιστικά,τι να πω.. Γέμισε ο τόπος haters και ζηλιάρηδες που θέλουν να μειώσουν το μεγαλείο της απόλυτης παγκόσμιας star. Της Apple μας!!!!
Αναμένω σύντομα τις εντυπώσεις από το 7 plus jet black!!

Mpakas

εγω ξέρω ότι Samsung τους έκανε μεγάλο δώρο με το κινητό προσάναμμα ….
Αλλά εσείς ξέρετε συνεχίστε να κράζετε για κάτι που δεν θα πάρετε ποτέ …

GS

Η Apple έχει μείνει στους 2 πυρήνες τη στιγμή που άλλοι αρχίζουν και βγάζουν 10πύτηνα τηλέφωνα.Έβγαλε ένα τηλέφωνο με ίδιο deisgn και μικρή οθόνη ένω οι περισσότεροι γουστάρουν από 5 και πάνω (ο καθένας το γούστο του).Όταν η Samy έβγαζε ανθεκτικά τηλέφωνα σε νερό και χτυπήματα η Apple νόμιζε ότι έβγαλαν το 3310 σε καινούργια έκδοση.Εγώ προσωπικά τα 800 και 900 ευρώ θα τα έλεγα waste of moneyγια τα χαρακτηριστικά που έχει ενώ άλλα τηλέφωνα με λιγότερα λεφτά (Με εξαίρεση το S7) προσφέρουν καλύτερα χαρακτηριστικά.Γιατί καταβάθος το name πληρώνεις και απολύτως τίποτα άλλο.Μια τιμή κοντά στα 300 με 400 θα τη θεωρούσα πιο σωστά.
Πόσο πίσω είσαι ρε Apple

Agnostos13

Test

Agnostos13

1@Γιαννης:
Πες την αληθεια…εισαγεις Κινεζους!

2@Cenjo:
Για να εχεις ποιοτητα “Retina” σε VR χρειαζεσαι τουλαχιστον 1000ppi!
Επισης υπολογιστης με M3 δεν ειναι για πολλα…και αν στο OSX κολλησε στις 3 εφαρμογες φαντασου τι θα κανει σε windows!

3@raziel:
Αυτο το προβλημα λεγεται burn-in και ειναι χαρακτηριστικο των oled (οπως και των plasma παλαιοτερα)!

4@CristosT:
1-Εν δυναμη και στα δυο…επισης σε internet banking που δεν μπαινω ουτε απο PC…ποσο μαλλον απο Android!
2-Οτι ξερω οτι πληρωνω και παιρνω προστασια δεδομενων, encrypting, support κλπ. Το android που δεν το πληρωνεις (γιατι ειναι δωρεαν) αντλει τα δεδομενα σου για να κανει marketing η google, εχει αμφιβολη κρυπτογραφηση (και ανουσια) και υποτυπωδες support (εκτος αν εχεις nexus)!
3-Οτι δεν θα κανει τρελα το λειτουργικο με ρισκο να χασω δεδομενα και δουλεια! (πραγματικο και οχι υποτιθεμενο γεγονος)

Agnostos13

Test2

Agnostos13

@Γιαννης:
Πες την αληθεια…εισαγεις Κινεζους!

@Cenjo:
Για να εχεις ποιοτητα “Retina” σε VR χρειαζεσαι τουλαχιστον 1000ppi!
Επισης υπολογιστης με M3 δεν ειναι για πολλα…και αν στο OSX κολλησε στις 3 εφαρμογες φαντασου τι θα κανει σε windows!

Agnostos13

@raziel:
Αυτο το προβλημα λεγεται burn-in και ειναι χαρακτηριστικο των oled (οπως και των plasma παλαιοτερα)!

Agnostos13

1-Εν δυναμη και στα δυο…επισης σε internet banking που δεν μπαινω ουτε απο PC…ποσο μαλλον απο Android! 2-Οτι ξερω οτι πληρωνω και παιρνω προστασια δεδομενων, encrypting, support κλπ. Το android που δεν το πληρωνεις (γιατι ειναι δωρεαν) αντλει τα δεδομενα σου για να κανει marketing η google, εχει αμφιβολη κρυπτογραφηση (και ανουσια) και υποτυπωδες support (εκτος αν εχεις nexus)! 3-Οτι δεν θα κανει τρελα το λειτουργικο με ρισκο να χασω δεδομενα και δουλεια! (πραγματικο και οχι υποτιθεμενο γεγονος)

james

1. τοτε να μη μπαινεις ουτε απο ios. Tον Αυγουστο εκλεισε μια τρυπα ασφαλειας σαν την τρυπα του οζοντος που βρεθηκε τυχαια και σου εκανε jailbreak το κινητο και εκλεβε δεδομενα, ενω εσυ κοιμοσουν ησυχος οτι εισαι ασφαλης. Αντε βρες ποσες αλλες τετοιες υπαρχουν και ποιοι τις ξερουν και τις εκμεταλλευονται.

2, Προστασια δεδομενων: δες ξανα το 1

3. χτες στη σελιδα του techblog στο facebook και στην κοινοποιηση του αρθρου για το προβλημα στο update, τρια ατομα κλαιγινταν οτι εχασαν τις φωτογραφιες τους. Ο ενας μαλιστα ελεγε οτι εχασε 30 γιγα αρχεια. Αντε βρες και ποσοι κλαινε τα αρχεια τους.

Μην εισαι δογματικος, κανενας δεν ειναι τελειος. Συμβαινει και στα καλυτερα σπιτια, ανεξαρτητως τιμης και φανφαρας του ιδιοκτητη

ChristosT

@Agnostos13 μπαίνεις ρε θηρίο στην NSA και σε Porn sites; Μόλις βρήκαμε τον επόμενο anonymous…

Ιωάννης jb

Κάτσε ρε JohnWave.. Δλδ τι το τρομερό σου προσφέρει η γρήγορη φόρτιση που πρέπει ντε κ καλά να την βάλει η apple??? Να την βάλει κ μετά να αρχίσει τις εκρήξεις?? Ή να την βάλει κ να καταστρέψει την μπαταρία στον τρίτο χρόνο?? Όλα στη τεχνολογία απαιτούν το χρόνο τους… Αν δεν αφιερώσεις χρόνο μετά θα τρέχεις κ δε θα φτάνεις… Δες sony… Πόσο πίσω ήταν στο πρώτο xperia z κ έχει φτάσει τώρα να είναι κορυφή με το x performance… Δε μπορούσε με το καλημέρα να σου δώσει σε όλους τους τομείς το καλύτερο… Ξεκίνησε το δούλεψε στη συνέχεια, έβγαλε πολύ καλύτερα κινητά κ πάει λέγοντας… Έτσι γίνεται παντού… Αυτό για τις ίντσες που αναφέρεις είναι γελοίο κ μάλλον τέτοιος είσαι κ εσύ.. Πρώτοι κ καλύτεροι οι πελάτες τις οι ιδιοι ζητούσαν μεγαλύτερη οθόνη… Η εταιρία πίστευε ότι έχει λίγο μυαλό στον εγκέφαλο ο κόσμος κ δε θα πάει στα μεγάλα κ άβολα τηλ… Όταν κάποιοι πήγαν στις 5 αυτήν που ήταν ακόμα στις 4 ίντσες κάτι έπρεπε να πει για να προωθήσει το προϊόν τις… ΤΙ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΠΕΙ??? Πηγαίνετε πάρτε samsung??? Δλδ έλεος!!!! Στο κάτω κάτω τα iphone εδώ κ χρόνια ήταν από τα κινητά που χρειαζόταν… Συνέχεια »

NikosAr

Άσχετα με τον τίτλο τα σχόλια ….χαχαχα απλά βάζεις τίτλο iphoneκάτι και γίνεται ….

Agnostos13

@James:
-Υπηρχε τρυπα που μπορουσε να κανει jailbreak εν αγνοια σου χωρις pc και εξ’ αποστεσεως;
-Ειναι γεγονος οτι bug-αρε το OTA update λογω προβληματος στους servers… Ωστοσο φρονιμο ειναι να γινονται μεσω iTunes οι αναβαθμισεις (ειδικα οι μεγαλες) με backup και restore (και ειδικα αν εχεις σημαντικα εγγραφα). Κατι γνωστο σε ολους τους γνωστες περι υπολογιστων…

James

@agnostos13 ναι, με ένα φαινομενικά αθώο λινκ μέσω sms. Ψαξ’το.
Αυτόν που χάνει τελικά τα αρχεία του, δε νομιζω να τον νοιάζει και τόσο αν έφταιξε ο σέρβερ ή κρασαρε η micro SD. Η απώλεια τον νοιάζει. Και η κάθε συσκευή δεν απευθύνεται μόνο σε γνώστες υπολογιστών, αλλά στον κάθε average Joe που κυκλοφορεί εκεί έξω. Άντε εξήγησε του τι είναι το backup

Cenjo

Agnostos13:

Οι υπολογιστές που ανέφερα (Lenovo yoga 910, acer, hp κτλ) δεν είχαν m3 αλλά Intel core i5-i7. (επίσης μεγαλύτερη μνήμη, ssd μεγαλύτερης χωρτικότητας, καλύτερη κάρτα γραφικών κτλ)

Είναι οι <> ας πούμε του macbook 2015-2016.

Για αυτό το macbook 2015 δεν αξίζει μία και είναι πεταμένα λεφτά.

Ενώ με μισή τιμή παίρνεις έναν από τους παραπάνω (γιατί και παραπλήσιο design έχουν, λεπτό και τα λοιπά). και είναι και πολύ καλύτεροι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple iOS

iOS 18: Φήμες για διασύνδεση μεταξύ των εφαρμογών Calendar και Reminders

Mε την έλευση του iOS 18, η εφαρμογή Calendar στο iPhone θα διαθέτει διασύνδεση με την εφαρμογή Reminders, σύμφωνα με πληροφορίες που έλαβε το AppleInsider.

Smartphones Apple Google iPhone

Google: Πλήρωσε στην Apple 20 δισ. $ το 2022 για να είναι η προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης στο Safari

Tα δικαστικά έγγραφα που σχετίζονται με την αντιμονοπωλιακή αγωγή του Υπουργείου Δικαιοσύνης κατά της Google μόλις αποσφραγίστηκαν.

Smartphones Apple featured iPhone

iOS 17.5 beta: Θα επιτρέπει στο Find My να είναι ενεργό όταν το iPhone είναι για επισκευή

Σύντομα η Apple θα επιτρέπει στους χρήστες iPhone να στέλνουν τη συσκευή τους για επισκευή χωρίς να απενεργοποιούν το Find My.

Gear Apple Apple Watch

Apple Watch Ultra: Φήμες ότι δεν θα δει «σχεδόν καμία» αναβάθμιση hardware φέτος

Ενώ η πιθανότητα κυκλοφορίας ενός νέου Apple Watch Ultra το 2024 «μειωνόταν», τώρα φαίνεται ότι θα υπάρχει ένα Apple Watch Ultra 3 φέτος.