Το νέο iPhone 7 είναι αδιάβροχο και χωρίς θύρα ακουστικών

Η μεγάλη στιγμή έφτασε για την Apple να κάνει τα επίσημα αποκαλυπτήρια των φετινών της ναυαρχίδων iPhone 7 και iPhone 7 Plus, οι οποίες μας είχαν απασχολήσει εδώ και πάρα πολλούς μήνες σε διάφορα leaks, renders, τι θα βάλει μέσα η Apple και αν τελικά θα έχουν υποδοχή ακουστικών.

Update: iPhone 7 & 7 Plus: Τιμή και διαθεσιμότητα – Ελλάδα 23 Σεπτεμβρίου

Update: iPhone 7 Plus: Επίσημα με διπλή κάμερα στην πλάτη

Ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά του είναι η αντοχή στο νερό χάρη στην πιστοποίηση IPx7, ένα χαρακτηριστικό που είδαμε εδώ και καιρό από μεγάλους κατασκευαστές, αλλά η Apple αποφάσισε να το υιοθετήσει φέτος. Η IPx7 πιστοποίηση σημαίνει ότι μπορεί να αντέξει κάτω από 1 μέτρο νερού για 30 λεπτά και να βγει άθικτο.

Επιπλέον, το νέο iPhone 7 έρχεται με στερεοφωνικά ηχεία και βελτιωμένη διάρκεια μπαταρίας.

Ένα από τα χαρακτηριστικά που μας απασχόλησε όσο κανένα άλλο είναι αν τελικά θα παραμείνει ή αν θα αφαιρεθεί η υποδοχή ακουστικών και τελικά οι φήμες βγήκαν αληθινές. Η υποδοχή έφυγε και τα ακουστικά μπαίνουν μέσω της lightning port ή Bluetooth ηχείων. Μέσα στο κουτί του iPhone 7 η Apple περιλαμβάνει EarPod ακουστικά με lightning καλώδιο, αλλά και 3.5mm to Lightning port adapter.

Μια ακόμη σημαντική αλλαγή είναι στο κεντρικό κουμπί, το οποίο είναι ευαίσθητο στην πίεση, χρησιμοποιεί haptic feedback, παρόμοιο με το Force Touch trackpad του MacBook.

Η κάμερα του iPhone 7 είναι στα 12 Megapixel με διάφραγμα φακού f/1.8 aperture και οπτικό σταθεροποιητή εικόνας. Διαθέτει six-element φακό, ο αισθητήρας είναι 60% πιο γρήγορος και 30% πιο αποδοτικός σε σύγκριση με τον προκάτοχό του. Σύμφωνα με την apple, είναι η καλύτερη κάμερα που έχει βάλει ποτέ σε iPhone. Το LED flash αναβαθμίστηκε επίσης με 4 LEDs. H η εμπρόσθια κάμερα είναι 7 Megapixel με εγγραφή 1080p video.

Mέσα βρίσκεται το νέο A10 Fusion chip, με τετραπύρηνη CPU με 3.3 δισ. και 2 high-performance πυρήνες. Τρέχουν 40% πιο γρήγορα από το Apple A9 chip και δυο φορές πιο γρήγορα από το A8. Οι άλλοι δυο είναι high-efficiency πυρήνες. Οι άλλοι δύο είναι πυρήνες υψηλής απόδοσης, που κινούνται στο 20% της ισχύος που απαιτείται για τους πυρήνες υψηλής απόδοσης. Υπάρχει επίσης και νέα GPU, εξαπύρηνη και 50% ταχύτερη από την GPU του Apple A9 και καταναλώνει μόλις 66% ενέργεια. Η Apple αναφέρει ότι είναι το πιο δυνατό chip που έχει μπει ποτέ σε κινητό.

Το iPhone 7 διατηρεί το ίδιο μέγεθος της οθόνης παραμένει 4.7 ιντσών Retina HD, αλλά είναι 25% πιο φωτεινή και διαθέτει πιο ευρεία γκάμα χρωμάτων.

Όσο για την μπαταρία η Apple αναφέρει ότι διαρκεί δυο ώρες περισσότερο από το iPhone 6s.

Τα νέα iPhone 7 και iPhone 7 Plus θα γίνουν διαθέσιμα από 16 Σεπτεμβρίου και οι προ-παραγγελίες ξεκινούν 9 Σεπτεμβρίου.

Το άρθρο ανανεώνεται διαρκώς…

Ανακοινώθηκε επίσημα το νέο iPhone 7, Το νέο iPhone 7 είναι αδιάβροχο και χωρίς θύρα ακουστικών

Ανακοινώθηκε επίσημα το νέο iPhone 7, Το νέο iPhone 7 είναι αδιάβροχο και χωρίς θύρα ακουστικών

Ανακοινώθηκε επίσημα το νέο iPhone 7, Το νέο iPhone 7 είναι αδιάβροχο και χωρίς θύρα ακουστικών

Ανακοινώθηκε επίσημα το νέο iPhone 7, Το νέο iPhone 7 είναι αδιάβροχο και χωρίς θύρα ακουστικών

Ανακοινώθηκε επίσημα το νέο iPhone 7, Το νέο iPhone 7 είναι αδιάβροχο και χωρίς θύρα ακουστικών

Ανακοινώθηκε επίσημα το νέο iPhone 7, Το νέο iPhone 7 είναι αδιάβροχο και χωρίς θύρα ακουστικών

Ανακοινώθηκε επίσημα το νέο iPhone 7, Το νέο iPhone 7 είναι αδιάβροχο και χωρίς θύρα ακουστικών

Ανακοινώθηκε επίσημα το νέο iPhone 7, Το νέο iPhone 7 είναι αδιάβροχο και χωρίς θύρα ακουστικών

Ανακοινώθηκε επίσημα το νέο iPhone 7, Το νέο iPhone 7 είναι αδιάβροχο και χωρίς θύρα ακουστικών

Δείγμα από την κάμερα
Ανακοινώθηκε επίσημα το νέο iPhone 7, Το νέο iPhone 7 είναι αδιάβροχο και χωρίς θύρα ακουστικών

Ανακοινώθηκε επίσημα το νέο iPhone 7, Το νέο iPhone 7 είναι αδιάβροχο και χωρίς θύρα ακουστικών

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

75 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
One

Stereo ηχεία στα πλαϊνά της συσκευής? Είναι σαν να έχεις Home Cinema και τα ηχεία αντί να κοιτάνε εσένα να κοιτάνε τον τοίχο.

GS

Αν και δεν είμαι φαν της Apple ομολογώ να πω πως αυτά τα μαύρα χρώματα το κάνουν πολύ όμορφο.Καλύτερο από τα προηγούμενα χρώματα των προηγούμενων μοντέλων.
Τώρα αυτό με τα ακουστικά αρκετά γελοίο.
Δηλαδή ένας που θέλει να ακούσει τραγούδια σε κάποιο μέρος ΄ή μεταφορικό μέσο (τρένο,λεωφορείο….) τι να κάνει?Να έχει χαμηλά την ένταση?
Όσον αφορά για το αδιάβροχο εντάξει δεν είναι και Samsung.Στο 1 μέτρο θα έχει νεκρώσει (δεν το πιστεύω ιδιαίτερα ότι μπορεί να αντέξει τόσο).Πιστεύω ότι η Samy είναι πιο μπροστά σε θέμα αδιάβροχο.
Αυτά

XperiakiasT

Μετά από τόσα χρόνια ανακάλυψαν την αδιαβροχοποίηση!!! Καινοτομία!

thodoris

“Σύμφωνα με την apple, είναι η καλύτερη κάμερα που έχει βάλει ποτέ σε iPhone”
Αυτό γιατί το αναπαράγουν όλοι κάθε φορά? Επειδή το λέει η Αππλε? Δηλαδή τι? Το νέο μοντέλο θα είναι χειρότερο? Δεν το καταλαβαίνω. Κάθε χρονιά τα ίδια. The best iPhone yet, the best camera yet κλπ.

Zois

Η μεγαλύτερες αλλαγές η αδιάβροχοπίεση τα στερεοφωνικά ηχεία και τα ακουστικά που η μισή θα χάσουν το ένα από τα δύο όπως γίνανε και με της κάλτσες και μέχρι εκεί από εκεί και πέρα για άλλη μια φορά 750p οθόνη 2 gb ram και ίδιο ντιζάιν.

Ιωάννης jb

Xperiakia χαχαχα…. Σωστός!!!!
Ότι να ναι

Λευτέρης

Για άλλη μη φορά έγραψε ιστορία. Απλά πείτε μου ένα τηλέφωνο που έχει κάτι καλύτερο από το iPhone 7. Δεν υπάρχει. Είμαι ενθουσιασμένος.

Μάνος

Του χρόνου θα βάλει η Apple θύρα ακουστικών στα καινούργια iPhone και θα πει οτι είναι καινοτομία!!!Α ρε Apple μόνο εσύ κανείς βήματα πίσω και όχι βήματα προς. Κατα τα αλλα τι βλέπουμε; Καλύτερο επεξεργαστή, κάμερα οθόνη… Αυτά που βλέπουμε κάθε χρόνο. Όσο πάει αρχίζει και με χάνει τελείως απο υποστηρικτή της η Apple. Απογοητεύση. Άλλες εταιρίες που καινοτομούν χρεοκοπούν, LG, και άλλες μου μένουν στάσιμες κολυμπάνε στο χρήμα…

Kostas

@XperiakiasT και εσύ μετά από τόσα χρόνια θυμήθηκες ότι κάποιος άλλος το είχε κάνει προηγουμένως …!
Τι να την κανείς την καινοτομία άμα δεν σε θυμάται κανένας ?
Paulo Coelho(και καλά)

ghad21

Λευτέρης@ Ετσι προχειρα προχειρα ολες μα ολες η android ναυαρχιδες ολων των εταιριων.Ψαχτο και θα δεις.

vasilisA3

καλό είναι μια χαρά. Μπράβο στην Apple.

Χρήστος

Καλα εβαλαν την χλαπατσα μπροστα στο κινητο γιατι χλαπατσα ειναι😂😂😂😂

Costas

Τέλικά είναι 33,84% αναβαθμισμένο απο το iphone 6. Αδιάβροχο με hd οθόνη!! Καινοτομία.

Apple

Έρχεται…

Κρυφτείτε!

Πάνος

Haters απλα κ ευγενικά αντε γεια😎✌🏼️
Καλύτερη εμπειρια χρήσης που ποτε το ανδροιδ δε θα δωσει..τουλαχιστον έως τωρα..

JohnWave

Γενικά αν και δεν είμαι fan του ios λόγω έλλειψης παραμετροποίησης, το iphone 7 θα παίξει λογικά στην κορυφή όσο αφορά την ταχύτητα του επεξεργαστή , ενώ με το f 1.8 πλέον πιθανόν να κοντράρει στα ίσια το S7 σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Θα δούμε στα συγκριτικά tests κάμερας για το αν θα το καταφέρει. Τώρα όσο αφορά bezels και μπαταρία, εκεί φαίνεται να συνεχίζει να είναι σε υποδυέστερη θέση σε σχέση με τους ανταγωνιστές. Το θέμα με την αδιαβροχοποιήση δεν είναι κάτι νέο οπότε δεν μου λέει κάτι. Τέλος όσο αφορά την έλλειψη υποδοχής για ακουστικά, από τη μία ok, καλό είναι να λιγοστεύουν τα καλώδια αλλά από την άλλη το να σπαταλάς μπαταρία για τη χρήση τους ( ανοιχτό bluetooth αν καταλαβαίνω σωστά), ε δεν είναι και ότι καλύτερο. Διορθώστε με αν κάνω λάθος σε αυτό το θέμα και δεν θα υπάρχει ανάγκη ανοιχτού bluetooth. ΥΓ : Αυτό το οπτικό τρικ με μαύρο background και μαύρο πλαίσιο αν και είναι πολύ μαρκετινίστικο για να κρύβονται τα bezels, το έχω εφαρμόσει εδώ και καιρό στη συσκευή μου. Όταν με το καλό η Apple αντικαταστήσει και τη retina με την amoled της samsung ( το 2019 θα γίνει αυτό αν… Συνέχεια »

Anakin

Δεν βρίσκω κάτι ενθουσιωσες ρε παιδιά έχει λιγότερα από κάθε Android high end κινητό

alexis touba

Επιτελους ξηπνυσανε στο κουπερτινο .Ευτηχως που υπαρχουν οι κηνεζικες συσκευες και τους βαζουν ολους _ _λοδαχτυλο με τα σπεκς και δεν τους παιρνει αλο πια τους μεγαλους για φουστιες με δυπηρυνα σμαρτφοουν με μεγαλυτερα πιξελ να μπαινει φως και τριχες κατσαρες και η σαμυ τρεχει και δε φτανει μετα τη οατατα που εφαγε σε πωλησεις απο s5 s6 και βλεπωντας τους κηνεζους huawei xiaomi και αλους να μπαινουν δυναμηκα πολυ στον ανταγωνησμο και σοβαρευτηκανε οι μεγαλοι!!@Ξαναβαλε αυτονομια καρτα μνημης αδιαβροχοποιησει καλυτερο touch eiz κτλπ.Τωρα μπορω να πω για την apple οτι μαυτη τη συσκευη οντως θα ειναι συσκευαρα και θα βγει ξανα μπροστα!@Πρωτη φορα που αυτη η εταιρια κανει τεραστια αλματα σε σχεση με το τι εβγαζε τα τελευταια 5 χρονια.Αλα ρε φηλε θα το πω 2016 εχουμε και ακομα HD οθονη ρε συ apple θες να μας τρελανεις?!@Και θες και 800ευρ??@Εκανες που εκανες αναβαθμησεις μη μαμιεσαι ετσι με την οθονη.Ντουγκι μουγκι σουγκι μαρκες κηνεζηκες εχουν fhd και συ ακομα….Αλα αμα εβαζες fhd θα κρατουσε κανα διωρο η μπαταρια σου που λεει ο λογος

Dimitris

Μια ερώτηση και από μένα που έχω το 6s. Η αππλε βγάζει δύο ναυαρχίδες σωστά? Σωστά. Γιατί το ένα 7plus Έχει κάτι περισσότερο όπως 2 κάμερες και το 7 δεν έχει? Τη μ@λ@κι@ είναι αυτό?

Gvirginia

@JohnWave Νομίζω ότι σου τρώει περίπου 2% αν το έχεις ανοιχτό όλη μέρα (Low Energy). Τώρα κάποιο τεστ διάρκειας μπαταρίας παίζοντας μουσική δε βρήκα, μπορείς όμως εσύ αν έχεις να το δοκιμάσεις για να δεις αν έχει μεγάλο αντίκτυπο.

@Dimitris Μάλλον για να δικαιολογήσει το “Plus”? Αλλιώς θα το έλεγε “XL” υποθέτω…

Chris_BMW

Λίγες αλλα ουσιαστικές αναβαθμίσεις .. Δεν άλλαξε ριζικά το design ,αλλα το καινουργιο μαυρο χρώμα ειναι ολα τα λεφτά κ σε κάνει να νομίζεις οτι κάτι άλλαξε..Κάμερες,ίσως η καλύτερες αυτή τη στιγμη στην αγορά , επεξεργαστής για πρώτη φορά τετραπυρινος κ με απόδοση απο άλλον πλανήτη στέρεο ηχεία κ αδιάβροχο ! + 3D Touch κ διαφορετικό home bottom..Δεν ξερω αν αξίζει απο 6s θα το σκεφτώ …Απο 6 κ πίσω πάντως σίγουρα ….
Υ.Γ Τα ασύρματα ακουστικά κ ο τρόπος που τα πλασάρει η Apple ολα τα λεφτά επίσης!!! Κυριολεκτικά κ μεταφορικά …

παπαροκας tiamat

Τους γλεντησε για τα καλα!! Πολυ καλο και ολοκληρωμενο κινητο με εξαιρεση τα μπεζελ που ναι κλασσικα ΓΤΠ….

Andreas

Σκεφτόμουν να περιμένω να δω το 7αρι η να αγοράσω s7 edge.Σημερα ένιωσα δικαιώματος για τη δεύτερη επιλογή. Το ” ios έχει τόσο απλό λογισμικό που το μαθαίνει χαζός ”
δεν με καλύπτει προσωπικά γιατί στον αντίποδα στερείται τον πλουραλισμο του Android. Περίμενα κάποιον κρυφό άσο στο μανίκι όσον αφορά την καινοτομία αλλά τίποτα όλα ήταν αναμενόμενα. Η Apple θα ήθελε να βγάλει κάτι σε στυλ edge αλλά δεν το κάνει γιατί τότε θα είναι η πρώτη φορά που το iphone μιμιθηκε κάτι.

Dimitris

Ναι και πέρυσι plus το έλεγε και όχι xl. Και είχαν μια κάμερα και τα δύο. Αλλιώς νομίζω εγώ ότι έπρεπε να το πουν 7c με κατώτερα χαρακτηριστικά όπως το 5c. Εδώ τώρα έχεις 2 ναυαρχίδες και το ένα έχει κάτι καλύτερο από το άλλο. Κάτι δεν μου κάθεται καλά. Το s7 και το s7 edge έχουν ιδια χαρακτηριστικά με τη μόνη διαφορά μεγέθους και κυρτοτητας οθόνης. Εγώ νομίζω ότι έπρεπε να λέγεται iPhone 7 plus duo cam. Εγώ θέλω το 7 με διπλή κάμερα. Όλο αυτό γιατί έχουν ΔΎΟ ναυαρχίδες. Ελπίζω να μην με μισησετε

Γεωργιος Ανυφαντακις

Πιστευω οτι οι αλλαγες που εκανε οσο και τον γκαζο που επαθε η samsung με το note7 θα μετρησουν πολυ στην κυκλοφορια του οπως επισης η αυξηση gb με ιδια τιμη

mourgos1234

Αυτο με τα ακουστικα ειναι μεγαλη μπουρδα. Πρωτον ως ασυρματα και χωρις να εχουν κατι να τα στηριζει (σε μορφη στεκας/στεφανιου) θα σου πεφτουν σε καθε λιγα βηματα μεχρι που θα πεσουν σε καμοια υδρορροη στο δρομο. Οσα αφορα αυτα με το καλωδιο thunderbolt ειναι προφανως τακτικη για να μην μπορουν να χρησιμοποιηθουν τα (φθηνοτερα) ακουστικα των αλλων κατασκευαστων και να περνουν οι κατοχοι μονο της apple. H διπλη καμερα με τηλεφακο και μη ειναι ενδιαφερουσα ιδεα. Το αδιαβροχο ειναι ΤΟΟΣΟ παλιο στους αλλους κατασκευαστες που μονο καινοτομια δεν το λες. To cpu και η οθονη ειναι αναμενομενες και φυσιολογικες βελτιωσεις.

Μετρια πραγματα. Η αpple απο τοτε που πεθανε ο Jobs εχει χασει ολη της την δημιουργικοτητα. Ακομη και για το watch περιμεναν να βγαζουν οι αλλοι τα πρωτα για να παρουν ιδεες.

james

Πραγματικα δεν εχω τιποτα αρνητικο να πω για τη συσκευη, εκτος απο την αφαιρεση της θυρας ακουστικων, αλλα δεν ειδα και κατι που δεν εχω ξαναδει. Τα bluetooth ακουστικα αδιαφορα

Stelios

Ωραιο το μαύρο αλλά όχι και κάτι καινούριο πρώτη που έβγαλε σε μαύρο onyx ήταν το oneplus x και φέτος η huawei με το honor 8 που και το μαύρο και ίδιως το μπλε είναι πανέμορφα και ίδιος το μπλε

Γιάννης1992

Η apple έκανε πολύ καλή δουλειά.Λοιπόν το design για να το κρατά τόσα χρόνια σημαίνει ότι στους πελάτες της αρέσει,το καινούργιο χρώμα είναι καταπληκτικό για μένα αλλά μου θυμίζει τη κεραμική επίστρωση του mi5(αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος),η μπαταρία βελτιώθηκε και μπράβο της,η χρήση των δύο καμερών εμένα μου άρεσε γιατί θέλω όταν πηγαίνω κάπου στη φωτογραφία να υπάρχει περισσότερος χώρος και μου άρεσε που έβαλε ois στο 7άρι και επιτέλους πήγε στο f/1,8,το τετραπλό φλας θα παίζει σημαντικό ρόλο στις νυχτερινές λήψεις.Ο επεξεργαστής θα βγει ο καλύτερος σε speed test ασυζητητί,επιτέλους πάνε τα 16gb οπότε τα 32gb είναι υπεραρκετά,στη θύρα ακουστικών έκανε μεγάλη βλακεία,η αδιαβροχοποίηση δε τη θεωρώ τόσο σημαντική και έιναι για μένα ανούσια.Οπότε για μένα περιμένω να δω τη μπαταρία αλλά με normal χρήση που κάνω δε θα αντιμετωπίσω πρόβλημα.Για μένα αξίζει περισσότερο το plus αλλά και το απλό πετάει.Νομίζω ότι έκανε το μπαμ(μεταφορικά μιλάω και χιούμορ κάνω).Αυτό που μένει ως αξιοσημείωτο είναι η κάμερα,η μπαταρία,το χρώμα και τα ακουστικά(ως αρνητικό).Όσοι έχουν από το 5s και κάτω(άντε βάζω και το 6αρι μέσα) θα πάνε σε αναβάθμιση.Μάλλον είχαν δίκιο που προέβλεπαν αύξηση των πωλήσεων κατά 50% γιατί με τέτοιες αλλαγές δικαίως.Για μένα αυτό που με νοιάζει… Συνέχεια »

XperiakiasT

iPhone 7 4.7 inches (~65.6% screen-to-body ratio)
iPhone 7 Plus 5.5 inches (~67.7% screen-to-body ratio)
Xperia XZ 5.2 inches (~70.9% screen-to-body ratio)
ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!
Τόσα σχόλια κανείς δεν είπε για τα bezels αν ήταν SONY θα γινόταν πανικός!

Gvirginia

@Dimitris Ναι αλλά τα 6άρια, τα απλά, δεν είχαν OIS στην κάμερα σε αντίθεση με τα Plus. Τώρα έβαλε OIS και στο μικρό και για να δικαιολογήσει το Plus, του έβαλε διπλή.

@mourgos1234 Αυτό ακριβώς σκέφτηκα και εγώ. Όταν είδα την παρουσίαση, πρόσεξα το κάτω μέρος, που είναι τα μικρόφωνα, και μου φάνηκε σαν να έχει “κρίκους” για καλώδιο. Λες να βγάλει κανένα iWire για να κρατιούνται πίσω από το λαιμό, όπως τα κορδόνια των γυαλιών οράσεως?

petros

ο σχεδιαστής πρέπει να ταλαιπωρηθηκε πολυ, μια μαυρη πλάκα με μια κάμερα πανω, thats it

Ioannis

Φ Ο Β Ε ΡΟ !!!! Έγραψε πάλι !!

Ioannis

τελειο με βλεπω να χτυπαω το plus με τη 2 πλη καμερα

Stelios

@Πετρος χα χα χα χα καλό εε

Akis86

Αυτο που οι haters ειναι υπεράνω και έχουν κατακεραυνώσει το κάθε νέο I phone πριν καν τελειώσει το event παρουσίασης πολυ το χαίρομαι κάθε χρόνο.
Επίσης μου αρεσει πολυ το οτι έπεσε μούγκα για την αναβάθμιση σε 4πυρηνο επεξεργαστή(άμα το περσινό 6s έριχνε εναν γύρο στα speedtest στο note 7 φανταστείτε τι κλάματα θα έχουμε με το νέο)

Topdim

Ουάου παρουσίασε κάτι καινούργιο και πρωτοπόρο?
1) Τετραπύρηνο επεξεργαστή!
2) Διπλή κάμερα!
3) IOS και στα δύο μοντέλα!
4) Αδιάβροχο!
5) Δίπλα ηχεία!
6) Κουμπί σταθερό!
7) Νέο χρώμα!
8) Ίδια ανάλυση
Και το αγαπημένο μου φυσικά
9) Ίδιο σχήμα για τρίτη χρονιά!

Τελικά το μόνο καινούργιο, που και πάλι κλεμμένο το έχει από την Oppo (R5), είναι που έβγαλε το mini jack! Που είναι τελείως χαζό, αλλά πως θα σας τα φάει Applακίδες?

Γελάνε και τα παρδαλάλλα κατσίκια με την καινοτομική Apple.

Aργυρης

@mourgos1234 μπραβο ρε μουργε αν δεν ειχαμε και εσενα να το παρατηρησεις και να μας το προτεινεις τι θα καναμε; μα τι βλεπω ρε παιδια;

Το αλλο που ειπε στο τελος δε το παρατηρησε κανεις; Οτι το jet black χρωμα και στα 2 iphone δεν θα ερθει σε 32 gb οπως τα υπολοιπα χρωματα αλλα θα ξεκιναει απο 128Gb.Οποτε αυτο ξερερε τι σημαινει εε; Ενα 100αρικο παραπανω αν θες το jet black χρωμα.Α ρε apple ενα καλο πας να κανεις δυο κακα εμφανιζονται.

Γιώργος Κ.

Παιδιά αν και κάτοχος note 4 και σίγουρα θα πάω στο 7 οταν σταματήσει να λειτουργεί ως δυναμιτάκι, θα πω για πρώτη φορά οτι μου άρεσαν τα νέα μήλα. Ναι δεν καινοτομήσαν σχεδόν σε τίποτα αλλα έφεραν πολλά στοιχεία που έχουμε όσοι χρησιμοποιούμε android (εκτός απο το ανοιχτό λογισμικό ). Εχω κι ένα iPad mini 4 και πραγματικά ειναι υπέρ γρήγορο και για τη χρήση που το θέλω ειναι απίστευτο. Όποτε αυτο με τόσα νέα στοιχεία που ναι ομολογουμένως τα είχαμε καιρο όσοι έχουμε android και wp θα ειναι πραγματικά μεγάλη αναβάθμιση (κυρίως αναφέρομαι σε όσους εχουν 6s κτλ ). Δεν με ενδιαφέρει που ειναι πιο γρήγορο απο το note 7, η διαφορά ειναι ανεπαίσθητη. Με ενδιαφέρει που βλέπω πολλά στοιχεία απο android κι αυτο μόνο καλο μπορει να ειναι. Δε καταλαβαίνω τα τόσα αρνητικά σχόλια…

Beowulf Ahates

Pre-order now!!…αργότερα θα τελειώσουν. Ασε που μπορεί να πέσουν και οι τιμές…
Μνημόνια ρε, μέχρι να σβήσει ο ήλιος!!

Babadook

Απλά αδιάφορο, ίσως σε 2-3 χρόνια να μπορέσει φτάσει το επίπεδο της Samsung.

Κώστας Ζ.

@Topdim αναφερε μου 3 κινητά που έχουν ΟΛΑ τα 8 χαρακτηριστικα που μόλις εγραψες οτι έχει το iPhone 7. (εκτος της Sony,που για μενα παίζει μπαλα μόνη της και δε άλλο επίπεδο).

Μόλις ‘ξεφτυλιστηκες’.

Υ.Γ. Δεν μου άρεσε ΚΑΝΕΝΑ iPhone της Apple, μέχρι σήμερα, και είμαι λάτρης των MacBook Pro.

george1234

@ Gvirginia Στο βινεο των ακουστικων ποιολαω το σημειο που αναφερεσαι μοιαζει ναι μικροφωνο (δες το σημειο που ανοιγοκλεινει το στομα ο αφρικανος)

ChristosT

“Mέσα βρίσκεται το νέο A10 Fusion chip, με τετραπύρηνη CPU με 3.3 δισ. και 2 high-performance πυρήνες…”

Aκόμη ένας μύθος της apple έπεσε και τελειωτικός. Τεχνολογικά ήταν επόμενο αλλά αυτό για να μην διαβάζουμε ανοησίες απο φανατισμένους χρήστες apple.
Aύξηση ram, άυξηση και στους πυρήνες…τέλος τα αστειάκια.

Sokrates

Το βαρέθηκα….πότε έρχεται το 8αρι😜

ΓιώργοςR34

Εγώ ένα πράγμα θα πω,το κινητό από άποψη ταχύτητας και επιδόσεων θα πυροβολάει και δεν θα μπορεί να του σταθεί κανένα άλλο κινητό δίπλα!!!!Αυτό γιατί πολύ απλά με τον 2πύρηνο επεξεργαστή μέχρι το 6s το iOS πήγαινε σφαίρα,φανταστείτε τώρα το iOS με τέσσερις πυρήνες,μιας και είναι το πιο ελαφρύ λειτουργικό στον κόσμο,πως θα πηγαίνει…!!!!!!!!

Υ.Γ.:Για όλα τα γατάκια που παίζουν με το παιχνίδι που λέγεται android,βάφτε τα μπλε και πετάχτε τα στη θάλασσα!!!!Δεν θα υπάρχει πλέον ανταγωνισμός για το iPhone!!!!!!!!Καληνύχτα και καλημέρα σας γατάκια!!!!

Βαγγέλης

Όταν διαβάζω αυτά τα “δεν καινοτόμησε”, “δεν έχει διαφορές” κλπ, εκνευρίζομαι! Καινοτομία δεν μπορούμε να έχουμε σε πολλά επίπεδα, επειδή απλούστατα τα specs των smartphones, έχουν χτυπήσει ταβάνι! Υπάρχει smartphone με 10 πυρήνες και δεν χρησιμοποιούνται ούτε οι 2 από τον καθημερινό χρήστη! Και μη μου πείτε ότι όλοι είστε προγραμματιστές εφαρμογών και έχετε πήξει τα κινητά σας στα stress tests, γιατί θα τρελαθώ! Επίσης έχουμε κινητά με RAM 4 GB και πάλι χρησιμοποιούμε μόνο το 1/4… Μόνο ο αποθηκευτικός χώρος νομίζω δεν είναι αρκετός αλλά οι micro sds έχουν τιμές ξεφτίλα πλέον! Καινοτομία για μένα σε συσκευή θα είναι μόνο η ψηφιακή προβολή από συσκευές, αν ποτέ το καταφέρουμε! Καινοτομία ήταν αυτό που έφτιαξε εξαρχής η Apple βγάζοντας τα κουμπιά και μεγαλώνοντας την οθόνη! Δεν μπορούν να κάνουν κάτι καλύτερο, μέχρι να υπάρξει η τεχνολογία για να μπορέσουν να καινοτομήσουν, οπότε μην περιμένετε να δείτε τρομακτικές βελτιώσεις!

alex

Έχω βαρεθεί όλους αυτούς που βγάζουν τόση χολή κάθε φορά που ένα iphone παρουσιάζεται. Ντε και καλά να δείξουν ότι αυτό που έχουν αυτοί είναι καλύτερο, οτι (και καλά) τα έχουμε ξαναδεί αυτά και σιγά μωρε ποια είναι η apple τώρα κλπ. Σε όποιον δεν αρέσει (η δεν το φτάνει) ας μην το αγοράσει. Κι εγώ την porsche δεν την φτάνω αλλά δεν θα την κατηγορήσω κιόλας. Ούτε θα πω “σιγά μωρέ το αυτοκίνητο και τι έχει που δεν έχουν τα άλλα” και άλλες τέτοιες μπούρδες. Και μην ξεχνάμε το που θα ήταν όλα τα άλλα τηλέφωνα αν δεν είχε πρωτοβγεί το iphone. Θα ενοχληθούν πολλοί αλλά δεν με νοιάζει…. Αυτά.

vasilist

Ok μια χαρά τηλέφωνο είναι, δεν έχει κάτι νέο να δούμε αλλα εδώ που τα λέμε τι νέο να βάλει που δεν το έχουν τα android.
Μου αρέσει και το χρώμα , τα bezels είναι πολύ μεγάλα αλλά πάντα είχε μεγάλα bezels, για την κάμερα δεν μιλάω γαιτί κάθε χρόνο για το best μιλάνε και κάθε χρόνο είναι πίσω απο τα android μετά απο το 4s, απο ταχύτητα σίγουρα θα πετάει τώρα που έχει και τέσσερις πυρίνες όσο για το Ios το ότι είναι ξέρουμε εύκολο και απλό χωρίς πολά πολά γιαυτό ακόμα το 5s μου πάει μια χαρά.αν είχε και λογική τιμή γύρω στα 500-600 το plus θα το σκεφτόμουν γιατί για τόσα το κοστολογώ με αυτά που έχει.

vasilist

Ακυτο σχόλιο μου περι σκέψης να το πάρω αν ήταν στα 500-600 ξέχασα που δεν έχει micro sd κάρτα, μου άρεσε το σχέσιο και υπολόγισα πως φέτος θα έχει καλή κάμερα αλλα δεν υπολόγισα την Micro sd που είναι προσωπική επιλογή να μην πάρω ποτέ τηλέφωνο χωρίς micro sd δεν την ξανα πατάω. Ισχύει όμως πως είναι πολύ καλό και αξιόλογο τηλέφωνο.

Andy

@alex το σχόλιο σου δεν έχει καμία βάση. Καμία σχέση η διαφορά στην τιμή αυτοκινήτων με τηλεφονων. Να στο πω αλλιώς πολλοι ελληνες έχουν παθιαστει με το iPhone και ας μην έχουν να φάνε και βάζουν 20 δόσεις κτλ επειδή στην Ελλάδα είναι σύμβολο πλουτου. Γιαυτό το σχόλιο “δεν το φτάνουν “είναι άτοπο αφού ο οποιοσδήποτε με μια καλή πολιτική δόσεων αγοράζει ακριβό τηλ. Για εμένα η Samsung και αλλες εταιριες έχουν κάνει άλματαρες και για εμένα προσωπικά μεγάλες καινοτομίες που να δικαιολογουν ένα 700αριευρω +είναι τύπου edge screen και super amoled hd και όχι ασύρματα ακουστικά που ήδη υπήρχαν στην αγορα. Δεν είναι κακό να υπενθυμίζεται ότι το iphone τα τελευταία χρόνια έχει χάσει την αίγλη του και ότι πληρώνεις μεγαλύτερη υπεραξια σε σχέση με άλλα τηλέφωνα. Τελευταίο καταφύγιο μοναδικοτητας το ios το οποίο πλέον φτάνει στα μέτρα του Android.

Topdim

Κώστας Ζ. εκτός από την Sony, που αναφέρεις και εσύ, που διαφωνώ στο ότι παίζει μονή της, αλλά έστω, ένα κινητό που μου έρχεται στο νου, που έχει τα πάντα, είναι φυσικά το Samsung S7 και ακόμα περισσότερα, το Samsung Note 7, που το λογοφάγανε το καημένο!!
Φυσικά υπάρχουν και άλλα στο εμπόριο που είχαν αυτά που μπήκαν στο iPhone 7, εδώ και χρονιά!!!

Αλλά αντί να αναφέρω αντίστοιχα κινητά με τα 9 χαρακτηριστικά που έγραψα, που φυσικά δεν είναι χαρακτηριστικά αλλά τρολιές για την clopy-mix-paste Apple, πες μου εσύ τι σε εντυπωσίασε στην χθεσινή συσκευή?
Τι καινούργιο έφερε στον χώρο?

Agnostos13

@XperiakiasT:
Η διαφορά είναι οτι το iphone εχει βάλει το home-button ενω το Xperia το εχει πανω στην οθονη!

@ChristosT:
Εχει καταλαβει οτι ο A10 Fusion ειναι 2+2 (high performance-high efficient) και οχι πραγματικος quad-core ετσι;

Κώστας Ζ.

@Topdim, ΌΧΙ το s7 ΔΕΝ έχει τα πάντα γιατι πολυ απλα δεν έχει διπλά ηχεία,και ναι, είναι παρα πολύ σημαντικό στοιχείο, οχι για να το βαλεις σε συναυλίες ή να κάνεις πάρτι με αυτό , αλλα στην καθημερινή χρήση κάνει τρομερή διαφορά.

Σύμφωνοι,υπάρχουν και αλλα στο εμπόριο που είχαν αυτα τα πράγματα που είδαμε χθες στο iPhone 7, μα οχι ολα μαζι ρε φίλε! Σου ξαναλέω οτι stereο speakers και αδιαβροχοποιηση μονο η Sony εδωσε η Sony και μόνο.

Απο το χθεσινό, με εντυπωσίασαν τα 7.1 χιλιοστά, παρα τις βελτιώσεις που έγιναν στο hardware, με ξενέρωσε παλι η καμερα που πετάει πισω,και μου άρεσε, δεν φαντάζεσαι πόσο, η προσθήκη αδιαβροχοποιησης μαζί με stereo speakers.
Αυτά

Κώστας Ζ.

@Topdim, απαράδεκτο να αφαιρέσουν και τη θυρα ακουστικών, κατ’εμε γιατί την χρησιμοποιώ συνέχεια και αρκετές φορες οσο φορτίζει το κινητό.

XperiakiasT

@Agnostos13 Αμέσως βρήκαμε δικαιολογία…Και στο πάνω μέρος τι έχει βάλει? Συσσωρευμένη αγάπη προς του αγοραστές?

Topdim

Κώστας Ζ οπότε καταλαβαίνω ότι συμφωνείς ότι το μόνο που κάνει η Apple είναι clopy-mix-paste τακτική? Και ότι δεν παρουσίασε κάτι καινούργιο σαν συσκευή?
Πάντως πάλι καλά που δεν είπες ότι η αφαίρεση του mini-jack είναι κάτι καλό.
Δηλαδή μόνο τα στέρεο ηχεία λυπούν από το S7? Αυτό βλέπεις γενικώς και αγνοείς όλα τα άλλα ανώτερα χαρακτηριστικά του S7?.

Ιωάννης jb

Xperiakia.. Και τι θέλεις να κάνει ρε φίλε στο πάνω μέρος??
Αν το μικρύνει δε θα είναι συμμετρικό… Θα έδειχνε άσχημο…
Τεσπα αυτά είναι τα περιθώρια-ομορφια του iphone…
Σου αρέσει το παίρνεις… Δεν σ αρέσει δε το παίρνεις…

Ιωάννης jb

Άγνωστε έλεος!!! Δλδ θέλεις να μας πεις ότι είναι ντεμί τετραπυρηνος..
4 πυρήνες έχει άρα 4πυρηνος είναι…
Δλδ τι?? Φοβάσαι να το παραδεχτείς γιατί μετά θα σ πουν ότι τους κορόιδευε κ τώρα τους βάζει???
Δε σε είχα για τέτοιον…
Εννοείται πως κ 4πυρηνο θα έβαζε κ πολλά άλλα απλά ξέρει πότε να τα κάνει…
Έχει την τακτική τις η apple…. Που λέει…
Δίνω μόνο αυτά που χρειάζεται να δώσω

Agnostos13

@Ιωάννηςjb:
Προσπάθησα να υπενθυμίσω στο Χρήστο που διατεινεται οτι η Apple παρατησε τη λογικη του διπυρινου υπο το φοβο οτι θα μεινει πισω σε επιδοσεις και εβαλε 4 πυρινες οτι το μονο που εκανε ηταν να ενσωματωσει ουσιαστικα δυο διπυρινους επεξεργαστες που λειτουργουν εναλλαξ. Οπως αντιστοιχα λειτουργουν οι οκταπυρηνοι (4+4)…
Ακομα στην ουσια εχουμε 2core vs 4core (και οχι 2core vs 8core ή 4core vs 8core οπως πολλοι νομιζουν)

ΝΙΚΟΣ

Next innovation η Amoled οθόνη του χρόνου ,με την κατάργηση του physical button! Πάμε για On screen ή πιθανότατα capacitive. Και μπόλικο γυαλί φυσικά! Το Ios με extra emojis και κάτι άλλες παπαριές του να χαμε να λέγαμε. Το ίδιο και το ίδιο και το ίδιο με αναβαθμίσεις 3,4 ετών πίσω σε σχέση με άλλα λειτουργικά.Μόνο που πλέον οι τυπικοί αγοραστές των Iphone βλέπουν γύρω τους και ξέρουν πολλοί από αυτούς τι γίνεται. Ότι είχε να δώσει η Apple το έδωσε. Παίζει με χρώματα , χωρητικότητες κ μπιχλιμπίδια πλέον.Last hope να γίνουν τα επί πληρωμή apps με συνδρομή,αλλά
και πάλι πόσα κορόιδα να πιάσει? Δεινοσαυρίαση λέγεται. Στο Mac os υπάρχει εδώ και καιρό.
Πλέον και στο Ios.

ChristosT

@Agnostos13 πρώτα να διαβάζεις τι λέει το άρθρο και μετά να κάνεις προσωπικές “εκτιμήσεις”.

“Mέσα βρίσκεται το νέο A10 Fusion chip, με τετραπύρηνη CPU με 3.3 δισ. και 2 high-performance πυρήνες. Τρέχουν 40% πιο γρήγορα από το Apple A9 chip και δυο φορές πιο γρήγορα από το A8. Οι άλλοι δυο είναι high-efficiency πυρήνες. Οι άλλοι δύο είναι πυρήνες υψηλής απόδοσης, που κινούνται στο 20% της ισχύος που απαιτείται για τους πυρήνες υψηλής απόδοσης.”

Λέει πουθενά οτι οι 2 κάθονται και πίνουν καφέ και οι άλλοι 2 σκάβουν με τον κασμά; Σε κανά 3 χρονάκια θα βγάλουν και octa. Μην σε δώ να λές οι 4 θα κάθονται και οι άλλοι 4 θα πάνε βόλτα εξοχή. Πάρτε το χαμπάρι οτι όλα έχουν τα όρια τους. Άν θέλεις καλή θερμική συμπεριφορά και επιδόσεις πάς σε άλλη αρχιτεκτονική.
Συμφωνώ με τον ΝΙΚΟ.

James

@ChristosT το σωστό είναι αυτό που λέει ο @Agnostos13. Είναι τέσσερις οι πυρήνες, αλλά λειτουργούν ανά δύο, όπως και οι οκταπύρηνοι που λειτουργούν ανά τέσσερις και οι άλλοι κάθονται.

ChristosT

Σε ΟΛΟΥΣ τους επεξεργαστές του κόσμου οι πυρήνες δουλέυουν ταυτόχρονα αναλόγως του φορτίου. Άντε τώρα…βάλτε καμιά εφαρμογή στα κινητά σας επιτέλους και δείτε.

James

@ChristosT —> ARM Big.Little (stylized as big.LITTLE) is a heterogeneous computing architecture developed by ARM Holdings, coupling relatively battery-saving and slower processor cores (LITTLE) with relatively more powerful and power-hungry ones (big). Typically, only one “side” or the other will be active at once, but since all the cores have access to the same memory regions, workloads can be swapped between Big and Little cores on the fly.

Έτσι λειτουργεί και ο Α10

Κώστας Ζ.

@Topdik,οχι φιλε, δεν συμφωνώ με αυτό! Δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι ‘καινουριο’ να παρουσιάσει, μιας και το android έχει παρουσιάσει παρα,μα παρα πολλά πράγματα. Το να τα υιοθετήσει και η Apple,κατ’εμε, ειναι φυσικό και επόμενο. Το να τα τοποθετήσει ΟΛΑ μαζι σε 1 κινητό, κατ’εμε παλι, είναι επιτυχία, και είναι κατι που δεν έχει κάνει καμια android εταιρεία.
Του λείπουν 2 ΠΟΛΥ βασικά πράγματα (παλι για εμένα βασικα,για άλλον μπορεί να περνανε απαρατηρητα) και αυτά είναι η θύρα ακουστικών και η micro sd.ολα τα υπόλοιπα, σου ξαναλεω, δεν τα έχει βαλει καμιά εταιρεία στο κινητό της πέραν της (καλύτερης, οχι στην τιμολόγηση) για εμενα, Sony.

Οσο για το S7 (edge), δεν αγνοώ τίποτα. (το έχει ο κολλητός μου). Δεν ξέρω ακόμη πως κατάφερε και έπεισε τον κόσμο οτι οι edge οθόνες βολεύουν ή είναι όμορφες. Επίσης δεν ξέρω πως επεισε τον κόσμο οτι οι Amoled οθόνες απεικονίζουν ωραία χρώματα! Θα μου πεις τώρα, μπορεί να μην αρέσουν σε μένα μπορεί να αρέσουν σε άλλο αλλα, οκ… Τα stereo ηχεία ειναι must,παρ’ολ’αυτα.
Να προσθέσω οτι τεράστιο μειονέκτημα (παλι για εμένα, πολυ εγωιστικο σχόλιο) του s7 είναι οτι δεν προσφέρει mass storage mode,ούτε στην κάρτα μνήμης!
Συγνώμη για το τεράστιο σχόλιο.

Agnostos13

@ChristosT:
Εχεις μπερδεψει την ARM αρχιτεκτονικη που εχουν οι CPU των smartphones με τους Opteron που μπαινουν Servers μαλλον…

ChristosT

@James άνοιξε ιστοσελίδες με benchmarks και δές σε βαριές εφαρμογές και browsing χρησιμοποιούνται ΟΛΟΙ οι πυρήνες. Οι high perfomance κκαι οι λιγότερο το πώς θα χρησιμοποιηθούνε εξαρτάται απο το σύστημα. Είναι σαν να μου λές έχεις 4 πυρήνες high(2) και Low(2) και οταν το σύστημα χρειαστεί πέραν των 2 cores ισχύ οτι θα τους αφήσει στην άκρη.
Αυτά ΔΕΝ γίνονται. Την ίδια αρχιτεκτονική χρησιμοποιούνε τα androids εδώ και χρόνια με τους multicores. Δεν είναι καινοτομία της apple επειδή την υιοθέτησε τώρα.
Αυτά που διαβάζεις τα ερμηνέυεις false. Όταν κάνεις το test Geekbench 4 στο multicore score δουλέυουν μόνο οι 2; Σκέψου αυτά που λές και υποστηρίζεις. Χρησιμοποιούνται όλοι οι πυρήνες.
Είναι παράλογα αυτά που λέτε.

ChristosT

https://www.anandtech.com/show/9518/the-mobile-cpu-corecount-debate/4

Για να ξέρουμε τι λέμε…
“The total run-queue depths for the system looks very different for Chrome. We see a consistent use of 4-5 cores and a large burst of up to 8 threads. This is a very surprisng finding and impact on the way we perceive the core count usage of Chrome.”
Έν δυνάμει ΟΛΟΙ οι πυρήνες χρησιμοποιούνται αναλόγως της εφαρμογής και του φορτίου στην cpu. Εάν η cpu χρειαστεί πέραν των 4(από τους 8 cores της cpu) πυρήνων θα τους χρησιμοποιήσει. Τα benchmark όπως Geekbench κλπ χρησιμοποιούνε όλους τους cores.

Topdim

Κώστας Ζ. συμφωνώ ότι η Edge οθόνη είναι λίγο περιττή και ότι μάλλον μπήκε για να μας δείξει ότι μπορεί να την φτιάξει.
Επίσης ότι το adaptive storage που δεν το υποστηρίζει είναι καφρίλα, αλλά έστω παίρνει κάρτα μνήμης έως 256GB και μπορείς εκεί να βάλεις τα media files σου, πράγμα που το iPhone δεν.
Πάντως οι οθόνες των highend Samsung είναι πολύ μπροστά, με dpi στον Θεό και με πολύ μικρά περιθώρια. Μόνο οι OLED λογικά θα τις ξεπεράσουν.
Όπως και η κάμερα του S7 είναι θεϊκή, αν και με ξενέρωσε η 4:3 αναλογία που της έβαλαν στα 12MP😠
Τώρα για τα στέρεο ηχεία συμφωνώ ότι και για εμένα που βλέπω πολλά βίντεο είναι μάλλον must, αρκεί να έχουν καλή υλοποίηση.
Τέλος πάντων, επιμένω ότι η Apple με το 7 δεν πρόσφερε κάτι καινούργιο στην αγορά, αλλά από την άλλη σίγουρα έβγαλε κάτι καλύτερο από τα προηγούμενα της τηλέφωνα, αλλά αυτό έλειπε.

Κώστας Ζ.

@topdim, αλλο το adaptive, αλλο το mass storage! Το mass storage είναι να συνδέσεις τη συσκευή σου μέσω usb σε οποιοδήποτε υπολογιστή ή τηλεόραση ή κάτι αλλο, και να την αναγνώριση σαν Flash drive(στικακι) και οχι σαν multimedia device. Δεν έχω βρει άλλη εταιρεία να μου το προσφέρει…
Όσο για τις Amoled (και του S7 edge) στο μάτι μου είναι απαράδεκτες, και το άσπρο τους κουραστικό…. Οκ το μαύρο είναι ο,τι καλύτερο υπάρχει αλλα τι να το κάνω όταν το άσπρο του S7 edge δείχνει κίτρινο δίπλα στου Z3 compact μου;

Topdim

Οκ νόμιζα ότι εννοούσες εκείνο. Όσο για το mass storage που αναφέρεις, έως τώρα HTC και Samnsung είχα, όπου και στα δυο μια χαρά “στικάκι” τα παρουσίαζε.

Κώστας Ζ.

@Topdim, είμαι 100% σίγουρος οτι δεν ισχύει αυτο που λες! Το s7 edge του φίλου μου δεν έχει τέτοια επιλογή(ουτε και το s4 mini που είχα κάποτε). Ο αδερφός μου με p9 lite πάλι δεν έχει mass storage επιλογή… Μήπως έχεις καταλάβει διαφορετική λειτουργία απο αυτή που λεω!

Topdim

Το βλέπει σαν μια συσκευή με δυο μνήμες, στο My computer. Μια την εσωτερική και μια την εξωτερική, τουλάχιστον στο δικό μου Note 4, οπότε είναι σαν στικάκι (Card και Phone μνήμη) και μου βγάζει κανονικά επιλογή send to.

Κώστας Ζ.

@topdim, αυτό ειναι multimedia device, και η τηλεόραση σου δεν θα το αναγνωρίσει! (δεν ξέρω τι ισχύει με τις smart tv). Με την επιλογή mass storage θα αναγωνριστεί μόνο η κάρτα μνήμης σου και μόνο σαν usb drive.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.