iPhone 7: Dummy με Smart Connector και χωρίς γραμμές για κεραίες

Διέρρευσε φωτογραφία, η οποία λέγεται ότι δείχνει dummy του iPhone 7 σε ασημί χρώμα. Αν θεωρήσουμε ότι ανήκει πράγματι στο iPhone 7 βλέπουμε ότι οι γραμμές για τις κεραίες είναι λιγότερο εμφανείς καθώς έχουν μετακινηθεί στην πάνω και κάτω άκρη.

Στην κάτω πλευρά υπάρχει το Smart Connector dock, το οποίο όμως σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες που ακούστηκαν, είναι κάτι που τελικά δεν θα έβαζε η Apple. To Smart Connector είναι μια θύρα η οποία χρησιμοποιείται στο iPad Pro για να συνδεθεί το Smart Keyboard και κάτι ανάλογο θα γινόταν με το iPhone.

Επιπλέον, το λεγόμενο dummy του iPhone 7 δείχνει ότι η Apple θα χρησιμοποιήσει flat design για την κάμερα που προεξείχε στα προηγούμενα μοντέλα. Πολλά έχουν ακουστεί επίσης και για την αφαίρεση της θύρας για τα ακουστικά, κάτι που θα βοηθούσε την Apple να κάνει το iPhone πιο εύκολα αδιάβροχο.

Τέλος, εχθές διέρρευσε ένα διάγραμμα του iPhone 7, το οποίο έδειχνε ίδιες διαστάσεις με το iPhone 6s ενώ εδώ και καιρό υπάρχουν εκτιμήσεις από αναλυτές που λένε ότι η Apple φέτος δεν θα κάνει την μεγάλη αλλαγή στο iPhone, όπως συνηθίζει κάθε δυο χρόνια.

Να σημειωθεί ότι πρόκειται για dummy το οποίο δεν γνωρίζουμε αν και κατά πόσο απεικονίζει το iPhone 7, οπότε κρατάμε πολλές επιφυλάξεις.

iphone 7 dummy, iPhone 7: Dummy με Smart Connector και χωρίς γραμμές για κεραίες

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NikosAr

Πρέπει να τολμήσεις αν θέλεις να δείς θετικά αποτελέσματα apple …ο κόσμος απλά περιμένει

petros

Πρεπει να ταλαιπωρηθηκαν πολυ στον σχεδιασμό πάντως !!!!!

ChrisG

δεν ξέρω αν φταίει το χρώμα αλλά μηδέν ενθουσιασμός.
άς ρίξει η apple μία ματιά πρός meizu Pro 6 καλύτερα διότι το σχεδιαστικό τμήμα της έχει κάψει πολύ φαιά ουσία φαίνεται και αδυνατούνε να δημιουργήσουν.
απότι φαίνεται απο το 7s και 8 μάλλον ίσως αλλάξει κάτι.το 7 θα προσπεραστεί σαν να μην υπήρξε ποτέ.απλά θα ρίξουν αθρόα benchmarks με την καινούρια cpu A10 μπάς και τσιμπήσουν μερικούς.
αυτοί που έχουν 6 και 6s μηδέν λόγοι για αναβάθμιση.
όλα αυτά ΑΝ όντως βγεί αυτό που βλέπω.

KostasB

Ο τίτλος του άρθρου λίγο παραπλανεί τον αναγνώστη όσον αφορά το κομμάτι των κεραιών…
Μια χαρά φαίνονται τα πλαστικά για τις κεραίες. Απλά έχουν αφαιρέσει ένα κομμάτι από αυτά που υπήρχαν στο 6/6S.

Όσο για το dummy, θα μου άρεσε να έχει ένα μεταλλικό κυκλάκι γύρω από την κάμερα. Όχι να προεξέχει απλά να τονίζεται περισσότερο η κάμερα.

JohnPearl

ωπ! ενα τεραστιο iPod

Thanosgr13

Ρε παιδιά μόνο σε εμένα αρέσουν η γραμμές της κεραίας ;

One

Η Apple φαίνεται να αντιγράφει το Sony Χ Performance εδω, πάντως μου αρεσει περισσότερο το ομοιόμορφο μέταλλο απο τις πλαστικές γραμμες που ειναι εμφανίσιμες. Βεβαια πλαστικό πρέπει να υπάρχει στα πλάγια λογω κεραίας αλλιως το SAR θα παει στο θεο. Πάντως καθε μέρα συνέχεια και αλλο σχέδιο μας δείχνετε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear AirTag Apple featured

Του έκλεψαν την BMW και την πήρε πίσω χάρη στο AirTag της Apple

Η Apple καλεί τους χρήστες AirTag να καλούν την αστυνομία όταν εντοπίζουν την τοποθεσία της κλεμμένης περιουσίας τους.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Φήμες για μείωση της παραγωγής λόγω απότομης μείωσης της ζήτησης

Η Apple μείωσε τον αριθμό των μονάδων Vision Pro που σκοπεύει να αποστείλει το 2024, από τις αναμενόμενες 700-800.000 σε 400 με 450.000.

Gear Apple Apple Pencil featured

«Let Loose»: Ανακοινώθηκε event από την Apple στις 7 Μαΐου για τα νέα iPad

Η Apple ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει ένα special event την Τρίτη 7 Μαΐου με ένα live streaming διαθέσιμο σε Apple.com και YouTube.

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.