Munster: Το iPhone 7 θα πουλήσει παρά την έλλειψη αξιοσημείωτων αλλαγών

Σύμφωνα με την επενδυτική εταιρεία Piper Jaffray, περίπου το 67.5% των χρηστών iPhone στις ΗΠΑ, έχουν στην κατοχή τους ένα iPhone 6 και πίσω. Με λίγα λόγια τα δυο τρίτα των κατόχων έχουν ένα iPhone που είναι τουλάχιστον 2 χρονών. Παρά το μικρό δείγμα που πήραν, οι ερευνητές θεωρούν ότι δείχνουν το trend.

Στο δείγμα αυτό, η πιο δημοφιλής σειρά είναι το iPhone 6 (25%), ακολουθεί το iPhone 6s (το 21% των συσκευών) και το 35% όσων συμμετείχαν στην έρευνα είχαν iPhone 5s και πίσω.

Το ενδιαφέρον είναι ότι μόλις το 15% των ερωτηθέντων απάντησε ότι σχεδιάζει να αναβαθμιστεί σε iPhone 7. Το 56.3% απάντησε ότι δεν θα πάει σε iPhone 7 και το ένα τρίτο είναι ακόμη αναποφάσιστο.

Οι αναλυτές θεωρούν ότι οι κάτοχοι iPhone θα μπαίνουν σε όλο και μεγαλύτερο πειρασμό να αναβαθμιστούν σε iPhone 7 καθώς οι φήμες γίνονται όλο και πιο έντονές. Ο Gene Munster αναφέρει χαρακτηριστικά: “We expect the percentage of consumers that plan to upgrade to the iPhone 7 to increase following the announcement, even if it is not a significant technology upgrade”.

Θεωρείται πως ασχέτως αν η Apple δεν θα κάνει σημαντικές αλλαγές, θα καταφέρει και πάλι να προσελκύσει το ενδιαφέρον και να κάνει πωλήσεις. Ο Gene Munster εκτιμά ότι το iPhone 7 θα πουλήσει τόσο καλά όσο το iPhone 6 και αν τελικά ισχύσει κάτι τέτοιο, μπορεί να ξεπεράσει τις επιδόσεις του iPhone 6s κατά 12%.

Το iPhone 7 ανακοινώνεται Σεπτέμβριο με τις φήμες να είναι καθημερινές μιλώντας για την αφαίρεση (ή μη) της υποδοχής ακουστικών, την ασύρματη φόρτιση, την dual-camera του iPhone 7 Plus και το Smart Connector.

iphone 7, Munster: Το iPhone 7 θα πουλήσει παρά την έλλειψη αξιοσημείωτων αλλαγών

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
aptalikos

Ας κάνει το σηματάκι λίγο πιο μεγάλο για να φαίνεται από πιο μακρυά και δεν έχει να φοβηθεί τίποτα αυτή η εταιρία υψηλής τεχνολογίας.

tech21man

Αν ομως πουλησει “ολο και πιο λιγο” εστω και “για λιγο” τοτε bad news. Φυσικα, ο τυπακος αναφερεται στην αγορα των ΗΠΑ που ειναι και της apple το τσαρδι στην τελικη.

Zois

Η Apple ότι και αν μου λένε εμένα στα κινητά τουλάχιστον λίγα είναι τα ψωμιά της ακόμα θα έχει την τύχη της HTC πολύ σύντομα η εταιρεία είναι αδειορθωτη ώρες ώρες μα τον Θεό απορώ πραγματικά πως την ανεχονται ακόμα η πελάτες της.

Don mitso mou

Μάλιστα…… Για να καταλάβουνε κι εμείς οι του εξωτερικού που δεν γνωρίζουμε αγγλικά, η φράση
” despite the fact that the handset is expected to lack any notable technological advancements”, μεταφράζεται στα ελληνικά, “ασχέτως αν η Apple δεν βάλει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας μέσα”

Meanwhile, in yananistan……..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.