iPhone 7: Tα πρώτα βασανιστήρια

Ο YouTuber JerryRigEverything πήρε στα χέρια του το νέο iPhone 7 σε ματ μαύρο χρώμα και το υπέβαλε στα πρώτα βασανιστήρια, από τα οποία βλέπουμε να περνάνε συχνά οι ναυαρχίδες μεγάλων ονομάτων.

H οθόνη του iPhone 7 matte black γρατζουνιέται στο επίπεδο 6, από το τεστ φάνηκε ότι στο Home button και τον φακό της κάμερας δεν χρησιμοποιείται ζαφείρι

Στο δημοφιλές πλέον bend test, ο YouTuber κατάφερε με τα χέρια του να κάνει την οθόνη να ξεκολλήσει από το μεταλλικό frame, αλλά όχι να λυγίσει το υπόλοιπο σώμα του iPhone 7.

Δείτε το video:

iphone 7 tortured, iPhone 7: Tα πρώτα βασανιστήρια

iphone 7 tortured, iPhone 7: Tα πρώτα βασανιστήρια

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Giannis

Μεγάλο φάουλ η απουσία ζαφειριου από την κάμερα και το home button. Στο 6 που υπάρχει εδώ και δυο χρόνια δεν έχει πάθει τίποτα.

vasilist

Και έτσι καλά αντέχει, στάνταρ αντοχή flagship τίποτα το ιδιαίτερο αλλα όχι και άσχημα.

Οτιναναι

Downgrade άλλη μια φορά

JohnWave

Πολύ καλή ποιότητα κατασκευής έχει αυτή η έκδοση. Το μεγάλο πρόβλημα για όσους δεν βάζουν θήκες είναι με την Jet Black έκδοση που χαράσσεται πολύ εύκολα όπως είπε η Apple και χρειάζεται θήκη ( οπότε πάει το design και το χρώμα σε αυτήν την περίπτωση). Με άλλα λόγια όσοι πάρετε το 7 και ενδιαφέρεστε για το design ( δλδ δεν βάζετε θήκες) πάρτε τη ματ έκδοση.

Όσο για τα ακουστικά, τα ξανάπαμε, είναι εσκεμμένο φάουλ ώστε οι αγοραστές iphone να οδηγηθούν στα πανάκριβα ασύρματα ακουστικά τα οποία μάλιστα είναι πανεύκολο να χαθούν.

playear

Το ζαφείρι μ@λ@κια που το βγάλανε, ειδικά από το home button. Και η Sammy πρέπει να το βάλει και αυτή στα high-end μοντέλα της, τουλάχιστον κάτι ανθεκτικό.

ChristosT

H έλλειψη ζαφειρίου downgrade. Κινητά των 1000 ευρώ και θέλεις πάλι θήκη. Δεν πρόκειται ποτέ ο κόσμος να χαρεί την ποιότητα ενός κινητού τόσο ακριβού χωρίς να το φασκελώσεις.
Μόνο για να τα βλέπεις τα έχουν καταντήσει.(όλα).

Κατερινα

ΧΑΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑ

Κατερινα

Αυτο δεν ειναι αντοχη παραπεμπει σε κινητα αλλων χρονων….Ενα ακυρο απο μενα και προχωρω στηναγορα του S7-Edge!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones App Store Apple

Έρχονται στο App Store: PlayStation, GameCube, Wii & SEGA Emulator για iPhone και Apple TV

Ο κύριος προγραμματιστής της εφαρμογής πολλαπλών εξομοιωτών Provenance είπε ότι η ομάδα του εργάζεται για την κυκλοφορία της στο App Store.

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.