iPhone 7, 7 Plus και Pro: Video από mockups

Με το Samsung Galaxy Note 7 να είναι πλέον επίσημο εδώ και μια εβδομάδα και τις πωλήσεις να ξεκινούν σε ΗΠΑ και Ευρώπη, από μέσα Αυγούστου και αρχές Σεπτεμβρίου, αντίστοιχα, αυτό που μονοπωλεί πλέον το ενδιαφέρον των leaks είναι το μη ανακοινωμένο iPhone 7.

Πολλά έχουν ακουστεί και γραφτεί για την φετινή ναυαρχίδα της Apple και ακόμη δεν είμαστε βέβαιοι για το τι θα έχει τελικά. Μια από τις φήμες που μπορεί ακόμη να μην έχουν ξεκαθαριστεί είναι αν θα έρθει σε δυο ή τρεις εκδόσεις. Εκτός από τα iPhone 7 και iPhone 7 Plus, οι πληροφορίες έκαναν λόγο και για το iPhone 7 Pro.

O Evan Blass ή αλλιώς @evleaks είχε πει πρόσφατα ότι τελικά θα δούμε μόνο δυο εκδόσεις του iPhone 7, προφανώς το 4.7 ιντσών iPhone 7 και το 5.5 ιντσών iPhone 7 Plus. Επομένως, τα mockups που βλέπουμε στο παρακάτω video ίσως είναι από κάποιο αρχικό στάδιο πριν αποφασίσει η Apple τι θέλει να κυκλοφορήσει τελικά.

Στο παρακάτω 4K video λέγεται ότι βλέπουμε κάποια mockups, τα οποία μας επιτρέπουν να ρίξουμε μια πιο κοντινή ματιά στην κατασκευή, στο design με τις γραμμές για τις κεραίες να έχουν τοποθετηθεί στην πάνω και κάτω άκρη και φυσικά την έλλειψη υποδοχής ακουστικών.

Δείτε το video:

Παράλληλα έχουμε και ένα video από ένα prototype του iPhone 7 σε λειτουργία:

iphone 7 iphone 7 plus pro video, iPhone 7, 7 Plus και Pro: Video από mockups

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Εξαιρετικό το άρθρο σας μπράβο σας!!!
Μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω πότε θα κυκλοφορύσει το iphone 7 στην Ελλάδα και κατά πόσο αυτό θα επυρεάσει την τιμή τον προκατόχων τους.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Καλή συνέχεια.

Stelios

Εύχομαι να μην δούμε την τεράστια σχεδιαστική αλλαγή της Apple… τόσο έχει στερεψει η σχεδιαστική φαντασία από τις εταιρείες κινητών καμία μα καμία αλλαγή

Chris966

Απαίσιο! Επιοικώς απαράδεκτο τουλάχιστον εμφανισιακά. Για τρίτη (!!!) συνεχόμενη χρονιά ένα κινητό σχεδόν ολόιδιο με τους δύο προηγούμενους προκατόχους του. Και σαν μην έφτανε μόνο αυτό αλλά επιμένει να κρατάει το ίδιο μέγεθος στις οθόνες στις ούτως ή άλλως αποτυχημένες 4,7” και 5,5”.Το τελευταίο δεν το λέω από το κεφάλι μου αλλά αποδεδειγμένα και χωρίς υπερβολές οι 8 στους 10 κατόχους iphone 6, 6 plus, 6s και 6s plus είναι δυσαρεστημένοι με το μέγεθος της οθόνης των συγκεκριμένων κινητών τους. Ας κάνει η APPLE αυτή η πραγματικά, μεγάλη και μοναδική εταιρία μία έρευνα αγοράς και θα το διαπιστώσει. Και όλα αυτά τα γράφει ένας ορκισμένος οπαδός των προιόντων APPLE για να μην με κράξετε τώρα όλοι σας. Απλά σαν καταναλωτής που είμαι κι εγώ και όλοι μας, έχουμε (πρέπει να έχουμε) απαιτήσεις και σεβασμό από την APPLE και την κάθε APPLE κι όχι να μας πασάρουν για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ένα ουσιαστικά ίδιο τηλέφωνο. Μην ξεχνάμε ότι, αν η εν λόγω εταιρία έχει γίνει αυτός ο τεχνολογικός κολοσσός που είναι έχει γίνει χάρη σε εμάς τους καταναλωτές. Και κάτι τελευταίο. Έχει δεί κανείς το htc 10 από την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας όμως; Επειδή το είδα έχω να πώ ότι… Συνέχεια »

X.88

Ποτε γενικα δεν ημουν fan των iphone κυριως λογω του βαρετου ios!
Αλλα μετα την παρουσιαση του note 7 και γενικα την φετινη σειρα galaxy ολα τα αλλα μου φαινονται παιχνιδια!
Ξεκαθαρα φετος ηταν η χρονια της samsung κατα την ταπεινη μου γνωμη!

@papaki

Μετά θα εξαφανίσει τα πάντα η Apple από το πίσω μέρος της οθόνης και θα μείνει το μπιπ.

Don mitso mou

Chris966
Μου άρεσε που εισαι και χρστης iPhone. Δεύτερη συνεχόμενη χρόνια θα ειναι ίδιο όχι τρίτη, το 6 ακολούθησε το 5s και το 6s αν και ολόιδιο ήταν ουσιαστικά ενα εντελώς διαφορετικό και καινούργιο κινητό σε όλα απο το 6. Εμένα σε αντίθεση με πολλούς, δεν με πείραξε που το s6 ειναι ολόιδιο με το s7. Οταν σχεδιαστικά ενα προϊόν φτάνει σε ενα σημείο δεν αλλάζει, βελτιώνεται. Είδατε για παράδειγμα την Porsche να αλλάζει κατι σχεδιαστικά στα μοντέλα της τόσες δεκαετίες;

Don mitso mou

Ο άλλος λέει βαρετό το iOS. Ποσο πρέπει να βαριέται κάποιος στην καθημερινότητα του για να ψάχνει ενθουσιασμό απο ενα λειτουργικό κινητού τηλεφώνου. Έχουμε χάσει λίγο τη μπάλα πιστεύω πλέον.

james

Δυστυχως και το ντιζαιν ειναι ιδιο τρια χρονια και το ios ειναι βαρετο. Συνολικα ειναι ενα γερασμενο κινητο χωρις κανενα ενδιαφερον.

Stelios

Οπου ανέβηκε το άρθρο αυτό η Apple τρώει μεγάλο κράξιμο αλλά μάλλον τους έχει γραμμενους όλους… στα υποδήματα της και μάλιστα τα πολύ παλιά

Panagiotis GP

Κάτοχος 6S
Αν δεν βάλει ois στο 7 και καλύτερο αισθητήρα , αν δεν ανεβάσει τη RAM στα 4GHZ προς το παρών δεν τη χρειάζεται αλλά στις μελλοντικές αναβαθμίσεις θα χρειαστούν δεν πρόκειται να αλλάξω. Μια χαρά είναι το 6S τα κάνει όλα ΤΕΛΕΙΑ. Είμαι απο ότι λέει οι φίλος παρά πάνω ένας απο τους δυο στους δέκα που είμαι ευχαριστημένος με το κινητό μου και την οθόνη μου. Και ναι. Το note7 είναι ένα πολύ καλό μηχανάκι αλλά ποτέ ξανά σε android.

Chris_BMW

ειμαι κ γω ένας απο τους 2 στους 10 π είμαι ευχαριστημένος με το 6s μου.. Υπερευχαριστημένος θα έλεγα ..Κ εννοείτε ποτε ξανά android…

Darth

@Panagiotis GP 4GHZ?? Τόσο ψιλή συχνότητα δεν έχει ούτε καν ram στο pc που είναι ddr4 high voltage (ακόμη και με oc), για κινητά περίμενε να βγει ddr5 με λιθογραφια στα 6nm τότε μπας και είναι τόσο ψιλά η συχνότητα.. Και πάλι τι να κάνεις τέτοια ταχύτητα στην ram κινιτου??? (εκτός και αν κάτι άλλο πηγές να πεις)

petros

πιο βαρετό κινητό δεν υπάρχει , και σχεδιαστικά και μενού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone iPhone 6

Η Apple θα αποζημιώσει με έως 150 δολ. κατόχους iPhone στον Καναδά για επιβράδυνση της απόδοσης

Η Apple πρόκειται να πληρώσει έως και 14,4 εκατομμύρια δολάρια Καναδά σε επιλέξιμα μέλη μιας ομαδικής αγωγής.

Smartphones iPhone iPhone 7 Plus

Βίντεο δείχνει iPhone να πέφτει από ύψος 4.200 μέτρων

Βίντεο που δημοσιεύθηκε στο TikTok από έναν αλεξιπτωτιστή δείχνει να του πέφτει το iPhone από την τσέπη ενώ βρίσκεται σε ύψος 4.200 μέτρων.

Software Apple Apple iOS Apple iPhone 6s

iOS 14.4: Διαθέσιμη η νέα αναβάθμιση για τα συμβατά iPhone

Η Apple έδωσε στην κυκλοφορία τη νέα αναβάθμιση λογισμικού iOS 14.4 για τις συσκευές iPhone 6s και νεότερα μοντέλα.

Software Apple iOS iPhone

iOS 14.3: Διαθέσιμη η νέα αναβάθμιση για iPhone 6s και πάνω

Ξεκίνησε και στη χώρα μας η νέα αναβάθμιση iOS 14.3, η οποία παρέχεται μέσω OTA για όλα τα iPhone 6s και πάνω.