iPhone 7 από 819 ευρώ, iPhone 7 Plus έως 1189 ευρώ η τιμή στην Ελλάδα

Αυτές είναι οι επίσημες τιμές λιανικής με ΦΠΑ των νέων iPhone 7 και iPhone 7 Plus όταν θα κυκλοφορήσουν στην Ελλάδα από την επόμενη Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου. Ποιο οικονομικό είναι το μοντέλο iPhone 7 32GB με τιμή 819 ευρώ με την ακριβή έκδοση iPhone 7 Plus 256GB να αγγίζει τα 1.189 ευρώ.

Τα νέα iPhone 7 και iPhone 7 Plus είναι αδιάβροχα με πιστοποίηση IP67, ενσωματώνουν στερεοφωνικά ηχεία, αναγνώστη δαχτυλικών αποτυπωμάτων ενώ από αυτά απουσιάζει η θύρα για ακουστικά 3.5mm.

Τιμή iPhone 7 στην Ελλάδα:
iPhone 7 32GB: 819 ευρώ
iPhone 7 128GB: 939 ευρώ
iPhone 7 256GB: 1.049 ευρώ

Τιμή iPhone 7 Plus στην Ελλάδα:
iPhone 7 Plus 32GB: 969 ευρώ
iPhone 7 Plus 128GB: 1.079 ευρώ
iPhone 7 Plus 256GB: 1.189 ευρώ

Στο χρώμα Jet Black τα νέα iPhone θα είναι διαθέσιμα μόνο με 128GB ή 256GB ενσωματωμένη μνήμη. Τα ασύρματα ακουστικά AirPods θα πωλούνται ξεχωριστά.

iPhone 7 Jet Black
iPhone 7 τιμή Ελλάδα 819 ευρώ, iPhone 7 από 819 ευρώ, iPhone 7 Plus έως 1189 ευρώ η τιμή στην Ελλάδα

iPhone 7 Black
iPhone 7 τιμή Ελλάδα 819 ευρώ, iPhone 7 από 819 ευρώ, iPhone 7 Plus έως 1189 ευρώ η τιμή στην Ελλάδα

iPhone 7 Jet Black & iPhone 7 Plus Black
iPhone 7 τιμή Ελλάδα 819 ευρώ, iPhone 7 από 819 ευρώ, iPhone 7 Plus έως 1189 ευρώ η τιμή στην Ελλάδα

iPhone 7 Jet Black & iPhone 7 Plus Jet Black
iPhone 7 τιμή Ελλάδα 819 ευρώ, iPhone 7 από 819 ευρώ, iPhone 7 Plus έως 1189 ευρώ η τιμή στην Ελλάδα

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

57 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Alviso

Σκρουτζ και παλι σκρουτζ

Ν.τ.

Huawei και xuaomi.Εφαμιλλη ποιότητα και επιδόσεις,παραπάνω specs και μισή τιμή.

Thanos

Που σημαινει οτι?θα πεσει η τιμη του 6s η οχι?

Οτιναναι

Κλασσικά τραγικές τιμές

Cabalerro

Ρε παιδια πορωμενος gadgetakias ειμαι…τα γουσταρω ολα…και android και ios…ολα εχουν περασει απο τα χερια μου και τα θελω και ολα…αν φυσικα εχω λεφτα :p
Τωρα εχω ενα s7 edge(πολυ καλο)
Αλλα ειναι τιμες αυτες που βαζει η apple…??
Και στο skroutz δηλαδη το plus ποσο θα εχει;100€ κατω και λεμε παλι skroutz
ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ!!!

George

Μα καλά η apple το iPhone 7 plus 32 gb το ανακοίνωσε με 769 δολλάρια δηλαδή 684 ευρώ και εδώ ζητάνε 969 ;;; Πάνε καλά εδώ πέρα ;;;;

Giannis

Όταν έχουμε ΦΠΑ 24% και δεν υπολογίζω τους υπόλοιπους φόρους των επιχειρήσεων τι περιμέναμε; στην Αγγλία ειναι 120€ κάτω. Νομίζω και Ελβετία είναι πολύ φθηνότερο. Περιμένουμε να πέσει η τιμή στο skroutz και το αγοράζουμε από εκεί.

fotis

Θα παρω το απλο 7 matte black 32 gb

Γιώργος Κ.

Παιδιά οτι τιμές ειναι πάνω κάτω παραπλήσιες με τις ναυαρχίδες της Samsung. Η μόνη διαφορά ειναι οτι στα iPhones δεν πέφτει εύκολα η τιμή. Όλοι αναμέναμε τέτοιες τιμές ίσως και μεγαλύτερες.

Chris_BMW

Δεν έχει μείνει τίποτα παιδιά . Ειδικά το jet black ουτε για δείγμα… Έχω διαβάσει σε σάιτ τ εξωτερικού οτι οι προπαραγγελίες ειναι 4 φορές περισσότερες απο του 6….

Kostas

Τρεχατε να το πάρετε, iphonaκιδες…

Mpakas

περιμενετε κανένα μήνα και πάρτε μετά από Σκρουτζ

@kostas ναι θα το πάρουμε σκαλομενε androidακια

@Ν.τ. Παρτο να το χαίρεστε αδερφέ αφού σε αρέσει τόσο …

ΑΝΔΡΕΑΣ

Και λίγα λένε οι προδότες & haters των site! Συντηρητικά 250.000.000 έως το τέλος Οκτώβρη θα έχουν πουληθεί.Και φυσικά μιλάμε για το 7 plus jet black . Μαζί με το φτηνό των 800 ευρώ αγγίζουμε το 1 δις συσκευές!! @Chris_BMW ελπίζω να είχες κάνει την παραγγελία σου για το θηρίο και να μην περιμένεις ούτε στιγμή!!
Apple prevails!! .Ο @Τρυφεράνδρας θα αναβαθμίσει ελπίζω

Γιώργος Κ.

Γιατί δεν κάνουν σύγκριση στις προπαραγγελίες με του 6s και κάνουν με του 6 ; Παιδιά εγώ δεν ξέρω τι λέτε ή τι γράφεται στα sites αλλα ένας φίλος το παρήγγειλε Τετάρτη και του έρχεται Δευτέρα και ο πωλητής τον διαβεβαίωσε οτι υπάρχει απόθεμα και να μην ανησυχεί. Μήπως τα διογκώνουν λίγο; Η να ειναι άσχετος ο πωλητής; Τι να πω …

Paul

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί στα android σε δυο μήνες πέφτει κατά πολύ η τιμή και στα apple τίποτα

Geo

@Mpakas Ενώ εσύ σκάλωμα κανένα!!! Εκτίθεται αδερφέ!!!
Για το άρθρο τώρα. Πανάκριβα δυστυχώς. Πάμε γι’άλλα!!!!

Πάνος

Πανάκριβο, αλλά το περιμέναμε. Όλες οι εταιρείες το έχουν παρακάνει με τις τιμές. Και αν το edge έχει και 200 λιγότερα, δεν μου λέει κάτι. Ο μόνος λόγος να δώσω πάνω από 250 σε κινητό, είναι αν αυτό έχει έναν επεξεργαστή επιπέδου i5, συνδέεται σε dock και γίνεται υπολογιστής. Τώρα αν το λειτουργικό του θα είναι windows η macos, δεν με ενδιαφέρει.

Χρησταρας

Η τιμές των iPhone δεν πέφτουν όπως των υπολοίπων κινητών γιατί απλά δεν υπάρχει άλλη εταιρία με λειτουργικό ios οπότε αφού η Apple έχει το μονοπώλιο κάνει ότι γούσταρει. Το ίδιο πάνω κάτω συμβαίνει και με τη Nintendo. Αν δείς για παράδειγμα τα αποκλειστικά της παιχνίδια για το 3ds στο skroytz θα διαπιστώσεις ότι οι τιμές τους έχουν παραμείνει σταθερές..

Χρησταρας

Το θέμα είναι ότι ενώ η Apple έκαψε το μοντέλο των 16gb, κράτησε σταθερή την τιμή του νέου Base model των 32gb με αποτέλεσμα να εξαναγκασει ακόμα και αυτούς που δεν χρειάζονται την μεγαλύτερη χωρητικότητα να πληρώσουν 100 ευρώ παραπάνω. Για μένα ηθικά αυτή η κίνηση δεν είναι σωστή αλλά από τη στιγμή που πουλάει, γούστο της καπέλο της

nick2010

Φιλε Paul, δεν πέφτει η τιμή γιατί, όσο και να φαίτεται περίεργο, οι συσκευές της apple διατηρούν υψηλή μεταπωλητική αξία. Ακόμη και σήμερα υπάρχουν κάποιοι που θα αγοράσουν ένα μεταχειρισμένο αλλά καλοδιατηρημένο iphone 3GS ή ένα iphone 4 και μάλιστα σε καλή τιμή μετπώλησης. Ίσως η ποιότητα κατασκευής, ίσως η καλή κατάσταση στην οποία τα διατηρούν οι iphone-ακηδες, δεν ξέρω, πάντως η apple αυτό το γνωρίζει και γι’ αυτό συνεχίζει να χτυπάει αλύπητα τις τιμές της, και παρόλα αυτά να ξεπουλάει περισσότερο απ’ τους υπόλοιπους…

Εγώ προσωπικά έχω περάσει από oneplus2 σε iphone6 και τώρα ετοιμάζομαι να πάρω ένα 7 plus, όχι όμως jet black, αλλά σκέτο black,,αφού και η ίδια η apple αναγνωρίζει ότι η jet black έκδοση, παρά το όμορφο glossy καλούπι της, δαχτυλιάζει και γρατζουνίζεται με το παραμικρό.

NtinosMD

ευκαιριααααααααααα…. κατσε να παραγγειλω 4 να υπαρχουν.

Τριαντάφυλλος

Kάτοχος s4 note3 note 4.Περίμενα τοσο καιρο να βγαλει η apple ενα αξιολογο κινιτο που να με κανει να φυγω απο τα νοτε.Λιγο τα καμενα νοτε7 λιγο η περιεργεια μου να ασχοληθω με Iphone αποφασισα να παρω το 7plus.χθες μου ηρθε email για προπαραγγελεια στην 12,00 το βραδυ.και γραφανε θα προλαβεις….?υπαρχει δηλαδη τοσος κοσμος πλεον στην ελλαδα που θα δωσει 1000+?τοσοι πολοι ειναι?μολις ειδα τις τιμες επαθα ενα σοκ αλλα μαλλον θα το παρω για να δω και την αλλη πλευρα των smartphone..το νοτε 4 μου βγαζει σκορ 890 και 2500 στο greekberk αν το λεω σωστα.οταν ειδα 3500 και 5500 λεω εδω ειμαστε.μαλλον ηρθε η ωρα για αλλαγη.

manolis

πολύ όμορφα όλα.
καλορίζικα σε όσους το αποφάσισαν…
κινητό για 4 χρόνια χρήσης για πλάκα.

προσωπικά δεν τα προτιμώ αλλά είναι πολύ όμορφα κ με το που πάρεις ένα iphone στα χέρια σου καταλαβαίνεις τι σημαίνει ποιότητα κατασκευής.

Chris_BMW

Τριανταφυλλος@ Τωρα που θα την δεις εκει θα μείνεις … οπως έμεινα κ εγώ… Το πρώτο μου smartphone ήταν ένα Nokia midrange 610 με windows κ η πρώτη μου ναυαρχίδα σε smartphone το S3 galaxy… Το 4s μου το κάνανε δώρο… την apple την αντιπαθούσα τέρμα όσο δεν πάει ..ήμουν κομπλεξικός μεχρι που αναγκαστικά το έπιασα στα χέρια μου … απλα μετά δεν υπάρχει γυρισμός…..

Maddogg

Μνημόνια μέχρι να σβήσει ο ήλιος… Μας αξίζει. Πάτε καλά ρε; 1000 ευρώ για κινητό; Πόσα βγάζετε ρε αλάνια; Μετά όλοι γκρινιάζουν για δήθεν κρίση… Μήπως είμαι ο μόνος που παίρνει 800 το μήνα; Για να μαζέψω 1000 πρέπει να αποταμιεύω 10 μήνες και αν… Μήπως γίνεστε μάγκες με τα λεφτά του μπαμπά; Τι να πω; ισως να κάνω και λάθος. Δεν θέλω να πάρω μέρος στη διένεξη ios vs android, αν και είχα κατα καιρούς συσκευές και των δύο…

GS

Άντε iphonakides σπάστε κουμπαράδες πάρτε δάνεια παίξτε κάνα τζόκερ και τρεχάτεεεεεεε

George

Τρέξτε να αγοράσετε το iphone 7 μήπως και δεν προλάβετε στην προνομιακή τιμή των 100 ευρώ , βάλτε όμως και τίποτα λεφτά στην κάρτα για να μην χρειάζεται να σας παίρνουν οι άλλοι γιατί αυτή η μόδα με κατόχους iphone που δεν έχουν λεφτά ούτε για κάρτα έχει παραγίνει , lol.

George

Τρέξτε να αγοράσετε το iphone 7 μήπως και δεν προλάβετε στην προνομιακή τιμή των 1000 ευρώ , βάλτε όμως και τίποτα λεφτά στην κάρτα για να μην χρειάζεται να σας παίρνουν οι άλλοι γιατί αυτή η μόδα με κατόχους iphone που δεν έχουν λεφτά ούτε για κάρτα έχει παραγίνει , lol.

Sheeple

Το κόβεις τιμολόγιο στη εταιρία σου και εκπίπτει ο ΦΠΑ οπότε δεν σε νοιάζει.
Έχεις και έκπτωση φόρου κανα 32-42% από το έξοδο (ανάλογα την φορολογική κλίμακα).

Τα 1000 ευρώ στην πραγματικότητα θα σου κοστίσουν ούτε 500! Τσάμπα πραγματικά! Εκτός και αν δεν έχεις δικιά σου εταιρία, είσαι υπάλληλος και θες κ iPhone… τι να πω!

playear

Δεν πέφτουν τα iPhone ούτε στο skroutz…

JohnWave

Όποιος δεν είναι πωρωμένος με το logo της Apple και όποιος δεν θέλει αναγκαστικά iOS δεν έχει κανένα λόγο να πάρει το iphone 7. Με εξαίρεση την ταχύτητα ο ανταγωνισμός διαθέτει καλύτερες συσκευές σε χαμηλότερες τιμές. Ψάξτε το λίγο όσοι δεν είστε πωρωμένοι, αφιερώστε λίγες ώρες, συγκρίνετε χαρακτηριστικά και δυνατότητες, ιεραρχήστε τα σημαντικότερα κριτήριά σας και δείτε αν αξίζει το πράγμα. Θα βρείτε πολύ γρήγορες android συσκευές με ισάξια ποιότητα κατασκευής, καλύτερη οθόνη, καλύτερη μπαταρία, fast charging, wireless charging και αν έχετε top κριτήριο την κάμερα, περιμένετε μέχρι να βγουν πολλά συγκριτικά tests και να βγάλετε συμπέρασμα. Μη διαβάζετε τα σχόλια οποιοδήποτε φανατικού με την Apple ή με άλλες εταιρίες. Μυαλό έχετε, λίγο ελεύθερο χρόνο πιστεύω έχετε οπότε θα μπορέσετε με λιγότερα χρήματα να βρείτε την καλύτερη συσκευή για τα μέτρα σας.

Ξέρω λέω τα αυτονόητα αλλά επίσης ξέρω οτί πολλοί πριν αγοράσετε συσκευή δεν κάνετε το αυτονόητο.

S.i.n

Ο λόγος που δεν πέφτει η τιμή,δεν είναι άλλος από το ότι υπάρχει ζήτηση. Βασικός νόμος της αγοράς. Αν όσο και να τα κοστολογησεις,καποιοι θα τα πάρουν,μαγκιά της που όλο τα ακριβαινει και θα τα ακριβαινει συνεχεια.
Και για αυτό το λόγο παραμένει ψηλή η αξία μεταπώλησης,που σαν όρος ισχύει μόνο γιατί είναι ο μόνος τρόπος να πάρεις ένα πιο φτηνό iphone.
Ουσιαστικά εκείνο που κάνει η Apple πολύ καλά,καλύτερα και από τα προϊόντα της,είναι να έχει πείσει τόσο πολύ τους πιστούς της,που τους πουλάει σε όποια τιμή θέλει,χωρίς αντίδραση.

Chris_BMW

Ποπω κομπλεξ ναι θα το φωνάζω εδω μέσα κάθε φορά που βλέπω τέτοια σχόλια … Πάτε καλα κουμάντο στην τσέπη του καθενός; Τι ζόρι ρε φίλε τραβάτε με την Apple .. Πριν ένα μήνα ανακοινώθηκε το note με αντίστοιχη τιμή , αντίστοιχα σχόλια δεν διάβασα όμως … Αντιθέτως το εκθειάζετε όλοι σας λέγοντας μάλιστα οτι οποίος θέλει πενάκι ειναι μονόδρομος . Το δέχομαι. Εδω όμως δεν παίζει κάποιος να θέλει iOS??? Εδω δεν ειναι μονόδρομος;;; Εδω δες αγώνας που γίνεται να μην πιαστούμε λέει κορόιδα κ πάρουμε το 7 Jone wave @ Σευχαριστουμε ρε φίλε που μας είπες τι παίζει με τον ανταγωνισμό να σε καλα . Αλλα εγώ προσωπικά δεν θα πάρω . Εσυ πάρε δεν θα σε κατηγορήσω .. Ουτε θα προσπαθήσω να σε πείσω για το αντίθετο . Εσυ γιατι το κανεις ;;;

Gvirginia

Δε ξέρω πόσο κοστίζει (κάθε χώρα έχει διαφορετικές τιμές), αλλά το θέμα είναι πού θα το βρεις?

mixalis a

κάτσε ρε απλ, δηλαδή του χρόνου πρέπει να δίνει ο άλλος 1000 ευρώ για να πάρει ένα τηλέφωνο που με το ζόρι βγάζει μια μερα?

Αργύρης

Κάθε χρονο τα ίδια σχόλια,οι ίδιες ερωτήσεις και τα ίδια κακόγουστα αστεία.Παιδια τόσο έκανε και πέρυσι,iphone 6s 16gb 799€ στα επίσημα καταστήματα σκρουτζ το σε βρει 1 νοέμβρη 650€ και το αγόρασα τότε.Αν τα συγκρίνουμε συμφέρει το φετινό μοντέλο από το περσυνο.Απο κει και πέρα κάθε χρόνο τόσο κάνει,πάντα τόσο έκανε και τόσο θα κάνει!Σε καμία περίπτωση δε δικαιολογώ τις τιμές αλλά ζούμε και σε μια χώρα που βάζει 100€ παραπάνω καπέλο στις τιμές.Ολα τα καινούργια επώνυμα smartphone στις ίδιες τιμές είναι.Απο κει και πέρα οποίος έχει λεφτά το αγοράζει οποίος δεν έχει απλά πάει στο 6s που στην τελική δεν έχει και καμία τρελή διαφορά από το 7 πέρα των καμερών και του επεξεργαστή.

Sheeple

Εβγαλε η ferrari νεο μοντελο αλλα ειναι πανακριβο, μην το παρετε. Να σας πιασει κοροιδο θελει. Παρτε το subaru impreza το πειραγμενο, το ιδιο γρηγορα παει, αρα ειναι το ιδιο πραγμα στο 1/3 των χρηματων.

Dimitris

Γιατί αναρωτιέστε γιατί κατεβαίνουν οι τιμές στο Android ενώ στο ios όχι.. Μονοπώλιο είναι το ios ας το είχαν άλλες 30 εταιρείες και θα δείτε πως θα κατεβαιναν οι τιμές..

Χρησταρας

Αργύρη ένα καινούργιο iPhone κοστίζει όσο 2 βασικοί μισθοί που σημαίνει ότι είναι αδύνατον για κάποιον που ανήκει στην εργατική τάξη να το αγοράσει. Αυτό ωφελεί την αστική τάξη αφού της δίνει άλλο ένα προνόμιο αναπαραγοντας ετσι την ταξική ανισότητα και τη διαιονιση της καταπατησης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των όσων ευκαιριών. Με την ίδια λογική ας πουλούσαν και οι φουρναριδες το ψωμί 700 ευρώ κι ας το αγόραζε οποίος τα είχε. Μεταξύ αστείο και σοβαρού….

Χρησταρας

Dimitri αν διαβάσεις το σχόλιο μου πιο πάνω θα δεις οτι λέω το ίδιο πράγμα 🙂

Αργύρης

@Χρησταρας Ίσως δεν το διατύπωσα καλά όποτε ξανά λέω ότι οποίος διαθέτει τα χρήματα αν θέλει το αγοράζει δε μας τα παίρνει κανείς τα λεφτά από την τσέπη.Απο την άλλη άστοχο παράδειγμα γιατί έχω δει πόσους σερβιτόρους της υποτιθέμενης εργατικής τάξης και του μεροκάματου με iphone 6 και 6s.Αυτο δε λέει κάτι.Υπαρχουν πολλοί επίσης που τα αγοράζουν και με αναβαθμίσεις και προγράμματα.Οποτε αυτό περί ανθρωπίνων δικαιωμάτων το θεωρώ ανοησία.Δεν έχουμε κουμουνισμο να ναι όλα ίσα.Ζεις σε ένα καπιταλιστικό κόσμο που ανισότητα υπάρχει παντού.Τελος πέραν αυτού βρήκα ένα πολύ ενδιαφέρον βίντεο για διάφορες 6s-7
https://youtu.be/RmZK7sL94KE

Πάνος

Χρησταρα η διαφορά εδώ είναι πως το iPhone ΔΕΝ είναι είδος πρώτης ανάγκης. Αν κάποιος θέλει smartphone για τη δουλειά του, υπάρχουν και πιο φθηνά. Οπότε ας το πουλάει όσο θέλει.

ChristosT

@Paul γιατί ο κ@@ος της πλειοψηφίας τα ζητάει…άχαχα..οταν φίλε μου στάζεις 900 και 1000 όσο και όποτε άν στο έχουν θα πρέπει ως εταιρεία να είσαι ανόητη να κατεβάσεις τιμές.
Χώρια οτι το ios ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ. Τα androids είναι πολλαπλάσια.
Λογικά και επακόλουθα. Αφού οι αγοραστές δεν ρυθμίζουν την τιμή η εταιρεία αλωνίζει και κατά την γνώμη μου καλά κάνει.

ChristosT

Άλλωστε πώς θα είναι περήφανη η πλειοψηφία οτι έχουν ακριβό κινητό. Άν είχε σήμερα το iphone 500 ευρώ εγώ πιστέυω οτι δεν θα το αγόραζαν πολλοί και θα χαρακτηριζόταν η εταιρεία ώς “φθηνή”…μή ποιοτική.

Βαγγελης

Το iphone πουλαει για δυο λογους¨. 1) το IOS ειναι ενα πολυ ευκολο και συμμαζεμενο λειτουργικο που συνεργαζεται με το smartphone πολυ καλα. Σε αυτους που τους αρεσει θα ειναι δυσκολο να γυριζουν σε Android.. 2) Το αλλο στοιχειο η σχεδιαση της συσκευης αλλα και η ασθηση του κινητου στο χερι σου … Αν σου αρεσει το αγοραζεις ετσι απλα. Τα χιλια ευρω ειναι πολλα για ενα οποιοδηποτε κινητο ασχετα απο τις δυνατοτητες του γιατι ολα ειναι υπερτιμημενα.. Το γυαλιστερο μαυρο plus περιμενω.. αν ειναι οπως στις φωτογραφιες θα ειναι πολυ ομορφο..

JohnWave

@Chris_BMW 1) Είπα όποιος δεν θέλει αναγκαστικά iOS. Δεν απευθύνθηκα σε σένα επομένως που θέλεις iOS. Xρειάζεσαι περισσότερη εξήγηση; Πάμε άλλη μία : “όποιος δεν θέλει αναγκαστικά iOS” και άλλη μία ” όποιος δεν θέλει αναγκαστικά iOS”. Εντάξει τώρα ; 2) Δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν πωρωμένο. Είπα “Όποιος δεν είναι πωρωμένος με το logo της Apple”. Ξανά άλλη μία : “Όποιος δεν είναι πωρωμένος με το logo της Apple”. Και μια τελευταία “Όποιος δεν είναι πωρωμένος με το logo της Apple” : Πάει και αυτό ; Το post μου λοιπόν απευθύνθηκε όπως έγραψα μάλιστα και στην 1η γραμμή ( να πω δεν το δες, δύσκολο…) σε αυτούς που α) δεν είναι φανατισμένοι με την Apple και β) δεν θέλουν αναγκαστικά iOS. Αυτοί λοιπόν που λόγω άγνοιας αγοράζουν iphone πρέπει να ενημερώνονται περισσότερο ή κάποιος τέλος πάντων να τους ενημερώνει αν εκείνοι βαριούνται να μπουν στη διαδικασία να το ψάχνουν το θέμα. Σήμερα το βράδυ για παράδειγμα έβγαλε συγκριτικό κάμερας το SuperSaf TV. Ξέρουν οι περισσότεροι αγοραστές iphone ή άλλων ναυαρχίδων αυτό το κανάλι στο youtube που συγκρίνει κάμερες με μεγάλη επιτυχία ; Όχι. Ας τους ενημερώσω λοιπόν πως τελικά το iphone 7 δεν κατάφερε να κοντράρει το S7 στην… Συνέχεια »

petros

ChrisBmw, @ Εχεις δικιο εποχη S3 vs iphone 4 οι διαφορές ηταν τεράστιες που τα αφησες, μετα το S6 edge τα πράγματα αλλαξαν πιασε ενα S7 edge και θα δεις ότι η ψαλίδα έκλεισε μην σου πω, περασε μπροστά

forneverarrow

Αφού πάλι θα γεμίσει ο τόπος iPhone όπως κάθε χρόνο… Νομίζετε υπάρχουν πολλοί που δίνουν τόσα για αγορά? Ακόμα και αυτοί που έχουν λεφτά για πέταμα το παίρνουν το πολύ 200€ με ένα πανάκριβο συμβόλαιο που θα πληρώνουν για δύο χρόνια. Από προσωπική πείρα, πριν λίγο καιρό είχα τη δυνατότητα να πάρω το 6s 64gb μόνο με 90€, με ένα συνδυασμό επιδότησης και αλλαγής προγράμματος στο συμβόλαιο με 10€ επιπλέον το μήνα. Δεν το έκανα γιατί πιστεύω ότι πλέον με καλύπτει και μια πολύ φτηνότερη συσκευή. Και για όσους δεν το ξέρουν, ας ρίξουν μια ματιά στο Xperia XA για να δουν τι σημαίνει premium σχεδίαση. Όχι τόσο στα υλικά αλλά στο πως κάθεται στο χέρι.

liris11

Για όσους δεν ειναι κολλημένοι με το μάρκες μάρκετινγκ και τα λοιπά βλέπω κάτι βίντεο καμερα τεστ speed test ktl του iphone 7 https://youtu.be/rHGV5YWFU2g και https://youtu.be/RmZK7sL94KE πραγματικά δεν περίμενα αυτα τα αποτελέσματα ..δείτε τα

Chris_BMW

Jone wave @ 1ον το κανάλι το συγκεκριμένο στο YouTube δεν ειναι τελείως αντικειμενικό κ κλείνει ελαφρώς πρωι Samsung.. Αντίστοιχα κανάλια βεβαια έχει κ η Apple αλλα αυτό δεν ειναι το ζήτημα μας. Πουθενά δεν λέει πάντως οτι η μια κάμερα ειναι καλύτερη απο την άλλη αλλα απλα οτι κάπου υπερέχει η μια κ κάπου η άλλη στα μάτια τα δικά του γιατι στα μάτια τα δικά μου στην φωτό του I phone έβλεπα τις λεπτομέρειες απο την υφή του τραπεζιού ενω στου galaxy όχι.. Τέλος πάντων .Θα δούμε .. το μονο σίγουρο ειναι οτι κ τα δυο έχουν πολυ καλές κάμερες .
Υ.Γ Κάποιος να του πει οτι το I phone έχει τη δυνατότητα να τραβάει 4K video στα 60 fps…..

Βασιλης

Μην γκρινιαζετε για τις τιμες δεν εκανε σχεδον καμοια αυξηση η apple εδω στην Ελλαδα πηγαν στο θεο οι τιμες.Απο Αγγλια εκανες προπαραγγελια πριν τελειωσουν τα αποθεματα το Iphone 7 32g με 745 κομπλε με μεταφορικα εδω θα κανει 800 και.Φιλος πηρε το Plus 128 και του βγηκε 60 ευρο φθηνοτερα.

JohnWave

@Chris_BMW, ας πάρουμε μία μία τις φωτό ( μιλώ για την κύρια κάμερα ) : -> Λουλούδι : Το iphone 7 κάνει ένα boost στο φυσικό χρώμα του λουλουδιού ( και καλό και κακό αυτό ) και χάνει ξεκάθαρα στην ανάλυση. Δεν λέω για τα πράσινα φύλλα που φαίνονται πιο θολά ( αυτό μπορεί να το κάνει σαν εφέ το iphone) αλλά για το κύριο αντικείμενο της φωτογράφησης, το λουλούδι. Η διαφορά για όσους δεν την βλέπουν φαίνεται πλέον ξεκάθαρα όταν κάνει crop. +1 καθαρό λοιπόν για το S7 στη πρώτη φωτό. ->Kτίριο με γρασίδι και συννεφιά. Eδώ πάλι παίρνει +1 το S7. Δες τη λεπτομέρεια στα λουλούδια κάτω στο γρασίδι. Όσο για το dynamic range στη συγκεκριμένη φωτό δεν με ικανοποιεί απόλυτα κανένα από τα δύο γιατί “καίνε” λίγο τη φωτό στα σύννεφα. ->1η εσωτερική με το cheero ανθρωπάκι : Στα χρώματα κάνουν λάθος και οι δύο συσκευές. Το iphone 7 προσθέτει magenda ( ροζίζει) και το S7 προσθέτει κίτρινο. Όσο για το σημαντικότερο, τον θόρυβο σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, σε αυτή τη φωτό βλέπω ισοπαλία. ->2η εσωτερική με το cheero ανθρωπάκι : Εδώ που ο φωτισμός έχει χαμηλώσει ακόμα περισσότερο, το S7 νικά κατά κράτος με περιορισμό του… Συνέχεια »

ChristosT

https://www.youtube.com/watch?v=EHDHh4q9x5Q

S7 και ακόμη πετάει άνετα παρά το μεγαλύτερο single core του A10. Σε όλα σχεδόν μαζί με την κάμερα σε όλες τις συνθήκες(σε χαμηλό φωτισμό τα πάει περίφημα το S7 και φαίνεται η ποιότητα του σενσορα).Άν και με f/1.8 περίμενα απο το Iphone 7 πολύ καλύτερες φωτογραφίες. Προσωπικά μικρές διαφορές ναί μέν αλλά απο εδώ φαίνεται οτι τα bechmarks δεν έχουν αντίκρυσμα πάνω απο έναν αριθμό. Περιμένω Note 8 με καινούρια cpu και αλλαγές στην μπαταρία ελπίζω.

petros

Τέλος εποχης για την Apple 2 άτομα πηηαν στην παρουσίαση στη Δανία … https://m.youtube.com/watch?v=_yE6Dg1dSLs

liris11

@chris_bmw η κάμερα του iphone 7 τραβάει 4κ στα 30 fps ειναι η δεύτερη φορά που το λες και δεν είσαι σωστά ενημερωμένος δες εδώ https://www.apple.com/iphone-7/specs/ διάβαζε προσεκτικά το επίσημο side ths Apple

χρηστος

Παλι καλα που εχει πια εκδοση με 32gb γτ κατι χαπατα πηγαιναν και επαιρναν iphone 850+€ με.. 16gb μνημη χωρις καρτα sd..
καλως ηρθες apple, στο 2015..

aptalikos

Που τις είδε ο άλλος ότι οι τιμές είναι παραπλήσιες με το S7; Day One αγόρασα το S7 edge στα 829€, τι σχέση έχει με το iPhone 7 Plus στα 969 ευρώ για να μην αναφέρω τη διόρθωση τιμής που έχει τώρα το S7 edge και είναι λογική όπως και για κάθε προϊόν τεχνολογίας. Μόνο το iphone έχει τη δική του πορεία τιμής ίσως γιατί δεν ανήκει στα προιόντα τεχνολογίας!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones App Store Apple

Έρχονται στο App Store: PlayStation, GameCube, Wii & SEGA Emulator για iPhone και Apple TV

Ο κύριος προγραμματιστής της εφαρμογής πολλαπλών εξομοιωτών Provenance είπε ότι η ομάδα του εργάζεται για την κυκλοφορία της στο App Store.

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.