iPhone 7: Νέες διαρροές schematics και back panel

Η φρενίτιδα με τις διαρροές για το επερχόμενο iPhone 7 συνεχίζεται και αυτή τη φορά από δύο διαφορετικές πηγές έχουμε επιβεβαίωση τόσο για το σημείο που θα βρίσκονται οι κάμερες, όσο και για την απουσία smart connector.

Ξεκινώντας από το μεγάλο iPhone που είτε θα συνεχίσει να ονομάζεται iPhone 7 Plus, είτε θα κυκλοφορήσει ως iPhone 7 Pro, εμφανίζεται στις διαρροές λίγο πιο περίεργο από ότι περιμένει κανείς και αυτό μάλλον έχει να κάνει με αύξηση στο μέγεθος της οθόνης του. Και σε αυτή τη διαρροή επιβεβαιώνεται η dual camera, ενώ από τα schematics φαίνεται ότι αυτό αφορά μόνο το μεγάλο iPhone.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι απουσιάζουν οι τρύπες για τον smart connector, αλλά σε αυτή τη φάση θα μπορούσε να είναι απλά μια ελλειπής έκδοση των schematics. Όσον αφορά το μικρότερο iPhone 7 όπως αναφέραμε δεν θα έρθει με dual camera, ούτε smart connectors, από τα case που έχουν διαρρεύσει όμως φαίνεται ότι θα έρθει με τέσσερα ηχεία.

Αυτό που πολλοί μισούν, τον φακό της πίσω κάμερας να προεξέχει και να χαλάει τη συμμετρία, οι διαρροές μέχρι στιγμής δεν δείχνουν να το αποφεύγουμε. Αυτό όμως που θα αποφύγουμε μάλλον είναι οι γραμμές για τις κεραίες, αν κάπως σας παρηγορεί αυτή η εξέλιξη.

iPhone 7, iPhone 7: Νέες διαρροές schematics και back panel

iPhone 7, iPhone 7: Νέες διαρροές schematics και back panel

Πηγή 1

Πηγή 2

Technology editor, gadget freak, electronics engineer, hardware/software reviewer, web developer, amateur astronomer, physics & math lover, trekkie, beekeeper.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPad iPad Air

iPad Air 12,9 ιντσών: Χωρίς οθόνη Mini LED τελικά

Την περασμένη εβδομάδα, ακούσαμε ότι η Apple σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει οθόνες Mini LED που της είχαν μείνει από το iPad Pro 12,9″.

Gear Apple featured iPad

Μετά από 14 ολόκληρα χρόνια τα iPad θα αποκτήσουν Αριθμομηχανή

Η Apple, 14 χρόνια μετά από την κυκλοφορία του iPad, σχεδιάζει επιτέλους μια εφαρμογή Αριθμομηχανής για το tablet με το iPadOS 18.

Gear AirTag Apple featured

Του έκλεψαν την BMW και την πήρε πίσω χάρη στο AirTag της Apple

Η Apple καλεί τους χρήστες AirTag να καλούν την αστυνομία όταν εντοπίζουν την τοποθεσία της κλεμμένης περιουσίας τους.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Φήμες για μείωση της παραγωγής λόγω απότομης μείωσης της ζήτησης

Η Apple μείωσε τον αριθμό των μονάδων Vision Pro που σκοπεύει να αποστείλει το 2024, από τις αναμενόμενες 700-800.000 σε 400 με 450.000.