iPhone 7 Matte Black: Χρήστες αναφέρουν ότι ξεφλουδίζει το χρώμα

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, αρκετοί κάτοχοι iPhone 7 παραπονιούνται ότι το Matte Black χρώμα της συσκευής τους ξεφλουδίζει, αποκαλύπτοντας έτσι το αλουμίνιο. Στο iPhone 7 Plus, το πρόβλημα είναι ακόμη μεγαλύτερο, αφού κάποιοι χρήστες κάνουν λόγο για ξεφλούδισμα ακόμη και όταν χρησιμοποιούσαν θήκη.

Κάτι ανάλογο είχε συμβεί και με το iPhone 5, το οποίο είχε και αυτό την επιλογή του μαύρου χρώματος, ωστόσο η Apple άλλαξε την διαδικασία βαφής του αλουμινίου ώστε να γίνει πιο ανθεκτικό. Όμως, από ότι φαίνεται αντιμετωπίζει ξανά το ίδιο πρόβλημα.

Μερικοί από τους ιδιοκτήτες επικοινώνησαν με την Apple, η οποία τους είπε ότι το πρόβλημά τους δεν καλύπτεται από την εγγύηση, αφού είναι καθαρά κοσμητικό. Τουλάχιστον, το συγκεκριμένο πρόβλημα δεν φαίνεται να έχει την ίδια έκταση με το αντίστοιχο του iPhone 5.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 10 Φεβρουαρίου 2017 22:12

Σχόλια

  • Τριζει, προβλήματα στον ηχο οταν κανεις κλησεις, Κολλάει η συσκευή
    Ένα ακόμα τεράστιο πρόβλημα για την αξιοπιστία της εταιρίας που κυριολεκτικά έχει σπάσει τα τηλέφωνα του support της ελληνικής αντιπροσωπείας «Info Quest» έχει να κάνει με τα τεράστια κολλήματα που παρουσιάζονται ιδίως μετά από κλήσεις στα iPhone 7 Plus. αλλλοι Ιδιοκτήτες συσκευών iPhone 7 Plus έχουν αρχίσει να αναφέρουν θέματα που αφορούν τις φωτογραφικές μηχανές τους. Οι φωτογραφικές μηχανές του Plus σταματούν να λειτουργούν χωρίς κάποιο σαφή λόγο. κλπ κλπ

  • Προφανώς και θα ξεφτίζει, αφού και το iPhone, όπως άλλωστε όλα τα κινητά, είναι κατασκευασμένο και αυτό στην Κίνα. 'Οποιος νομίζει οτι επειδή έδωσε ενα σκασμό λεφτά για να αγοράσει το οποιοδήποτε brand name πανάκριβο κινητό, ότι αυτό θα είναι τέλειο, είναι γελασμένος. Τα πολύ παραπάνω χρήματα που δίνει κάποιος για αγορά πανάκριβου brand name κινητού, σε σχέση με τα πολύ λιγότερα που θα έδινε αν αγόραζε κινητό με παρόμοια specs, απλά μικρότερης κατασκευάστριας εταιρείας (π.χ oukitel, xiaomi, one plus, meizu, doogee, zte κτλ), απλά πηγαίνουν στις τσέπες των μεγαλομετόχων. Εσείς νιώθετε περήφανοι που δώσατε ένα σκασμό λεφτά για το καινούργιο brand name κινητό σας, εκείνοι νιώθουν περήφανοι που σας τα έφαγαν. Και έτσι είναι όλοι χαρούμενοι..

  • 70 εκ και κάτι πωλήσεις έχει το iphone 7 και το άρθρο της πηγής ξεκινάει με "Some iPhone 7 owners are reporting......" και κάποιοι πήραν μπρος στα σχόλια

    Καληνύχτα Ελλάδα

  • Μιά αφελής (?) ερώτηση: To υποτιθέμενο ''επετειακό'' μοντέλο iphone 8 ή iphone X των 5,8 ιντσών ξέρει κανείς πόσο θα είναι περίπου σε μέγεθος συσκευής συνολικά;
    Δηλ. θα είναι σαν το τωρινό 4,7'', σαν το 5,5'' ή κάτι μεταξύ αυτών των δύο; Και το λέω αυτό γιατί, αν δεχτούμε ότι δεν θα έχει καθόλου bazels, λογικά θα είναι λίγο μεγαλύτερο από το τωρινό 4,7'' και σημαντικά μικρότερο από αυτό των 5,5''. Σωστά;

  • Γελαωωωωωω... Και φυσικα τα fanboy θα το δικαιολογησουν οπως παντα αφου δεν δεν καμια δοση αντικειμενικοτητας

  • Σιγά το πρόβλημα...πολύ σύντομα θα κυκλοφορήσει το i-marker στα 80€ με τον οποίο καινοτόμο μαρκαδόρο θα βάφεις στο ίδιο ακριβώς χρώμα όλα τα φθαρμένα σημεία. Γατάκια ε γατάκια...

  • Καλά ρε πάτε καλά; Ας μην αναφερθούμε στα Samsung που πήραν φωτιά απλά ότι σας κατέβει γράφετε, ο Θεός να σας ελεΐσοι δηλαδή. Δεν ντρέπεστε να γράφετε ανακριβιες;

  • Huawei is coming !!!
    Το μόνο που αξίζει στην Apple είναι το Software...τίποτα άλλο ... και αυτό στα desktop υστερεί σε πολλά π.χ....games !!!

  • έχω lg v10 προς αποφυγή παρεξηγήσεων....θα δώσω 2 παραδείγματα.

    βρέθηκα σε παρέα λίγο άνετων οικονομικά,εγώ πρώην μεσαία τάξη και νυν πειναλέος,όλοι με iphone,θήκη ούτε δείγμα,βάναυση μεταχείρηση,ούτε τζαμάκια,ούτε ζελατίνες!!!.καρφάκι δεν τους καίγεται μην γρατσουνιστεί,μη βραχεί,μην πέσει....

    βρέθηκα με πελάτες εξ αμερικής,η μαμά και τρεις έφηβοι,15-17 χρόνων.μεσαία τάξη οικογένεια.iphone όλοι.
    θήκη κανένας.τζαμάκια,ζελατίνες τίποτα,μεταχείρηση σαν κινητό των 80 ευρώ.
    στην κουβέντα με τα πιτσιρίκια,τους ρωτάω πως και δεν παίζετε με android,samsung,lg,htc....
    λες και τους είπα γιατί δεν παίρνετε zerphone,bluboo,cubot...τόση εκτίμηση.

    διαβάζω παραπάνω,ντροπή,κάρβουνο να γίνετε,αίσχος...κτλπ.
    τελικά,είμαστε ένας μικρόκοσμος,μια παρέα 100-200 άτομα που γράφουμε στα φόρουμ,που έχουμε τα κινητά μας,η πλειοψηφία τουλάχιστο,με θήκες,τζαμάκια,πάνες,κουβέρτα,ψυχολόγο,παθολόγο,μη το ακουμπήσουμε,μην το κουνήσουμε,κρεββάτι το βράδι,μην το στραβοφορτίσουμε.....και απλά νομίζουμε ότι θ ασχοληθούν οι παραπάνω αν ξεφλούδισαν 10-20-100-1000 iphone!!!!
    και δώστου χολή και δώστου φανατισμό και δώστου οπαδισμό...γιατί?....για εργαλεία εργασίας και ψυχαχωγίας!!!!

  • Πάλι καλά που παρέμεινα στο 6s, το 7 έβγαλε πολλα προβλήματα, έστω και αν αυτα ήταν κυρίως στις πρώτες παρτίδες. Τουλάχιστον το πρόβλημα με τη μπαταρία που έχουμε λύνεται με την αλλαγή της. Το iPhone 7 ήταν απογοήτευση, προσωπική άποψη.

  • Μόνο εγώ παρατήρησα ότι η 1η και η 3η φωτο είναι από το ίδιο iPhone; Άρα ποιος μου λέει εμένα ότι δεν βρέθηκαν 2-3 nerds και να έξυσαν με μαχαίρι εκείνο το συγκεκριμένο σημείο ώστε να προκαλέσουν ντόρο;
    Μάγκες, το 'fault' στα κινητά είναι της μόδας και κάποιοι καλόμαθαν στα refunds ή απλά γούσταραν να προκαλέσουν λίγο σαματά...
    Σας υπενθυμίζω πως όταν έσκασαν τα πρώτα 2-3 Note7 ήμασταν πάλι στην ίδια φάση. Όλοι πίστευαν πως 'έτυχε' σε 2-3 συσκευές ή πως κάποιος ηθελημένα το προκάλεσε για να δημιουργήσει 'δυσφήμιση'.
    Αράξτε λίγο... Έχουμε σημαντικότερα πράγματα να ασχοληθούμε από το ξεφλούδισμα 2-3 iPhone :)

  • Αφου πουλάει 1000 ευρω και κάποιοι τα αγοράζουν και καλα κανει. Σιγα μη χαλάσουν την μοστρα τους τωρα οι επιδειξίες. Το πολύ να το σοβατίσουν με λιγο μανο νυχιών και θα φαινεται σαν καινούριο. Γατακια....
    Πάντως στις αργές αυτου του μηνα βγηκε είδησης ότι στη Φλοριντα εξερράγη ένα iPhone 6 Plus, για οσους λενε ότι μονο τα Samsung εχουν αυτό το πρόβλημα.

  • Όποιος έχει πρόβλημα να του στείλω το τηλ. του Μήτσου του αλουμινά στην γειτονιά μου που κάνει ηλεκτροστατικές βαφές. Αχαχα...

  • Τραγικό . Και το note7 και το iPhone 7,ειναι η απαντηση στους ψωνισμενους ολης της γης,οτι κανενα κινητο δρ μπορει να αξίζει πανω απο 400.Κι αν για καποιους στην Αμερική και την Ευρώπη τα 1000€δε λένε κάτι,εδώ είναι όχι μόνο κορόιδα αλλά και πρόκληση όταν ο κόσμος έχει προβλήματα. Κι όσο δικαίωμα σου να είναι να πιάνεσαι κορόιδο και να τα σκας,δεν παύει να είναι 100%ηλιθιο.Οσο για το ξεφλουδισμα, κλασσικά η απάντηση ειναι:ναι αλλά δεν παίρνει φωτιά...εμας που δεν έχουμε note7 ,που μας ακουμπάει?

  • Μη μπαίνετε, κάποιοι, σε συγκρίσεις για απειροελάχιστες περιπτώσεις έκρηξης iPhone με το αποδεδειγμένα, πλέον, μαζικό πρόβλημα της Samsung. Οπου η ίδια έβγαλε σχετική ανακοίνωση!!!

  • Για να μν το βαριεσαι..πηρες μαυρο κ το βαρεθηκες; υπομονη σε λιγους μηνες θα γινει λευκο! Δυο σε ενα!

  • Το σχόλιο του tarif ήταν το πιο εύστοχο εδώ μέσα κι έχει δίκιο. Καθόμαστε κι αγχωνόμαστε πραγματικά για βλακείες και βάζουμε χιλιάδες θήκες, τζάμια και τα ρέστα για ένα αντικείμενο ψυχαγωγίας και εργασίας. Πρέπει λίγο να χαλαρωσουμε και να σκεφτούμε τι πραγματικά είναι ένα κινητό στην καθημερινότητα μας και να μας απασχολεί γενικά λιγότερο

  • Όταν βγήκε το μαύρο, σχεδόν απο την πρώτη ημέρα αναφέρθηκε ξεφλούδισμα ΑΝ και υποψιάζομαι οτι αυτά τα άτομα τα κακομεταχειρίζονται. Δεν έχουν ούτε θήκε ούτε τίποτε.
    Και στο s6 ξεφλούδιζε περιμετρικά η κάμερα.
    Μία θήκη των 5-9 ευρώ κρατάει το κινητό άθικτο όσο θα το έχεις.
    Το να περιμένουμε να κρατάει ένα χρώμα ενώ το παρατάμε παντού και σε όλες τις επιφάνειες, να βρέχετε απο τα βρεγμένα χέρια κ.ο.κ...δεν νομίζω να φέρουν ευθύνη πάντα οι εταιρείες.
    Έχοντας και Note 4 και βάζοντάς το σε θήκη απο την πρώτη ημέρα, το περιμετρικό πλαίσιο του αλουμινιόυ είναι τόσο μαλακό, που απέκτησε γραντζουνιές στην στιγμή.
    Άλλωστε μία άψυχη συσκευή είναι.
    'Αλλωστε δεν γνωρίζουμε τις συνθήκες που συνέβη αυτό.
    Παντού υπάρχει δόλος.

  • Συγνώμη κιόλας χρώματα είναι εννοείται οτι θα ξεφτισουν.. Εδώ αμάξι εχεις και σκάει το χρώμα. Ενοείται οτι αν ακουμπισει κάπου μια επιστρωση χρώματος θα ξεφτισει...οτι υλικό χρωματος και να ναι.. Μην θεοποιήτε τα πάντα.

  • χαχαχααχχαχαχαχααχ
    Μα κοστίζει 1000 ευρώ.Μα είναι το καλύτερο τηλέφωνο του γαλαξία.Μα είναι ποιοτικό.χαχαχαχαχαχα. Αποκαλύπτονται τα ψέματά σας και οι προχειροκατασκευές σας που κάνετε.Εμφανίζεται πόσο τσιφούτηδες είστε στο βωμό του χρήματος.Συσκευή των 1000 ευρώ (που δεν αξίζει ούτε στο 1/5 αυτά τα χρήματα) υπέστει τόσο διασυρμό που δεν έχουν ούτε τα φτηνά κινέζικα των 100 ευρώ.Πήρατε τη ιδέα του συγχωρεμένου του Jobs και την καταστρέψατε.Μόνο το όνομα σας δίνει πωλήσεις.Αν ήταν πιο ανοιχτόμυαλοι οι καταναλωτές και βλέπανε τα προβλήματα που έχει αυτή η <> θα προτιμούσαν να πάρουν Umi και Doogee.Αλλά θα μου πεις πιο τίμια είναι αυτά παρά τα μήλα.Όσοι έχετε το matte black απλά περαστικά σας.

  • Than έβγαλε προβλήματα το 7 κ δεν έβγαλε το 6s??
    Γνωστός μου μου λέει ότι καθημερινά έχουν πάνω από 5 περιπτώσεις προβληματικής μπαταρίας!!!!
    Για το φοβερό 6s μιλάω που μας λες ότι δεν έχει προβλήματα..
    Όσο αφορά τα του άρθρου πιστεύω ότι προσπαθούν να ρίξουν λάσπη οι αντίπαλοι με κάθε τρόπο.. σαν χθες θυμάμαι στο s4 να φεύγει το χρώμα σαν μη πω τώρα!!!
    Εδώ δεν υπάρχει περίπτωση να έχουμε κάτι ανάλογο, ίσως μόνο κάποιοι άσχετοι.. που το χειρίζονται λες κ είναι από εξωγήινα υλικά τα οποία ότι κ να τα κάνεις δε παθαίνουν τπτ!!!
    X performance ρε κ τα μυαλά στα κάγκελα αφήστε τα πανάκριβα για τους άσχετους

  • Δυστυχώς το techblog κάποτε είχε επίπεδο. Τώρα μόνο για να διαβάσεις το άρθρο, γιατί τα σχόλια αστα....

  • @Ιωάννης jb το 6s είναι σχεδόν το μοναδικό με τα λιγότερα σποραδικά προβλήματα απο όλα τα Iphones.
    Δεν θα έπαιρνα το 7άρι με τίποτε ούτε και το 8 μέχρι να δώ είς βάθος χρόνου τί θα βγάλει.
    Η μπαταρία είναι σε λιγοστά κομμάτια και συγκεκριμένης ημερομηνίας και κυκλοφορίας.
    Είναι όπως το 4s η διορθωμένη έκδοση του προηγούμενου ιδιαίτερα και σε θέμα αντοχής σασί.

  • lsantas και τα υπολοιπα χρυσα , ασπρα ασημι γιατι δεν ξεβαφουν? Αρα κατι εγινε λαθος. Βεβαια δεν ξερουμε και την χρηση που κανει ο καθενας αλλα αν ειναι μονο στο ματ μαυρο επρεπε να το καλυψη η εγγυηση και να μην κανουν τις παπιες. Δεν γινεται να παιρνεις 1000ευρω κινητο και να παιζεις κορωνα γραμματα για το 1)αν θα σκασει η μπαταρια 2) αν θα ξεβαψει το χρωμα 3)αν θα καουν τα πιξελ στην οθονη 4) αν εχει προβλημα λογισμικου και κλεινει το κινητο με μπαταρια στο 60% κοκ( τους παιρνει μπαλα ολους δεν κανω διαχωρισμο στις εταιρειες)

    Υ.Γ. ChristosT το να ειναι το κινητο αδιαβροχο και να φοβασαι να το πιασεις με βρεγμενα χερια μην ξεβαψει ειναι τελειως παραλογο , ειρωνικο πες το οπως θες .

  • Chistos T@ σωστά τα λες, πρέπει να στεγνωνουμε τα χέρια με το πιστολάκι , γιατί ως γνωστό η Apple τα περνάει εκτός εγγύηση λογω υγρασιας, να φοράμε ειδικά γάντια και να το ακουμπαμε σε μαξιλάρι οχι σαν κατι ζωα που το ακουμπάνε χύμα στο τραπέζι , και θηκη με μετάξι οχι μεμβράνες γιατι ξεκολλαν τα γράμματα στην πλάτη

  • Ρε κατάλαβετε το επιτελους!

    Τα πιο αξιόπιστα κινητα και τα πιο απροβληματιστα ειναι τα κινεζικα!

    Και καλα κανει η απλ και εχει κανει τα κινητά της τα χειρότερα σαπακια (μετα απο αυτα της lg) αφου και ετσι πουλανε

  • @vaggos εσύ να το βάζεις κάτω απο την βρύση και να περιμένεις να μην γίνει παραλλαγής...
    Εκτός και άν εσύ το συνηθίζεις να πλένεις χέρια και να τα στεγνώνεις στο κινητό ώς πετσέτα.
    ότι νάναι...και τα samsung τα ακουμπάνε στα τραπέζια πλεόν οπότε όσα αναφέρεις δεν συμφέρουν.
    Η Samsung έγινε ότι συναγωνιζόταν.

  • Απο τη μια αναρωτιεμαι πως καταφεραν να ξεβαψουν ανοδιωμενο αλουμινιο... Μαλλον το προσπαθησαν αρκετα!
    Απο την αλλη δεν περιμενει καποιος λογικος ανθρωπος οτι επειδη εχεις δωσει ενα σκασμο λεφτα οτι αν παιζεις μπαλα με τη συσκευη δεν θα παθει τιποτα. Εχετε ακουσει κανενα να λεει "αγορασα Mercedes και τη εριξα σε τοιχο και χαλασε το χρωμα...ειναι δυνατον με τοσα λεφτα;

    ΥΓ. Οσοι δεν μπορουν/θελουν να δωσουν τα λεφτα του iphone δεν θα τα δωσουν ειτε ξεφλουδιζει, ειτε λυγιζει, ειτε σφυραει ειτε οχι...

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λάμπρος Κοσμόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.