iPhone 7 Plus: Πληροφορίες για 3GB RAM και χωρητικότητα 256GB

Η Apple είναι δεδομένο ότι κάθε χρόνο εν όψει της ανακοίνωσης των νέων iPhones θα τραβήξει επάνω της το ενδιαφέρον των leakers. Το ίδιο γίνεται και φέτος με το iPhone 7, για το οποίο πλέον σχεδόν σε καθημερινή βάση διαρρέουν πληροφορίες.

Αυτή τη φορά οι φήμες έρχονται από το κινέζικο Weibo και μιλούν για το iPhone 7 Plus με οθόνη 5.5 ιντσών. Αναφέρεται ότι θα έρθει με μνήμη RAM 3GB, που ανεβαίνει από τα 2GB των iPhone 6s και iPhone 6s Plus. Όμως, η μικρή έκδοση του iPhone 7 θα παραμείνει σε 2GB RAM.

Μια ακόμη διαφορά μεταξύ των δυο μοντέλων έγκειται στην ενσωματωμένη μνήμη, με το iPhone 7 να έρχεται με 16GB/64GB/128GB και η χωρητικότητα του iPhone 7 Plus να είναι 32GB/128GB/256GB. Για πρώτη φορά ακούμε για την κάμερα του iPhone 7 ότι θα πάει στα 21 Megapixel, ενώ το iPhone 7 Plus θα ενσωματώνει dual-camera 12 Megapixel.

Άλλες φήμες λένε ότι θα φύγει η υποδοχή της θύρας ακουστικών, θα δούμε ασύρματη φόρτιση, αντοχή στο νερό, βελτιωμένη Wi-Fi συνδεσιμότητα για πιο γρήγορο ίντερνετ και 4K video streaming. Να σημειωθεί ότι όλες αυτές οι πληροφορίες παραμένουν ακόμη ανεπιβεβαίωτες και κρατάμε τις απαραίτητες επιφυλάξεις.

iphone 7 plus 3gb ram, iPhone 7 Plus: Πληροφορίες για 3GB RAM και χωρητικότητα 256GB

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nikopoup

Και εγώ νόμιζα ότι τα 2gb είναι υπεραρκετά..

kostas

βρε βρε πως αλλαζουν οι καιροι,θα περασει και την samsung στο τελος,που να βαλουν και την οθονη της samsung θα χρειάζεται πανω απο 6GB ram

Agnostos13

Αποκλειστικα για λογους απεικονισης δεν χρειαζεται πανω απο 2gb (το iPad Pro 9.7 εχει 2gb και αναλυση 2K+ χωρις προβλημα). Ο μονος (προφανης) λογος που μπορει να χρειαστει την παραπανω ram εχει να κανει με την dual camera (dual 4Κ;)…ή με αναλυση οθονη πανω απο 2K (που δεν το βλεπω πιθανο φετος γιατι δεν εχει αναφερθει ποτε)!
Επισης αν ειχε να κανει με τo iOS θα το βλεπαμε και στο 4.7″.
Εν αναμονη λοιπον…

Jorge

Υπάρχει περίπτωση να γίνουν τόσες αλλαγές ;;;; Γιατι το Pro ειδικά (aka iPhone 7 Plus), έρχεται με αρκετές διαφορές! Για να δούμε!

Chris966

Αν όντως τα κάνει όλα αυτά θα είναι μια πολύ σημαντική βελτίωση. Παρ’ όλα αυτά όμως το design και η σχεδίαση παραμένουν ίδια με τα δύο προηγούμενα κι αυτό είναι ένα πρόβλημα.
Να υποθέσω ότι ο δαίμων του τυπογραφείου χτύπησε και εκ παραδρομής γράφτηκε ότι το μεν απλό 7 θα έχει κάμερα 21(!!!) megapixel και το 7plus 12 με dual camera ή θα τρελαθούμε τελείως;

forneverarrow

Με τα ίδια λεφτά αγοράζω MacBook… Αν μπορούσα να τα διαθέσω επομένως, θα επέλεγα σαφώς το MacBook. Απλά υπερβολή.

petros

πωπω ειναι πραγματικά άσχημο !! και μετα λεγαμε για το g5

Bloodmaster

Το ιδιο design δυο χρονια τωρα. Μετά σας φταιει η SONY!

Κώστας Ζ.

@Bloodmaster, σταματηστε πια να μιλάτε για design… Ειναι εντελώς ανωφελο… Εμενα με τρελαίνει το design της Sony σε συνδυασμό με την αδιαβροχοποιηση, τη στιγμή που άλλοι το θεωρούν άσχημο…δεν βγάζει καπου η σύγκριση γιατί και οι δύο απόψεις είναι σεβαστες…
Οσο για το iPhone της φωτογραφίας πιο πανω,ναι, και για εμένα ειναι απαράδεκτο αλλα σίγουρα θα υπάρξει κοινό που θα του αρέσει…μείνε στα ουσιώδη, που οπως είπε ο forneverarrow, με τα ίδια λεφτά αγοράζεις MacBook…
Φιλικά εννοείται…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.

Business Apple TSMC

TSMC: Σχεδιάζει να παράγει τσιπ 1,6 nm το 2026

Η TSMC, η κατασκευάστρια εταιρεία τσιπ με πελάτες όπως η Apple, ανακοίνωσε σχέδια για την παραγωγή εξαιρετικά προηγμένων τσιπ 1,6 nm.

Gear Apple Apple Watch

Apple Watch Series X: Μπορεί να χρησιμοποιεί λεπτότερο υλικό μητρικής πλακέτας όπως το iPhone 17

Ο Kuo είχε πει ότι το Apple iPhone 17 Pro που έρχεται το 2025 θα μπορούσε να χρησιμοποιεί μια κύρια πλακέτα χαλκού με επίστρωση ρητίνης.

Smartphones Apple iPad iPad Air

iPad Air 12,9 ιντσών: Χωρίς οθόνη Mini LED τελικά

Την περασμένη εβδομάδα, ακούσαμε ότι η Apple σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει οθόνες Mini LED που της είχαν μείνει από το iPad Pro 12,9″.