iPhone 7 Plus: Μεγαλύτερη μπαταρία και έκδοση με χωρητικότητα 256GB;

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες, η μεγαλύτερη έκδοση του νέου iPhone, το iPhone 7 Plus θα κυκλοφορήσει και με ενσωματωμένη μνήμη στα 256GB. Οι αναφορές έρχονται από την Κίνα και αν είναι αληθείς, τότε η Apple θα διπλασιάσει την χωρητικότητα από τα 128GB που είχε βάλει στα iPhone 6s και iPhone 6s Plus.

Επιπλέον, οι ίδιες αναφορές λένε ότι το iPhone 7 Plus θα ενσωματώνει μπαταρία 3100mAh από τα 2750mAh, που έχει το iPhone 6s Plus. Αυτό σημαίνει 13% αύξηση στην μπαταρία του κινητού.

Αν και οι πληροφορίες θέλουν το 4ιντσο iPhone 7c να ανακοινώνεται τον Απρίλιο, το iPhone 7 Plus δεν αναμένεται πριν από τον Σεπτέμβριο.

Από προηγούμενες διαρροές έχει ακουστεί ότι το επόμενο iPhone μπορεί να είναι αδιάβροχο, να καταργηθεί η υποδοχή για τα ακουστικά και να ενσωματωθεί ο αισθητήρας αποτυπωμάτων στην οθόνη αντί για το home button.

iphone 7 plus larger battery, iPhone 7 Plus: Μεγαλύτερη μπαταρία και έκδοση με χωρητικότητα 256GB;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

19 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
intr0n

Και πολύ που έχουν αργήσει τα 256. Αλλά αν όντως υπάρξει αυτή η εκδοση την βλέπω στα 1300€+ 🙁
Ελπίζω να μην αφήσει τη βασική στα 16 χεχε.

anwnymous

Για τα δεδομένα της Apple, θα είναι too good to be true, αν δώσει 64-128-256.
Εν έτη 2016, και τα 32 στη βασική λίγα είναι.

Darth

Κατά 99.9% θα δώσει 16-64-128-256
Και αυτό για δύο λόγους
1. Παρά μα πάρα πολύ κόσμος δεν έχει απαιτήσεις και έχει στο κινητό fb, Instagram, viber, WhatsApp έτσι του φτάνουν με το παραπάνω και περισσεύουν τα 10 gb (έτσι παράπονο δεν έχουν)

2. Αν καταργήσει την έκδοση με 16 gb η βασική θα πρέπει να γίνει η 64 και ταυτόχρονα θα πρέπει να κοστίζει όσο 16 και αυτό είναι μεγάλη απώλεια στα κέρδη, και από την στιγμή που δεν έχει κανείς παράπονο δεν υπάρχει λόγος να αλλάξει κάτι όσο αφορά την 16

ChrisG

256 στην προνομιακή τιμή των 1500 ευρώ.χαχαχα…βάλτε ρε μία sd που έχετε ρημάξει τον κόσμο με τα 16gb και χαίρονται κάποιοι που θα βγεί iphone με 256…οι εσωτερικές μνήμες πλέον είναι πλέον τόσο φθηνές που όταν μιλάμε για κόστος κατασκευής όλης της συσκευής στα 240 ευρώ είναι για κλάματα.θα γελάνε και οι πέτρες εάν ξεκινήσει η βασική με τα 64.όπως το έχω ξαναπεί τα 1200-1300 πίσω απο την πόρτα είναι.δεν πούλησαν με το 6s θα βγάλουν τα σπασμένα με την εσωτερική μνήμη.

Agnostos13

iPhone 6c/7 mini 16gb-32gb-64gb
iPhone 7 32gb-64gb-128gb
iPhone 7 Plus 64gb-128gb-256gb

shadgr

Το lineup των προϊόντων της Apple πάντα λειτουργούσε και λειτουργεί με ένα και μόνο σκεπτικό:
“Ώθησε τον πελάτη να πάρει το ακριβότερο και μεγαλύτερο, για μεγαλύτερο κέρδος”.

Με βάση αυτό, είναι όνειρο το ξεκίνημα από 64 ή ακόμη και 32;
Θα δείξει αυτό, αλλά μην περιμένετε πολλά.. Το παραπάνω δεν προωθεί αρχικό της moto!

sera65

Είμαι ο μόνος που τον πείραξε ή αφαίρεση της θύρας ακουστικών ???
Anyway
Άχρηστα εντελώς τα 256 αλλά apple λογικά θα έχει 16-64-128-256 το γιατί δείτε πιο πάνω
Και όχι @anwnymous τα 32 είναι μια χαρά.

Xperiakias

Απο εδω ως εδω….

Bloodmaster

@sera65
Οχι δεν εισαι ο μονος. Η αφαιρεση της θυρας ακουστικων και εμενα με πειραξε. Ειδικα αμα σκεφτεις οτι το κανει για να μειωσει το παχος της συσκευης. Iphone με 256Gb μνημη. Αχαχχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!! Αρχικη 1200€!!!!!!! Και μετα ξυπνησατε!!!! Στα ραφια θα σας μεινουν!

anwnymous

@sera 65
Aν μιλάμε για συσκευές χωρίς sd, τοτε τα 32(25 ελεύθερα) είναι εξαιρετικά λίγα/οριακά, τη σήμερον ημέρα.

Φυσικά εξαρτάται τι χρήση κάνεις, αν το χεις μόνο για τηλέφωνα & μηνύματα(διόλου απίθανο μιας και εδώ μιλάμε για iphone)τότε αρκούν και 8gb(5ελεύθερα).

Darth

@anwnymous 90%+ χρισιμοποιιουν συσκευη μονο για να μηλανε fb, viber,whatapp και κανα Instagramm αντε να βγαλουν μερικες selfie.. gia αυτους τα 10 gb (της 16 version) οχι απλα φτανουν αλλα καραφτανουν….

και οταν μηλαμε για πλειοψιφια και της απαιτισεις της εκει στοχευει και η αγορα

Olethron

Τα 16gb παίδες είναι μια χαρα, ιδικά για αυτούς που δεν χρησιμοποιούν το κινητό για Media και Streamαρουν μουσική. Μερικές εφαρμογές κανένα παιχνίδι και όλα τα media τύπου φωτογραφίε και βίντεο.

Εγώ παλιότερα ήμουν από αυτους που έχουν 3 Browsers, 6-7 games και ένα σωρώ Apps που χρησιμοποιούν μια φορά τον μήνα. Με τον καιρό κατάλαβα πως πέρα από τα Social Apps που χρισημοποιω εγώ (Facebook, Twitter) και μερικά άλλα Apps όπως Pixlr, Spotify, Google Keep και μερικά Authenticator Apps δεν χρειάζομαι τίποτα άλλο. Και όμως, ακόμα και με αυτά, έτσι όπως χρησιμοποιώ το κινητό χρειάζομαι δυνατή συσκευή γιατί λαγκαρει. Απλά δεν χρησιμοποιώ πολύ αποθηκευτικό χώρο. Τα 18GB δεν τα έχω φτάσει.

Τα 64gb και άνω είναι για αυτούς που θα τραβανε 1080p και 4κ βίντεο και θα έχουν εγκατεστημένα όλα τα. Asphalt….
Δεν λέω, καλά είναι να έχουμε μπολικη μνήμη στο κινητό, όμως αν είναι να την κοστολογούν 5€/GB καλύτερα να μείνουμε στα 16…..

Agnostos13

Οταν αυξανονται ραγδαια οι εφαρμογες >1GB και το 4K βιντεο γινεται το νεο στανταρ δεν μπορεις να εχεις συσκευη των 16gb (~12 καθαρα)!
Μεχρι προτινος το iCloud μπορουσε να υποκαταστησει θεωρητικα τη μνημη αποθηκευοντας εκει φωτογραφιες και βιντεο. Επισης με το Apple Music δεν χρειαζεται να εχεις αποθηκευμενη μουσικη στη συσκευη σου. Ομως το iCloud δεν μπορει να υποκαταστησει τη μνημη αποθηκευσης εφαρμογων-παιχνιδιων και ληψης βιντεο 4K…
Για αυτο το λογο δεν εχει πολυ μελλον το 16αρι (με εξαιρεση το 4″) πια. Εχει φανει ο δρομος ηδη με το Apple TV 4 που οι φημες ελεγαν για 8gb και 16gb και ηρθε με 32 και 64!

ΥΓ. Ακομα και τα 32gb φανταζουν λιγα πλεον για μεση χρηση…

radiohead

Αντί να αυξάνει την εσωτερική μνήμη σε υπερβολικά επίπεδα για να φουσκώσει την τιμή, η apple πρέπει να αναβαθμίσει την οθόνη γιατί με 1080p στις 5,5 ιντσες δεν πάς πουθενά τη σήμερον ημέρα. Θα τους τσακίσει το S7 edge plus

Agnostos13

@radiohead
Πες τα…εχουμε βγαλει τα ματια μας με τις full hd!

inblx

Εγώ πάλι είμαι power user και χρησιμοποιω αρκετή μνήμη. Στο Ζ3 έχω τις εφαρμγορς κτλ στην ενσωματωμένη και στην 128GB SD έχω τα πάντα. Από αποθηκευμένα APK και Game Files μέχρι μουσική (ναι, είμαι από αυτους που κρατούν μουσική στο κινητό αντί για stream).

Για μένα, κινητό χώρις SD = Συνεργείο αυτοκινήτων χωρίς ημίγυμνες άφησες. Η SD είναι η καλύτερη λύση για φτηνό αποθηκευτικό χώρο, χωρίς να πληρώνουμε χρυσό το κάθε γιγα της ενσωματωμένης. Μεταφορά δεδομενων από συσκευή σε συσκευή, SD to USB “φλασκί” για ταινία στην τηλεόραση, και πολλές άλλες χρήσεις… Για καιρό τώρα, δεν αγοράζω κινητό αν δεν έχει SD.

Όσο για τα 256GB του iPhone……
Ένας iPhone χρήστης τι θα βάλει μέσα στο κινητό και θα χρειαστει 200+γιγα? Όλα τα Top Grossing Games? Πέρα από αυτό τι άλλο. File Manager δεν έχει, δεν παίζει όλα τα αρχεία ούτε και με πρόγραμματα (ότι αρχεία και να είναι) δεν δεν δεν. Απλά ένα marketing trick για να ανέβει ή τιμή στα ύψη.

inblx

Αμαν αυτος ο κορεκτορας….Φλασάκι και όχι “φλασκί”.

ChrisG

@radiohead,inblx +1.
τα είπατε όλα.

Dimitris

αα καλά ..η FHD είναι μια χαρά..χαχα..Θέλατε και παραπάνω ..σας χαλάει η FHD..Έλεος πια …δεν αντιλέγω…Η QHD είναι τέλειες …άλλα εγώ πιστεύω πως είναι υπερβολικό το να έχεις QHD!!!Καταναλώνεις και την μπαταρία πιο γρήγορα..χαχα….Η APPLΕ γλεντάει όλες τις άλλες τις εταιρίες ..χαχα….Αντί να ασχολούνται με το software oι άλλες εταιρίες που έχουν μεγάλο πρόβλημα ασχολούνται με την οθόνη …’IOS’ FOR EVERRRR!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones App Store Apple

Έρχονται στο App Store: PlayStation, GameCube, Wii & SEGA Emulator για iPhone και Apple TV

Ο κύριος προγραμματιστής της εφαρμογής πολλαπλών εξομοιωτών Provenance είπε ότι η ομάδα του εργάζεται για την κυκλοφορία της στο App Store.

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.