Apple: Το high-end iPhone 7 Plus με dual-camera ονομάζεται “iPhone Pro”

Υπάρχουν φήμες που λένε ότι η Apple μπορεί να βάλει στο iPhone 7 διπλή κάμερα, αλλά σε μια ειδική έκδοση του iPhone 7 Plus με χωρητικότητα 128GB. Αυτή θα είναι η πιο ακριβή έκδοση που θα απευθυνθεί στους λάτρεις της φωτογραφίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από την Κίνα, και τις οποίες μεταδίδει το MacRumors, η Apple θέλει αν ξεχωρίσει το συγκεκριμένο μοντέλο από την υπόλοιπη σειρά και θα το ονομάσει iPhone Pro. Κάτι ανάλογο έκανε και με το iPad Pro, το οποίο διαχώρισε από τη σειρά των iPad mini και iPad Air.

Παρόμοιες πληροφορίες μεταδίδει και το περιοδικό Forbes, το οποίο ισχυρίζεται ότι αυτή είναι η νέα ονομασία που θα χρησιμοποιήσει η Apple, αλλά σε ολόκληρη τη σειρά του iPhone 7. Σε αντίθεση με τους Κινέζους που υποστηρίζουν ότι το Pro θα χρησιμοποιηθεί για να ξεχωρίσει το μοντέλο του iPhone 7 Plus με την dual-camera.

Ωστόσο, εμείς κρατάμε τις επιφυλάξεις μας για ότι διαρρέει και προς το παρόν στρεφόμαστε στο iPhone SE με οθόνη 4 ιντσών, το οποίο περιμένουμε να ανακοινωθεί επίσημα 21 Μαρτίου. Όσο για το iPhone 7 έχουν ακουστεί πολλά, ότι θα αφαιρεθούν οι γραμμές για τις κεραίες, η κάμερα που προεξέχει, θα έχει αντοχή στο νερό, ασύρματη φόρτιση κ.α.

iphone pro dual camera, Apple: Το high-end iPhone 7 Plus με dual-camera ονομάζεται “iPhone Pro”

Πηγή: 1,2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
aptalikos

Με το που βγήκε το τούμπανο S7 αρχίσαν να βγαίνουν φήμες για εξωτικά χαρακτηριστικά στο iphone λες και τα είχε ποτέ. Δεν τη σώνει την παρτίδα φέτος η μηλοεταιρία. Η μόστρα για το τραπεζάκι της καφετέριας δεν αρκεί πια, ο καταναλωτής έχει μάθει και απαιτεί.

azriel84

Apple is doomed…not για 7η συνεχόμενη χρονιά…Απορώ δεν βαρεθήκατε κάθε χρόνο να λέτε τα ίδια;

aptalikos

Εδώ δεν βαρέθηκε η apple για 7η συνεχόμενη χρονιά να βγάζει το ίδιο περίπου τελέφωνο.

VasilisA4

@aptalikos
Ποιο iPhone είχες στην κατοχή σου αλήθεια?

Μανώλης

Προσωπικά θεωρώ ότι τα κινητά θα έπρεπε να έχουν όλο και χαμηλότερη τιμή κι όχι αυτό που γίνετε με κινητά των 1000+ ευρώ με κάποια καλούδια παραπάνω αλλά ίδια καλή/κακή εμπειρία χρήσης!

Το κατάλαβα κι εγώ και πλέον αλλάζω κινητό μόνο όταν τα φτύσει η συσκευή μου!

Dimitris

@VasilisA4 εγώ όλα, μετά το 4s τα έχω παρει όλα τα κράτησα για 3 μήνες (μαξιμουμ) και όλο κάτι έλειπε… οπως και τώρα με Galaxy S6, μου λείπουν κάποια στοιχεία (που μπορω χωρίς αυτα) απο το iphone 6 (το 6s το πουλησα αμεσα για να μην χασει αξία, το 6 για εμένα ειναι σαφώς ανώτερο του 6s, αφου με 4 tweaks το 6 γινετε 6s)

Gpapa

Βάζουμε ένα “Pro” και χρεώνουμε 100-200 ευρώ επιπλέον στο πιο υπερτιμημένο κινητό παγκοσμίως. Μπράβο στην apple που αρμέγει το πιστό της κοινό με τόσο μεγάλη επιτυχία.

Chris_BMW

Πραγματικά γελάω με σχόλια ορισμένων π αμφιβάλω αν ποτέ έχουν πιάσει iPhone στο χέρι τους .. Ο άλλος λέει το 6 είναι ανώτερο του 6s .. 😂😂😂

ChrisG

ότι και να κάνει ένα κινητό δεν πάυει να είναι ένα κινητό.η apple το παραξηλώνει και όπως βλέπω θα υπάρξει και άλλη μείωση στις πωλήσεις έτσι όπως το πάει.προσωπικά δεν έχω πρόβλημα αλλά απο τα 500 που κάποτε ήταν πολλά η παγίωση των τιμών στο 1000άρι είναι λίαν επιεικώς αστεία.σιγά σιγά με την αγορά ενός σούπερ ντούπερ iphone θα δίνουν δώρο και ένα μηχανάκι 125cc,διότι με τόσα χρήματα και λιγότερο μηχανάκι αγοράζεις κάθε χρόνο και καινούριο.θα το καταλάβει κάποια στίγμή μόνη της.άς συνεχίσει έτσι ακάθεκτη.είχα πεί ότι σε 3 χρόνια το 1500άρι θα είναι ταρίφα.απ’οτι βλέπω βαλθήκανε να με επιβεβαιώσουν πιό γρήγορα.ας είναι καλά τα κινέζικα(που γίνονται πιο ποιοτικά)και ας έιναι φούλ στην αντιγραφή.θα το κλείσουν το μαγαζάκι τους κάποιοι(πληθυντικό χρησιμοποιώ) σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα.

Τριαντάφυλλος

Το iphone ειναι ενα απλα υπερτιμημενο κινιτο το οποιο κατα καποιο τροπο πουλαει, γιατι ειναι υπερτιμημενο.Ο Jobs ειχε πει οτι αγοραζοντας ενα προιον της apple, θελεις να δειχνεις την κοινωνικη σου θεση. Που σημαινει οτι καποιοι πιστευουν οτι οταν αφησουν το i phone στο bar θα το δουν οι υπολοιποι και θα πουν ουαου αυτος εχει λεφτα. Πιστευω οτι αν το iphone ειχε 300e max δεν θα το επερνε κανεις.

Λευτερης

Παιδια η Apple ειναι η πιο επικερδης εταιρία στον κόσμο. Η αμερικανικη οικονομια βασιζεται πολυ πανω της. Αν δηλαδη καταρευσει η Apple αυριο θα παρασυρει ενα τεραστιο μερος της αμερικανικης οικονομιας και αντιστοιχα τα τεραστια κερδη της εχουν πολυ θετικο αντίκτυπο. Η Apple εχει τη μεγαλυτερη προωθηση και το καλυτερο marketing στον κοσμο. Οι περισσοτερες δημοφιλεις σειρες και ταινιες οι οποιες ειναι κατα 99% αμερικανικης παραγωγης, αναφερουν συχνα το iPhone η τη Siri χωρις να ειναι καν η Apple χορηγος της ταινιας ή της σειρας. Κανονικα στο χωρο της διαφημισης ειναι πολυ αυστηρα τα μετρα για να αποφευγονται απληρωτες διαφημισεις, ειδικα σε παραγωγες εκατομμυριων. Αυτο δεν συμβαινει με το iPhone ή το iPad. Μ’ αυτη την προπαγανδα εχουν καταφερει να συνδεσουν τα Apple προιοντα με το κοινωνικο. status και η Apple πουλαει ενα καλο κινητο σαν το καλυτερο στον κοσμο. Ειδικα στο θεμα τιμολογησης

Nick

Αντε και στο 8 με τέσσερις…ειλικρινά ξερναω αν βλέπω 2 κάμερες σε κινητό. Όχι μόνο στο επόμενο I phone αλλά όποιο δηποτε ας βάλουν μια μεγάλη πάρα να είναι όλο το back κάμερες.

james

Παλια εβγαινε ενα μονο iphone και οποιος το επαιρνε αισθανοταν τουλαχιστον εφοπλιστης. Τωρα τι θα γινει με τα pro; Οποιος παιρνει το φθηνο των 750 ευρω, με τη μια καμερα, δε θα εχει μουτρα να βγει στην κοινωνια; Δε μας τα λεει καλα η apple…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones App Store Apple

Έρχονται στο App Store: PlayStation, GameCube, Wii & SEGA Emulator για iPhone και Apple TV

Ο κύριος προγραμματιστής της εφαρμογής πολλαπλών εξομοιωτών Provenance είπε ότι η ομάδα του εργάζεται για την κυκλοφορία της στο App Store.

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.