iPhone 7 Plus: Με μνήμη RAM 3GB λόγω της dual camera;

Για το επερχόμενο iPhone που θα ανακοινώσει η Apple το φθινόπωρο έχουν ακουστεί πολλές φήμες οι οποίες υποστηρίζονται από κάποιους και καταρρίπτονται από άλλους. Μια από αυτές είναι η dual camera στο iPhone 7, φήμη η οποία συνεχίζει να υποστηρίζεται.

Αυτή τη φορά οι εκτιμήσεις έρχονται από τον “διάσημο” αναλυτή της KGI Securities, Ming-Chi Kuo, ο οποίος έχει αποδειχθεί αρκετά σωστός σε ότι αφορά στην Apple. Αναφέρει ότι η dual-iSight κάμερα θα είναι σε όλα τα μοντέλα του iPhone 7 Plus και όχι απλά σε κάποια ειδική έκδοση.

Επιπλέον, ο ίδιος αναφέρει ότι το 5.5 ιντσών iPhone 7 Plus θα έρθει με μνήμη RAM 3GB και αυτό επειδή θα χρειάζεται περισσότερη RAM λόγω των απαιτήσεων που θα έχει το dual-camera setup. Αν ισχύουν πράγματι οι πληροφορίες, αυτή θα είναι μια βελτίωση από τα 2GB RAM που έχουν σήμερα τα iPhone 6s. Ωστόσο, για το 4.7 ιντσών iPhone 7 με την μονή κάμερα, αναφέρει ότι θα ενσωματώνει μνήμη RAM 2GB.

Τα dual-camera modules λογικά η Apple θα τα προμηθευτεί από Sony και LG Innotek. Ο Kuo εκτιμά ότι η Apple θα αποστείλει 30 εκατ. iPhone 7 μέσα στο δεύτερο εξάμηνο του έτους.

Η Apple παραδοσιακά ανακοινώνει το iPhone μέσα στον Σεπτέμβριο και αναμένουμε να κάνει το ίδιο και φέτος. Μέχρι τότε εμείς κρατάμε τις απαραίτητες επιφυλάξεις.

iphone 7 plus 3gb ram, iPhone 7 Plus: Με μνήμη RAM 3GB λόγω της dual camera;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Manolis

η εξέλιξη το οδηγεί σε 16GB RAM και 16GB αποθηκευτικό χώρο!!! χαχαχαχα!!!! :p

DIREFEAR

Από το 1 γίγα στα 3 γίγα…και η μνήμη μεγαλώνει μαζί με τους αντίχειρες!αγαπάμε Apple γιατί είναι η μόνη μάρκα που εξαναγκάζει τα μηλοερίφια της σε συνεχεις κυβιστήσεις!ΑΓΑΠΗ ΜΟΝΟ!!!

Chris966

Αν και οι αλλαγές που (λένε οι φήμες ότι θα) κάνει στο hardware είναι αξιοσημείωτες, εντούτοις το τονίζω για μία ακόμα φορά. Θα πρέπει να τολμήσει πάρα πολύ και να κάνει τις μεγάλες αλλαγές στην σχεδίαση, στο design και στην ποιότητα κατασκευής. Τελείως διαφορετική σχεδίαση για το νέο iphone 7-7s αν θέλει η APPLE να πουλήσει σαν ζεστό ψωμί και οι Ασιάτες να φάνε τη σκόνη της. Οι αλλαγές, κάτι με την διπλή κάμερα για το 7s, κάτι οι γραμμές της κεραίας που δεν θα πολυφαίνονται (που τελικά φαίνονται !!!) ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ για τον υποψήφιο αγοραστή.

Giannis

Από το 1 γιγα στα 3 λέει ο ένας, βελτίωση στην ποιότητα κατασκευής λέει ο άλλος. Μου φαίνεται iphone έχετε πιάσει μόνο στο public.

Marios1508

Πες τα ρε Giannis,
Παιδιά μην κρίνετε το iphone μόνο από τα specs. Το ότι έχει χαμηλότερα specs όπως RAM, δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι δεν έχει παρόμοια απόδοση (για να μην πω ανώτερη και με πείτε fan boy) με πολλά android flagships. Η εμπειρία χρήσης που προσφέρει η apple με το iOS είναι απλά εξαιρετική.
Σε γενικές γραμμές όλα τα smartphones αυτής της κατηγορίας είναι ποιοτικά και αξιόπιστα και ο καθένας αγοράζει αυτό που του ταιριάζει και αντέχει η τσέπη του.

Agnostos13

Μεγαλες κυβιστησεις επειδη δεν χρειαζομαστε 6 gb ram για δουλειες που γινονται ανετα με 1-2 gb…
Επισης επειδη η μοδα συνιστα tablet-οφωνα και επειδη η Apple ακολουθησε τη μοδα σημαινει οτι οι 4 ιντσες δεν παραμενει η καλυτερη διασταση για χρηση με το ενα χερι;
Καποιοι ακομα ζουν στην εποχη των ΥΠΕΡ-ΑΤΟΥ!

hugo

Ελπίζω να μην βάλει dual camera και αν τελικά βάλει να μην είναι σαν το concept της εικόνας θα αναγκαστώ να πάω σε Samsung …..

giorgosgek

Γιατι τα public εχουν μουφα iphones που τα παιρνουν χοντρα και τα διαφημιζουν ξεχωριστα απο τα υπολοιπα , χωρις specs, μονο εκπληκτικη οθονη retina , μπροστινο flash, γιατι αν τα ελεγαν ο κοσμακης και οι χαζογκομενες που δεν ξερουν θα εμπαιναν σε διλημμα , μια ζωη λετε εχεις πιασει στα χερια σου iphone λετε και ειναι υμνος , καλο για 2011, ειναι 2016 εχετε πιασει στα android κινητο , να δειτε ποσο πιο smooth ειναι , ποσο καλυτερα βλεπεις , δεν λεω μονο το s7 , γιατι εννοεται εκει οτι βλεπεις τη ποιοτητα σε ολο της το μεγαλειο , εχετε ακουμπησει windows phone , εκει να δειτε smoothness. Επιασα το iphone se , το πιο δυνατο και καλα , το τηλεφωνο λαγκαρε ασχημα , ακομα και στην αρχικη οθονη, ομολογω δεν το περιμενα και μου το ειπε ο αδερφος μου που ειναι die hard fan της apple και οτι δεν κολλαει ,διπλα ηταν z5 και s7 ,καναμε και συγκριση, Απο 5s και πισω , η Αpple τα εχει καταντησει αχρηστα , ισως με τις αναβαθμισεις, κολλανε του κερατα.

ChrisG

απο Android kikat τα smartphones κυλάνε βούτυρο.όποιος δεν το ξέρει σίγουρα έχει κάνει ακριβώς αυτό που λέει η αντίπερα όχθη.οτι δεν έχει πιάσει iphone στα χέρια του ή android(με την ίδια λογική κατέμού).όποιος μιλάει για Lag πλέον σε android απλά έχει μείνει στις εποχές του android 2.δεν εξηγειται αλλιώς.
προσωπικά έχω Note 4 και Ipad air 2(ιδιάιτερα λόγω υψηλής ανάλυσης σε σχέση με το Iphone).έχω κάνει τις συγκρίσεις μου και τα βρίσκω όλα άψογα σε ταχύτητα μέχρι στιγμής(σε features έχει ψωμί ακόμη η apple).marshmallow 6.0.1 και ios 9.3.1.εκείνο που μου την δίνει στο ios είναι η έλλειψη file manager build on που σου βγαίνει η ψυχή για να μεταφέρεις απλά αρχεία εντός και εκτός συσκευής.αν ξέρει κανείς στο ios καμια εφαρμογή που να το κάνει ας μου πεί διότι τα ψιλο έχω πάρει.και εννοώ να μπορώ να κάνω μεταφορά μία εικόνα ένα Pdf ένα word απο έναν φακελο σε άλλο9εντός συσκευής) και να εξερευνώ τα αρχεία σε κάθε φάκελο κάθε εφαρμογής.αυτό με τα itunes και τα anytrans,imazing μου την έχει βιδώσει λίγο.

Agnostos13

@ChrisG:
Δοκιμασε Documents5 απο AppStore ή θα περιμενεις το jb για το iFile απο Cydia…

Agnostos13

Test

Agnostos13

Documents 5 (appstore) ή ifile (cydia)…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Apple TSMC

TSMC: Σχεδιάζει να παράγει τσιπ 1,6 nm το 2026

Η TSMC, η κατασκευάστρια εταιρεία τσιπ με πελάτες όπως η Apple, ανακοίνωσε σχέδια για την παραγωγή εξαιρετικά προηγμένων τσιπ 1,6 nm.

Gear Apple Apple Watch

Apple Watch Series X: Μπορεί να χρησιμοποιεί λεπτότερο υλικό μητρικής πλακέτας όπως το iPhone 17

Ο Kuo είχε πει ότι το Apple iPhone 17 Pro που έρχεται το 2025 θα μπορούσε να χρησιμοποιεί μια κύρια πλακέτα χαλκού με επίστρωση ρητίνης.

Smartphones Apple iPad iPad Air

iPad Air 12,9 ιντσών: Χωρίς οθόνη Mini LED τελικά

Την περασμένη εβδομάδα, ακούσαμε ότι η Apple σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει οθόνες Mini LED που της είχαν μείνει από το iPad Pro 12,9″.

Gear Apple featured iPad

Μετά από 14 ολόκληρα χρόνια τα iPad θα αποκτήσουν Αριθμομηχανή

Η Apple, 14 χρόνια μετά από την κυκλοφορία του iPad, σχεδιάζει επιτέλους μια εφαρμογή Αριθμομηχανής για το tablet με το iPadOS 18.